- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.821
Kızlar bebekler anne karnında da ağlıyormuş, doğru mu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keiracım ne güzel bilgiler bunlar böyle... Ben asla sezeryan ya da normal doğum videoları falan izlemiyorum gözüm korkmasın diye :) Sen gayet minnoş minnoş anlatmışsın, çok sağ ol...Rica ederim sondayı spinal öncesi takamazlar zaten ebe hanım da öyle demişti eğitimde. Aynen ilk günler biraz çarpılmış gibi oluyorsun ama parola şu; ne kadar çok hareket ve yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlanırsın. Ben evin koridorunda baştan başa yürüyordum ilk günler. Etkisi iyi oldu. Kalkmak için destek istiyorsun bebeği ilk günler tek başına kucağına alamıyorsun ama toparlanıyorsun çabucak. Vücudumuz o kadar muhteşem ki yeniliyor kendini sen de ayak uyduruyorsun değişime. Tavsiyem doktora danışarak korse kullanman. Biraz sarkma oluyor o sarkma yürürken acıtıyor.
Bende en son gittiğimde bu konuda çok zorluk çekmiştim hatta özel takipliyim diye doktor direk kızgın bir şekilde neden geldin dedi MHRS randevu 4 ayda anca bulabildiğim için asıl neden gelemedim dedim ben kızınca o sustu bu sefer tamam canım falan dedi aklında olsun burda çok yapıyorlar bilgili gitmiştim ben sen yine de hatırlatma 7/24 kur biri iptal ederse mesaj geliyor hemen alırsınKızlaaarr ben özel hastanede muyene oluyordum burada devlet hastanesine randevu bulamıyorsun diğer araştırma hastanesinde de asistanlar bakıyor doktor asla yok yanlarında. Raporumu aldıktan sonra devlet hastanesine gececeğim ve 1 aydır randevu kovalıyorum . O kadar sinirliyim ki bu kadar olmaz ya. Her gün dolu olur mu inanın bilmiyorum 5 tane doktorub 5i de dolu olur mu inanasım gelmiyor açıkçası. Sabahın köründe gitsen alacak mı belli değil. Dogumu da devlette yapacagım mecbur sıra almam lazım. Bu nasıl istir bıktık artık şu randevu mevzusundan. Nereye şikayet edersen et kimse dönüş yapmıyor. Umurlarında bile değil. Milleti zorla özele yönlendiriyorlar. Doğurmayalım mı ya ordan oraya mı savrulalım..
Çok güzel motive ettin beni şu an korse konusunu mutlaka soracağım, miyom ameliyatımdan sonra da önermişti dr, dik durmak için de işe yaramıştı. Vücudumuza güvenelim, anne gücü yüklenir ve üstesinden gelirizRica ederim sondayı spinal öncesi takamazlar zaten ebe hanım da öyle demişti eğitimde. Aynen ilk günler biraz çarpılmış gibi oluyorsun ama parola şu; ne kadar çok hareket ve yürüyüş yaparsan o kadar çabuk toparlanırsın. Ben evin koridorunda baştan başa yürüyordum ilk günler. Etkisi iyi oldu. Kalkmak için destek istiyorsun bebeği ilk günler tek başına kucağına alamıyorsun ama toparlanıyorsun çabucak. Vücudumuz o kadar muhteşem ki yeniliyor kendini sen de ayak uyduruyorsun değişime. Tavsiyem doktora danışarak korse kullanman. Biraz sarkma oluyor o sarkma yürürken acıtıyor.
yok kuzum süt hiç denemedim.Yatmadan önce süt içiyormusunuz?
Benim de bi kaç defa feci bir yanma oldu ama her akşam yatmadan ılık süt içiyorum ve çok şükür mide yanması yaşamıyorum. Şurup vs. de kullanmıyorum....
Siz de bi süt deneyin kuzum yaaa..
listeme eklendiKızlar hamileliğimde gerçekten çok fazla kitap okudum özellikle son zamanda hatta hit olan tüm kitapları okumuş olabilirim ama iyi aile yoktur nihan kaya diye bir kitap var vakti imkaani olan kitap okumayı seven herkesin alıp okumasını tavsiye ederim gerçekten her cümleyi 15-20 kere okuyorum diğer kitaplardan bambaşka psikoloji üzerine yazılmış ve inanılmaz bir farkındalık yaratıyor
allah defnekuş'un maşallahı var.Kızlar haberler güzel çok şükür
1854 gr 44 cm olmuşuz. Kilosunu beğendi Karın çevresi haftasıyla uyumlu, baş, bacaklar önden gidiyormuş. Baş aşağıya dönmüş
Her şey yolunda dedi doktor. Damarlara akışa falan baktı çok güzel dedi.
5 mayısta 32+0 da çalışır raporu için gideceğim, o gün de ilk nst mize giriyoruz.
Çatı kontrolünü 37 de eğer hala baş aşağı pozisyondaysa yapacağım dedi.
Bizden haberler böyle
Yaaaa gerçekten miiiiii hiç bir bilgim yok ama çok minnoşlukkkKızlar bebekler anne karnında da ağlıyormuş, doğru mu sizce
ben 3. dozumu aralık ayınca olmuştum canım. 4 gelse 4ü de olucam. bu arada 4 gelicek mi yaİyi geceler kızlar ben 7 şubatta covid olmuştum doktorum 3 ay sonra hatırlatma dozunu ol demişti, geçen kontrolümde mayıs başında hatırlatma dozunu ol dedi ama ben şusn olma taraftarı pek değilim sizler naptınız aşı olan yada olmayı düşünen var mı ?
canım saat 16:00da yeni randevular açılıyor. alarm kurup 16:00a denk getirebilirsin mhrs üzerindenKızlaaarr ben özel hastanede muyene oluyordum burada devlet hastanesine randevu bulamıyorsun diğer araştırma hastanesinde de asistanlar bakıyor doktor asla yok yanlarında. Raporumu aldıktan sonra devlet hastanesine gececeğim ve 1 aydır randevu kovalıyorum . O kadar sinirliyim ki bu kadar olmaz ya. Her gün dolu olur mu inanın bilmiyorum 5 tane doktorub 5i de dolu olur mu inanasım gelmiyor açıkçası. Sabahın köründe gitsen alacak mı belli değil. Dogumu da devlette yapacagım mecbur sıra almam lazım. Bu nasıl istir bıktık artık şu randevu mevzusundan. Nereye şikayet edersen et kimse dönüş yapmıyor. Umurlarında bile değil. Milleti zorla özele yönlendiriyorlar. Doğurmayalım mı ya ordan oraya mı savrulalım..
Ben doktora sordum son gittiğimde öyle bir şey yok şu an senin doğuma kadar gelmez dediben 3. dozumu aralık ayınca olmuştum canım. 4 gelse 4ü de olucam. bu arada 4 gelicek mi ya
aaa tamam o zaman. ben de bekliyorum belki gelir diyeBen doktora sordum son gittiğimde öyle bir şey yok şu an senin doğuma kadar gelmez dedi
Canım benim inşallah kolay da olsa zor da olsa geçip gidecek hep bunu hatırlatalım kendimize, geçecek zorluklar tabii kolay olursa da fena olmaz çok heyecanlıyım yaaBen de hep öncesinde bilgi toplamak isterim. Ameliyatlarımda da çok okudum dinledim evet miyomektomi olmuştun ama biraz zorluydu süreç, 2,5 saat sürmüştü ameliyatım, hastanede 3 gün kalmıştım. bir de genel anesteziydi, Ayılma kısmı pek hoş değildi. O yüzden spinale daha sıcak bakıyorum, inşallah ondan daha kolaydır diye de dua ediyorum
Yiaaaa kıyamisuuuu şapşikkk ne ağlaması dursun daha biKızlar bebekler anne karnında da ağlıyormuş, doğru mu sizce
Ayy maşallah tırtıl falan dedik ağır abimize affeder mi acaba biziBugün benim kontrol günümdü
Ardenico 2,5 kilo olmuş suyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi
baş aşağı değildi bayağı bildiğiniz çayır çimen soldan sağa yatıyodu
nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum 20 dk mis gibi uyudum
size de 2 foto getirdim
videodan ekran görüntüsü alınca birinde öpücük yakaladım
ve o eller hep yüzde olmak zorunda ve dudaklar hep bi memnuniyetsiz
Dudakların güzelliği peki ohhh çiçek gibi bir gün her şey yolunda ya, en güzeli oBugün benim kontrol günümdü
Ardenico 2,5 kilo olmuş suyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi
nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum 20 dk mis gibi uyudum
size de 2 foto getirdim
Ben hamileliğim 3 ay önce 2 doz biontech aşısı olmuştum 7 şubatta da covid oldum zaten doktorum mayıs başı gibi ol dedi ama hiç olasım da gelmiyor şuanDereciğim, ben hamileliğin 4. ayında ilk dozumu ocakta da 2. dozumu olmuştum. Sonra tekrar olmadım. Sen zaten yeni geçirdiğin için antikorlu oluyorsun. Yine de dilersen doktoruna danış... Hoş hiç bir doktor olma demiyor.
Ben de 6 şubatta covid geçirmiştim, 1 ay önce ocakta da 3. Doz biontech hatırlatma dozumu olmuştum. Sen 2 doz aşı üzerne covid geçirdin galiba. Diğer aşılarda etkilenmiş miydin, ateş vb? Şimdi maskeleri de kaldırdılar, ben aşıyı çok rahat atlattığım için olurdum.
Yaaa ne güzel bir günn Arden kuşum yaaa rahatı pek bir yerinde yaya yaya yatıyor o tombik surat ve ahhh o dudaklaaaaarrr maşallah sizeBugün benim kontrol günümdü
size de 2 foto getirdim
Aşı zorlu geçse ben de risk alıp olmazdım galiba. Ateş tehlikeli çünkü. Yani zaten 2 dozu olmuşsun, covid de geçirmişsin. Hastanede öyle bir şart hiç duymadım. Proje yapıyoruz biz, yurt dışı çıkışta mrna hatırlatma zorunluluğu var, onun bile 8 mayısta kaldırılacağını duyduk. Sanmıyorum yani canım, hastaneni arayıp sorabilirsin rahatlamak için.1. Doz etkilemedi ama 2. Dozda çok ağır geçti ateş ve ağrım oldu. Doktorum son aya yaklaştım diye tetenoz aşısının 2. dozunu olma erken doğumu tetikleyebilir dedi. Biraz da o yüzden olmak istemiyorum ya. Doğuma giderken özel hastanelerde covid aşı olma şartı falan yok değil mi ?
2 sinovac aşısı olanlara 4. Doz geldi diye biliyorum canımben 3. dozumu aralık ayınca olmuştum canım. 4 gelse 4ü de olucam. bu arada 4 gelicek mi ya