-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.841
Benim de hiç olasım yok aslında, doğuma da az kaldı ya ateş ağrı falan olurda tetiklermi acaba diye. Doktoruma tekrar bi sorayım olmadı, teşekkür ederim canımAşı zorlu geçse ben de risk alıp olmazdım galiba. Ateş tehlikeli çünkü. Yani zaten 2 dozu olmuşsun, covid de geçirmişsin. Hastanede öyle bir şart hiç duymadım. Proje yapıyoruz biz, yurt dışı çıkışta mrna hatırlatma zorunluluğu var, onun bile 8 mayısta kaldırılacağını duyduk. Sanmıyorum yani canım, hastaneni arayıp sorabilirsin rahatlamak için.
Ay tosunum benim, ballı lokmam.... Nasıl büzüştürmüş dudaklarınıBugün benim kontrol günümdü
Ardenico 2,5 kilo olmuşsuyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi
baş aşağı değildi bayağı bildiğiniz çayır çimen soldan sağa yatıyodu
nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum20 dk mis gibi uyudum
size de 2 foto getirdim
videodan ekran görüntüsü alınca birinde öpücük yakaladım
ve o eller hep yüzde olmak zorunda ve dudaklar hep bi memnuniyetsiz
Ayyyy cuma benim de kontrolüm varrrr sanki birinin daha vardı kimdi acaba okuyorsa ses verebilir miiiiAy tosunum benim, ballı lokmam.... Nasıl büzüştürmüş dudaklarını
Maşallah Ardenico'ya usul usul büyüyor orda meleğim....
Yalnız hala dönmemiş olması :)))Ellemeyin çocuğa takılıyor kafasına göre :)
Nts'de uyumakta ayrı bir güzellik :)
Benim de kontrolüm bu cuma.... 11'de
ahahaaAyy maşallah tırtıl falan dedik ağır abimize affeder mi acaba bizi
Dönmeyen bir yaramaz daha
Bizim doktorun nst yatağıda çok rahat ilerleyen zamanlarda bende uyuyabilirim
Dudaklarında maşallahı var ama annesi göstermese olmaz
Dudakların güzelliği pekiohhh çiçek gibi bir gün her şey yolunda ya, en güzeli o
Ben ben saat 13.00 de benimdeAyyyy cuma benim de kontrolüm varrrr sanki birinin daha vardı kimdi acaba okuyorsa ses verebilir miiii
ayy çok az kalmışş senin kontrole deAy tosunum benim, ballı lokmam.... Nasıl büzüştürmüş dudaklarını
Maşallah Ardenico'ya usul usul büyüyor orda meleğim....
Yalnız hala dönmemiş olması :)))Ellemeyin çocuğa takılıyor kafasına göre :)
Nts'de uyumakta ayrı bir güzellik :)
Benim de kontrolüm bu cuma.... 11'de
Ah keiracım ne güzel bilgiler bunlar böyle... Ben asla sezeryan ya da normal doğum videoları falan izlemiyorum gözüm korkmasın diye :) Sen gayet minnoş minnoş anlatmışsın, çok sağ ol...
Ben bunu çok önemsiyorum. Geçirdiğim tecrübeler özellikle doğum konusunda motive edici olmak lazım. Zorluk illaki olacak kolay bir iş yapmıyoruz doğuruyoruzÇok güzel motive ettin beni şu ankorse konusunu mutlaka soracağım, miyom ameliyatımdan sonra da önermişti dr, dik durmak için de işe yaramıştı. Vücudumuza güvenelim, anne gücü yüklenir ve üstesinden geliriz
Yaaa çok sevindim herşey yolundaymış şükür.Bugün benim kontrol günümdü
Ardenico 2,5 kilo olmuşsuyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi
nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum20 dk mis gibi uyudum
size de 2 foto getirdim
Ben bunu çok önemsiyorum. Geçirdiğim tecrübeler özellikle doğum konusunda motive edici olmak lazım. Zorluk illaki olacak kolay bir iş yapmıyoruz doğuruyoruzAma ne kadar moralli gidersek ve ilerlersek o kadar bize artısı olacak buna inanıyorum. Olumsuz hikayelere inanmıyorum ve okumuyorum hiçbir şekilde.
Yaaa çok sevindim herşey yolundaymış şükür.
Gözün aydın
Bu arada cuma kontrol gününe ben de varım saat 10. 30 da
Aaaaa hayır benim kontrolüm yok. 10 mayısta benim kontrolüm. Saatini hatırlamıyorum
neyse ki 10 mayısa da yazmışım saat 10Aaaaa hayır benim kontrolüm yok. 10 mayısta benim kontrolüm. Saatini hatırlamıyorum
ben seni 29 una niye yazdığımı biliyorumAaaaa hayır benim kontrolüm yok. 10 mayısta benim kontrolüm. Saatini hatırlamıyorum
Canım
Oooy kuzumuza maşallahBugün benim kontrol günümdü
size de 2 foto getirdim
Ne güzel duaGünaydııınnnn babysi, Kızlar Günaydın
Bugün Kadir Gecesi en güzel dualarımızı arşa gönderelim...
Hepimizin ortak duası; Doğumlarımız gönlümüzce kolaylıkla geçsin.. Bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğsun..
Veee hayırlı evlat olsunlar..
Ya maşallah bayıldım size çok güzelsinizBugün benim kontrol günümdü
size de 2 foto getirdim
Oyyyy maşallahhh tam kaç haftalık oldu minnoşBugün benim kontrol günümdü
size de 2 foto getirdim