- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.681
Bennnnn
yarın hiç kontrol var mı acabaaa
aaaa niye bakmıcakmışızAy doğumlar başladı belki farklı fikir olur bilmedigimiz bişey öğreniriz bizden önce dogurdan falan dedim de böyle kötü düşünülecek ne var yani bakmayız bizde o zaman
aynen öyle kuzucum :)Bu platformların hepsi merak edilen konularla ilgili tecrübelilerden faydalanmak.... Boş ver kim ne düşünürse düşünsün..
Çok mühim değil :)
allah bugün beybito göreceğiz güzel haberlerini bekliyoruzBennnnnrandevum da yok. İl dışına gidiyoruz 1 saat sürüyor yaklaşık almadım ondan randevu çok özledim bebeğimi
Çok güzel geçsin canım randevun. Evet ya oturmak bile yoruyor artık. Bilemedim ki ya çok erken aslında götürme demek istiyorum ama, içim rahat olsun dersen bebişe ve kendine bir takım koy istersen.Günaydııınnn
işyerindeki son haftamsabah uyanmak tüm gün oturur pozisyonda olmak yormuştu biraz
cuma vedalaşma ve doktor randevum var minnoşumu görüp memlekete gidicez bayram için 10 gün kalıcaz acil durum için yanımda bebek ve kendim için bişeyler götürsem mi çok kararsızım
Ahahahah aklıma “şişman değilim ben pofuduğum” repliği geldi çok tatlısınBende hala 5 kilodayım ama ben öncesinde kilo stoklamıştım77 ile hamile kaldım şuan 82 yim boyumdan bahsetmek istemiyorum yuvarlanmıyoruz ama pofuduk pofuduk geziyoruz
hahahahhahaÇok güzel geçsin canım randevun. Evet ya oturmak bile yoruyor artık. Bilemedim ki ya çok erken aslında götürme demek istiyorum ama, içim rahat olsun dersen bebişe ve kendine bir takım koy istersen.
Ahahahah aklıma “şişman değilim ben pofuduğum” repliği geldi çok tatlısın
ayy hiç takılmıyorum karnım büyüdükçe mutlu oluyorum hatta hayatımızda kaç kez hamile olucaz kiloda alıcaz ödemde olucaz şurda max 2 ay daha böyleyizhahahahhahamiya06 gözden kaçırmışım bunu. hepimiz birer pofuduğuz :)
yatakta artık dönemiyorum mesela yuvarlanıyorum adshjaksdlajdls
Ah inşallah amiiiin kızlar yoldayıztansiyonum gene fırlamazsaallah bugün beybito göreceğiz güzel haberlerini bekliyoruz
heyecandan mı çıkıyor kuzum tansiyonAh inşallah amiiiin kızlar yoldayıztansiyonum gene fırlamazsa1 saat sonra randevum
Öyle olduğuna kanaat getirdik canımheyecandan mı çıkıyor kuzum tansiyon
hadi az kalmış güzel haberlerle gel inşallah
Talihsizlik olmuş canım inşallah pek bir şey yoktur hemen halledilirKızlar galiba benim randevu öğleden sonraya kaldı. Otobanda lastiğimize bir şey takıldı sanırım, lastik patladı kısmetimize yolda kaldık. 20 dk kadar yolumuz kalmıştı. Lastik değişimi yapılacak şimdi 12ye yetişemezsem öğleden sonra girerim sağlıcakla varalım da :))
Halloldu canım çok şükür karayollarının aracı geçiyordu o sıra bizi görünce durdular çok yardımcı oldular lastiğimiz vardı zaten de değişim vs anlamadığımız şeylerTalihsizlik olmuş canım inşallah pek bir şey yoktur hemen halledilir
Ayy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağımKızlar tuvalet iletişimini bilen uygulamak isteyen var mı? Ben denemek istiyorum, deneyecek olan varsa birlikte yaparsak belki daha iyi olur
ay o ne beni de aydınlatın :)Kızlar tuvalet iletişimini bilen uygulamak isteyen var mı? Ben denemek istiyorum, deneyecek olan varsa birlikte yaparsak belki daha iyi olur
canımm çok geçmiş olsun.Halloldu canım çok şükür karayollarının aracı geçiyordu o sıra bizi görünce durdular çok yardımcı oldular lastiğimiz vardı zaten de değişim vs anlamadığımız şeyler
öğleden sonraya kaldım ben, inşallah güzel haberlerle dönerim buraya
aydınlanmayı bekliyorum :)Ayy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım
Günaydın canımcım.....Günaydın kızlaaargünümüz güzel geçsin inşallah
SanatkarSeyyah canım ebebek tekstil ürünlerinde %40 indirim olmuş. Mollia bebek havluları var baya da uygun 35-40 tl olmuş fiyatları
içim rahat etsin diye hem bebişe hem kendime bi kaç parça koyucam canım kafamda kalana kadar gezsin gelsin onlarda ne olacakÇok güzel geçsin canım randevun. Evet ya oturmak bile yoruyor artık. Bilemedim ki ya çok erken aslında götürme demek istiyorum ama, içim rahat olsun dersen bebişe ve kendine bir takım koy istersen.
Ahahahah aklıma “şişman değilim ben pofuduğum” repliği geldi çok tatlısın
Goosecim sakin ol, güzel haberlerini bekliyorzzz. Bakalım minnoş size yüzünü gösterecek miAh inşallah amiiiin kızlar yoldayıztansiyonum gene fırlamazsa1 saat sonra randevum
Aksaray yakın zaten ama yine de bir iki bir şey al. Çokta abartma boşuna taşıma. Allah korusun acil bir şey olsa ordan da halledersin, pofuduğum benim :)içim rahat etsin diye hem bebişe hem kendime bi kaç parça koyucam canım kafamda kalana kadar gezsin gelsin onlarda ne olacak
hemde ne pofuduk
Sağol canım inşallah bekliyorum şimdi nstye girecekmişim ilk önce 30haftadan sonra olduğu içinay o ne beni de aydınlatın :)
canımm çok geçmiş olsun.
güzel haberlerini bekliyoruz
aydınlanmayı bekliyorum :)
bu ne ki