2022 ikizler burcu anneleri

inşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık✌️
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemiş🙏 harta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam

bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız🙏
Canımcımm inşallah hiç gerek kalmaz ama olursa da beraber olmanız çok iyi. Benim için de duruma göre 2 gün kalabilirsin dediler. İlk zamanlar süt sorunu yaşamak çok olası, mama önerdiler mi peki?
İyileşme sürecin nasıl? Çok ağrın oldu mu? Bir de sondayı anestezi sonrası takıyorlar dimi? Kafamda deli sorular😅
Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim 🤷🏻‍♀️
Biz rollerın önerisi ile silvermoon aldık. Çok memnunum. Ben 1 aydır kullanıyorum, 1 2 saatle başladım. Bu hafta günde 5-6 saate kadar taktım, nemli nemli yumuşak ve rahatlamış oluyor takınca. Gece yatmadan önce de lansinohun kremini sürüyorum organic balm olan. İnşallah Emzirme sürecinde de faydalı olur.

Bende araştırıyorum hala 🤦🏼‍♀️
Saf gümüş ve kaplama olanlar var kaplama olanların fiyatı daha makul saf olanlar allah ne verdiyse yukarı doğru tırmanıyor fiyatlar silvermoon fiyat olarak silverettenin yarı fiyatı iyice kafam karıştı alan kullanan bizi aydınlatsın 🤪🤪
Kaplama olanını bilmiyorum o da mı varmış 🤭 e bebekteki ucuzdu diye hatırlıyorum gerçi ucuz ne kaldı ki artık :))
Ben hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.
Yok canım ucuna değil, çevresine
ben de ucunu uyarmıyorum risk oluşturmasın diye. göğüs bölgesi çatlaklarını kastetmiştim oralar da çatlayabiliyormuş

Ben hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.
Gögüs kalkanını hangi marka aldın canım ?

Purple merhaba,
Seni bizim topikte ilk defa mı görüyorum yoksa ben mi unuttum 🙄🙃
Profilin de doğumunun üzerinden 5 gğn geçti diyor😍 hayırlı olsun, tebrik ederim... Bize doğum hikayeni anlatmak istersen seve seve okuruz😇🤗
kuzucumm P Purple07 'ımla biz eylül 2021 transfer planlayanlar grubundaydık sonra o mayıs annelerine ben haziran grubuna dağılmıştık ama hiç kopmadık🧡 ve ikimiz de mayıs annesi olup çıktık😍 o minnoş kızına ben de tontik oğluma kavuştuk🙏 darısı hem bizim geuba hem bekleyen herkese🙏🧡

Ah canım beniiiimmmm🤲🤲🤲🙏🙏🥰🥰
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün erkeğimiz🧿💙
İnşallah kolayca toparlanırsın kolaylıklar diliyorum sana🍼👶👩‍🍼 sütün bol olsun canım.
amiiin inşallah ayy ne güzel duyguymuş P Purple07 'ım sen bu güzel hissi 2. kere tadıyosun🙏🙏🙏 dikiş yerlerim azıcık ağrıyo ama geçecek inşallah sütümün de artmasını bekliyorum adım adım minik minik artıyo🙏 sonunda mayıs annesi olup çıktık🙏🧡

Kaplama olanını bilmiyorum o da mı varmış 🤭 e bebekteki ucuzdu diye hatırlıyorum gerçi ucuz ne kaldı ki artık :))

Yok canım ucuna değil, çevresine
ben de ucunu uyarmıyorum risk oluşturmasın diye. göğüs bölgesi çatlaklarını kastetmiştim oralar da çatlayabiliyormuş
Ayy çatlak diyince sadece ucunun çatlaması ve yara olması geliyor aklıma. 🤦‍♀️ Hep ucuna baktığımdan hiç denk gelmedim ben çevresine daha dikkatli bakayım🤭

Oof offff tabiii 42+3 bekledi cadaloz kizim 😂🤣 çatı yapıldı olmaz dendi kanama oldu 1 cm bile açılma yoktu sabırlı kızım gelesi yoktu🐣🙅‍♀️ evett garip bi hüzün içimde. Bana aitti şimdi paylaşıma açılıyor çocuğumm 😎😎Deli gibi sevmek ruhumuzda var diyorummm:anne::KK12::KK20::KK55::KK55::KK55:
doğdu sandım o kadar mesajların gerisindeyim ki dünyadan haberim yok🙄

hoff hepsini okumak istiyorum nereden başlıycam bilemiyorum

doğdu sandım o kadar mesajların gerisindeyim ki dünyadan haberim yok🙄

hoff hepsini okumak istiyorum nereden başlıycam bilemiyorum
Canım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlum 🙏💙 iyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus🙏💙

Yaseminciğim muhtemelen şu an çıkmışsındır. Umarım her şey gönlünce geçmiştir...
Pammuk Arel hoşgeldi..:KK200:
Ayy nasıl tatlıdır o şimdi...:nazar:
Senin biraz ağrıların vardı, kendini iyi hissedince yaz bize. :110:

Öpüyoruz seniii, çook geçmiş olsun. Tebrik ediyorum :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Canım merhaba. O saatlerde sezeryandaydim 🙏 Arel kuşta iyi çok şükür 🙏 iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar🙏 Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz 🙏💙😍😍😍

Canım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlum 🙏💙 iyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus🙏💙
Oyy maşallah çabucak toparlanırsınız inşallah minnoş unutturmuştur onları da🥰 sağlıkla mutlulukla büyüsün 💗💗 Arya kuş da nasıl heyecanlıdır şimdi 😍

Son düzenleme:
Kızlar aklıma bir şey takıldı. Yenidoğanda burun tıkanıklılığı için serum fizyolojik mi tercih etmek gerekiyor?
Ben burun aspiratörü aldım bulunsun diye,
deniz suyu diye satılanlar da var ama 3 ay sonrası diye okudum yorumlarda. Araştırdınız mı sizler

Oyy maşallah çabucak toparlanırsınız inşallah minnoş unutturmuştur onları da🥰 sağlıkla mutlulukla büyüsün 💗💗 Arya kuş da nasıl heyecanlıdır şimdi 😍
Inşallah canım benim çok teşekkür ederim 😍 Aryoş yavrum 10 dk gördü göremedi yarın eve döneceğiz degil mi diye diye gitti kuzum kızım😔😔 Darisi sağlıkla sizlere canım 😍😘

Kızlar aklıma bir şey takıldı. Yenidoğanda burun tıkanıklılığı için serum fizyolojik mi tercih etmek gerekiyor?
deniz suyu diye satılanlar da var ama 3 ay sonrası diye okudum yorumlarda. Araştırdınız mı sizler
Bebekler için serum fizyolojik var ama en sağlıklısı enjektör ile izotonik su varya serum onu fırt diye sıkıp diğer taraftan mukusu akıtmak. Aspiratör çok rahatsız ediyor bebekleri

Çok geçmiş olsun canım sezeryanın da uzun sürmüş sen şimdi bol bol dinlen Arelin sağlıklı olmasına da çok sevindim canım çok öpüyorum sizi 🥰🥰🥰

Bende hem aspiratör hem serum fizyolojik aldım çünkü aspiratör çok kullanmamak gerekliymiş serum fizyolojik de steril tuzlu su aslında pahalı birşey almaya gerek yok hepsi aynı ama sıkarken bı kerette tazdikli sikmakk gerekiyormus yani korkmayın diyordu hemşire 😂 champelle videolarinda da YouTube'dan bebek bakımında anlatıyordu bakabilirsin 👍

Canım merhaba. O saatlerde sezeryandaydim 🙏 Arel kuşta iyi çok şükür 🙏 iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar🙏 Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz 🙏💙😍😍😍
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🙏Arel yapmış son atakta yapacağını kaka yemek nedir yaa 😁
Neyse çok şükür ameliyat esnasında olmuş hemen fark edilmiş allahtan 🙏

Yaa çok şükür ki geçti bitti. Şimdi toparlanma zamanı😊

Bebekler için serum fizyolojik var ama en sağlıklısı enjektör ile izotonik su varya serum onu fırt diye sıkıp diğer taraftan mukusu akıtmak. Aspiratör çok rahatsız ediyor bebekleri
İzotonik suyu sıkıp diğer taraftan akmasını mı bekliyoruz yoksa biz kendimiz mi çekiyoruz bir de hemen tıkanır mı o minnoş buruncuklar ya 🥺🥰 temin edeyim ondan ben de çoook teşekkür ederim 🥰

Bende hem aspiratör hem serum fizyolojik aldım çünkü aspiratör çok kullanmamak gerekliymiş serum fizyolojik de steril tuzlu su aslında pahalı birşey almaya gerek yok hepsi aynı ama sıkarken bı kerette tazdikli sikmakk gerekiyormus yani korkmayın diyordu hemşire 😂 champelle videolarinda da YouTube'dan bebek bakımında anlatıyordu bakabilirsin 👍
Chempelle, peki bakayım buna çok teşekkür ediyorum 🤗😽 4teki derdime bak dedim kendi kendime eşim uyuyor ben de durdum düşünüyorum uykum kaçtı ya hemen burnu tıkanırsa ne yaparım diye 🤣 annelik işte 🥰😍

A aaa Arel bey naptınız😅 çok şükür ki doğru zamanlama😍 o iç yapışıklıktan bende de olabilir, bir de miyomum alınacak doğumda. Dr dayanabilir misin o kadar uzun süre diyor, benim de 1 1,5 saat sürermiş. Çok zorladı mı zamanın uzunluğu? Genel anestezi mi olmalıyım?
Tekrardan geçmiş olsun canım, çok şükür ikiniz de atlattınız. Bol şifa diliyorum, hemencik toparlanırsın inşallah😍

X