2022 ikizler burcu anneleri

Gözünüz aydın canım. Darısı bssımıza

Selam canım. Ben koydum ama koymasam da olurmuş hastanede pompa vardı hatta ben ilk gün onu kullandım çekişi daha iyiydi zaten 3-4 damla ancak geliyor iki memeden toplamda. O memeye değen aparatı da kişiye özel dezenfekte ettirip kullandırıyorlarmış paketli geldi yani. İstersen bir sor hastaneye bunu.
Ama kendi pompamla alışayım dersen yine de koyabilirsin belki senin göğsünden hemen gelir daha güçlüye gerek kalmaz elektronik avent tekli benimki

Chempelle, peki bakayım buna çok teşekkür ediyorum 4teki derdime bak dedim kendi kendime eşim uyuyor ben de durdum düşünüyorum uykum kaçtı ya hemen burnu tıkanırsa ne yaparım diye annelik işte
Benimde aklıma takılınca böyle birşey uyuyamıyorum ama keski gece görseydim uyuturdum seni çünkü mesela tıkanırsa aniden eczanede var merak etme bı şekilde enjektör fizyolojik onla bunla o tuzlu suyu basman gerekiyor basıp kafayi asaga egince zaten hepsi iniyor aşağıya havluya ama videolarını izlemeni tavsiye etmem en azından kendi bebisinde yapana kadar bana Instagram'da denk gelmişti çünkü
Inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım güzel günler başlıyor

Bana koymana gerek yok, lazım olursa çoğu hastanede var olmadı eczaneden alırız kendini ona odaklama gerek yok dediler mantıklı geldi

Ay canım çok geçmiş olsun.. .Çok şükür sağlıkla geçmiş doğumun. Bebişte çok iyi maşallah...

Bu mutlulukla tez vakitte toparlarsın eminim...
Biraz toparlan detayları dinleriz tatlımmm..
Arel kuşun miss kokusu buralara geldi

Ben aldım manuel. İlk etapta biraz uyarmak için. Evde de elektirkli olacak.

Kıyamayız dimi o minicik buruncuklara ağlamasından tıkanmasındansa artık bir cesaret zaten en zoru sıkma aşaması sanırım keşke hiç gerek kalmasa ama önlemimizi alalım canım sağolasın

Aldıysan çantana koy bulunsun sezeryan olma ihtimaline karşı ya da göğüs ucu çıkartma için de kullanılıyormuş derdim derecim ama gerekli olursa hastaneden verilebiliyormuş. Sürece göre ihtiyaç duyarsan alırsın olmazsa. Emzirmeye odaklanalım inşallah hemen kapar minnoşlarımız bolca sütümüz olur

Bu arada canım elektrikli pompayı kullanan çok arkadaşım var bebek ilk zamanlar çok ememediği için göğüs tam boşalmıyormuş ya da tek bir göğsü emdiği için mastit oluşmasın diye göğsünü boşaltıyorlarmış. Çok gerekli bir ürün diyen de var. Az kullandım diyen de var. Bir yere gittiğinde sütünü bırakmak için sağan vs de var. Ben uygun da olsa bulunması taraftarıyım ama
Elektrikliyi avent aldım. Fiyatları uçuk şuan için çalışmaya ara vereceğim için belki de çok lazım olmaz ya da memnun kalmam diye çok para vermek istemedim dolaptan temiz az kullanılmış çok uygun fiyata bulunca aldım gelince de dezenfekte ettim bu aralar yine temizleyeceğim temizce kalsın.
Manuel de dolaptan aldım gene sıfır kutuluydu alan kullanmamış, piyasanın epey altına aldım. İçinde biberonu da olduğundan bulunsun dedim markası lansinoh övülmüştü epey. Bu şekilde bakabilirsin canım eğer düşünürsen. Her şey masraflı oluyor ve günden güne artıyor fiyatlar da şu süreçte

Ben daha geçen hafta aldım Lansinoh çiftli elektrikli aldım. Hastane çantasına koymayı düşünüyorum

Selamlar, ben chicco almıştım, koydum ne olur ne olmaz diye...

chicco manuel pompa aldım canım ama çantama koymadım, ilk günler süt çok az oluyor, sadece göğsünde tut dediler. Gerekli olursa hastanede olanı kullanırım diye düşündüm. Bir de manuel yetersiz olursa eczanelerden hastane tipi kiralanıyormuş, belki eve çıkınca ondan kiralarım diye düşündüm.

D dere06 canım bende ablamdan aldim ama dolap uygulanasinda gerçekten çok uygun lansinoh un mesela göğse süte değen kısımları sterilize bile etmek istemesen yenisini alsan çok az tutar çünkü kendi sitesinde parçaları 0 olarak çok uyguna satılıyor öyle tamamlayabilir sin pahalı motor ve hortumu ikinci el almış olursun sadece birde ne alırsan al hastanede olan çok daha vakumu güçlü oluyormuş o yüzden çanta için bence gerekli değil

Kapalı pakette gelmesi çok iyi bende hastaneyle bi görüşeyim o halde çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…