- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.881
Evet canım geçen hafta donmemisti mesela döndüğü gibi aşağıya inmiş nasıl daraldiysa.aa ultrasonda mı gördü belirtin varmıydı canım
boyu kilosu gelişimi iyiyse stres yapma dinlenmeye çalış
yeni yeni şeyler öğreniyoruz çok ilginç minnoş erkenci çıktı sabırsız kuşEvet canım geçen hafta donmemisti mesela döndüğü gibi aşağıya inmiş nasıl daraldiysa.Ama hiç stres yapmadım ya ben iki hafta onu tutsam içimde 2500 oluyor o bize yeter çünkü ablamın bebisingec doğdu 2800 du ablam 2300 doğmuş, benim sağlığı bebeğin yerinde ama belirti hiç yoktu baskı yapar kafası sanciyinca dinlen hemen otur dedi doktor da ben bu zamana kadar hiç sancı yaşamadım belkide anlamadım nst dede çıkmadı sancı ama karnım aşağıdaymis bu karnın aşağı düşme olayı sanırım ama ben asla anlamazdım bence
Aynı durumdayız, doğurana kadar da öyle hissedecekmişim gibiben hem hazır gibiyim hem hazır değil gibiyim
yani sürekli bir şey eksik kalmış hissi var ama baktığımda bir şey eksik yok gibi debir acayip araftayım son dönemeç ya tatlı bintelaş oldu içten içe
Ayyy 10 gün mü, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım bebeğinizi.Gugubi rollercoaster sizin çok az kaldı maşallah bizim kız 40 beklerim derse biz topiğin son doğanı olabiliriz
abileri ablaları sırayla karşılarız napalım
Kardeşimim eşi hamile 10 günü var doğumaannemin kedisi hamile mayıs ortası onun doğumu var ben haziran sonu anlayacağınız evdede en sona kaldım
Bak sen aceleci minnoşa, dur daha yahu kafanı sokma oraya burayaBenim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım
Ahahah tüm hepimizdeki hissiyatben hem hazır gibiyim hem hazır değil gibiyim
yani sürekli bir şey eksik kalmış hissi var ama baktığımda bir şey eksik yok gibi debir acayip araftayım son dönemeç ya tatlı bintelaş oldu içten içe
Bu hatunlar bebeleri doğurup tecrübelerini bize aktaracak miyacım. Senle bekle bekle 9 doğururuz grubun son doğuranları olarakGugubi rollercoaster sizin çok az kaldı maşallah bizim kız 40 beklerim derse biz topiğin son doğanı olabiliriz
Kardeşimim eşi hamile 10 günü var doğumaannemin kedisi hamile mayıs ortası onun doğumu var ben haziran sonu anlayacağınız evdede en sona kaldım
Hoşgeldim canımhoş geldin tekrar
ben son 1 aya girdim geri sayımdayım
sen nasılsın, sen de girmişsin son düzlüğe, her şey yolunda mı
Hahahaha aynen kuzum ama kurbanı atlatıp kızıda alıp doğru yazlığa kaçıcam anca ora paklar beniMerhaba canımm
Şafaklar sayılıyor, 5 haftam kaldı şaka maka.
Senin daha da aznasıl gidiyor, hazırlıklar tamamlandı mı? Yazın senin kız da evde, hunilere hepimizin ihtiyacı olacak ama senin daha çok bir süre
Bakalım ilk ve son kim olacak adaylar belliBu hatunlar bebeleri doğurup tecrübelerini bize aktaracak miyacım. Senle bekle bekle 9 doğururuz grubun son doğuranları olarak
SelamSelam kızlarepeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde
6 gün gözüküyor aramızdaGugubi rollercoaster sizin çok az kaldı maşallah bizim kız 40 beklerim derse biz topiğin son doğanı olabiliriz
haftan güzel Allahtan EsraBenim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım
senin de günün çok güzel şu anHoşgeldim canımbende 27 mayısa gün verdi ama erken de gelebilir dedi suyum fazlaymış vede sancim cıktı nst de çok dedi dün doktorum. Idare ediyorum 34+2 sata gör e ama bebiş önde inşallah sorunsuzca gelir sağlıkla tüm tontikler sen nasılsın nasıl gidiyor
Ohh yazlık fikri şahaneymiş. Deniz kum güneş çocukları yorup, yemek ve uyku garantisi sağlıyorHahahaha aynen kuzum ama kurbanı atlatıp kızıda alıp doğru yazlığa kaçıcam anca ora paklar benikoşturma devam tatlım yorucu.sen nasılsın keyifler nasıl
Hahaha tabiki yüzünü göstermedi yani sadece yarısını gösterdi geri kalan yarısını bana dayamış ve kordonu önündeydi bir göz yarım burun ve bana dayalı tombiş bir yanak görebildik ama asla full fotoğraf vermiyor özellikle söyledik hatta doktora fotoğrafciya gelmiş bizimkiler diyohaftan güzel Allahtan Esraama tabii dikkat etmekte fayda var
ama bu haftalar tam bebeğin dönüş zamanları bi benimki hamakta takılır gibi takılıyo
görebildin mi peki yüzünü tontiğin
Yaaa ne güzel ben de boğa olsun çok isterdim. Eşim boğa, erkek kuzenlerim boğa huylarını çok beğeniyorum.her şey iyi gidiyo dedi
bir önceki kontrolde belki 25 mayısa planlayabiliriz sezaryenı demişti
ben de 19 mayıs peşindeyim boğa oldun diyeeğer 3 kiloyu geçmiş olursa ve böyle her şeyi yolunda giderse yaparım dedi
bugün tam 35+0 'ız
Bakalım önce sen mi ben mi?senin de günün çok güzel şu an27 mayıs'a da baktığında bir şey kalmadı son 1 ay, inanılmaz buralara gelebildik mi yahuu
Miraaa nerlerdesiniz ay? Nasıl senin bebişler, sen nasılsın?Bakalım önce sen mi ben mi?
Merhaba kızlar,5 hafta düşününce ne kadar az önümüzdeki hafta zaten bayram telaşıyla çabucak geçip gidecek bile
Geçmiş olsun Esracığım.... Bebiş pek bi hevesli, hemen çıkayım kendimi güneşe atayım diyor baksana :)Benim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım
Tam bir ay kalmış Aryacım....Hoşgeldim canımbende 27 mayısa gün verdi ama erken de gelebilir dedi suyum fazlaymış vede sancim cıktı nst de çok dedi dün doktorum. Idare ediyorum 34+2 sata gör e ama bebiş önde inşallah sorunsuzca gelir sağlıkla tüm tontikler sen nasılsın nasıl gidiyor