2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar ☀️
Bende yavrumu kucağıma aldım 🧿
Allah bekleyen herkesin yardımcısı olsun çok güzel bir duygu 🙏
Zaman daha müsait olunca yazacağım hikayemi 💗
Hayırlı olsun canım darısı bize inslalh kaldı 3 günüm benimde yarın son kontrolüm var heyecanliyimda artık kavuşma vakti geliyor

39+4 bugün. Benim doktorum çatı muayenesi de yapmıyor doğum başlayana kadar yapmayacakmış. Çatım normale uygun mu açılmam var mı bunları da bilmiyorum son ana kadar böyle gidecek sanırım. Yürüyüş, squat, merdiven inme çıkma yapıyorum ama henüz ses yok 😂
Ay çatıya bakmadan olur mu ya. Ya uygun değilse pozisyonu. Bu doktorlar niye birbirinden bu ladar farklı ya 😁

Rabbim yardımcın olsun. Sağlıkla gelsin minik yavrun, güzel bir doğum olur inşallah su gibi gelsin geçsin❤️❤️

Günaydın hayırlısı ile dünyaya gelsin minik kus hep sağlıklı mutlu huzurlu olun isllah 🤩🤩🤩

Canım 💜 dualarım seninle ağrısız sızısız yavrunu kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏
Kendini iyi hissedince bizede yaz 😘

Günaydın gugucum dualarımız seninle sağlıcakla çok rahat bir şekilde bebişine kavuşmanı bekliyoruz 😍

Gugubiciim kavuşuyorsun kuzuna 🥰Allah yardımcın olsun çok güzel kolaylıkla geçsin inşallah 🤲💕

Ay hadi sağlıkla gelsin bebiş. Gözün aydın. Rabbim yardımcın olsun 🥹❤️

Hayırlı olsun canım insallh güzel haberlerini bekliyiruz

Bugün birsürü güzel hbr alıcaz inş ne güzel bi gün bebişler sıraya dizilmiş🙏🙏🙏
Gözünüz aydın sağlıkla gelsinler😍😍😍

Oyyy Gugubicim. Şu an Bartuşko kollarında miss kokusu burnunda mı :KK200: :nazar:
Kızlar atladığım varsa kusura bakmayın. Hepinize çok teşekkür edermm🥰🥰 biz bugün eve çıktık. İyiyiz çok şükür. 9:41de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bebiş. 3440 gr ve ikimiz de iyiyiz çok şükür. Benim doğum sonrası miyom ameliyatım da yapıldı, 2 adet miyomum da alındı çok şükür

Kızlar atladığım varsa kusura bakmayın. Hepinize çok teşekkür edermm🥰🥰 biz bugün eve çıktık. İyiyiz çok şükür. 9:41de spinal sezaryen ile dünyaya geldi bebiş. 3440 gr ve ikimiz de iyiyiz çok şükür. Benim doğum sonrası miyom ameliyatım da yapıldı, 2 adet miyomum da alındı çok şükür
Gözün aydın canım. İyi bir gece yatırmamıslar seni çok güzel🧿 ohh çok geçmiş olsun darısı basımıza insallah

minnoşun kilosuna bi maşallah 🧿🧿

ikinizin de iyi olmasına çok şükür 🙏
miyom ameliyatın için de çok geçmiş olsun🙏

sağlıkla büyüsün kuzuu🧡

Uyarmak istemiyormuş vakti geldiğinde doğal bir şekilde olsun diyor 🤷‍♀️bizim oğlan da uyarılmayı bekliyor galiba 😂
Bana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)

Bana 39. haftada ve pzts günü olmak üzere iki kere çatı muayenesi yaptılar. Hiç uyarma falan olmadı :)
Demek ki o da ya kişiden kişiye göre değişiyor ya da dilden dile dolaşan efsane :)
Ben de iki ebeye sormuştum yok olmaz dedi ama korkuyorum yani orası uyarılmıyorsa da benim sinirlerler epey uyarıldı 🤭 cuma günü doktora gideceğiz inşallah, 37+4 oluyorum bakalım bu sefer kaçabilecek miyim 😃🐣
Bu arada meryem otunu ben de aldım geçen gün 🌼

nasılsınız kuzum iyi misiniz
Ben daha iyiyim canım iç dikişlerim fazla olduğu için eğilmem yasak şimdilik. Bebeğimde de sarılık başladı sanırım bugün 5. gün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek. Sen nasılsın canım siz birbirinize alışmışsınızdır artık

X