2022 ikizler burcu anneleri

ne güzel söyledin ben de hep öyle diyorum; isteyen herkes yaşadın bu duyguyu inşallah

ben de diyorum ki bugün böyle boş mu geçecek
ohh ne güzel yine bir bebe haberiyle günümüz şenlenecek inşallah kaçta kontrol

Oyyyy maşallahhh tam kaç haftalık oldu minnoş
Doğumla alakalı bir şeyler söyledi mi doktor ya da daha önce dedin de ben mi hatırlamıyorum
Rahim ağzına ultrasyonda mı baktı
her şey iyi gidiyo dedi

bir önceki kontrolde belki 25 mayısa planlayabiliriz sezaryenı demişti

ben de 19 mayıs peşindeyim boğa oldun diye eğer 3 kiloyu geçmiş olursa ve böyle her şeyi yolunda giderse yaparım dedi

bugün tam 35+0 'ız

Selam kızlar epeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde
hoş geldin tekrar

ben son 1 aya girdim geri sayımdayım

sen nasılsın, sen de girmişsin son düzlüğe, her şey yolunda mı

Yaaaaa az kalmış maşallahhh Hazırlıkların nasıl gidiyor Bende tam 35 haftalıkken gidicem kontrole bakalım ne diyecek

Çok severim boğa erkeklerinin huyunu. Eşim ve erkek kardeşim boğa. İnşallah her şey yolunda devam eder. 38 oluyorsun zaten 20 mayısta. Ben de 38+2de yapmak istiyorum doğumu aksilik olmazsa, ideal bir hafta gibi geliyor

Kızlar ben yazmak istedim şimdi e bebekten çıktım emzirme sutyenleri indirimli bende kaplı vardı ki o 50 ama kapısız 34 lira buda ikinci yüzde 50 indirimli 50 liraya iki adet sütyen aldım
Ben de o kapsızlardan aldım canım, ben ikisini 70e almıştım şu an çok daha iyiymiş. Haber verdiğin için sağol tekrar alayım. Hatta şimdiden kullanıyorum rahat rahat

Selam kızlar epeydir giremedim hem iş hem hamişlik hem ilkokul1 annesi hunilerle gezdim hala da geziyorum şifremi de unutmusum her gün maile gireyim derken unutuyorum herkes iyi mi şafaklar ne alemde
Merhaba canımm
Şafaklar sayılıyor, 5 haftam kaldı şaka maka.
Senin daha da az nasıl gidiyor, hazırlıklar tamamlandı mı? Yazın senin kız da evde, hunilere hepimizin ihtiyacı olacak ama senin daha çok bir süre

Yaaaaa az kalmış maşallahhh Hazırlıkların nasıl gidiyor Bende tam 35 haftalıkken gidicem kontrole bakalım ne diyecek
ben hem hazır gibiyim hem hazır değil gibiyim

yani sürekli bir şey eksik kalmış hissi var ama baktığımda bir şey eksik yok gibi de bir acayip araftayım son dönemeç ya tatlı bintelaş oldu içten içe

Çok severim boğa erkeklerinin huyunu. Eşim ve erkek kardeşim boğa. İnşallah her şey yolunda devam eder. 38 oluyorsun zaten 20 mayısta. Ben de 38+2de yapmak istiyorum doğumu aksilik olmazsa, ideal bir hafta gibi geliyor
ben ikizler erkekleriyle hiç anlaşamıyorum
oğlak anne ikizler çocuk çatışması hiç olmasın tertemiz mis gibi boğayla kapatalım bu mevzuyu istiyorum inşallah istediğim gibi ilerler
37+ lar 38'ler artık kafamızın rahat olabileceği haftalar gibi

5 hafta düşününce ne kadar az önümüzdeki hafta zaten bayram telaşıyla çabucak geçip gidecek bile

Bende bayram dönüsü alabiliyorum 9 mayısta gel dedi o zaman da 32+6 oluyorum

aiiyy 10 gün müü 10 güne hala oluyosun o zaman

evde bi sürü bebe olacak

ben de diyorum ki bugün böyle boş mu geçecek
ohh ne güzel yine bir bebe haberiyle günümüz şenlenecek inşallah kaçta kontrol
Benim 11 deydi kontrolum de bebek ters dönmüş kanalda da biraz ilerlemiş çünkü sen minyonsun yer de yok dedi hareketi yorulmayı yürümeyi yasakladı 3 haftaligina sonra herşeyi yapabilirsin dedi vücut kendini korumak için bebeği dışarı atarmis doğum başlatırmis 36 ya kadar bekleticez bakalım

aa ultrasonda mı gördü belirtin varmıydı canım
boyu kilosu gelişimi iyiyse stres yapma dinlenmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…