2022 ikizler burcu anneleri

Ay maşallah çok şükür onunki büyük dert olmuştu ona sağlıkla büyüsün inşallah. Ay çok az kişi kaldık galiba doğurmayan

rollercoaster bebisi odasına yatıramıyorsun dimi ne telaşla yapmıştın. Yapısık ikiz gibisiniz herhalde
yaa bi şey diyeyim mi odasını geçtim o artık lüks yaniii beşiğine bile yatmıyo çok nadir beşiğinde uyuduğu ya benim kucağımda ya eşimin kucağında uyuyo öyle göğsümüzdeyken uyumaya çalışıyoruz

Ay hadi gözümüz aydin sonunda geldi paşa

Kızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyiz Şu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte
İlk sesini duyuşum, yanağımdaki kokusu inanılmaz....
Bi de bişi diycem çok komik bir tane minik dişi vardı bebişin :)
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdi sanırım 41. Haftada dişi çıktı :)

Maasallh duymuştum dişle doğan bebekleri rabbim sağlık versin geldiya artık kokusu varlığı Rabbime şükür ne güzel duygu yarın da benim var Allah'ın izniyle bu heyecan ay gün hemen bitsin istiyorum
Sen nasıl oldun iyimisin

Çok sevindim canım gözüün aydın bekleyişin sona erdi kavuştun bebeğine

Gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı basımıza inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…