2022 ikizler burcu anneleri

Sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin hiç üzülme. Rabbim kavuştursun. Şimdiye doğmuştur zaten

Gözün sydın canım Sağlıkla büyüsün ohh atlattınız

Kızlar selamlar,
Doğum yapan hepiniz gibi : "ben doğurdum" demeyi çok isterdim. Fakat ben hala bekliyorum.
Sabahın 8 inde geldik hastaneye nstydi serumdu falan bu saat oldu hala yatakta bekliyorum ki gelipte sezeryana alsın doktor hanımcımmm....
Bu kadar neyi bekletiyolar anlamadım. Üstelik dünden beri aç ve susuz bi şekilde. Tansiyonum düşecek ama ya....
Bu gidişle bebiş kendi kendine şuracıkta gelecek sanırımmm......

En heyecanlı bekleyiş ne kadar zor gelse de kavuşmanıza çok az kaldı hatta belki de kavuştunuz duam sizinle çooook güzel harika bir doğum harika bir kavuşma olsun aynı bedende son anlar

Günaydın miyacım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişi Sabırsızlıkla bekliyoruz hikayeni

Günaydın Miyacığım.
Çok şükür sağlıkla kucağına aldın
Hoş geldi minik kuşum
Sen ve bebişko nasılsınız

aiiy doğurdun mu Miyaaa
gözün aydın geldi süt kuzusu

Gözün aydın canım darısı basımıza insallah.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım darısı bize inslalh kaldı 3 günüm benimde yarın son kontrolüm var heyecanliyimda artık kavuşma vakti geliyor

Ayrıca okuyabildiğim kadarıyla miya06 @Dreamgirls ve Keira- bebişlere kavuşmuşşş çok sevindim, sağlıkla büyütün kızlar
Hepiniz çok sağolun kızlar
Burdan o kadar çok şey öğrenmişim ki bugün 3.gün ben minnoşuma tek başıma bakabiliyorum Allah'a şükür
Doğum yapan yapmayı bekleyen herkese bebekleriyle mutluluklar diliyorum
Ne kadar zor olsada onların kokusunu hiç birşeye değişmezsiniz

sarılıktan hiç korkma neredeyse hepsi oluyo
benim tırtıl da oldu, ilk etapta süt gelmiyo çünkü boş çekiyolar

ben ek takviye mama aldım, peşine de süt sağdım, onları içtikçe kilosu yerine geldi, emzirdikçe ve sağdıkça süt de geldi

abanıyorsun sadece o süreçte biraz ama geçiyor, 2 saatte 1 uyandırıp besledim kuzum ben

ahahaa doğuran eleniyo mecbur

gözün aydınnn sağlıkla büyüsün

inanılmaz bi challenge içine düşüyo insan çok normal kuzum, ne zaman uygun olursan o zaman yaz artık bebişler ne isterse onu yapıyoruz

aaa gözün aydınn

hızlıca da çıkarmışlar iyi misiniz ikiniz de

Doktorum korse kullanmama izin verdi. Bugün ilk günüm ama biraz yordu açıkçası. Ama yürürken sıkı tutması iyi oluyor. Sadece dikişlerin üzerine gelmemesi için biraz uğraşıyorum. Dikişlere de arada yandığı için bepanthol kullanıyorum. Doğumdan sonra 1 gün sarılık olduğu için yoğun bakımda kaldı. Bugün kontrolde iyi gördü doktor yarın da var kilo boy kontrolü.

Benimkide yara oldu uçları ama göğsüm bomboş ne zamn dolar bu iki gün kaldı doğuma lanson öneriyorlar uçları için bende almadım hastaneye giderken alicam insallh

Ben göğüs kalkanı kullanıyorum hiç çıkarmıyorum. Uçları şişkin hassaslaştı ama yine de koruyor. Sütyen kullanıyorum hem atlet tipi hem de emzirme sütyenini göğüs kalkanını içine koyuyorum rahat oluyor.

Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah
SanatkarSeyyah inşallah herşey güzel ilerlemiştir almışsındır bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

kendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydi merak etmeyin
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu

inşallah güzel haberler almaya devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…