- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.081
Canımcımm inşallah hiç gerek kalmaz ama olursa da beraber olmanız çok iyi. Benim için de duruma göre 2 gün kalabilirsin dediler. İlk zamanlar süt sorunu yaşamak çok olası, mama önerdiler mi peki?inşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemiş harta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam
bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız
İyileşme sürecin nasıl? Çok ağrın oldu mu? Bir de sondayı anestezi sonrası takıyorlar dimi? Kafamda deli sorular
Biz rollerın önerisi ile silvermoon aldık. Çok memnunum. Ben 1 aydır kullanıyorum, 1 2 saatle başladım. Bu hafta günde 5-6 saate kadar taktım, nemli nemli yumuşak ve rahatlamış oluyor takınca. Gece yatmadan önce de lansinohun kremini sürüyorum organic balm olan. İnşallah Emzirme sürecinde de faydalı olur.Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim