- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.081
Canımcımm inşallah hiç gerek kalmaz ama olursa da beraber olmanız çok iyi. Benim için de duruma göre 2 gün kalabilirsin dediler. İlk zamanlar süt sorunu yaşamak çok olası, mama önerdiler mi peki?inşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemişharta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam
bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız
Biz rollerın önerisi ile silvermoon aldık. Çok memnunum. Ben 1 aydır kullanıyorum, 1 2 saatle başladım. Bu hafta günde 5-6 saate kadar taktım, nemli nemli yumuşak ve rahatlamış oluyor takınca. Gece yatmadan önce de lansinohun kremini sürüyorum organic balm olan. İnşallah Emzirme sürecinde de faydalı olur.Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Kaplama olanını bilmiyorum o da mı varmışBende araştırıyorum hala
Saf gümüş ve kaplama olanlar var kaplama olanların fiyatı daha makul saf olanlar allah ne verdiyse yukarı doğru tırmanıyor fiyatlar silvermoon fiyat olarak silverettenin yarı fiyatı iyice kafam karıştı alan kullanan bizi aydınlatsın
Yok canım ucuna değil, çevresineBen hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.
Gögüs kalkanını hangi marka aldın canım ?Ben hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.
kuzucumm P Purple07 'ımla biz eylül 2021 transfer planlayanlar grubundaydık sonra o mayıs annelerine ben haziran grubuna dağılmıştık ama hiç kopmadıkPurple merhaba,
Seni bizim topikte ilk defa mı görüyorum yoksa ben mi unuttum
Profilin de doğumunun üzerinden 5 gğn geçti diyorhayırlı olsun, tebrik ederim... Bize doğum hikayeni anlatmak istersen seve seve okuruz
amiiin inşallah ayy ne güzel duyguymuş P Purple07 'ım sen bu güzel hissi 2. kere tadıyosunAh canım beniiiimmmm
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün erkeğimiz
İnşallah kolayca toparlanırsın kolaylıklar diliyorum sanasütün bol olsun canım.
Ayy çatlak diyince sadece ucunun çatlaması ve yara olması geliyor aklıma.Kaplama olanını bilmiyorum o da mı varmışe bebekteki ucuzdu diye hatırlıyorum gerçi ucuz ne kaldı ki artık :))
Yok canım ucuna değil, çevresine
ben de ucunu uyarmıyorum risk oluşturmasın diye. göğüs bölgesi çatlaklarını kastetmiştim oralar da çatlayabiliyormuş
doğdu sandım o kadar mesajların gerisindeyim ki dünyadan haberim yokOof offff tabiii 42+3 bekledi cadaloz kizimçatı yapıldı olmaz dendi kanama oldu 1 cm bile açılma yoktu sabırlı kızım gelesi yoktu evett garip bi hüzün içimde. Bana aitti şimdi paylaşıma açılıyor çocuğumm Deli gibi sevmek ruhumuzda var diyorummm
Canım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlumdoğdu sandım o kadar mesajların gerisindeyim ki dünyadan haberim yok
hoff hepsini okumak istiyorum nereden başlıycam bilemiyorum
Canım merhaba. O saatlerde sezeryandaydimYaseminciğim muhtemelen şu an çıkmışsındır. Umarım her şey gönlünce geçmiştir...
Pammuk Arel hoşgeldi..
Ayy nasıl tatlıdır o şimdi...
Senin biraz ağrıların vardı, kendini iyi hissedince yaz bize.
Öpüyoruz seniii, çook geçmiş olsun. Tebrik ediyorum
Oyy maşallah çabucak toparlanırsınız inşallah minnoş unutturmuştur onları daCanım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlumiyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus
Inşallah canım benim çok teşekkür ederimOyy maşallah çabucak toparlanırsınız inşallah minnoş unutturmuştur onları dasağlıkla mutlulukla büyüsün Arya kuş da nasıl heyecanlıdır şimdi
Bebekler için serum fizyolojik var ama en sağlıklısı enjektör ile izotonik su varya serum onu fırt diye sıkıp diğer taraftan mukusu akıtmak. Aspiratör çok rahatsız ediyor bebekleriKızlar aklıma bir şey takıldı. Yenidoğanda burun tıkanıklılığı için serum fizyolojik mi tercih etmek gerekiyor?
Ben burun aspiratörü aldım bulunsun diye,
deniz suyu diye satılanlar da var ama 3 ay sonrası diye okudum yorumlarda. Araştırdınız mı sizler
Çok geçmiş olsun canım sezeryanın da uzun sürmüş sen şimdi bol bol dinlen Arelin sağlıklı olmasına da çok sevindim canım çok öpüyorum siziCanım merhaba. Doğdu bugün teyzesi oğlumiyiki öne almışız dedi sezeryan da çünkü kaka yapmış ve yemiş ama çokşükür saglikliyiz. Zor geçti sezeryan iç yapışmış benim bebek çıktıktan 1.5 saat sonra ben çıktım ama iyiyim buna da şükür. Siz nasılsınız Arden bebito nasıl cankus
Bende hem aspiratör hem serum fizyolojik aldım çünkü aspiratör çok kullanmamak gerekliymiş serum fizyolojik de steril tuzlu su aslında pahalı birşey almaya gerek yok hepsi aynı ama sıkarken bı kerette tazdikli sikmakk gerekiyormus yani korkmayın diyordu hemşireKızlar aklıma bir şey takıldı. Yenidoğanda burun tıkanıklılığı için serum fizyolojik mi tercih etmek gerekiyor?
Ben burun aspiratörü aldım bulunsun diye,
deniz suyu diye satılanlar da var ama 3 ay sonrası diye okudum yorumlarda. Araştırdınız mı sizler
Geçmiş olsun canım Allah analı babalı büyütsünCanım merhaba. O saatlerde sezeryandaydimArel kuşta iyi çok şükür iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz
Yaa çok şükür ki geçti bitti. Şimdi toparlanma zamanıCanım merhaba. O saatlerde sezeryandaydimArel kuşta iyi çok şükür iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz
İzotonik suyu sıkıp diğer taraftan akmasını mı bekliyoruz yoksa biz kendimiz mi çekiyoruz bir de hemen tıkanır mı o minnoş buruncuklar yaBebekler için serum fizyolojik var ama en sağlıklısı enjektör ile izotonik su varya serum onu fırt diye sıkıp diğer taraftan mukusu akıtmak. Aspiratör çok rahatsız ediyor bebekleri
Chempelle, peki bakayım buna çok teşekkür ediyorumBende hem aspiratör hem serum fizyolojik aldım çünkü aspiratör çok kullanmamak gerekliymiş serum fizyolojik de steril tuzlu su aslında pahalı birşey almaya gerek yok hepsi aynı ama sıkarken bı kerette tazdikli sikmakk gerekiyormus yani korkmayın diyordu hemşirechampelle videolarinda da YouTube'dan bebek bakımında anlatıyordu bakabilirsin
A aaa Arel bey naptınızCanım merhaba. O saatlerde sezeryandaydimArel kuşta iyi çok şükür iyiki öne almışız dedi doktor ameliyattayken kaka yapmış yemiş tontik ama iyiyiz şükür. Çok teşekkür ederim darısı sizlere sağlıkla gelsin yavrucuklar Belden aşağı uyuşmalı oldu doğumum. Malum ağrımda var kalkıp otururken doğrulurken ama şükür iyiyim. Kızımdada aynı şekilde doğum yaptım ama nedense çok korktum direk acı duymadım ancak her hareketi hissettim Arel kuş cikti 10 dakikada ben 1.5 saate indim odaya yapışmış ic hatlar benim. Emiyor uyuyoruz ve güzel teyzoslarin minnoslari da sağlıkla gelsin diye güzel haberler bekliyoruz