2022 ikizler burcu anneleri

Ay doğumlar başladı belki farklı fikir olur bilmedigimiz bişey öğreniriz bizden önce dogurdan falan dedim de böyle kötü düşünülecek ne var yani bakmayız bizde o zaman
aaaa niye bakmıcakmışız
daha çok bakasım var hahahaah :)
Bu platformların hepsi merak edilen konularla ilgili tecrübelilerden faydalanmak.... Boş ver kim ne düşünürse düşünsün..
Çok mühim değil :)
aynen öyle kuzucum :)

Çok güzel geçsin canım randevun. Evet ya oturmak bile yoruyor artık. Bilemedim ki ya çok erken aslında götürme demek istiyorum ama, içim rahat olsun dersen bebişe ve kendine bir takım koy istersen.
Bende hala 5 kilodayım ama ben öncesinde kilo stoklamıştım 77 ile hamile kaldım şuan 82 yim boyumdan bahsetmek istemiyorum yuvarlanmıyoruz ama pofuduk pofuduk geziyoruz
Ahahahah aklıma “şişman değilim ben pofuduğum” repliği geldi çok tatlısın

hahahahhaha miya06 gözden kaçırmışım bunu. hepimiz birer pofuduğuz :)
yatakta artık dönemiyorum mesela yuvarlanıyorum adshjaksdlajdls

hahahahhaha miya06 gözden kaçırmışım bunu. hepimiz birer pofuduğuz :)
yatakta artık dönemiyorum mesela yuvarlanıyorum adshjaksdlajdls
ayy hiç takılmıyorum karnım büyüdükçe mutlu oluyorum hatta hayatımızda kaç kez hamile olucaz kiloda alıcaz ödemde olucaz şurda max 2 ay daha böyleyiz
sorma ya bende koltukta tv karşısında uzanıyorum akşamları ve kalkamıyorum tabiki eşime diyorum bu koltukların kenara tutacak bişeyler yapmalılar niye hamileleri düşünmüyorlar

heyecandan mı çıkıyor kuzum tansiyon
hadi az kalmış güzel haberlerle gel inşallah
Öyle olduğuna kanaat getirdik canım 20li haftalardaki kontrollerimde iki sefer doktorum 14lerde ölçmüştü sonra düzenli takip önerdi sağlık ocağı ve doktorlara gidip ölçtürdüğümde hiç öyle yüksek çıkmayınca ona yorduk

Kızlar galiba benim randevu öğleden sonraya kaldı. Otobanda lastiğimize bir şey takıldı sanırım, lastik patladı kısmetimize yolda kaldık. 20 dk kadar yolumuz kalmıştı. Lastik değişimi yapılacak şimdi 12ye yetişemezsem öğleden sonra girerim sağlıcakla varalım da :))

Talihsizlik olmuş canım inşallah pek bir şey yoktur hemen halledilir

Talihsizlik olmuş canım inşallah pek bir şey yoktur hemen halledilir
Halloldu canım çok şükür karayollarının aracı geçiyordu o sıra bizi görünce durdular çok yardımcı oldular lastiğimiz vardı zaten de değişim vs anlamadığımız şeyler
öğleden sonraya kaldım ben, inşallah güzel haberlerle dönerim buraya

Kızlar tuvalet iletişimini bilen uygulamak isteyen var mı? Ben denemek istiyorum, deneyecek olan varsa birlikte yaparsak belki daha iyi olur
Ayy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım

Kızlar tuvalet iletişimini bilen uygulamak isteyen var mı? Ben denemek istiyorum, deneyecek olan varsa birlikte yaparsak belki daha iyi olur
ay o ne beni de aydınlatın :)
canımm çok geçmiş olsun.
güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım
aydınlanmayı bekliyorum :)
bu ne ki

Günaydın kızlaaar günümüz güzel geçsin inşallah
SanatkarSeyyah canım ebebek tekstil ürünlerinde %40 indirim olmuş. Mollia bebek havluları var baya da uygun 35-40 tl olmuş fiyatları
Günaydın canımcım.....
Baktım şimdi siteye bir iki üründe indirim var sanırsam... Sağolasın kuzummm.
Bu arada hava misss gibi, güneş açmışş harika :)

içim rahat etsin diye hem bebişe hem kendime bi kaç parça koyucam canım kafamda kalana kadar gezsin gelsin onlarda ne olacak
hemde ne pofuduk

içim rahat etsin diye hem bebişe hem kendime bi kaç parça koyucam canım kafamda kalana kadar gezsin gelsin onlarda ne olacak
hemde ne pofuduk
Aksaray yakın zaten ama yine de bir iki bir şey al. Çokta abartma boşuna taşıma. Allah korusun acil bir şey olsa ordan da halledersin, pofuduğum benim :)

ay o ne beni de aydınlatın :)

canımm çok geçmiş olsun.
güzel haberlerini bekliyoruz

aydınlanmayı bekliyorum :)
bu ne ki
Sağol canım inşallah bekliyorum şimdi nstye girecekmişim ilk önce 30haftadan sonra olduğu için
Tuvalet iletişiminden memnun kalan da çok ama sabır isteyen bir süreç ilk zamanlar geçtikten sonra ben de düşünüyorum prema sundari diye bir anne var youtube da ayrıntılı olarak anlatıyor canım ona da bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…