- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.881
Sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin hiç üzülme. Rabbim kavuştursun. Şimdiye doğmuştur zatenKızlar merhaba,
Biz yarın 40+7 oluyoruz yani 41 diyelim...
Ve artık beklemek istemediğimden doğum olacak.
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Çok tedirginim, korkuyorum sezeryandan
Dualarınıza talibiz
Gözün sydın canım Sağlıkla büyüsün ohh atlattınızKızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi.
Kızlar selamlar,Ah yarın büyük kavuşma mııııÇook güzel bir doğum olsun canım duamız seninle toparlanınca nasıl geçtiğini yaz olur mu gerçi sen yazarsın mutlaka da çok merak ederiz, mis kokulunu doya doya kokla uzuuuun bir yoldan gelmiş olacak oy ana kuzusu oy tam bir ana kuzusu olacak
En heyecanlı bekleyişKızlar selamlar,
Doğum yapan hepiniz gibi : "ben doğurdum" demeyi çok isterdim. Fakat ben hala bekliyorum.
Sabahın 8 inde geldik hastaneye nstydi serumdu falan bu saat oldu hala yatakta bekliyorum ki gelipte sezeryana alsın doktor hanımcımmm....
Bu kadar neyi bekletiyolar anlamadım. Üstelik dünden beri aç ve susuz bi şekilde. Tansiyonum düşecek ama ya....
Bu gidişle bebiş kendi kendine şuracıkta gelecek sanırımmm......
Günaydın miyacım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişiSabırsızlıkla bekliyoruz hikayeni
Günaydın Miyacığım.
Çok şükür sağlıkla kucağına aldın
Hoş geldi minik kuşum
Sen ve bebişko nasılsınız
aiiy doğurdun mu Miyaaa
gözün aydın geldi süt kuzusu
Gözün aydın canım darısı basımıza insallah.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsüngeçmiş olsun
Hayırlı olsun canım darısı bize inslalh kaldı 3 günüm benimde yarın son kontrolüm var heyecanliyimda artık kavuşma vakti geliyor
Hepiniz çok sağolun kızlarAyrıca okuyabildiğim kadarıylamiya06 @Dreamgirls ve Keira- bebişlere kavuşmuşşş çok sevindim, sağlıkla büyütün kızlar
sarılıktan hiç korkma neredeyse hepsi oluyoBen daha iyiyim canım iç dikişlerim fazla olduğu için eğilmem yasak şimdilik. Bebeğimde de sarılık başladı sanırım bugün 5. gün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek. Sen nasılsın canım siz birbirinize alışmışsınızdır artık
ahahaa doğuran eleniyo mecburGünaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldımBaya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım
ben siveno almıştım ama daha hiç kullanmadımKızlar bebişler icin günes kremi alan ya da kullanan var mı avonun öneriyorlar yardım pleaseee
aaa gözün aydınnKızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi.
Ay senin dogumundan 20 gün geçmis biz hala bekliyoruz
Benimkide yara oldu uçları ama göğsüm bomboş ne zamn dolar bu iki gün kaldı doğuma lanson öneriyorlar uçları için bende almadım hastaneye giderken alicam insallhKızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar
Ben göğüs kalkanı kullanıyorum hiç çıkarmıyorum. Uçları şişkin hassaslaştı ama yine de koruyor. Sütyen kullanıyorum hem atlet tipi hem de emzirme sütyenini göğüs kalkanını içine koyuyorum rahat oluyor.Kızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar
Aaa saglıkla gelsin inşallah. Rabbim yardımcın olsun hadi bakalım güzel haberlerle gel canımKızlar suyum geldi bu sefer çok fazla
Hastaneye gidiyoruz yolum uzun
Dua edin
sağlıkla gelsinKızlar suyum geldi bu sefer çok fazla
Hastaneye gidiyoruz yolum uzun
Dua edin
Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah
SanatkarSeyyah inşallah herşey güzel ilerlemiştir almışsındır bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun