- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.841
Perşembe 40+7 oluyorum en fazla o güne kadar bekleyeceğiz. Sonrasın da ben de beklemek istemiyorum artık. İnşallah güzel haberlerle gelirizEtkisi olur inşallah ya ona göre biz de denerizhazırda bekliyor benim de. Ne zamana kadar bekleyecek doktorun peki?
Hayırlı olsun canım darısı bize inslalh kaldı 3 günüm benimde yarın son kontrolüm var heyecanliyimda artık kavuşma vakti geliyorGünaydın kızlar
Bende yavrumu kucağıma aldım
Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok güzel bir duygu
Zaman daha müsait olunca yazacağım hikayemi
Ay gözümüz aydın canım çok sevindim bugün iki bebekmi geldi şimdi mis oldu buralarKızlar ben doğurdum.
Ay çatıya bakmadan olur mu ya. Ya uygun değilse pozisyonu. Bu doktorlar niye birbirinden bu ladar farklı ya39+4 bugün. Benim doktorum çatı muayenesi de yapmıyor doğum başlayana kadar yapmayacakmış. Çatım normale uygun mu açılmam var mı bunları da bilmiyorum son ana kadar böyle gidecek sanırım. Yürüyüş, squat, merdiven inme çıkma yapıyorum ama henüz ses yok
Kız sen sezaryensen niye bu kadar bekliyorsunPerşembe 40+7 oluyorum en fazla o güne kadar bekleyeceğiz. Sonrasın da ben de beklemek istemiyorum artık. İnşallah güzel haberlerle geliriz
Sezeryan olmamak için :) normal doğumu bekliyoruz yavrum....Kız sen sezaryensen niye bu kadar bekliyorsun
heeSezeryan olmamak için :) normal doğumu bekliyoruz yavrum....
Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin minik yavrun, güzel bir doğum olur inşallah su gibi gelsin geçsin
Günaydın hayırlısı ile dünyaya gelsin minik kus hep sağlıklı mutlu huzurlu olun isllah
Canımdualarım seninle ağrısız sızısız yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim
Kendini iyi hissedince bizede yaz
Günaydın gugucum dualarımız seninle sağlıcakla çok rahat bir şekilde bebişine kavuşmanı bekliyoruz
Gugubiciim kavuşuyorsun kuzunaAllah yardımcın olsun çok güzel kolaylıkla geçsin inşallah
Ay hadi sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydın. Rabbim yardımcın olsun
Hayırlı olsun canım insallh güzel haberlerini bekliyiruz
Bugün birsürü güzel hbr alıcaz inş ne güzel bi gün bebişler sıraya dizilmiş
Gözünüz aydın sağlıkla gelsinler
Kızlar atladığım varsa kusura bakmayın. Hepinize çok teşekkür edermmOyyy Gugubicim. Şu an Bartuşko kollarında miss kokusu burnunda mı
Gözün aydın canım. İyi bir gece yatırmamıslar seni çok güzelKızlar atladığım varsa kusura bakmayın. Hepinize çok teşekkür edermmbiz bugün eve çıktık. İyiyiz çok şükür. 9:41de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bebiş. 3440 gr ve ikimiz de iyiyiz çok şükür. Benim doğum sonrası miyom ameliyatım da yapıldı, 2 adet miyomum da alındı çok şükür
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum.
Uyarmak istemiyormuş vakti geldiğinde doğal bir şekilde olsun diyorAy çatıya bakmadan olur mu ya. Ya uygun değilse pozisyonu. Bu doktorlar niye birbirinden bu ladar farklı ya
aaa gerçekten miiKızlar ben doğurdum.
minnoşun kilosuna bi maşallahKızlar atladığım varsa kusura bakmayın. Hepinize çok teşekkür edermmbiz bugün eve çıktık. İyiyiz çok şükür. 9:41de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bebiş. 3440 gr ve ikimiz de iyiyiz çok şükür. Benim doğum sonrası miyom ameliyatım da yapıldı, 2 adet miyomum da alındı çok şükür
Bana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)Uyarmak istemiyormuş vakti geldiğinde doğal bir şekilde olsun diyorbizim oğlan da uyarılmayı bekliyor galiba
Oyy bu ne güzel sürpriiiz böyleKızlar ben doğurdum.
Ben de iki ebeye sormuştum yok olmaz dedi ama korkuyorum yani orası uyarılmıyorsa da benim sinirlerler epey uyarıldıBana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Teşekkür ederim canım, bende ilk defa duydum. Hepimiz yavrularımızı sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallahÇok geçmiş olsun şükür sağlıkla kavuşmuşsunuzgüle güle büyüt bebeğini
Bende ilk defa böyle birşey duydum neysek sıkıntı yaratmamış
Ben daha iyiyim canım iç dikişlerim fazla olduğu için eğilmem yasak şimdilik. Bebeğimde de sarılık başladı sanırım bugün 5. gün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek. Sen nasılsın canım siz birbirinize alışmışsınızdır artıknasılsınız kuzum iyi misiniz