- 11 Eylül 2021
- 1.624
- 3.187
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.101
Sgklıysanız hastane yapıyormus basvurusunu arkadasımım hastanede yapmıslardıBu konuyu konuşmuştuk şuan tam net hatırlamıyorum ama hastane geçmiyordu yazılanlarda sanırım. Sen nerden duydun?
Gözünüz aydın canım. Darısı bssımızaCanım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlumiyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus
Inşallah canım benim çok teşekkür ederimGözünüz aydın canım. Darısı bssımıza
Selam canım. Ben koydum ama koymasam da olurmuş hastanede pompa vardı hatta ben ilk gün onu kullandım çekişi daha iyiydi zaten 3-4 damla ancak geliyor iki memeden toplamda. O memeye değen aparatı da kişiye özel dezenfekte ettirip kullandırıyorlarmış paketli geldi yani. İstersen bir sor hastaneye bunu.merhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Nasılsın canımInşallah canım benim çok teşekkür ederim
Benimde aklıma takılınca böyle birşey uyuyamıyorum ama keski gece görseydim uyuturdum seni çünkü mesela tıkanırsa aniden eczanede var merak etmeChempelle, peki bakayım buna çok teşekkür ediyorum4teki derdime bak dedim kendi kendime eşim uyuyor ben de durdum düşünüyorum uykum kaçtı ya hemen burnu tıkanırsa ne yaparım diye annelik işte
Hayırlı olsun canımInşallah canım benim çok teşekkür ederim
merhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Ay canım çok geçmiş olsun..Canım merhaba. O saatlerde sezeryandaydimArel kuşta iyi çok şükür iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz
Ben aldım manuel. İlk etapta biraz uyarmak için. Evde de elektirkli olacak.merhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Kıyamayız dimi o minicik buruncuklaraBenimde aklıma takılınca böyle birşey uyuyamıyorum ama keski gece görseydim uyuturdum seni çünkü mesela tıkanırsa aniden eczanede var merak etmebı şekilde enjektör fizyolojik onla bunla o tuzlu suyu basman gerekiyor basıp kafayi asaga egince zaten hepsi iniyor aşağıya havluya ama videolarını izlemeni tavsiye etmem en azından kendi bebisinde yapana kadar bana Instagram'da denk gelmişti çünkü
Hayırlı olsun canımgüzel günler başlıyor
Aldıysan çantana koy bulunsun sezeryan olma ihtimaline karşı ya da göğüs ucu çıkartma için de kullanılıyormuş derdim derecim ama gerekli olursa hastaneden verilebiliyormuş. Sürece göre ihtiyaç duyarsan alırsın olmazsa. Emzirmeye odaklanalım inşallah hemen kapar minnoşlarımız bolca sütümüz olurmerhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Bu arada canım elektrikli pompayı kullanan çok arkadaşım var bebek ilk zamanlar çok ememediği için göğüs tam boşalmıyormuş ya da tek bir göğsü emdiği için mastit oluşmasın diye göğsünü boşaltıyorlarmış. Çok gerekli bir ürün diyen de var. Az kullandım diyen de var. Bir yere gittiğinde sütünü bırakmak için sağan vs de var. Ben uygun da olsa bulunması taraftarıyım amamerhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Alla allaaa yeni bir şey duydumSgklıysanız hastane yapıyormus basvurusunu arkadasımım hastanede yapmıslardı
Ben daha geçen hafta aldım Lansinoh çiftli elektrikli aldım. Hastane çantasına koymayı düşünüyorummerhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Selamlar, ben chicco almıştım, koydum ne olur ne olmaz diye...merhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
chicco manuel pompa aldım canım ama çantama koymadım, ilk günler süt çok az oluyor, sadece göğsünde tut dediler. Gerekli olursa hastanede olanı kullanırım diye düşündüm. Bir de manuel yetersiz olursa eczanelerden hastane tipi kiralanıyormuş, belki eve çıkınca ondan kiralarım diye düşündüm.merhaba kızlarHastane çantanıza gögüs pompası koydunuzmu ? Ben almamıştım belki gerekli olmaz diye. Alan arkadaşlar ne aldı acaba ? Ve çantamızda olmalı mı sizce benim ilk hamileliğim olduğu için tam emin olamadım.
Siz hastaneye söylüyormussunuz onlar yapıyormus ama bazı hastaneler gıcıksa ugrasmazAlla allaaa yeni bir şey duydumBiz mi söylememiz lazım hastaneye yoksa yatış yaparken zaten sgklı olunduğu işleniyor illaki?
Kapalı pakette gelmesi çok iyi bende hastaneyle bi görüşeyim o haldeSelam canım. Ben koydum ama koymasam da olurmuş hastanede pompa vardı hatta ben ilk gün onu kullandım çekişi daha iyiydi zaten 3-4 damla ancak geliyor iki memeden toplamda. O memeye değen aparatı da kişiye özel dezenfekte ettirip kullandırıyorlarmış paketli geldi yani. İstersen bir sor hastaneye bunu.
Ama kendi pompamla alışayım dersen yine de koyabilirsin belki senin göğsünden hemen gelir daha güçlüye gerek kalmazelektronik avent tekli benimki