- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.121
Evet canım bende almamıştım daha acaba gerekli mi olur diye aklıma takıldıBana koymana gerek yok, lazım olursa çoğu hastanede var olmadı eczaneden alırız kendini ona odaklama gerek yok dediler mantıklı geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bende almamıştım daha acaba gerekli mi olur diye aklıma takıldıBana koymana gerek yok, lazım olursa çoğu hastanede var olmadı eczaneden alırız kendini ona odaklama gerek yok dediler mantıklı geldi
Hangi marka aldın canım ? Manuel ve elektriklide ?Ben aldım manuel. İlk etapta biraz uyarmak için. Evde de elektirkli olacak.
Evet canım ya inşallah hiç gerek kalmaz da doya doya emziririzAldıysan çantana koy bulunsun sezeryan olma ihtimaline karşı ya da göğüs ucu çıkartma için de kullanılıyormuş derdim derecim ama gerekli olursa hastaneden verilebiliyormuş. Sürece göre ihtiyaç duyarsan alırsın olmazsa. Emzirmeye odaklanalım inşallah hemen kapar minnoşlarımız bolca sütümüz olur
Hiç bakmamıştım dolap uygulamasından, orayı da bi araştırayım o halde teşekkür ederim canımBu arada canım elektrikli pompayı kullanan çok arkadaşım var bebek ilk zamanlar çok ememediği için göğüs tam boşalmıyormuş ya da tek bir göğsü emdiği için mastit oluşmasın diye göğsünü boşaltıyorlarmış. Çok gerekli bir ürün diyen de var. Az kullandım diyen de var. Bir yere gittiğinde sütünü bırakmak için sağan vs de var. Ben uygun da olsa bulunması taraftarıyım ama
Elektrikliyi avent aldım. Fiyatları uçuk şuan için çalışmaya ara vereceğim için belki de çok lazım olmaz ya da memnun kalmam diye çok para vermek istemedim dolaptan temiz az kullanılmış çok uygun fiyata bulunca aldım gelince de dezenfekte ettim bu aralar yine temizleyeceğim temizce kalsın.
Manuel de dolaptan aldım gene sıfır kutuluydu alan kullanmamış, piyasanın epey altına aldım. İçinde biberonu da olduğundan bulunsun dedim markası lansinoh övülmüştü epey. Bu şekilde bakabilirsin canım eğer düşünürsen. Her şey masraflı oluyor ve günden güne artıyor fiyatlar da şu süreçte
Manuel mi yoksa elektrikli mi aldın canım ?Selamlar, ben chicco almıştım, koydum ne olur ne olmaz diye...
Evet canım haklısın inşallah gerek kalmaz hemen sütümüz gelir doya doya emziririzD dere06 canım bende ablamdan aldim ama dolap uygulanasinda gerçekten çok uygun lansinoh un mesela göğse süte değen kısımları sterilize bile etmek istemesen yenisini alsan çok az tutar çünkü kendi sitesinde parçaları 0 olarak çok uyguna satılıyor öyle tamamlayabilir sin pahalı motor ve hortumu ikinci el almış olursun sadece birde ne alırsan al hastanede olan çok daha vakumu güçlü oluyormuş o yüzden çanta için bence gerekli değil
Ben manuel olanı wee marka aldım onu sadece uyarmak için kullanırım veya az kalan sütü boşaltmak için. Elektirkli olanı arkadaşım gönderecek markası medela. Benim migrenim var ve doğumdan sonra şiddetli geliyor dayanmak güç oluyor. İlaç kullanmadan geçmiyor. İlacımı almadan önce bunla sağarım saklarım ve kaşık biberonla içiririm diye düşünüyorum.Hangi marka aldın canım ? Manuel ve elektriklide ?
Canım eski koyafete girmek aldığın kiloya bağlı ben 14 kg aldım fazla almışım baya bi süre gerekecek gibi 10 gün oldu 7 kg gitti şimdiye kadar.Kızlar bişey diycem, doğumdan sonra hemen kilo verirmiyiz... Doğum yapanlardan yorum bekliyorum...
Muhtemelen hamilelik öncesi elbiselerimiz hemen olmaz.. Eee hamile kıyafetleri de kışlık genelde...
Ona göre bir kaç elbise alalım :) Yeni ciciler lazım bize :)
Ben doğum yapmadım ama bir elbise alıp (xs) iade etmiştim çünkü iki arkadaşıma sordum doğum sonrası 10 kilo gidiyor gerisi (5) emzirme ve sana bağlı demişti ancak benim aldığım elbise göğüs ve altı oturtmalıydı, emzirirken iki sene sonra anca olur demişlerdi o kalcadaki ve bedendeki genişlik zamanla geçiyormuş yani min 6 ay eski kıyafetler gene rahat olmaz gibi.Kızlar bişey diycem, doğumdan sonra hemen kilo verirmiyiz... Doğum yapanlardan yorum bekliyorum...
Muhtemelen hamilelik öncesi elbiselerimiz hemen olmaz.. Eee hamile kıyafetleri de kışlık genelde...
Ben hala pantolonlarımı giyorum sadece beli olmuyor. Hamile taytı dısında hic alışveriş yapmadım. Ben eski halime dönerim zaten cok kilo da almadımKızlar bişey diycem, doğumdan sonra hemen kilo verirmiyiz... Doğum yapanlardan yorum bekliyorum...
Benim yazlık bol bol elbiselerim var baya, onları giyerim ve 2-3 tane alırım diye düşünüyorum canım, hemen eski kıyafetlere dönemeyiz sanırım. Br de hep yakadan düğmeli kolay açılabilcek türlere bakıyorum artık biker taytlardan da aldım, bol tshirt altı taytla geçiririm yazıKızlar bişey diycem, doğumdan sonra hemen kilo verirmiyiz... Doğum yapanlardan yorum bekliyorum...
Yaa maşallah canımm ben 12 kilo aldım, üstlerimden ve elbiselerimden denk gelenler oldu ama alt aslaaaBen hala pantolonlarımı giyorum sadece beli olmuyor. Hamile taytı dısında hic alışveriş yapmadım. Ben eski halime dönerim zaten cok kilo da almadım
İnşallah bu doğumundan sonra baş ağrın olmaz canımBen manuel olanı wee marka aldım onu sadece uyarmak için kullanırım veya az kalan sütü boşaltmak için. Elektirkli olanı arkadaşım gönderecek markası medela. Benim migrenim var ve doğumdan sonra şiddetli geliyor dayanmak güç oluyor. İlaç kullanmadan geçmiyor. İlacımı almadan önce bunla sağarım saklarım ve kaşık biberonla içiririm diye düşünüyorum.
İnşallah canımİnşallah bu doğumundan sonra baş ağrın olmaz canım
Bence çok almamışsın Mügeciğim. 10 günde yarısı gitmiş aldıklarının bence süper diyorum...Canım eski koyafete girmek aldığın kiloya bağlı ben 14 kg aldım fazla almışım baya bi süre gerekecek gibi 10 gün oldu 7 kg gitti şimdiye kadar.
Birisi diyordu ki asıl doğumdan sonra kilolarım ortaya çıktı....Ben doğum yapmadım ama bir elbise alıp (xs) iade etmiştim çünkü iki arkadaşıma sordum doğum sonrası 10 kilo gidiyor gerisi (5) emzirme ve sana bağlı demişti ancak benim aldığım elbise göğüs ve altı oturtmalıydı, emzirirken iki sene sonra anca olur demişlerdi o kalcadaki ve bedendeki genişlik zamanla geçiyormuş yani min 6 ay eski kıyafetler gene rahat olmaz gibi.
Ayy evet onu iyi ki hatırlattın yakamızın açılabilmesi gerekiyor. Vallahi aklımdan çıkmıştı... Sağol GugubicimBenim yazlık bol bol elbiselerim var baya, onları giyerim ve 2-3 tane alırım diye düşünüyorum canım, hemen eski kıyafetlere dönemeyiz sanırım. Br de hep yakadan düğmeli kolay açılabilcek türlere bakıyorum artık biker taytlardan da aldım, bol tshirt altı taytla geçiririm yazı
Harika valla, Ben salaş gömlek ve elbiselerimi giyebildim ama pantolonları denemedim bile :)Ben hala pantolonlarımı giyorum sadece beli olmuyor. Hamile taytı dısında hic alışveriş yapmadım. Ben eski halime dönerim zaten cok kilo da almadım
Canım ben de 18 kilo almış bulunmaktayım. Şuan 76yım.Harika valla, Ben salaş gömlek ve elbiselerimi giyebildim ama pantolonları denemedim bile :)
Sen kaç kilo aldın öyle ssummmeerrr şahaneymiş
Bu topikte en çok ben mi aldım acaba 18 kilo kadar
Ama bu kilonun 4-5 kilosu ödem olabilir :))
Bir de ben yarın 39 hafta oluyorum