- 5 Mart 2021
- 5.798
- 8.682
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.861
Kağan hocanın dediğine göre tamamen efsane. Keşke doğum çatı muayenesinden sonra uyarılacak kadar kolay olsaydı diyor. Çatı dogumu tetiklemiyormuşBana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Kişiden kişiye değişiyor da olabilir bilmiyorumBana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Vallahi günü dolan geliyo canımKişiden kişiye değişiyor da olabilir bilmiyorumarkadaşıma 38+5te çatı muayenesi yapıldı o gün nişanı geldi ertsei gün doğum yaptı
Beklemedeyiz hepimiz bebişleriVallahi günü dolan geliyo canımbenim de nisan muhabbeti vardı ama gelen giden yok.
Ohh istediğin gibi bir doğum olmuş sanki canımm, çok sevindimmGünaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldımBaya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım
Neyseki 40 değilim ben daha erkrn diye motive oluyorum size allah kolaylık versinBeklemedeyiz hepimiz bebişleri
Bir fincan bile içemedimOhh istediğin gibi bir doğum olmuş sanki canımm, çok sevindimmbizim de 2. Günümüz ve sana kocaman sarılıyorum ahududu çayları kaldı desene
Ben olsam avon almam birçok kimyasal olduğunu düşünüyorum. minoris alsan daha iyi ama birde 6. Aydan itibaren güneş kremi kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar bebişler icin günes kremi alan ya da kullanan var mı avonun öneriyorlar yardım pleaseee
Evet 6 aydan önce kullanılmıyormus neyse kendime aldımBen olsam avon almam birçok kimyasal olduğunu düşünüyorum. minoris alsan daha iyi ama birde 6. Aydan itibaren güneş kremi kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam.
Rabbim kolaylık versin çok kolay bir şekilde olsun inşallah doğumunKızlar merhaba,
Biz yarın 40+7 oluyoruz yani 41 diyelim...
Ve artık beklemek istemediğimden doğum olacak.
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Çok tedirginim, korkuyorum sezeryandan
Dualarınıza talibiz
Hayırlı olsun canım şimdiden korkma iki genel sezeryan oldum çok rahat geçti ama şimdiki spinal bende biraz korkuyorum artık girip cikicaz inslah bebisi gordukmu tamamdır gerisini unuturuzKızlar merhaba,
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Dualarınıza talibiz
Aminnnn çok teşekkür ederim. Bebiş 4000 veya 4200 civarıymış değişebilir dedi. Yarın büyük buluşma, allahın izni ileRabbim kolaylık versin çok kolay bir şekilde olsun inşallah doğumunbebiş kaç kg peki onu merak ettim
Ah yarın büyük kavuşma mııııKızlar merhaba,
Dualarınıza talibiz
Şimdi ne söylesem de tedirginliğin geçmeyecek, kendimdem biliyorum. Benim kadar canı tatlı, mız mız, bir kan aldırmak için bile ayılıp bayılan biri bile yaptıysa kuzum, düşündüğünden daha hızla ve kolay geçeceğine eminim.Kızlar merhaba,
Dualarınıza talibiz
Canımm bu ne de güzel bir sürpriz olmuş, hoş gelmiş minik kızınKızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi.
Hayırlı olsun canım bende cumartesi 38+3 oluyorum nasipse doğumum olucak inşallahKızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi.