2022 ikizler burcu anneleri

Evet canım ya inşallah hiç gerek kalmaz da doya doya emziririz

Hiç bakmamıştım dolap uygulamasından, orayı da bi araştırayım o halde teşekkür ederim canım

Evet canım haklısın inşallah gerek kalmaz hemen sütümüz gelir doya doya emziririz

Hangi marka aldın canım ? Manuel ve elektriklide ?
Ben manuel olanı wee marka aldım onu sadece uyarmak için kullanırım veya az kalan sütü boşaltmak için. Elektirkli olanı arkadaşım gönderecek markası medela. Benim migrenim var ve doğumdan sonra şiddetli geliyor dayanmak güç oluyor. İlaç kullanmadan geçmiyor. İlacımı almadan önce bunla sağarım saklarım ve kaşık biberonla içiririm diye düşünüyorum.

Canım eski koyafete girmek aldığın kiloya bağlı ben 14 kg aldım fazla almışım baya bi süre gerekecek gibi 10 gün oldu 7 kg gitti şimdiye kadar.

Ben doğum yapmadım ama bir elbise alıp (xs) iade etmiştim çünkü iki arkadaşıma sordum doğum sonrası 10 kilo gidiyor gerisi (5) emzirme ve sana bağlı demişti ancak benim aldığım elbise göğüs ve altı oturtmalıydı, emzirirken iki sene sonra anca olur demişlerdi o kalcadaki ve bedendeki genişlik zamanla geçiyormuş yani min 6 ay eski kıyafetler gene rahat olmaz gibi.

Ben hala pantolonlarımı giyorum sadece beli olmuyor. Hamile taytı dısında hic alışveriş yapmadım. Ben eski halime dönerim zaten cok kilo da almadım

Benim yazlık bol bol elbiselerim var baya, onları giyerim ve 2-3 tane alırım diye düşünüyorum canım, hemen eski kıyafetlere dönemeyiz sanırım. Br de hep yakadan düğmeli kolay açılabilcek türlere bakıyorum artık biker taytlardan da aldım, bol tshirt altı taytla geçiririm yazı

İnşallah bu doğumundan sonra baş ağrın olmaz canım

Canım eski koyafete girmek aldığın kiloya bağlı ben 14 kg aldım fazla almışım baya bi süre gerekecek gibi 10 gün oldu 7 kg gitti şimdiye kadar.
Bence çok almamışsın Mügeciğim. 10 günde yarısı gitmiş aldıklarının bence süper diyorum...
Kısa sürede eski kıyafetlerine girersin bence
Ben 18 kilo falan aldım sanırsam :)))
Ama illaki bi geçiş dönemi oluyor zayıflayana kadar.
O arada bi de yaz geliyo bıngıl bıngıl gezeriz artıkını :)

Birisi diyordu ki asıl doğumdan sonra kilolarım ortaya çıktı....
Aldığımız kilolar yağa dönüşmesinde en çok ondan korkuyorum :)
6 aya verirsek çok iyi....
Esracığım, göğüslerde baya büyüyor hele süt verirken daha bir tombiş olacaklar...
Elbise alıcam da bedenine karar veremiyorum.. Normalde 38 giyiniyordum doğumdan sonra ne olacak belli değil :)))

Ayy evet onu iyi ki hatırlattın yakamızın açılabilmesi gerekiyor. Vallahi aklımdan çıkmıştı... Sağol Gugubicim
En rahatı tayt ve bol tişörtler, ama elbise de çok hoş oluyor yazın

Ben hala pantolonlarımı giyorum sadece beli olmuyor. Hamile taytı dısında hic alışveriş yapmadım. Ben eski halime dönerim zaten cok kilo da almadım
Harika valla, Ben salaş gömlek ve elbiselerimi giyebildim ama pantolonları denemedim bile :)
Sen kaç kilo aldın öyle ssummmeerrr şahaneymiş
Bu topikte en çok ben mi aldım acaba 18 kilo kadar
Ama bu kilonun 4-5 kilosu ödem olabilir :))
Bir de ben yarın 39 hafta oluyorum

Canım ben de 18 kilo almış bulunmaktayım. Şuan 76yım.
4 haftam var 80i bulmazsam iyi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…