2022 ikizler burcu anneleri

aa ultrasonda mı gördü belirtin varmıydı canım
boyu kilosu gelişimi iyiyse stres yapma dinlenmeye çalış
Evet canım geçen hafta donmemisti mesela döndüğü gibi aşağıya inmiş nasıl daraldiysa. Ama hiç stres yapmadım ya ben iki hafta onu tutsam içimde 2500 oluyor o bize yeter çünkü ablamın bebisingec doğdu 2800 du ablam 2300 doğmuş, benim sağlığı bebeğin yerinde ama belirti hiç yoktu baskı yapar kafası sanciyinca dinlen hemen otur dedi doktor da ben bu zamana kadar hiç sancı yaşamadım belkide anlamadım nst dede çıkmadı sancı ama karnım aşağıdaymis bu karnın aşağı düşme olayı sanırım ama ben asla anlamazdım bence

yeni yeni şeyler öğreniyoruz çok ilginç minnoş erkenci çıktı sabırsız kuş
senin ve bebeğin sağlığı yerinde olsun diğerleri çok önemli değil haftalarımızda daha iyi artık iyiki kontrol tarihin yakınmış

Aynı durumdayız, doğurana kadar da öyle hissedecekmişim gibi aslında eminim fazlamız var eksiğimiz yoktur da.
İçim kıpır kıpır heyecan doluyor düşününce
Ayyy 10 gün mü, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım bebeğinizi.
Kedişler de sağlıkla gelsin ilk zamanları çok komik oluyor mıyk mıyk bağırışıp meme kavgası yapıyorlar
Bakalım grubun ilk ve son doğum yapanı kimler olacak çok heyecanlı
Bak sen aceleci minnoşa, dur daha yahu kafanı sokma oraya buraya benim oluyor o baskı aşağıda, yorulunca vajinamın içi sızlıyor sanki. Doktora da dedim, döndüğü için olur artık dedi, belki de ben panik biri olduğum için kanal manal muhabbetini açmadı

Ahahah tüm hepimizdeki hissiyat gerçi benim gözle görülür eksikler var
Tarifsiz duygular Allahım isteyen herkese nasip etsin

Bu hatunlar bebeleri doğurup tecrübelerini bize aktaracak miyacım. Senle bekle bekle 9 doğururuz grubun son doğuranları olarak

hoş geldin tekrar

ben son 1 aya girdim geri sayımdayım

sen nasılsın, sen de girmişsin son düzlüğe, her şey yolunda mı
Hoşgeldim canım bende 27 mayısa gün verdi ama erken de gelebilir dedi suyum fazlaymış vede sancim cıktı nst de çok dedi dün doktorum. Idare ediyorum 34+2 sata gör e ama bebiş önde inşallah sorunsuzca gelir sağlıkla tüm tontikler sen nasılsın nasıl gidiyor

Hahahaha aynen kuzum ama kurbanı atlatıp kızıda alıp doğru yazlığa kaçıcam anca ora paklar beni koşturma devam tatlım yorucu.sen nasılsın keyifler nasıl

Selam kızlar epeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde
Selam hoşgeldin. Şafaklar gittikçe kısalıyor
6 gün gözüküyor aramızda ne zaman doğacaklar acaba o kadarrrrr meraktayım ki

haftan güzel Allahtan Esra ama tabii dikkat etmekte fayda var

ama bu haftalar tam bebeğin dönüş zamanları bi benimki hamakta takılır gibi takılıyo

görebildin mi peki yüzünü tontiğin

senin de günün çok güzel şu an 27 mayıs'a da baktığında bir şey kalmadı son 1 ay, inanılmaz buralara gelebildik mi yahuu

Hahahaha aynen kuzum ama kurbanı atlatıp kızıda alıp doğru yazlığa kaçıcam anca ora paklar beni koşturma devam tatlım yorucu.sen nasılsın keyifler nasıl
Ohh yazlık fikri şahaneymiş. Deniz kum güneş çocukları yorup, yemek ve uyku garantisi sağlıyor hem senin kız getir götür işlerinde de yardımcı olup ablalık yapabilir.
Geçen şey düşündüm çok saçma ama mesela duşa gircem bebekle yalnız olacağım, napcam, banyonun kapısını açık bırakıp önüne görebileceğim şekilde mi koycam bebeği

haftan güzel Allahtan Esra ama tabii dikkat etmekte fayda var

ama bu haftalar tam bebeğin dönüş zamanları bi benimki hamakta takılır gibi takılıyo

görebildin mi peki yüzünü tontiğin
Hahaha tabiki yüzünü göstermedi yani sadece yarısını gösterdi geri kalan yarısını bana dayamış ve kordonu önündeydi bir göz yarım burun ve bana dayalı tombiş bir yanak görebildik ama asla full fotoğraf vermiyor özellikle söyledik hatta doktora fotoğrafciya gelmiş bizimkiler diyo dedim bak ilerde bana sorar Instagram için falan gönderirim sana dedim tamam tamam deneyelim bakalım dedi 10 dk uğraştık yok

Bu arada dönünce hareketler gerçekten kısıtlanıyor dün de eşim hatta sakin dedi bende evet ama hareket ediyor arada güçlü dedim o dönme olmuş sanırım lomburt diye dönmüyor peş peşe kırk kere aynı hareketi yapmıyor mesela artık sakin bir şekilde topuğu ile nerdeyse orayı sıvazlıyor mesela o kdr yada geriniyor koca bir popo hissediyorum oda eşime denk gelmiyo çoğu zaman önceden uyandı derdim elini koyardı fildir fildir anlardi

Yaaa ne güzel ben de boğa olsun çok isterdim. Eşim boğa, erkek kuzenlerim boğa huylarını çok beğeniyorum.
İkizler olmasın diye 22 haziranı ayarladık yengece dönmüş oluyor o gün. Tabii bebiş erkenci davranmazsa

5 hafta düşününce ne kadar az önümüzdeki hafta zaten bayram telaşıyla çabucak geçip gidecek bile
Merhaba kızlar,

Öyle böyle 35 günümüz kaldı bizim... Tabi o da 40 haftayı beklerse

Diğer taraftan da nerdeyse bir senedir beraberiz... 245 gün olmuş bugün itibariyle

35. haftaya aydınlanma dönemi deniliyormuş.... Artık mide yanmaları çok aza iniyor, karın bölgen hafifleşiyormuş... Çünkü bebiş çıkışa doğru ilerlemiş oluyor imiş :)

Geçmiş olsun Esracığım.... Bebiş pek bi hevesli, hemen çıkayım kendimi güneşe atayım diyor baksana :)

Napıyodu minnoş.. görebildiniz mi... Sen 34. haftanın içindemisin kuzum...

Birazcık çok azıcık kaldı şafağa

Tam bir ay kalmış Aryacım....

NTS'de çıkan sancıyı sende hissediyormusun....

Amin inşallah hepimiz sağlıkla tosbikleri kucaklarımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…