- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Günaydınnnn buz gibi bir Ankara sabahı var ❄❄❄
Benim minnoş kızım iki gündür alt karnımı fena ağrıtıyor soğuklarında etkisi var sanırım
ve ben bu sabah ciddi ciddi hissediyorum iki kez üst üste pıt pıt etti
bu bağırsak değil eminim
SanatkarSeyyah EzgininAnnesi kavuşma günü güzel haberlerinizi bekliyorum
çok doğru bir karar keşke Ankara'da öyle bire karar alsa akşam o kadar zor döndük ki eve kaya kaya aklım çıktı arabanın içinde kar kalktı yollarda ama bu seferde her yer buzGünaydııın
Kadıköy belediyesi şöyle bir mesaj atmış özel araçların saat 1'e kadar dışarı çıkması yasak
herkes çok dikkat etsin
Bugünde herkes karda üşüyüp erkenden Baddaniye yorgan altına girdi sanırım
GünaydınGünaydın kuzum.
Hadi kız haberini al da gel.
.
Günaydın canımGünaydınnnn buz gibi bir Ankara sabahı var ❄❄❄
Benim minnoş kızım iki gündür alt karnımı fena ağrıtıyor soğuklarında etkisi var sanırım
ve ben bu sabah ciddi ciddi hissediyorum iki kez üst üste pıt pıt etti
bu bağırsak değil eminim
SanatkarSeyyah EzgininAnnesi kavuşma günü güzel haberlerinizi bekliyorum
Canım saat 3teveee bugünSanatkarSeyyah 'nın detaylı kontrolü var
çok güzel haberlerle gel
EzgininAnnesi e hadi artık bugün öğrenebilicez mi cinsiyeti
Canım eve geçme imkanın yok mu?günaydınlar ofiste tek basıma oturmaca yapıyorum kimseninde gelip gittiği yok bu soğukta keske evde olsam ://
yok canım burda kar falan yok karadenizdeyim benCanım eve geçme imkanın yok mu?
Kar yağmaya başladı yine.
Hangi il ilçedesin?
En azından 3 4 gibi çık bari
yok canım burda kar falan yok karadenizdeyim bensadece her zamanki gibi yağmur yağıyor. buralarda öyle sıkıntılarımız ok çok şükür. ofiste de oturup mağaza mağaza geziyorum bisi yaptıgım da yok
Kızlar herkese merhaba bu aralar pek faal değilim ama okuyup takip ediyorum dönüş yapamasam da.
Cumartesi 21+0 da detaylım vardı ama yollar kapalı gidebilecek miyim bilmiyorum biraz ertelenecek gibi.
Ayrıca tam göbek deligimin altında sanki tekmeler hissediyorum özellikle 3 gündür ama bana göre hala bağırsak
Kontrolü olanlar umarım her şey yolunda gider haberlerinizi bekliyoruz
Ben de 18+1deyim bugun artık emin oldum akşam oturduğumda özellikle sert sert dürtme gibi şeyler hissediyorum. Eşim de dar geldi herhalde orası diyordaha kayma hissini hissedemedim ama siz ne zaman hissettiniz kızlar? Yazanlar olduysa gözümden kaçmış olabilir
kontrolü olan anneler güzel haberlerle gelinyerinde yöresinde kar yağan anneler de dikkat edin
allahım çok özeniyorum ya ben ne zaman hissedicemkayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi
ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum
Ayy hadi inşallahbence artık bağırsak hareketi değildir o
Benim de pıt pıt oluyor ama uyuyup uyanma durumunu bilmiyorum ki dediğim gibi hala ayirt edemedim zaten 3-4 gün geriden geliyor şu an 19+6 falan sanırım, ayy artık şöyle anne ben buradayım diyen hareketlerini hissetsemkayma bu mu bilmiyorum ama çok acayip bi his oluyo dönüyo gibi oluyo bi garip oluyorum yürsk hoplaması gibi
ama pıt pıtları 20'den sonra hissetmeye başladım artık uyuduğunu uyandığını anlıyorum
Merhaba tatliş anneler
veee bugünSanatkarSeyyah 'nın detaylı kontrolü var
çok güzel haberlerle gel
EzgininAnnesi e hadi artık bugün öğrenebilicez mi cinsiyeti
Merhaba tatliş anneler
Biz geldik
Detalıya gitmeden bir saat arabayı kardan temizlemek zorunda kaldığım için 11:10 gibi orda oldum
Yaklaşık 12 ye kadar sürdü. Doktor tek tek her organı inceledi. Beyin, kalp, damarlar, akciğer vs vs vs. Herşey çok güzel çok şükür
iyi bakmışım tosunuma 470 gram olmuş yaklaşık 22-23cm dedi.
Böbreklerin çıkış kanalları darmış bi tık ama erkek bebeklerde genelde görülüyomuş, şimdilik sorun yok ama her kontrolde takip edelim dedi
Bir de benim bebiş ters duruyormuşyani şöyle, kafası aşağıda değil de aynı bizim gibi yukarıda duruyormuş dik başlı mı ne
Bu duruşta normalmiş
Bebişin yüzünüde gördüm yaaa ellerini yumruk yapıyor, açıyor, ellerini başının iki yanıma koyuyor falan, çoook tatlıydı benim miniğim
Çok şükür herşey yolunda bİzde.
Cd vermedi, öyle bir şey yokmuş bunlarda. Bol bol foto verdi. Hemşireye video çektirdim ama o da yandan yandan çekmiş acayip bi şekilde :) Artık sağlık olsun... Fotolarına videolarına bakarak uyurum artık her geceohh çok sevindim
470 gram diyosun neredeyse 500 gram kocaman oldular inanılmaz
cd verdiyse artık açar açar izlersiniz
Çok teşekkür ederim Canancığım, harika dileklerin içinAllah kolaylık versin canım. İnşallah en yakın zamanda eşinle birbirinize kavuşursunuz.
Tezinde de kolaylıklar dilerim, su gibi aksın yazdıkların. Danışmanın hiiiiiiiç sorun çıkarmasın inşallah.Jüri zamanı haber ver, dua edelim hep birlikte.
Kontrol sonrası güzel haberlerini bekliyoruz.
.