-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.701
tamam canım teşekkür ederim bakayım ben biSağol canım inşallah bekliyorum şimdi nstye girecekmişim ilk önce 30haftadan sonra olduğu için
Tuvalet iletişiminden memnun kalan da çok ama sabır isteyen bir süreç ilk zamanlar geçtikten sonra ben de düşünüyorum prema sundari diye bir anne var youtube da ayrıntılı olarak anlatıyor canım ona da bakabilirsin
Ay inşallahhh canım çok sağol nstye girecekmişim birazdan, duygulandım biraz 30dan sonra nst istiyormuş doktor ilk kez giriyorumGoosecim sakin ol, güzel haberlerini bekliyorzzz. Bakalım minnoş size yüzünü gösterecek mi
Geçmiş olsun canımm, atlatıp varmışsınız bile doktora çok sevindim. Güzel güzel haberlerini bekliyoruzHalloldu canım çok şükür karayollarının aracı geçiyordu o sıra bizi görünce durdular çok yardımcı oldular lastiğimiz vardı zaten de değişim vs anlamadığımız şeyler
öğleden sonraya kaldım ben, inşallah güzel haberlerle dönerim buraya
Ben de inceledim de yapabilecek gücü bulamadım kendimde yani şöyle aslında doğum izni sonrası çok uzatmadan işe dönmeyi düşünüyorum, annem de sürdürmez ki, istikrar gerektiren bir uygulama. Altının hep temiz kuru olması fikri çok cezbedici amaAyy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım
Ayy çok sevindim canım yalnızım sanıyordumAyy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım
Canım YouTube a bezsiz bebek yaz çıkıyor ben yabancı bir kadından dinledim daha sonra bezsiz bebek kitabını okudum bir kaç makale falan bir cesaret yapmak istiyorum. Hem bebek için sağlıklı hem de bir daha bez bıraktırma derdiniz olmuyor. Maddi yönden kazancı da cabasıay o ne beni de aydınlatın :)
canımm çok geçmiş olsun.
güzel haberlerini bekliyoruz
aydınlanmayı bekliyorum :)
bu ne ki
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.Kızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
Sonra muayeneye girdim minnoşum gününüyle uyumlu baş aşağı pozisyon almış doktor artık 34e kadar yorulmamamı bolca dinlenmemi istedi. Baskı yapıyor ağrı oluyor onu söyledim aşağıda olduğundan olurmuş o minik kızım 1700 küsür kilodaymış resmen bebek olmuş Allahımgeçen sabah tümsek şeklinde sağ tarafımda çıkıntı gibi duruyordu, poposu ordaymış ondan dedi doktor da suyu her şeyi iyi şükürler olsun. Açılma var mı diye ebeye yönlendirdi beni. İlk kez öyle bir muayene oldum çatalda açılma da yok dedi güzel şükür haberler hepimizinki daim olsun inşallah
Çok sevindim canım inşallah zamanında kucağında alırsın bebeğiniKızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
Sonra muayeneye girdim minnoşum gününüyle uyumlu baş aşağı pozisyon almış doktor artık 34e kadar yorulmamamı bolca dinlenmemi istedi. Baskı yapıyor ağrı oluyor onu söyledim aşağıda olduğundan olurmuş o minik kızım 1700 küsür kilodaymış resmen bebek olmuş Allahımgeçen sabah tümsek şeklinde sağ tarafımda çıkıntı gibi duruyordu, poposu ordaymış ondan dedi doktor da suyu her şeyi iyi şükürler olsun. Açılma var mı diye ebeye yönlendirdi beni. İlk kez öyle bir muayene oldum çatalda açılma da yok dedi güzel şükür haberler hepimizinki daim olsun inşallah
Maşallah güzel haberlerle gelmişsinizKızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün canımKızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
Oh süper haberler almışsın, gözün aydın kuzucum....Kızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
Ben de de bazen oluyor... Ama kaç defa oluyor saymadım ki hiç.... Ağrı olmuyor. Böyle taş yutmuşum gibi oluyor karnım geçici bir süreliğine. Benim ki böyle oluyo..Arkadaşlar bu karın sertliği durumunu yaşayan var mı? Sanırım burdan okumuştum günde 7-8 kere olması normalmiş ama daha çok oluyorsa? Bir de karın sertliği yaşadığınız vakit ağrı hissediyor musunuz karnınızda, bacaklarınızda?
Takip ediyorum ben de mesela sabahtan beri 8 kez oldu. Ağrılı sancılı. Sanki küçük tuvalete sıkışmışım da gidemediğim zaman öyle bir sancı.Ben de de bazen oluyor... Ama kaç defa oluyor saymadım ki hiç.... Ağrı olmuyor. Böyle taş yutmuşum gibi oluyor karnım geçici bir süreliğine. Benim ki böyle oluyo..
Benim 12 gibi duruyor şu anLinkini bulamadım canım, tükenmiş galibaşuydu ama
KARANLIKTA PARLAYAN KAPÜŞONLU HAVLU - | Zara Home Turquia
KARANLIKTA PARLAYAN KAPÜŞONLU HAVLU - | Zara Home Turquiawww.zarahome.com
Yok yok asla çok olmadı, geçenlerde instagramda denk gelmiştim de orda da 10-12 kg diyordu bebek, suyu, plasenta, artan kan hacmi, göğüsler vs. Sizin haftanız da daha ilerde zaten.
Ben 11 kg aldım, Sizin nasıl kızlar? Doğuma kadar en fazla 4 alıp max 15 hedefim.
Ayyy çok şükürKızlarçıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı
Arkadaşlar bu karın sertliği durumunu yaşayan var mı? Sanırım burdan okumuştum günde 7-8 kere olması normalmiş ama daha çok oluyorsa? Bir de karın sertliği yaşadığınız vakit ağrı hissediyor musunuz karnınızda, bacaklarınızda?
Canım bende şöyle oluyor asansöre biniyorum aşağı iniyorum 10-15 adım atıyorum karnım taşşşş gibi oluyor ve geçmiyor eve dönüp uzanana kadar. Senin bahsettiğin sertleşip normalleşip geri sertleşmesi mi? Sanırım böyle durumlarda doktoru aramak gerekiyor. En son ne zaman gitmiştin doktoraTakip ediyorum ben de mesela sabahtan beri 8 kez oldu. Ağrılı sancılı. Sanki küçük tuvalete sıkışmışım da gidemediğim zaman öyle bir sancı.
2 hafta önce gitmiştim. Bu cumaya kontrol günüm var. Yani evet tekrar tekrar da sertleşme oluyor bazen. Kasılıyor gibi. Doğum Sancısı böyle mi oluyor bilmiyorum ki hiç.Benim 12 gibi duruyor şu ancuma doktorda tartılınca daha netleşir tartı değiştirdim çok canımı sıktı fazla tartıyor zaten haftada yarım kg doğuma kadar 4 ü geçmez diye tahmin ediyorum sen de dikkat ediyorsun zaten
Ayyy çok şükürkocaman olmuşşşşşşş
Canım bende şöyle oluyor asansöre biniyorum aşağı iniyorum 10-15 adım atıyorum karnım taşşşş gibi oluyor ve geçmiyor eve dönüp uzanana kadar. Senin bahsettiğin sertleşip normalleşip geri sertleşmesi mi? Sanırım böyle durumlarda doktoru aramak gerekiyor. En son ne zaman gitmiştin doktora
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
neden açılmayı kontrol etti onu anlamadım sadece.
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)
prensesimiz iyi ya gerisi önemli değil.
Çok sevindim canım inşallah zamanında kucağında alırsın bebeğini
Maşallah güzel haberlerle gelmişsinizaçılmayı neden kontrol etti acaba şikayet üzerine mi? Yani sancı vs mi çıktı nst de acaba?
Ve MügecimOh süper haberler almışsın, gözün aydın kuzucum....
İlk NTS tecrüben nasıldı, heyecanlı oluyor değil mi :)
Tansiyonunda normal sayılır zaten, o da süper...
1700 de çok iyi kilosu, maşallahh
O tümsek bende de oluyor zaman zaman, demek o poposuymuş... Allahım yaaaaa :)
Ay açılma kontrolü nasıl yapılıyor biraz detay yazarmısın kuzum.. Ben hayatımda sadece bir kere alttan muayene oldum, o da smear testi içindi, Şimdi hiç olmakta istemiyorum :) Hoş kimse istemiyor ama işte analıkkkk büle bişey :)
canım yalancı sancılar başlamış olabilir. 2 kasılma arası ne kadar2 hafta önce gitmiştim. Bu cumaya kontrol günüm var. Yani evet tekrar tekrar da sertleşme oluyor bazen. Kasılıyor gibi. Doğum Sancısı böyle mi oluyor bilmiyorum ki hiç.
Canım aslında tam tersi hiç istikrarlı olmaya gerek yok bak kitabı al oku aşağıda ekliyorum alamazsan Instagram'da bana yaz ben sana atarım PDFGeçmiş olsun canımm, atlatıp varmışsınız bile doktora çok sevindim. Güzel güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de inceledim de yapabilecek gücü bulamadım kendimde yani şöyle aslında doğum izni sonrası çok uzatmadan işe dönmeyi düşünüyorum, annem de sürdürmez ki, istikrar gerektiren bir uygulama. Altının hep temiz kuru olması fikri çok cezbedici ama
Bende ybb kullanmayı yapamam ama bez falan stok yaptım yani ama büyüyünce belki evde ybb ile denerim ki oda çişini de rahatsız edip öğretmek içinAyy çok sevindim canım yalnızım sanıyordum
Aynen öyle en azından kaka temizliği büyüdükçe daha zor birde psikolojik olarak tüm kitaplar bezden eğitim olacaksa 3 yaş diyor 2 yaş sendromu zamanı kesinlikle yapılmamalıymis ama iletişimde bebek kakası varken istemsiz anüsünü sıkıp son ana kadar yapmıyormus bu sefer zorla azar azar yapınca herkes sanıyor ki bebek günde çok kez kaka yapar aslında tam tersi tutamıyor ve kaçırıyor belli bir süre sonra zaten altına yapmayı öğreniyor ama o pozisyonda bebek tüm bağırsağı rahatlıkla boşaltılıyor ve uykuda rahatsızlık gaz vs olmuyor annem bana küçükken yapmış bende hamileyken öğrendim o zamanlar kitap bile yok sen rahatsız olmaya başlıyordun ben hep seni tutuyordum tuvalete dedi şok oldum elimle göbeğime vururmusum hatta misafirlikte nazar değmesin diye aglatmis beni altıma zorla yaptırmışCanım YouTube a bezsiz bebek yaz çıkıyor ben yabancı bir kadından dinledim daha sonra bezsiz bebek kitabını okudum bir kaç makale falan bir cesaret yapmak istiyorum. Hem bebek için sağlıklı hem de bir daha bez bıraktırma derdiniz olmuyor. Maddi yönden kazancı da cabası