2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba,
Biz yarın 40+7 oluyoruz yani 41 diyelim...
Ve artık beklemek istemediğimden doğum olacak.
Normal doğum için bebek iri olduğu için, hiç açılma olmadığı için, suni sancıyla doğum zorlar seni dediler. Doktorun önerisi sezaryan oldu. Sabah 8 de hstaneye giriş yapacağım.
Çok tedirginim, korkuyorum sezeryandan😒
Dualarınıza talibiz🙏😍
Sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsin hiç üzülme. Rabbim kavuştursun. Şimdiye doğmuştur zaten 🤤

Kızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi. 🙏🙏🙏
Gözün sydın canım Sağlıkla büyüsün ohh atlattınız 🧿

Ah yarın büyük kavuşma mıııı 😍Çook güzel bir doğum olsun canım duamız seninle toparlanınca nasıl geçtiğini yaz olur mu gerçi sen yazarsın mutlaka da çok merak ederiz, mis kokulunu doya doya kokla uzuuuun bir yoldan gelmiş olacak oy ana kuzusu oy tam bir ana kuzusu olacak 🥰🥰😍
Kızlar selamlar,
Doğum yapan hepiniz gibi : "ben doğurdum" demeyi çok isterdim. Fakat ben hala bekliyorum☺️.
Sabahın 8 inde geldik hastaneye nstydi serumdu falan bu saat oldu hala yatakta bekliyorum ki gelipte sezeryana alsın doktor hanımcımmm....
Bu kadar neyi bekletiyolar anlamadım. Üstelik dünden beri aç ve susuz bi şekilde. Tansiyonum düşecek ama ya....
Bu gidişle bebiş kendi kendine şuracıkta gelecek sanırımmm......

Kızlar selamlar,
Doğum yapan hepiniz gibi : "ben doğurdum" demeyi çok isterdim. Fakat ben hala bekliyorum☺️.
Sabahın 8 inde geldik hastaneye nstydi serumdu falan bu saat oldu hala yatakta bekliyorum ki gelipte sezeryana alsın doktor hanımcımmm....
Bu kadar neyi bekletiyolar anlamadım. Üstelik dünden beri aç ve susuz bi şekilde. Tansiyonum düşecek ama ya....
Bu gidişle bebiş kendi kendine şuracıkta gelecek sanırımmm......
En heyecanlı bekleyiş 😍 ne kadar zor gelse de kavuşmanıza çok az kaldı hatta belki de kavuştunuz 🥺🐣 duam sizinle çooook güzel harika bir doğum harika bir kavuşma olsun aynı bedende son anlar 🥰🥰🥰🐣

Günaydın miyacım gözün aydın sağlıcakla büyüt bebişi 🥰 Sabırsızlıkla bekliyoruz hikayeni 😊

Günaydın Miyacığım.
Çok şükür sağlıkla kucağına aldın💕
Hoş geldi minik kuşum 💜
Sen ve bebişko nasılsınız💚

aiiy doğurdun mu Miyaaa
gözün aydın geldi süt kuzusu 🙏🧡

Gözün aydın canım darısı basımıza insallah. 🥹🧿

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 🙏🙏geçmiş olsun

Hayırlı olsun canım darısı bize inslalh kaldı 3 günüm benimde yarın son kontrolüm var heyecanliyimda artık kavuşma vakti geliyor

Ayrıca okuyabildiğim kadarıyla miya06 miya06 @Dreamgirls ve Keira- Keira- bebişlere kavuşmuşşş🥰🥰 çok sevindim, sağlıkla büyütün kızlar🧿
Hepiniz çok sağolun kızlar 🙏🙏
Burdan o kadar çok şey öğrenmişim ki bugün 3.gün ben minnoşuma tek başıma bakabiliyorum Allah'a şükür 🙏
Doğum yapan yapmayı bekleyen herkese bebekleriyle mutluluklar diliyorum
Ne kadar zor olsada onların kokusunu hiç birşeye değişmezsiniz 💜💜💜

Ben daha iyiyim canım iç dikişlerim fazla olduğu için eğilmem yasak şimdilik. Bebeğimde de sarılık başladı sanırım bugün 5. gün kontrolümüz var bakalım doktor ne diyecek. Sen nasılsın canım siz birbirinize alışmışsınızdır artık
sarılıktan hiç korkma neredeyse hepsi oluyo
benim tırtıl da oldu, ilk etapta süt gelmiyo çünkü boş çekiyolar

ben ek takviye mama aldım, peşine de süt sağdım, onları içtikçe kilosu yerine geldi, emzirdikçe ve sağdıkça süt de geldi

abanıyorsun sadece o süreçte biraz ama geçiyor, 2 saatte 1 uyandırıp besledim kuzum ben

Günaydın kızlar mesajlara tam bakamadım. Bir ara düzen oturtunca inşallah bir geçmişe dönük bakacağım. Kontrol için gelmiştik, yatış verdi doktorum. Doğum başlamış açıklık olarak dedi. Sonrası zaten bırakın telefonu elime almayı sancılardan zor nefes aldım 🙈 Baya bir süre telefona bakamadım. Bebişte bende iyiyiz. Valla yardım için yanımda eşim dahil 2 kişi daha vardı. Ama saolsunlar doğuma onlar girdiği için çok yorulmuşlar uyudular gece ben garibanda bebişle güreş tuttum 🤣 Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar yoğunluk içerisine giriş yapmış bulunmaktayım 🍀
ahahaa doğuran eleniyo mecbur😂

gözün aydınnn🙏🧡 sağlıkla büyüsün🙏

inanılmaz bi challenge içine düşüyo insan çok normal kuzum, ne zaman uygun olursan o zaman yaz✌️😇 artık bebişler ne isterse onu yapıyoruz🧡

Kızlar dün 38+3te de bi sürprizle doğum yaptım ben. Gündüz 2 de suyum geldi ve kısa sürede sancılarım başladı ve de kısa süre içinde de arttı. Epidural takıldı dayanılmaz sancılarda. Normal doğumla geldi kızım saat 21de. Hastaneden bugün çıktık evimizdeyiz şimdi. 🙏🙏🙏
aaa gözün aydınn😍😍😍

hızlıca da çıkarmışlar🙏 iyi misiniz ikiniz de🧡

Doktorum korse kullanmama izin verdi. Bugün ilk günüm ama biraz yordu açıkçası. Ama yürürken sıkı tutması iyi oluyor. Sadece dikişlerin üzerine gelmemesi için biraz uğraşıyorum. Dikişlere de arada yandığı için bepanthol kullanıyorum. Doğumdan sonra 1 gün sarılık olduğu için yoğun bakımda kaldı. Bugün kontrolde iyi gördü doktor yarın da var kilo boy kontrolü.

Kızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar😅😅
Benimkide yara oldu uçları ama göğsüm bomboş ne zamn dolar bu iki gün kaldı doğuma lanson öneriyorlar uçları için bende almadım hastaneye giderken alicam insallh

Kızlarr emzirme sürecinde sizin de göğsünüz çok şişti mi? Ucunun acısı için ne yapıyorsunuz? Krem vs ne sürdünüz? Sütyen kullanıyor musunuz? Kısacası memeleri rahatlatan neler yapıyorsunyz ve yaptınız? Lütfen bana bi el atın bacılar😅😅
Ben göğüs kalkanı kullanıyorum hiç çıkarmıyorum. Uçları şişkin hassaslaştı ama yine de koruyor. Sütyen kullanıyorum hem atlet tipi hem de emzirme sütyenini göğüs kalkanını içine koyuyorum rahat oluyor.

Selam arkadaşlar herkes iyidir inşallah❤️
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah inşallah herşey güzel ilerlemiştir almışsındır bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun 🌼❤️

kendi yazsın diye bekleyecektim ama bundan sonrası onun için epey yoğun olacak geç yazarsa merak etmeyin diye paylaşayım;
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah doğum yaptı, ikisi de iyilermiş çoook şükür 🙏🙏🙏 akşam üzeri yazışmıştık
detaylarını kendi paylaşır ama çok iyiydi🧡🧡🧡 merak etmeyin🙏🧡
ben de çok meşgul etmek istemedim
sağlıkla geldi dünyaya minik kuzu👶🎈🎈🎈

inşallah güzel haberler almaya devam ederiz 🙏🧡

X