- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.061
ayy kaçırdığım mesajlara hemen bakayım istiyorumYaseminciğim muhtemelen şu an çıkmışsındır. Umarım her şey gönlünce geçmiştir...
Pammuk Arel hoşgeldi..
Ayy nasıl tatlıdır o şimdi...
Senin biraz ağrıların vardı, kendini iyi hissedince yaz bize.
Öpüyoruz seniii, çook geçmiş olsun. Tebrik ediyorum
Kızlar benim sabırsız oğlum geliyor. Doğum kanalına girmiş eylem başlamış babamız yanımızda değil risk alıp 27 sine kadar bekletmeye çalışacağız. 27 sinde geliyor oğlum nasipse
İnşsllah hiç gerek olmaz dualarım seninle ve ardenleinşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemişharta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam
bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız
Hoşgeldin canım geçmiş olsuninşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
ama tabii emmesi zayıf benim de sütüm henüz az bu sebeple bebek sarılığı oldu gibi, bugün kontrole çağırdılar, dünden bu yana kilo vermemişharta 10 gram almış ama değer tam sınırda hâlâ, yarın da kontrole gidicez, iyiye giderse sorun yok, değervstabilse ya da gerilemezse foto terapi dedi doktor ama ben de onunla yatış yapıcam
bakalım inşallah yarına kadar değerlerimiz güzel ikerler, böylece yatış yapmayız
İnşallah gerek kalmaz canım ama olursa da sağ salim atlatırsınız güçlü yavrunlainşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
Bir anda oldu yarın alacaktı da ertelettik tabi beklersesürpriz sever bebelerhayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzum inşallah az kalmış heyecan dorukta
Evet doğum olmuş
Aaa kandan çaktırmadan vay beeeeeBen hastaneye sorduğumda kalktı artık yapmıyoruz demişlerdi ama ameliyat öncesi tetkiklere baktım yapmışlar testkan testi ama
Bu bana oluyordu önemli olan sıklığı demişti doktor saatte dört beş düşene kadar sorun yok demişti öyle olursa da nst bakarız demişti
Ayyy heyecaaaaan
İnşalalh gönlüne göre olur summer
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin
Ayyyyyy gözlerin konuşuyorGüzel güzel geçsin doğumun gözümüz kulağımız sende
Mama desteği veriyor musun kuzum genelde öyle yapıyorlar sanırım sütün yetmediği zamanlarda.. Mavi ışık veriyorlar sanırım o dimi foto terapi.. Minnoşumuz iyi olsun gerisi hiç önemli değilinşallah herkes iyidir, koşturmacadan giremedim hiç, benim hastanem 2 gece yatış yapıyo sezaryen doğumda, dün öğleden sonra çıkış yaptık
Ya ben almayı düşünmüyorum ya bilemedimKızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Biz silvermoon aldık. Ben her gün olmasa da ara ara kullanıyorum. Yaklaşık 1 -1 buçuk saat kadar. Nemlendiriyor, yumaşacık yapıyor..Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Silverette bu kadar pahalı olmasaydı onu alıcaktım. Diğerlerinide bilemedim arada baya fark var neden bilmiyorum. Göğüs kalkanı var silikon şimdilik, duruma göre alırım ya da almam.Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Bu konuyu konuşmuştuk şuan tam net hatırlamıyorum ama hastane geçmiyordu yazılanlarda sanırım. Sen nerden duydun?Kızlar süt parası için falan başvurun hastane yapıyormus diye biliyorum.
Ben nst çeken ebeye sormuştumAaa kandan çaktırmadan vay beeeeeBenim hastane yapıyor mu hiç bilmiyorum nereye soruluyor acaba
Yok canım hastane doğum raporu verecek onla sosyal hizmetlere başvuracaksın dediler banaKızlar süt parası için falan başvurun hastane yapıyormus diye biliyorum.
Ben henüz almadım makine ile sağımda lansinohun kremi yeterli oldu ama emzirirken yara oluyormuş zaten makineyle yara olmuyormuş, gerekirse alırım diye düşündümKızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Ben göğüs kalkanı aldım chicco markanın. Gümüş kalkan almadım.Kızlar gümüş kapak aldınız mı hangi marka aldıysanız kullanmaya başladınız mı nasıl kullanıyorsunuz dün ebe bana başla dedi fiyat aralığı çok geniş ne alıcam bilemedim
Bende araştırıyorum halaBen de gümüş kapak aldım zaten 999 989ayar iki çeşidi oluyor diye biliyorum güvenilir olduktan sonra bütçeme en uygununu aldım gümüş olsun yetersilverette markalaşmış artık fiyatı da gereksiz pahalı keşke böyle olmasa da herkes alsa ama
Bu arada kızlar siz de göğsünüzü nemlendiriyor musunuz? Arkadaşımın yeni bebeği oldu doğumdan sonra bırakmıştım dedi birkaç beden büyüdü sütten dolayı, göğsüm çatladı deyince sürmeye başladım ben de
Ben hiç müdahale yapmıyorum. Gebe okulunda yapmamamız söylendi. Benim yanlış emzirme sebebiyle ilk doğumumda çok yara olmuştu inşallah doğru emzirdiğimiz sürece yara olmayacaktır. Bir de 3 arkadaşımda göğüs kalkanı kullanmış aynı markanın onlarda hiç olmamış. Ben de aynı marka aldım inşallah bende de olmaz.Ben de gümüş kapak aldım zaten 999 989ayar iki çeşidi oluyor diye biliyorum güvenilir olduktan sonra bütçeme en uygununu aldım gümüş olsun yetersilverette markalaşmış artık fiyatı da gereksiz pahalı keşke böyle olmasa da herkes alsa ama
Bu arada kızlar siz de göğsünüzü nemlendiriyor musunuz? Arkadaşımın yeni bebeği oldu doğumdan sonra bırakmıştım dedi birkaç beden büyüdü sütten dolayı, göğsüm çatladı deyince sürmeye başladım ben de