- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 33
- 30
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.741
Maşallah canım senin bebik de yer çekimine yenik düşenlerden benim de döndüğünden beri kasıklarım dolu dolu, biraz daha yorucu oluyor. Beni hiç alttan muayene etmedi, sen normal doğum deneyeceksin dimi?
Benim çok ayakta kalınca oluyor canım. Bazen yürüyünce de oluyor. Sertleşen bölgede gerginlik ve acı gibi bişey hissediyorum sonra hafif hafif ovuyorum ya da elimi koyuyorum geçiyor. Saymadım ama kaç kere olduğunu. Senin sebepsiz mi oluyor?
Gayet iyi ilerledik bence de canım. Ben de artık en fazla 4 daha alırım diyorum. Sağlık olsun da kilo alınır verilir. Zaten hepimiz ortalama almışız.
Ben baya farklı biliyordum canım. Bir kadın anlatıyordu onu izlemiştim. Çocuğun sinyallerini takip etmek önemli diyordu, işte mesela kızarıyor ve ıkınmaya başlıyor farkediyorsun hemen tuvalete tutuyorsun gibi. Onu da takip etmem veya anneme takip ettirmem mümkün değil diye düşünmüştüm. Paylaşımda bulunursanız yaparken belki gaza gelirim
Ben kremi bile hıZlıca sürüyorum göğüs ucuma, korkuyorum ellemeye. Görünürde gelen giden yok canım, kolostrum değerli bir süt, elleyip de boş harcama bence. Ne güzel doğunca hemen verebileceksin, gelecek demek
Ben de 2 haftadır zorlanıyorum. Öncesinde pek anlamıyordum bile hamileliği. Son düzlük gerçekten zorluyor. 40 hafta bekleyeceklere allah sabır versin, biz 38 hafta diye konuştuk doktorla
Güzel haberler olsun kızlar. Bebiş yüzleri görülsün inşallah
Evet çocuğun sinyalleri takip ediyorsun ama tüm gün deli gibi değil yani zaten bariz belli ediyormuş
Ama yapabilirsen bak ekledim sayfayı bunlarda bile yapsan bebeği pek takip etmeden olur çünkü bacaklar o pozisyona geçince tam boşaltım sağlıyormuş bağırsak ittirmesi klasik anüs sıkmasını gevsetebiliyormus tabi bende okuduklarim bunlar denedikce elbette yazarım