2022 ikizler burcu anneleri

2 hafta önce gitmiştim. Bu cumaya kontrol günüm var. Yani evet tekrar tekrar da sertleşme oluyor bazen. Kasılıyor gibi. Doğum Sancısı böyle mi oluyor bilmiyorum ki hiç.
Benzetiyorlar buna, ama haftamızdan dolayı yalancı kasılma da olabilir onlar. Çok sık ve düzenli ise gerçek sancı diyolar. Ben de hiç bilmiyorum yaşayıp görücez

Göğüsümün kenarında birikmiş kurumuş oluyor benim de canım, uygulamada da görmüştüm normal diyordu kolostrum gelebilirmiş ama sıkmamak gerekiyormuş uyarmamak adına oksitosin salgılanıyor uyarıldığında o da kasılmalara neden olabiliyormuş

Ben de de bazen oluyor... Ama kaç defa oluyor saymadım ki hiç.... Ağrı olmuyor. Böyle taş yutmuşum gibi oluyor karnım geçici bir süreliğine. Benim ki böyle oluyo..
Evet canım benim de öyle sabah kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok sertleşip geriliyor. Geçen hafta kontrolümde doktoruma sordum normal beklediğimiz bir durum günde en az 7-8 defa olmasını bekleriz dedi ama eşlik eden bir ağrım olmuyor. İstersen bi doktoruna da danış canım herkesin farklı olabilir.

Allaahh dönmüş mü benimki hâlâ kafasına göre takılıyo

ilk nst'nin güzel geçmesine çok sevindim
görüntülü açtı mı pekii bebeğin yüzünü de görebildin miii

ben de izlemiştim videosunu
evde olsam ilgilenmek ve denemdk çok isterdim ama ben de çalışıyorum, çalışan anneler için çok zor ama dediğiniz gibi sağlıklı da, yapabilecek durumda olanlar ar belki deneyimlerini de paylaşırlar

ben süt pompasını dezenfekte edip, hastane çantasına koymuştum hiç denemedim azıcık tırsmış olabilirim

amabenden kendiliğinden de hiç süt gelmedi bazılarında kolostrum deniyodu galiba o sütten geliyodu

Allaahh dönmüş mü benimki hâlâ kafasına göre takılıyo

ilk nst'nin güzel geçmesine çok sevindim
görüntülü açtı mı pekii bebeğin yüzünü de görebildin miii
Evet canım açtı altta diye göremem belki diyordum ama gördük çok değişik ya ilk kez böyle net yüzünü gördük sanki güldü ya da ağzı açıktı Dönmüş dönmüş epeydir dönük bence ya zaten ben buraya da yazmıştım 28de hissettim 29+0 da gittiğimde doktor sorun değil hareket eder daha demişti, bugun de 31+0 baş aşağı gene doktor bol bol dinlenmemi önerdi sanırım altta kafası ondan kasık ağrım oluyor zaten işte de bu hafta son

Evet kolostrum geldi bende de köyü sarımsı gibi birşey hatta çok şaşırdım bu kadar kolay mı gelirmiş ya diye ama elektrikli pompa yapmadı manüel çok fazla vakumluyor ordan olabilir yine de denememek lazım kasılmalar falan başlamasın diye ama sonrasında kendiliğinden hala gelmiyor neyseki
Hastane ile konuşup mu sen çantaya koydun yoksa her ihtimale karşı mi ?

ben biraz şanslı görüyorum kolostrum gelenleri sanki şarıl şarıl süt gelecekmiş gibi hissediyorum inşallaahhh

Bunu okumasam pompayı dezenfekte etmeyi unutmuştum

Canım çok güzel anlatmışsın vallahi bayıldım
Canım benim de geliyor ben de sıkıyorum kurumasın süt mastit olurum maazallah diye

Karınlar bence 33 ten sonra bi atağa geçiyor. Benim öyle oldu bir haftada daha da büyüdü sanki :) Ama belim durup dururken ağrımıyor.. Çok yürürsem, çok yorulursam, çok oturursam, çok fazla sırt üstü yatarsam ağrıyor.. Sende bunlara dikkat et kuzum. Onlardan olabilir...

yok ben her ihtimale karşı koydum olur ya emmez de sağalım derseler diye dezenfekte edip, yerleştirdim

çok sevindim çünkü artık poz yakalamak çok zor

bize de son gidişte çerçevelik bi poz verdi neyse ki

Maşallah canım senin bebik de yer çekimine yenik düşenlerden benim de döndüğünden beri kasıklarım dolu dolu, biraz daha yorucu oluyor. Beni hiç alttan muayene etmedi, sen normal doğum deneyeceksin dimi?
Benim çok ayakta kalınca oluyor canım. Bazen yürüyünce de oluyor. Sertleşen bölgede gerginlik ve acı gibi bişey hissediyorum sonra hafif hafif ovuyorum ya da elimi koyuyorum geçiyor. Saymadım ama kaç kere olduğunu. Senin sebepsiz mi oluyor?
Gayet iyi ilerledik bence de canım. Ben de artık en fazla 4 daha alırım diyorum. Sağlık olsun da kilo alınır verilir. Zaten hepimiz ortalama almışız.
Ben baya farklı biliyordum canım. Bir kadın anlatıyordu onu izlemiştim. Çocuğun sinyallerini takip etmek önemli diyordu, işte mesela kızarıyor ve ıkınmaya başlıyor farkediyorsun hemen tuvalete tutuyorsun gibi. Onu da takip etmem veya anneme takip ettirmem mümkün değil diye düşünmüştüm. Paylaşımda bulunursanız yaparken belki gaza gelirim
Ben kremi bile hıZlıca sürüyorum göğüs ucuma, korkuyorum ellemeye. Görünürde gelen giden yok canım, kolostrum değerli bir süt, elleyip de boş harcama bence. Ne güzel doğunca hemen verebileceksin, gelecek demek
Ben de 2 haftadır zorlanıyorum. Öncesinde pek anlamıyordum bile hamileliği. Son düzlük gerçekten zorluyor. 40 hafta bekleyeceklere allah sabır versin, biz 38 hafta diye konuştuk doktorla
yarının bebişleri yoklaması

B basiliferd vee karaca3443

iki güzel minik kızın güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah annelerine güzel pozlar verirler
Güzel haberler olsun kızlar. Bebiş yüzleri görülsün inşallah

benim de omuzlarım belim ağrıyo az kaldı

mayısın son haftası doğurmuş olursam tam 1 ayım kaldı benim de, 4 hafta

Canım çok güzel anlatmışsın vallahi bayıldım

Canım benim de geliyor ben de sıkıyorum kurumasın süt mastit olurum maazallah diye
Bence şimdiden mastit olmayiz ya sonuçta aylardır birikiyor orda yoğunlaşıyor ama öyle kitle sıcak basması vs gibi belirtiler yok sonra bebek emdikçe bol bol beyaz sütte mastit olma ihtimali olur gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…