2022 ikizler burcu anneleri

Ah keiracım ne güzel bilgiler bunlar böyle... Ben asla sezeryan ya da normal doğum videoları falan izlemiyorum gözüm korkmasın diye :) Sen gayet minnoş minnoş anlatmışsın, çok sağ ol...

Bende en son gittiğimde bu konuda çok zorluk çekmiştim hatta özel takipliyim diye doktor direk kızgın bir şekilde neden geldin dedi MHRS randevu 4 ayda anca bulabildiğim için asıl neden gelemedim dedim ben kızınca o sustu bu sefer tamam canım falan dedi aklında olsun burda çok yapıyorlar bilgili gitmiştim ben sen yine de hatırlatma 7/24 kur biri iptal ederse mesaj geliyor hemen alırsın

Çok güzel motive ettin beni şu an korse konusunu mutlaka soracağım, miyom ameliyatımdan sonra da önermişti dr, dik durmak için de işe yaramıştı. Vücudumuza güvenelim, anne gücü yüklenir ve üstesinden geliriz

yok kuzum süt hiç denemedim.
deneyeyim bu akşam
listeme eklendi

allah defnekuş'un maşallahı var.
sağlıkla gelsin canım

ben 3. dozumu aralık ayınca olmuştum canım. 4 gelse 4ü de olucam. bu arada 4 gelicek mi ya

canım saat 16:00da yeni randevular açılıyor. alarm kurup 16:00a denk getirebilirsin mhrs üzerinden

Canım benim inşallah kolay da olsa zor da olsa geçip gidecek hep bunu hatırlatalım kendimize, geçecek zorluklar tabii kolay olursa da fena olmaz çok heyecanlıyım yaa
Kızlar bebekler anne karnında da ağlıyormuş, doğru mu sizce
Yiaaaa kıyamisuuuu şapşikkk ne ağlaması dursun daha bi

Bugün benim kontrol günümdü

Ardenico 2,5 kilo olmuş suyu iyi rahim ağzı uzunluğuna yanlış hatırlamıyosam 3,7 dedi

baş aşağı değildi bayağı bildiğiniz çayır çimen soldan sağa yatıyodu

nst'ye de girdim, 2. girişim oldu, nst de gayet iyiydi, ben nst'de uyumuşum 20 dk mis gibi uyudum

size de 2 foto getirdim

videodan ekran görüntüsü alınca birinde öpücük yakaladım

ve o eller hep yüzde olmak zorunda ve dudaklar hep bi memnuniyetsiz

Eklentiler

• EDD85116-CF6A-4DFD-8042-D5500C5419B9.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 9E89CA4E-00D0-43E6-BDD6-AC4932D1FDA3.jpeg
    52 KB · Görüntüleme: 55
Ayy maşallah tırtıl falan dedik ağır abimize affeder mi acaba bizi
Dönmeyen bir yaramaz daha
Bizim doktorun nst yatağıda çok rahat ilerleyen zamanlarda bende uyuyabilirim
Dudaklarında maşallahı var ama annesi göstermese olmaz

Dudakların güzelliği peki ohhh çiçek gibi bir gün her şey yolunda ya, en güzeli o

Ben hamileliğim 3 ay önce 2 doz biontech aşısı olmuştum 7 şubatta da covid oldum zaten doktorum mayıs başı gibi ol dedi ama hiç olasım da gelmiyor şuan

1. Doz etkilemedi ama 2. Dozda çok ağır geçti ateş ve ağrım oldu. Doktorum son aya yaklaştım diye tetenoz aşısının 2. dozunu olma erken doğumu tetikleyebilir dedi. Biraz da o yüzden olmak istemiyorum ya. Doğuma giderken özel hastanelerde covid aşı olma şartı falan yok değil mi ?

Yaaa ne güzel bir günn Arden kuşum yaaa rahatı pek bir yerinde yaya yaya yatıyor o tombik surat ve ahhh o dudaklaaaaarrr maşallah size
Aşı zorlu geçse ben de risk alıp olmazdım galiba. Ateş tehlikeli çünkü. Yani zaten 2 dozu olmuşsun, covid de geçirmişsin. Hastanede öyle bir şart hiç duymadım. Proje yapıyoruz biz, yurt dışı çıkışta mrna hatırlatma zorunluluğu var, onun bile 8 mayısta kaldırılacağını duyduk. Sanmıyorum yani canım, hastaneni arayıp sorabilirsin rahatlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…