2022 ikizler burcu anneleri

Karaca güzel haberlerini bekliyoruz. Bebiş 20 günde epey kilo almıştır

allah kolaylık versin canım ben doğumdan sonrada ara vericem çalışmaya o yüzden 37 beklemiycem akşama belim ayaklarım pert oluyor oturmaktan hayırlısı ile tamamlarız bu süreçleri inşallah
bizim kızada önde gidiyor diyor doktorda çok kendimi kaptırmıyorum normal yememe devam ediyorum 9 nisanda bizede 1640 dedi hata payı var illaki +/- değişebilir

canım yalancı kasılmalarda olabilir artık.
hazır olmak lazım böyle şeylere

Karaca güzel haberlerini bekliyoruz. Bebiş 20 günde epey kilo almıştır
İnşallah canım
Ooo senin tombiş bebiş bizim de haftası ölçümlerde önden gidiyor ama baya fark varmış kilolarında

Bakalım Defne bize güzel pozlar verecek mi
16.45’te randevumuz çıkınca yazarım kızlar
Güzel haberler ve pozlar alırsın inşallah canım
Çoğumuza olan durum o zaman canım, yorulunca oluyor. Artık daha yavaş hareket etmek ve uzun süre ayakta kalmamak gerekiyor, uyarı veriyor bebişler
Benim de sezaryen olacağı için haziranın ilk haftası olacak. Cidden çok az kaldı
Benim de haziran ilk haftası hatta 6 haziran istiyorum bir aksilik olmazsa. Çok az geliyor kalan süre biraz heyecan biraz korku biraz hüzün, karışık duygular
Ay çok az kaldı :) 38 gün kaldı diyor.... Tabi o da 40'ı beklerlerse :)

Çok heyecanlı bir yandan da hüzünlü bir durum... Tam tamına 243 gündür birlikteyiz...
Ayrılmak biraz hüzünlü ....
Ben de öyle hissediyorum ya, merak ediyorum, sağlıkla kucağıma almayı da istiyorum ama karnımdaki hissini, hareketlerini özleyeceğim

Ooo senin tombiş bebiş bizim de haftası ölçümlerde önden gidiyor ama baya fark varmış kilolarında
Normal sınırlarda olsunda inşallah ölçümler biraz doktorun cihazda işaretlediği yere de bağlı en azından 2 buçuğu geçerler kendilerini idare edebilirler diye düşünüyorum
Benim fındık çok hıçkırıyor sende de oluyor mu elimi karnıma koyuyorum hissediyorum bayağı bayağı ya sırtını ya karnını yaslıyor sanırım geçen gün eşime de denk geldi bayağı 2 dk dan fazla sürdü allah allah böyle mi oluyor diyor

Ay benim bebik de çok hıçkırıyor. Böyle seyrime gibi sürüyor baya, günde 2-3 kesin

Sorma ya bir başlıyor pıt pıt pıt uzun da sürüyor hareketleri de kuvvetlendi iyice eşim şok oluyor gözle görülür hareketleri oluyor artık

Senin bebişin pozisyonu nasıldı son kontrolde kuzum? Bizimkisi oturuyordu, dönmemişti bakalım bugün nasıl çıkacak?

benimde karnım şekilden şekile giriyor son bir haftadır özellikle çok kuvvetli hissettiriyor
benim minnoşta dönmedi bi ara ayaklar yüzündeydi kontrole gittiğimizde akrobasi yapmakla meşgul bakalım dönecekler mi

Vallahi bende çok kuvvetli hissediyorum bu aralar iyice sağa dogru yerlesti canımı bile acıtıyor bende 9 mayısta gideceğim insallah raporumu almaya

Vallahi bende çok kuvvetli hissediyorum bu aralar iyice sağa dogru yerlesti canımı bile acıtıyor bende 9 mayısta gideceğim insallah raporumu almaya
benim minnoş geziyor en çokta midemle geçinemiyor midem o kadar kötü yanıyor ki alev çıkacak ağzımdan yakında
ayy çok az kalmış hemen bayram dönüşü oluyor sanırım ne güzel

benim minnoş geziyor en çokta midemle geçinemiyor midem o kadar kötü yanıyor ki alev çıkacak ağzımdan yakında
ayy çok az kalmış hemen bayram dönüşü oluyor sanırım ne güzel
canım benim yaklaşık 3 haftadır her gece mide ağrısı ile uyanıyorum. gaviscon rennie allah ne verdiyse kullanıyorum. azıcık dindiriyor sonra tekrar başlıyor ama azıcık dindirmesi bile çok iyi geliyor. doktoruna sorup başlayabilirsin

Selam güzeller.
Allah'a şükür bu aralar iyiyim ama sabah 6 da sert bı tekme ile uyandım. İlk kez yaşadım ve istemsiz çığlık attım Birde şuan özel bölge ve bacak yanlarında aşırı kararma oldu Ve yanma oldu. Pişik kremi pudra filan sürdüm ama 2 gün oldu geçmedi. Acaba enfeksiyon ilaçlarından mi oldu. Enfeksiyon akıntı durdu çok şükür de şimdi bununla uğraşıyorum. Yürürken filan canımı acıtıyor

Bende gaviscon içiyorum kuzum dün gece üç kez içtim dediğin gibi azıcık dindiriyor ama dün hiç etki etmedi hiç uyuyamadım ve yediklerimden tamamen bağımsız hertürlü yanıyor cuma doktora sorucam başka verebileceği hap falan var mı

İlaçlar alerji mi yaptı canım bıraktın mı hala kullanıyor musun doktoruna bir danış istersen çok geçmiş olsun
Artık güçlendiler böyle anneleri bağırtıyorlar minnoşlar

Kızlar haberler güzel çok şükür

1854 gr 44 cm olmuşuz. Kilosunu beğendi Karın çevresi haftasıyla uyumlu, baş, bacaklar önden gidiyormuş. Baş aşağıya dönmüş

Her şey yolunda dedi doktor. Damarlara akışa falan baktı çok güzel dedi.

5 mayısta 32+0 da çalışır raporu için gideceğim, o gün de ilk nst mize giriyoruz.

Çatı kontrolünü 37 de eğer hala baş aşağı pozisyondaysa yapacağım dedi.

Bizden haberler böyle

Çok güzel haberler
Maşallah boyu da uzun. Bizimki bu hafta daha 40 cmdi.
Gözün aydın canım Güzel Defne’ye de sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…