2022 ikizler burcu anneleri

Sağol canım inşallah bekliyorum şimdi nstye girecekmişim ilk önce 30haftadan sonra olduğu için
Tuvalet iletişiminden memnun kalan da çok ama sabır isteyen bir süreç ilk zamanlar geçtikten sonra ben de düşünüyorum prema sundari diye bir anne var youtube da ayrıntılı olarak anlatıyor canım ona da bakabilirsin
tamam canım teşekkür ederim bakayım ben bi

Halloldu canım çok şükür karayollarının aracı geçiyordu o sıra bizi görünce durdular çok yardımcı oldular lastiğimiz vardı zaten de değişim vs anlamadığımız şeyler
öğleden sonraya kaldım ben, inşallah güzel haberlerle dönerim buraya ☺️
Geçmiş olsun canımm, atlatıp varmışsınız bile doktora çok sevindim. Güzel güzel haberlerini bekliyoruz🥰🥰
Ayy ben yapacağım kesinlikle hatta kitabını okudun muuu yani ilk sadece kaka olarak sonra ciş de belki 3 aydan sonra denerim ama sağlık için kesinlikle yapacağım 👍👍👍
Ben de inceledim de yapabilecek gücü bulamadım kendimde yani şöyle aslında doğum izni sonrası çok uzatmadan işe dönmeyi düşünüyorum, annem de sürdürmez ki, istikrar gerektiren bir uygulama. Altının hep temiz kuru olması fikri çok cezbedici ama

Kızlar 😍😍😍 çıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı 🙈
Sonra muayeneye girdim minnoşum gününüyle uyumlu baş aşağı pozisyon almış doktor artık 34e kadar yorulmamamı bolca dinlenmemi istedi. Baskı yapıyor ağrı oluyor onu söyledim aşağıda olduğundan olurmuş o minik kızım 1700 küsür kilodaymış resmen bebek olmuş Allahım 😍🥰 geçen sabah tümsek şeklinde sağ tarafımda çıkıntı gibi duruyordu, poposu ordaymış ondan dedi doktor da suyu her şeyi iyi şükürler olsun. Açılma var mı diye ebeye yönlendirdi beni. İlk kez öyle bir muayene oldum çatalda 🙈 açılma da yok dedi güzel şükür haberler hepimizinki daim olsun inşallah 🥰🥰😊

ay o ne beni de aydınlatın :)

canımm çok geçmiş olsun.
güzel haberlerini bekliyoruz

aydınlanmayı bekliyorum :)
bu ne ki
Canım YouTube a bezsiz bebek yaz çıkıyor ben yabancı bir kadından dinledim daha sonra bezsiz bebek kitabını okudum bir kaç makale falan bir cesaret yapmak istiyorum. Hem bebek için sağlıklı hem de bir daha bez bıraktırma derdiniz olmuyor. Maddi yönden kazancı da cabası 😂

Kızlar 😍😍😍 çıktım muayeneden çok şükür ilk NST ye aldılar. Kalp atışını duymak çok güzeldi sancım çıkmadı tansiyonum 13/6 çıktı 🙈
Sonra muayeneye girdim minnoşum gününüyle uyumlu baş aşağı pozisyon almış doktor artık 34e kadar yorulmamamı bolca dinlenmemi istedi. Baskı yapıyor ağrı oluyor onu söyledim aşağıda olduğundan olurmuş o minik kızım 1700 küsür kilodaymış resmen bebek olmuş Allahım 😍🥰 geçen sabah tümsek şeklinde sağ tarafımda çıkıntı gibi duruyordu, poposu ordaymış ondan dedi doktor da suyu her şeyi iyi şükürler olsun. Açılma var mı diye ebeye yönlendirdi beni. İlk kez öyle bir muayene oldum çatalda 🙈 açılma da yok dedi güzel şükür haberler hepimizinki daim olsun inşallah 🥰🥰😊
her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
neden açılmayı kontrol etti onu anlamadım sadece.
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)
prensesimiz iyi ya gerisi önemli değil.

Çok sevindim canım inşallah zamanında kucağında alırsın bebeğini 😍😍🥰

Maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz😊 açılmayı neden kontrol etti acaba şikayet üzerine mi? Yani sancı vs mi çıktı nst de acaba?

gözün aydın güzel haberlerle dönmüşsün canım 🙏
ayy süper tansiyonda çıkmamış 👌
bana hep ultrasondan bakıp rahim ağzı kapalı diyor ama belli bir haftadan sonra böyle bakılması mı gerekiyor ki 🙄

Oh süper haberler almışsın, gözün aydın kuzucum....
İlk NTS tecrüben nasıldı, heyecanlı oluyor değil mi :)
Tansiyonunda normal sayılır zaten, o da süper...
1700 de çok iyi kilosu, maşallahh :nazar:
O tümsek bende de oluyor zaman zaman, demek o poposuymuş... Allahım yaaaaa :)
Ay açılma kontrolü nasıl yapılıyor biraz detay yazarmısın kuzum.. Ben hayatımda sadece bir kere alttan muayene oldum, o da smear testi içindi, Şimdi hiç olmakta istemiyorum :) Hoş kimse istemiyor ama işte analıkkkk büle bişey :)

Arkadaşlar bu karın sertliği durumunu yaşayan var mı? Sanırım burdan okumuştum günde 7-8 kere olması normalmiş ama daha çok oluyorsa? Bir de karın sertliği yaşadığınız vakit ağrı hissediyor musunuz karnınızda, bacaklarınızda?

Arkadaşlar bu karın sertliği durumunu yaşayan var mı? Sanırım burdan okumuştum günde 7-8 kere olması normalmiş ama daha çok oluyorsa? Bir de karın sertliği yaşadığınız vakit ağrı hissediyor musunuz karnınızda, bacaklarınızda?
Ben de de bazen oluyor... Ama kaç defa oluyor saymadım ki hiç.... Ağrı olmuyor. Böyle taş yutmuşum gibi oluyor karnım geçici bir süreliğine. Benim ki böyle oluyo..

Ben de de bazen oluyor... Ama kaç defa oluyor saymadım ki hiç.... Ağrı olmuyor. Böyle taş yutmuşum gibi oluyor karnım geçici bir süreliğine. Benim ki böyle oluyo..
Takip ediyorum ben de mesela sabahtan beri 8 kez oldu. Ağrılı sancılı. Sanki küçük tuvalete sıkışmışım da gidemediğim zaman öyle bir sancı.

Linkini bulamadım canım, tükenmiş galiba:KK43: şuydu ama

Yok yok asla çok olmadı, geçenlerde instagramda denk gelmiştim de orda da 10-12 kg diyordu bebek, suyu, plasenta, artan kan hacmi, göğüsler vs. Sizin haftanız da daha ilerde zaten.
Ben 11 kg aldım, Sizin nasıl kızlar? Doğuma kadar en fazla 4 alıp max 15 hedefim.
Benim 12 gibi duruyor şu an🤔 cuma doktorda tartılınca daha netleşir tartı değiştirdim çok canımı sıktı fazla tartıyor😀 zaten haftada yarım kg doğuma kadar 4 ü geçmez diye tahmin ediyorum sen de dikkat ediyorsun zaten
Ayyy çok şükür💜💜💜💜 kocaman olmuşşşşşşş

Takip ediyorum ben de mesela sabahtan beri 8 kez oldu. Ağrılı sancılı. Sanki küçük tuvalete sıkışmışım da gidemediğim zaman öyle bir sancı.
Canım bende şöyle oluyor asansöre biniyorum aşağı iniyorum 10-15 adım atıyorum karnım taşşşş gibi oluyor ve geçmiyor eve dönüp uzanana kadar. Senin bahsettiğin sertleşip normalleşip geri sertleşmesi mi? Sanırım böyle durumlarda doktoru aramak gerekiyor. En son ne zaman gitmiştin doktora

Benim 12 gibi duruyor şu an🤔 cuma doktorda tartılınca daha netleşir tartı değiştirdim çok canımı sıktı fazla tartıyor😀 zaten haftada yarım kg doğuma kadar 4 ü geçmez diye tahmin ediyorum sen de dikkat ediyorsun zaten

Ayyy çok şükür💜💜💜💜 kocaman olmuşşşşşşş

Canım bende şöyle oluyor asansöre biniyorum aşağı iniyorum 10-15 adım atıyorum karnım taşşşş gibi oluyor ve geçmiyor eve dönüp uzanana kadar. Senin bahsettiğin sertleşip normalleşip geri sertleşmesi mi? Sanırım böyle durumlarda doktoru aramak gerekiyor. En son ne zaman gitmiştin doktora
2 hafta önce gitmiştim. Bu cumaya kontrol günüm var. Yani evet tekrar tekrar da sertleşme oluyor bazen. Kasılıyor gibi. Doğum Sancısı böyle mi oluyor bilmiyorum ki hiç.

her şeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.
neden açılmayı kontrol etti onu anlamadım sadece.
her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demek ki :)
prensesimiz iyi ya gerisi önemli değil.

Çok sevindim canım inşallah zamanında kucağında alırsın bebeğini 😍😍🥰

Maşallah güzel haberlerle gelmişsiniz😊 açılmayı neden kontrol etti acaba şikayet üzerine mi? Yani sancı vs mi çıktı nst de acaba?

Oh süper haberler almışsın, gözün aydın kuzucum....
İlk NTS tecrüben nasıldı, heyecanlı oluyor değil mi :)
Tansiyonunda normal sayılır zaten, o da süper...
1700 de çok iyi kilosu, maşallahh :nazar:
O tümsek bende de oluyor zaman zaman, demek o poposuymuş... Allahım yaaaaa :)
Ay açılma kontrolü nasıl yapılıyor biraz detay yazarmısın kuzum.. Ben hayatımda sadece bir kere alttan muayene oldum, o da smear testi içindi, Şimdi hiç olmakta istemiyorum :) Hoş kimse istemiyor ama işte analıkkkk büle bişey :)
Ve Mügecim 💓
Kızlar çok sağolun göremediğim varsa kusura bakmayın.
Nst 10 dakika kadar sürdü bebek hareket ettikçe de eline tuşlu bir şey veriyorlar ona basıyorsun kalp atışlarını hissetmek inanılmaz güzeldi ya 🥰 kızlar bundan haftalar önce ilişki sonrası hafif pembelik gelmişti peçeteme ilk kez böyle bir şey oldu belki de bu süreçte sakındığım için mi bilemedim sonra da zaten korktum açıkçası ama olabiliyormuş kılcal damarlar çok hassas ya dişlerimde sürekli kanıyor zaten. Doktor da aşağıda ağrım baskım oluyor deyince ebeye yönlendirdi. Açıklığım yokmuş şükür ki doğumhaneyi de görmüş oldum bu vesileyle 🙈 kızlar açıkça ebe bir sıvı sürüp eliyle alttan kontrol etti. Hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza inşallah

Geçmiş olsun canımm, atlatıp varmışsınız bile doktora çok sevindim. Güzel güzel haberlerini bekliyoruz🥰🥰

Ben de inceledim de yapabilecek gücü bulamadım kendimde yani şöyle aslında doğum izni sonrası çok uzatmadan işe dönmeyi düşünüyorum, annem de sürdürmez ki, istikrar gerektiren bir uygulama. Altının hep temiz kuru olması fikri çok cezbedici ama
Canım aslında tam tersi hiç istikrarlı olmaya gerek yok bak kitabı al oku aşağıda ekliyorum alamazsan Instagram'da bana yaz ben sana atarım PDF 😂 yarı zamanlı sadece geceleri vs hatta haftalık bile de yapılıyor hiç istikrarlı olmayın zorlamayın kendinizi diyor yeter ki sadece geceleri yada gündüzleri yada haftasonu sağlıklı siçsin ve bilsin dönemsel olarakta altına yapıyorlarmis zaten harika haftalardaki sıçramalarda vs.😂 ondan bende rahatladım kafama göre ilerlerim yani
Ayy çok sevindim canım yalnızım sanıyordum 🤣
Bende ybb kullanmayı yapamam ama bez falan stok yaptım yani ama büyüyünce belki evde ybb ile denerim ki oda çişini de rahatsız edip öğretmek için 😀
Canım YouTube a bezsiz bebek yaz çıkıyor ben yabancı bir kadından dinledim daha sonra bezsiz bebek kitabını okudum bir kaç makale falan bir cesaret yapmak istiyorum. Hem bebek için sağlıklı hem de bir daha bez bıraktırma derdiniz olmuyor. Maddi yönden kazancı da cabası 😂
Aynen öyle en azından kaka temizliği büyüdükçe daha zor birde psikolojik olarak tüm kitaplar bezden eğitim olacaksa 3 yaş diyor 2 yaş sendromu zamanı kesinlikle yapılmamalıymis ama iletişimde bebek kakası varken istemsiz anüsünü sıkıp son ana kadar yapmıyormus bu sefer zorla azar azar yapınca herkes sanıyor ki bebek günde çok kez kaka yapar aslında tam tersi tutamıyor ve kaçırıyor belli bir süre sonra zaten altına yapmayı öğreniyor ama o pozisyonda bebek tüm bağırsağı rahatlıkla boşaltılıyor ve uykuda rahatsızlık gaz vs olmuyor annem bana küçükken yapmış bende hamileyken öğrendim o zamanlar kitap bile yok sen rahatsız olmaya başlıyordun ben hep seni tutuyordum tuvalete dedi şok oldum elimle göbeğime vururmusum hatta misafirlikte nazar değmesin diye aglatmis beni altıma zorla yaptırmış 😂
Neyse konuyla ilgili cidden merak eden olursa bana Instagram'da yazsın atayım ince bir kitap zaten premanin anlattıklarının daha detaylı incelenmiş hali anne tuvaletim geldi de 3 yaş sonrası eğitim için orda diyor ki bebeklerin kasları gelişmedi için altına yapar ama tüm gece bebek kakasını altını kuru tutup sabah kakasını yapıyor aslında gelişmiş kasları var 😅
K kdv canım sende sormuştun yukarda azcik anlattim bebek sinyal veriyo mesela her ağlaması farklı kaka cis olan da farklı olur yada evrensel saatler var uyanınca emme arası 3 aydan sonra emme sonrası mikirdaninca kendini çekince belli isiyecek sıcacak tuvalete bacakları kıvırıp tutuyorsun ilerde o da hep öyle o pozisyonda yapıyor ister tuvalete ister altına ama zamanla evde bezi çıkarırsın evde çünkü bezlerde çok kimyasal var hamileyken günlük ped bile kullanmamamız gerektiği gibi bebise tüm gün bağlamayız bari

Eklentiler

• 16508971108001170314027743357962.jpg
    16508971108001170314027743357962.jpg
    131,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 16508971413218505341104725714230.jpg
    16508971413218505341104725714230.jpg
    176,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 16508972440215218029095233630518.jpg
    16508972440215218029095233630518.jpg
    181,6 KB · Görüntüleme: 23
  • 16508972735404865954217442488704.jpg
    16508972735404865954217442488704.jpg
    210,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Bu grupta birilerinin sütü gelmişti sanırım ikinci üçüncü doğumda oluyor da ben geçende bu aldığım pompaları denedim otomatik olan ilk denedim ok sorun yok manuel olanda nasıl tutuyor deneyim dedim ki göğüsler hep hassas benim bı tuttu bu hafif ucu sararmaya başladı hemen bıraktırdım ablam dedi ki elle sağsan gelir ki elle meraktan denedim beceremedim de çok garip hissettim hiç süt farkeden başka oldu mu benim ilk bebek ?

X