- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.141
Ayaasallh gözümüz aydın sirayla geliyor bebisler hayirlisyla insallh nasıl iyimi şimdi kuveze falan girmedi dii benim ilk kızda yemişti 8 saat gozlemde kaldı kuvezde şükür sağlıcakla çıktıkCanım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlumiyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus
18 falan normal bence :))))Canım ben de 18 kilo almış bulunmaktayım. Şuan 76yım.
4 haftam var 80i bulmazsam iyi diyorum
Kilo almaya çalışıp veren ben18 falan normal bence :))))
Bazıları 10 kilo aldım diyor nasıl başarıyorlar hayret :)
Bazıları da 35 alıyormuş, yoook artık :))
Mmmm Çilekcim sen de haftada 1 kilo alsan 80'le kapatırsın, bence gayet ideal :=)
Yani bu sene de meşhur gömlek elbiseler ve önü düğmeli bol oversize kat kat elbiseler var bende onlardan almayı planlıyorum açıkçası sonuçta alsam da versemde bana olur gibi hatta bı sitede vardı baya ekliyorum alta Trendyol dan daha bakmadım amaBirisi diyordu ki asıl doğumdan sonra kilolarım ortaya çıktı....
Aldığımız kilolar yağa dönüşmesinde en çok ondan korkuyorum :)
6 aya verirsek çok iyi....
Esracığım, göğüslerde baya büyüyor hele süt verirken daha bir tombiş olacaklar...
Elbise alıcam da bedenine karar veremiyorum.. Normalde 38 giyiniyordum doğumdan sonra ne olacak belli değil :)))
Ben de şuana kadar yaklaşık 10 kilo aldım seyyahcım ama sanki 5i ellerimde ayaklarımda toplaşmış18 falan normal bence :))))
Bazıları 10 kilo aldım diyor nasıl başarıyorlar hayret :)
Bazıları da 35 alıyormuş, yoook artık :))
Mmmm Çilekcim sen de haftada 1 kilo alsan 80'le kapatırsın, bence gayet ideal :=)
Günaydın canım hiç korkma artık çok erken sayılmaz haftaları rahat ol senKızlar günaydın.
Sabaha karşı hastanedeydim. Oğlan cumayı da beklemeyecek birazdan yatışım yapılacak. Biraz erken geliyor dualarınıza talibim
Salaş elbiselerle dostuz bu yazBence çok almamışsın Mügeciğim. 10 günde yarısı gitmiş aldıklarının bence süper diyorum...
Kısa sürede eski kıyafetlerine girersin bence
Ben 18 kilo falan aldım sanırsam :)))
Ama illaki bi geçiş dönemi oluyor zayıflayana kadar.
O arada bi de yaz geliyo bıngıl bıngıl gezeriz artıkını :)
Sağlıcakla gelsin inşallahKızlar günaydın.
Sabaha karşı hastanedeydim. Oğlan cumayı da beklemeyecek birazdan yatışım yapılacak. Biraz erken geliyor dualarınıza talibim
Teşekkür ederim canım, korkma sebebim ciğerleri falan gelişmemiştir diye yoksa kendim için gram korkmuyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimizGünaydın canım hiç korkma artık çok erken sayılmaz haftaları rahat ol senDoğumuna odaklan, ikinizde çok iyi olucaksınız dualarım sen ve oğluşunla
Sağlıkla gelsin canımTeşekkür ederim canım, korkma sebebim ciğerleri falan gelişmemiştir diye yoksa kendim için gram korkmuyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Günaydın isallah sağlıcakla gelmiştir dünyaya ama haftaları çok iyi artık gelişmeyen bir sey varsa da kuvezde bile çok kalacaklarını sanmıyorum ki isllah ona bile gerek kalmadan almışsındır bebeğini yanınaKızlar günaydın.
Şu an koynundadır inşallah Göktürk beyKızlar günaydın.
Ahhh annelik ne güzel şey hep onlar için endişe ediyoruzTeşekkür ederim canım, korkma sebebim ciğerleri falan gelişmemiştir diye yoksa kendim için gram korkmuyorum. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz
Kızlar günaydın.
Balım yeni gördüüüm doğumdasın muhtemelenKızlar günaydın.
Tatlım senin için bir süre hiç kolay olmadı... O nedenle vermiş olabilirsin. Ama yine de 11 kilo mu gitti, vouuwwKilo almaya çalışıp veren ben
Tüp bebek tedavisinde boydan dolayı belli etmesem de şişmandım. Ama hamile.kalinxa hop.8 kilo bı gitti 3 kilo bi gitti.
Bakayım Dr yarın kontrolde ne diyecek.
En son bebek kilosu iyi sorun olmaz dedi ama.
Esracığım çok güzel elbiseler, eline sağlık..Yani bu sene de meşhur gömlek elbiseler ve önü düğmeli bol oversize kat kat elbiseler var bende onlardan almayı planlıyorum açıkçası sonuçta alsam da versemde bana olur gibi hatta bı sitede vardı baya ekliyorum alta Trendyol dan daha bakmadım ama
Ay sen de çok az almışsın gosseciğim... İdeal kiloda kalmışsın, süperrr :)Ben de şuana kadar yaklaşık 10 kilo aldım seyyahcım ama sanki 5i ellerimde ayaklarımda toplaşmışne yüzüklerim oluyor ne yazlık ayakkabılarım, 78dim sabah ya doğuma kadar 80i geçmezsem iyi aslında son ay kilo çok alınmıyormuş deniyordu.
kısmadım ben pek ama epey hareketli geçti çocuklarla çalışınca antrenman gibi oldu benim için ondan çok almadım yoksa bünyem aşırı almaya müsait genetik olarak da, sadece balayında 4 kilo almıştımlohusayken de alınıyor dedi doğum yapan arkadaşlarım süt olsun diye bol bol yeniyormuş
Benim mesela zor kilo veren yapım var bence en mantıklısı elbise yazın şöyle tiril tiril bir de tombiş ayaklarıma şıpıdık terlik buldum mu tamam
Balkızcığım Allah kolaylık versin..... Sağlıkla, sıhhatle bebişini kucağına al inşallah..Kızlar günaydın.