2022 ikizler burcu anneleri

Ne güzel dua 🥰Rabbim bu gece hürmetine iyilik sağlık afiyet huzur lütfetsin bize ailemize sevdiklerimize. En güzel bir şekilde doğumumuzu gerçekleştirip sağlıkla, güzellikle evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin. İsteyen tüm kadınlara da bu duyguyu yaşatsın, inşallah 💗
ne güzel söyledin ben de hep öyle diyorum; isteyen herkes yaşadın bu duyguyu inşallah 🙏🙏🙏

Ya maşallah bayıldım size çok güzelsiniz 🙏🙏🙏🙃🙃🙃 bundan sonra ters gülücükler atıyorum motive edici olsun bizimkilere😅 benim de bugün kontrolum olacak bakalım saat 11 de ne hallerde göreceğim ama kesin yine yan hep öyle hissediyorum hareketlerini 😀
ben de diyorum ki bugün böyle boş mu geçecek
ohh ne güzel yine bir bebe haberiyle günümüz şenlenecek inşallah 🙏🧡🧡 kaçta kontrol👀

Oyyyy maşallahhh tam kaç haftalık oldu minnoş 😊
Doğumla alakalı bir şeyler söyledi mi doktor ya da daha önce dedin de ben mi hatırlamıyorum 🙂
Rahim ağzına ultrasyonda mı baktı ☺️
her şey iyi gidiyo dedi

bir önceki kontrolde belki 25 mayısa planlayabiliriz sezaryenı demişti

ben de 19 mayıs peşindeyim boğa oldun diye🙈 eğer 3 kiloyu geçmiş olursa ve böyle her şeyi yolunda giderse yaparım dedi🚀🚀🚀

bugün tam 35+0 'ız✌️😍

Selam kızlar 😄🤗 epeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum 😥😎🙏💙 şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde😍😍😍
hoş geldin tekrar😍

ben son 1 aya girdim geri sayımdayım🚀

sen nasılsın, sen de girmişsin son düzlüğe, her şey yolunda mı🙏

her şey iyi gidiyo dedi

ben de 19 mayıs peşindeyim boğa oldun diye🙈 eğer 3 kiloyu geçmiş olursa ve böyle her şeyi yolunda giderse yaparım dedi🚀🚀🚀

bugün tam 35+0 'ız✌️😍
Yaaaaa az kalmış maşallahhh 😍 Hazırlıkların nasıl gidiyor 😊 Bende tam 35 haftalıkken gidicem kontrole bakalım ne diyecek 😊

her şey iyi gidiyo dedi

bugün tam 35+0 'ız✌️😍
Çok severim boğa erkeklerinin huyunu. Eşim ve erkek kardeşim boğa. İnşallah her şey yolunda devam eder. 38 oluyorsun zaten 20 mayısta. Ben de 38+2de yapmak istiyorum doğumu aksilik olmazsa, ideal bir hafta gibi geliyor 😅😅

Kızlar ben yazmak istedim şimdi e bebekten çıktım emzirme sutyenleri indirimli bende kaplı vardı ki o 50 ama kapısız 34 lira buda ikinci yüzde 50 indirimli 50 liraya iki adet sütyen aldım
Ben de o kapsızlardan aldım canım, ben ikisini 70e almıştım şu an çok daha iyiymiş. Haber verdiğin için sağol tekrar alayım. Hatta şimdiden kullanıyorum rahat rahat😅😅

Selam kızlar 😄🤗 epeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum 😥😎🙏💙 şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde😍😍😍
Merhaba canımm🥰
Şafaklar sayılıyor, 5 haftam kaldı şaka maka.
Senin daha da az 😇😇 nasıl gidiyor, hazırlıklar tamamlandı mı? Yazın senin kız da evde, hunilere hepimizin ihtiyacı olacak ama senin daha çok bir süre😂😂

Yaaaaa az kalmış maşallahhh 😍 Hazırlıkların nasıl gidiyor 😊 Bende tam 35 haftalıkken gidicem kontrole bakalım ne diyecek 😊
ben hem hazır gibiyim hem hazır değil gibiyim😂

yani sürekli bir şey eksik kalmış hissi var ama baktığımda bir şey eksik yok gibi de🙈 bir acayip araftayım son dönemeç ya tatlı bintelaş oldu içten içe😍

Çok severim boğa erkeklerinin huyunu. Eşim ve erkek kardeşim boğa. İnşallah her şey yolunda devam eder. 38 oluyorsun zaten 20 mayısta. Ben de 38+2de yapmak istiyorum doğumu aksilik olmazsa, ideal bir hafta gibi geliyor 😅😅
ben ikizler erkekleriyle hiç anlaşamıyorum
oğlak anne ikizler çocuk çatışması hiç olmasın tertemiz mis gibi boğayla kapatalım bu mevzuyu istiyorum 😂 inşallah istediğim gibi ilerler🧡
37+ lar 38'ler artık kafamızın rahat olabileceği haftalar gibi🙏🙏🙏

Merhaba canımm🥰
Şafaklar sayılıyor, 5 haftam kaldı şaka maka.
Senin daha da az 😇😇 nasıl gidiyor, hazırlıklar tamamlandı mı? Yazın senin kız da evde, hunilere hepimizin ihtiyacı olacak ama senin daha çok bir süre😂😂
5 hafta düşününce ne kadar az önümüzdeki hafta zaten bayram telaşıyla çabucak geçip gidecek bile🙈

Canım💗 izin 9 gün olmayınca ben de almadım. Yoksa cuma gidip alacaktım doktorum da bayramdan sonra gel dedi izin için hatta. Hoş 9 gün tatil olursa cuma gene giderim ama sanmıyorum bu saatten sonra 😊 bayram dönüşü 32+3 oluyorum tam vaktinde almış oluyorum sanırım, iyi ki varsın çok destek oldun bana
Bende bayram dönüsü alabiliyorum 9 mayısta gel dedi o zaman da 32+6 oluyorum

Gugubi Gugubi rollercoaster rollercoaster sizin çok az kaldı maşallah bizim kız 40 beklerim derse biz topiğin son doğanı olabiliriz 🤣
abileri ablaları sırayla karşılarız napalım 😎
Kardeşimim eşi hamile 10 günü var doğuma 💗 annemin kedisi hamile mayıs ortası onun doğumu var💗ben haziran sonu anlayacağınız evdede en sona kaldım 🤣🤣

aiiyy 10 gün müü🎈 10 güne hala oluyosun o zaman🧡🧡

evde bi sürü bebe olacak😍

ben de diyorum ki bugün böyle boş mu geçecek
ohh ne güzel yine bir bebe haberiyle günümüz şenlenecek inşallah 🙏🧡🧡 kaçta kontrol👀
Benim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım 😀

Benim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım 😀
aa ultrasonda mı gördü belirtin varmıydı canım
boyu kilosu gelişimi iyiyse stres yapma dinlenmeye çalış 🙏

X