- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.901
Ay maşallah çok şükür onunki büyük dert olmuştu ona sağlıkla büyüsün inşallah. Ay çok az kişi kaldık galiba doğurmayankendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydimerak etmeyin
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu
inşallah güzel haberler almaya devam ederiz
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla gelir yavrunKızlar suyum geldi bu sefer çok fazla
Hastaneye gidiyoruz yolum uzun
Dua edin
yaa bi şey diyeyim mi odasını geçtim o artık lüks yaniii beşiğine bile yatmıyo çok nadir beşiğinde uyuduğurollercoaster bebisi odasına yatıramıyorsun dimi ne telaşla yapmıştın. Yapısık ikiz gibisiniz herhalde
Sağlıkla gelsin inşallah yavrun canımKızlar suyum geldi bu sefer çok fazla
Dua edin
Ay hadi gözümüz aydin sonunda geldi paşakendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydimerak etmeyin
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu
inşallah güzel haberler almaya devam ederiz
Ay canım hadi baklm sayımız azaldı iyice çok heyecanlı bir elin parmagi kadar kaldık hayırlısıyla gelsin minnoşKızlar suyum geldi bu sefer çok fazla
Dua edin
gözün aydınnnnKızlar doğumum oldu toparlanınca yazarım inşallah tek tek dönemedim Allah razı olsun güzel dualarınız için
Maasallh duymuştum dişle doğan bebekleri rabbim sağlık versin geldiya artık kokusu varlığı Rabbime şükür ne güzel duygu yarın da benim var Allah'ın izniyle bu heyecan ay gün hemen bitsin istiyorumKızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyizŞu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte
İlk sesini duyuşum, yanağımdaki kokusu inanılmaz....
Bi de bişi diycem çok komik bir tane minik dişi vardı bebişin :)
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdisanırım 41. Haftada dişi çıktı :)
Çok sevindim canım gözüün aydın bekleyişin sona erdi kavuştun bebeğineKızlar merhaba,
Bugğm 15:15 te sezeryana girdik 16:15 gibi çıktık. Çok şükür bebiş ve ben çok iyiyizŞu an düşünüyorum da snki bir rüyadayım. Yaşadığım diğer günlere hiç benzemiyor, benzemeyecekte
Çok nadir rastlanıyormuş :) doktor şaka yapıyor sandım ama çekip kutuya koyup verdisanırım 41. Haftada dişi çıktı :)
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün güzel yavrunKızlar doğumum oldu toparlanınca yazarım inşallah tek tek dönemedim Allah razı olsun güzel dualarınız için
Gözün aydın allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı basımıza inssKızlar merhaba,
Gözün aydın canım ne mutlu sanaKızlar doğumum oldu toparlanınca yazarım inşallah tek tek dönemedim Allah razı olsun güzel dualarınız için
Ay ben doğurmasaydım hala gün sayıyordumDoğurmayan kaç kişi kaldık ya
Ben beklemedeyim halaDoğurmayan kaç kişi kaldık ya