- 5 Mart 2021
- 5.798
- 8.682
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.821
Günaydın miyacım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişiGünaydın kızlar
Bende yavrumu kucağıma aldım
Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok güzel bir duygu
Zaman daha müsait olunca yazacağım hikayemi
Oyy maşallah, oğluş hoş gelmiş. Bal dudaktır o şimdi.Allah razı olsun arkadaşlardaha iyiyim şükür. Bugün kontrole diye gelmiştim gün verecekti doktor. Ama sancılar çıkınca nst de acile yönlendirdi. Acildeki doktor beklemeyelim alalım deyince tekrar nst çekildi. Dalgalı dalgalı sancılarım çıktı. 38+5 de gelmiş oldu oğlum. 3 kilo doğdu. Acele acele oldu hazırlıksızdım ama eşim çok şükür yanımdaydı. Hemen eşyaları getirmeye gitti ama beni daha erkene aldılar. Neyse ki bebişin eşyaları yetişti ameliyata biraz sütüm geldi emdikçe geliyor. İnşallah sorun olmaz da yarın çıkarız
Günaydın Miyacığım.Günaydın kızlar
aiiy doğurdun mu MiyaaaGünaydın kızlar
Gözünüz aydın maşallah.Allah razı olsun arkadaşlardaha iyiyim şükür. Bugün kontrole diye gelmiştim gün verecekti doktor. Ama sancılar çıkınca nst de acile yönlendirdi. Acildeki doktor beklemeyelim alalım deyince tekrar nst çekildi. Dalgalı dalgalı sancılarım çıktı. 38+5 de gelmiş oldu oğlum. 3 kilo doğdu. Acele acele oldu hazırlıksızdım ama eşim çok şükür yanımdaydı. Hemen eşyaları getirmeye gitti ama beni daha erkene aldılar. Neyse ki bebişin eşyaları yetişti ameliyata biraz sütüm geldi emdikçe geliyor. İnşallah sorun olmaz da yarın çıkarız
Gözün aydın canım darısı basımıza insallah.Günaydın kızlar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünGünaydın kızlar
İyi canım sen nasılsın kız daha nekadar bekliyecenKızlar nasılsınız?
Biz bildiğiniz gibiyiz, kavuşmayı bekleyişe devam :)
Ben de aynı durumdayım hergün acaba bugün mü diyerek bekliyorumKızlar nasılsınız?
Biz bildiğiniz gibiyiz, kavuşmayı bekleyişe devam :)
Sorma :)İyi canım sen nasılsın kız daha nekadar bekliyecentarihe geçeceksin en çok doğum haftası olarak
Senin kaç oldu Elsa?Ben de aynı durumdayım hergün acaba bugün mü diyerek bekliyorum
Yaaa ne ara yaaa :)Kızlar ben doğurdum.
39+4 bugün. Benim doktorum çatı muayenesi de yapmıyor doğum başlayana kadar yapmayacakmış. Çatım normale uygun mu açılmam var mı bunları da bilmiyorum son ana kadar böyle gidecek sanırım. Yürüyüş, squat, merdiven inme çıkma yapıyorum ama henüz ses yokSenin kaç oldu Elsa?
Ohooo senin daha vaktin var biz 40+5 iz39+4 bugün. Benim doktorum çatı muayenesi de yapmıyor doğum başlayana kadar yapmayacakmış. Çatım normale uygun mu açılmam var mı bunları da bilmiyorum son ana kadar böyle gidecek sanırım. Yürüyüş, squat, merdiven inme çıkma yapıyorum ama henüz ses yok
Oo maşallah sen kıdemlisinOhooo senin daha vaktin var biz 40+5 iz
Amiiiin inşallah, bugün meryem ana otu deniycem :)Oo maşallah sen kıdemlisinsağlıkla gelsinler inşallah. Sabrın sonu selamet diyelim öyle olsun umarım
Etkisi olur inşallah ya ona göre biz de denerizAmiiiin inşallah, bugün meryem ana otu deniycem :)