2022 ikizler burcu anneleri

Kızlaaarr ben özel hastanede muyene oluyordum burada devlet hastanesine randevu bulamıyorsun diğer araştırma hastanesinde de asistanlar bakıyor doktor asla yok yanlarında. Raporumu aldıktan sonra devlet hastanesine gececeğim ve 1 aydır randevu kovalıyorum . O kadar sinirliyim ki bu kadar olmaz ya. Her gün dolu olur mu inanın bilmiyorum 5 tane doktorub 5i de dolu olur mu inanasım gelmiyor açıkçası. Sabahın köründe gitsen alacak mı belli değil. Dogumu da devlette yapacagım mecbur sıra almam lazım. Bu nasıl istir bıktık artık şu randevu mevzusundan. Nereye şikayet edersen et kimse dönüş yapmıyor. Umurlarında bile değil. Milleti zorla özele yönlendiriyorlar. Doğurmayalım mı ya ordan oraya mı savrulalım..

Günaydııınnnn babysi, Kızlar Günaydın
Bugün Kadir Gecesi en güzel dualarımızı arşa gönderelim...
Hepimizin ortak duası; Doğumlarımız gönlümüzce kolaylıkla geçsin.. Bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle doğsun..
Veee hayırlı evlat olsunlar..

Şimdi doğuma da az kaldı zaten çok kararsız kaldım o yüzden yeni covid geçirdim antikorumda vardır diye düşünüyorum
Dereciğim, ben hamileliğin 4. ayında ilk dozumu ocakta da 2. dozumu olmuştum. Sonra tekrar olmadım. Sen zaten yeni geçirdiğin için antikorlu oluyorsun. Yine de dilersen doktoruna danış... Hoş hiç bir doktor olma demiyor.

Hangi şehirdesin kuzum....
Sabah 8'de gidersen randevu veriyorlarmış. Olmazsa eşini gönder sabah, o randevu alsın. Seni de randevu saatine götürür. Yorulmazsın.

Ben de 6 şubatta covid geçirmiştim, 1 ay önce ocakta da 3. Doz biontech hatırlatma dozumu olmuştum. Sen 2 doz aşı üzerne covid geçirdin galiba. Diğer aşılarda etkilenmiş miydin, ateş vb? Şimdi maskeleri de kaldırdılar, ben aşıyı çok rahat atlattığım için olurdum.
offf sorma canım, üroloji ve sağlık ocağında yapılamayan bazı tetkikler için devlet hastanesine gitmek istedim en azından para çıkmasın diye. Zaten asla randevu yok, hastaneye gittiğimde de sabah erken gelip sıra alma olayı bitti artık dediler. Üniversite de aynıydı, en yakın randevuyu 1 ay sonraya verebiliyordu.
Hadi biz özele gidebiliyoruz da gidemeyen ne yapacak diye çok üzülmüştüm.
Sonra diyorlar neden insanlar acil servise yığılıyor.

Yaaa maşallah canım kocaman kızın var sen tecrübelisin, bizimle daha çok tecrübe ve bilgi paylaş, çok kıymetli

Sağolun arkadaşlar. 8 sene oldu. O zaman özelde doğum yapmıştım. Klasik doğum çantası hazırlamıştım. Sezaryene dönünce ekstra birşey ihtiyaç duyulmadı. Akşam doğum yapıp bir gün kaldım. Öğlene çıkmıştım. Spinal anestezi olmuştum. Tüm ameliyat boyu uyanıktım. Doğumdan sonra ilk 6 saat kalkmadım. Sonra üstümü annem ve hemşire değiştirdi giydirdi. O an biraz utanıyorsun çıplaksın işte Sonra sonda çıkıyor ve tuvalet için kalkıyorsun. Yürüyüş için kalkıyorsun o biraz zorluyor tabi ilk kalkma vs. Ped değiştirmek için vs. Ben bu kez 2 takım koyacağım belki lazım olur diye çünkü devlette olacak inşallah bu kez doğum. O zaman hasta bezi filan dememişlerdi bu kez istenecek mi bilmiyorum. Ben de devletin durumlarını bilmiyorum.

canım o kadar iyi anlıyorum ki az bile yazmışsın. Ben de ara kontrollere devlete gitmek zorunda kalıyordum asıl doktorum uzakta olduğu için, böyle bişi olamaz gece kalkıp randevu var mu diye bakıyordum sürekli, 2 hafta önceden yakalayıp öyle gidiyordum inanılmaz. Bi kere düştüm gittim dolu diye almadılar acilden giriş yaptım başka doktor baktı falan o kadar iğrenç ki. Bi tanış bulmaya çalışsan? Anca öyle ya araya sokuyolar bi şekilde Başka türlü de sabah 4 müydü randevular açılıyor diye duymuştum onu bi sor istersen Mhrs sistemi kaçta açılıyor yeni randevular diye

Yaaa maşallah canım kocaman kızın var sen tecrübelisin, bizimle daha çok tecrübe ve bilgi paylaş, çok kıymetli
Ben de doğum yapan herkesin yakasına yapışıyorum nolur anlat beni neler bekliyor diyorum genel olarak hepsi farklı bir şey anlatıyor, o yüzden doğurmadan bilemeyeceğiz sanırım. Ama sen de karın ameliyatı geçirdiğin için aslında aşina olduğun bi süreç ben de karın ameliyatı geçirdim ama 3 dikiş mi neydi tam hatırlamıyorum da ameliyat akşamı yürüyordum hiç bişi yoktu ama tabii karşılaştırılamaz doğumla sadece dokularım kaynamayacak olsa o zaman da kaynamazdı diyerek kendimi avutuyorum şimdilik

Hangi şehirdesin kuzum....
Sabah 8'de gidersen randevu veriyorlarmış. Olmazsa eşini gönder sabah, o randevu alsın. Seni de randevu saatine götürür. Yorulmazsın.
Canım bir sürü gebe bekliyor max. 40 kişi alıp kalanı gönderiyorlar iğrenc bir sistem rizedeyim bu arada

Dogumu devlette düsündügüm icin son iki ay devlet hastanesi baksın diyorum yok arkadas asla randevu bulunmuyor nasıl olacak bilmiyorum

Suçluluk psikolojisi derken her durumu ebeveyn üzerinde bir eksiklik ve yükleme durumu olarak demiştim. Bazı örneklerinin dayandığı bir temel yok sadece suçlamak için vermiş o örneği. Ama böyle böyle yapılırsa sonucu böyle olur derken bazen altı boş olmuş.

Canım bir sürü gebe bekliyor max. 40 kişi alıp kalanı gönderiyorlar iğrenc bir sistem rizedeyim bu arada
Böyle durumda içeriden doktordan rica edin sıra vermiyorlar ama benim muayene olmam gerekiyor deyin. Randevuda bulamadım deyin. Doktor bir kağıt veriyor ve onu danışmaya veriyorsunuz sıra alıyorsunuz.

Peki sondayı spinali yapmadan önce mi takmışlardı? Dikişinin üzerinde bandaj var mıydı? Bir de spinal kaynaklı bacak bel baş ağrın oldu mu canım? İnşallah devlette de rahat ve su gibi bir doğum yaparsın. Yine sezaryen mı olacak ssvd mi deneyeceksin?

Ben de hep öncesinde bilgi toplamak isterim. Ameliyatlarımda da çok okudum dinledim evet miyomektomi olmuştun ama biraz zorluydu süreç, 2,5 saat sürmüştü ameliyatım, hastanede 3 gün kalmıştım. bir de genel anesteziydi, Ayılma kısmı pek hoş değildi. O yüzden spinale daha sıcak bakıyorum, inşallah ondan daha kolaydır diye de dua ediyorum

Çok sağol canım İnşallah hepimiz kolay doğumlar yaparızÖnce giydirip ameliyathaneye götürüyorlar. Orada sedyeye çıkıp oturup eğilmeni istiyorlar. Belinden uyuşma yaptıklarından sonra yatıyorsun. Zaten yavaş yavaş bel altında bacaklarında bir ısınma ve hissizlik oluşuyor. O ara sondayı takıyorlar veya ameliyat sonrası o kısmı bilemiyorum. Zaten yatınca yeşil örtüyle önünü kapatıyorlar. Yani hissetmiyorsun sondayı takmalarını her türlü. Spinal kaynaklı bir ağrım olmadı bel için. Ama ben zaten migren hastası olduğum için doğumdan sonra migren atağım tutmuştu. Bunun için neskafe önerdi ebe bu sene gittiğim eğitimlerde. Ssvd yi devlette yapmıyorlar bulunduğum şehirde. Başka bir şehirde yapılıyormuş ama benim takibe gitme gibi bir durumum yok şu an. Denemek isterdim ama. Niyetim vardı.
Dikiş üzerinde kalın bir bandaj vardı. Eve geldiğimde hemen banyo yapmıştım doktor izin vermişti.

Çok sağol canım cevapların için. Sondanın spinal sonrası takılması çok iyi olmuş, inşallah benim de öyle olur. Zaten ilk iki üç gün zor oluyor diye biliyorum, sen şimdi tecrübelisin de daha korkmadan atlatırsın süreci. Hayırlısı böyleymiş canım, benim de vajinal doğumu deneme şansım yok, sağlık olsun

Rica ederim sondayı spinal öncesi takamazlar zaten ebe hanım da öyle demişti eğitimde. Aynen ilk günler biraz çarpılmış gibi oluyorsun ama parola şu; ne kadar çok hareket ve yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlanırsın. Ben evin koridorunda baştan başa yürüyordum ilk günler. Etkisi iyi oldu. Kalkmak için destek istiyorsun bebeği ilk günler tek başına kucağına alamıyorsun ama toparlanıyorsun çabucak. Vücudumuz o kadar muhteşem ki yeniliyor kendini sen de ayak uyduruyorsun değişime. Tavsiyem doktora danışarak korse kullanman. Biraz sarkma oluyor o sarkma yürürken acıtıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…