2022 ikizler burcu anneleri

Benim de hiç olasım yok aslında, doğuma da az kaldı ya ateş ağrı falan olurda tetiklermi acaba diye. Doktoruma tekrar bi sorayım olmadı, teşekkür ederim canım

Ay tosunum benim, ballı lokmam.... Nasıl büzüştürmüş dudaklarını

Maşallah Ardenico'ya usul usul büyüyor orda meleğim....

Yalnız hala dönmemiş olması :))) Ellemeyin çocuğa takılıyor kafasına göre :)

Nts'de uyumakta ayrı bir güzellik :)

Benim de kontrolüm bu cuma.... 11'de

Ayyyy cuma benim de kontrolüm varrrr sanki birinin daha vardı kimdi acaba okuyorsa ses verebilir miiii

ahahaa

demek ki onlar da bizim kalp atışı sesimizde böyle uyuyo, ben de onu dinlerken uyuya kaldım

ayy çok az kalmışş senin kontrole de

off sormaa sere serpe yatıyodu keyfi o kadar yerinde ki asla dönmeye niyeti yok

Ah keiracım ne güzel bilgiler bunlar böyle... Ben asla sezeryan ya da normal doğum videoları falan izlemiyorum gözüm korkmasın diye :) Sen gayet minnoş minnoş anlatmışsın, çok sağ ol...

Ben bunu çok önemsiyorum. Geçirdiğim tecrübeler özellikle doğum konusunda motive edici olmak lazım. Zorluk illaki olacak kolay bir iş yapmıyoruz doğuruyoruz Ama ne kadar moralli gidersek ve ilerlersek o kadar bize artısı olacak buna inanıyorum. Olumsuz hikayelere inanmıyorum ve okumuyorum hiçbir şekilde.
Yaaa çok sevindim herşey yolundaymış şükür.
Gözün aydın

Bu arada cuma kontrol gününe ben de varım saat 10. 30 da

aaa hemen ekliyorum

Gooseberry canım aklıma düştün.
izin işini ne yaptın
doktorunla konuşup halledebildin mi ?
Canım izin 9 gün olmayınca ben de almadım. Yoksa cuma gidip alacaktım doktorum da bayramdan sonra gel dedi izin için hatta. Hoş 9 gün tatil olursa cuma gene giderim ama sanmıyorum bu saatten sonra bayram dönüşü 32+3 oluyorum tam vaktinde almış oluyorum sanırım, iyi ki varsın çok destek oldun bana

Oooy kuzumuza maşallah tırtıl dediğimiz için bizi affet aslanım
Nstde uyumak ne güzel ya en güzel ninni değil mi tansiyonu çıkan bana da istiyorum bu rahatlamadan ey güzel Allahım
E artık sığmakta zorlanıyor yeri daraldı biz bile bir yere sığamazken bebeler ne yapsın çok sevindim çok minnoş görmek zorlu günüme çok iyi geldi

Ne güzel dua Rabbim bu gece hürmetine iyilik sağlık afiyet huzur lütfetsin bize ailemize sevdiklerimize. En güzel bir şekilde doğumumuzu gerçekleştirip sağlıkla, güzellikle evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin. İsteyen tüm kadınlara da bu duyguyu yaşatsın, inşallah

Ya maşallah bayıldım size çok güzelsiniz bundan sonra ters gülücükler atıyorum motive edici olsun bizimkilere benim de bugün kontrolum olacak bakalım saat 11 de ne hallerde göreceğim ama kesin yine yan hep öyle hissediyorum hareketlerini

Oyyyy maşallahhh tam kaç haftalık oldu minnoş
Doğumla alakalı bir şeyler söyledi mi doktor ya da daha önce dedin de ben mi hatırlamıyorum
Rahim ağzına ultrasyonda mı baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…