- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.761
Karaca güzel haberlerini bekliyoruz. Bebiş 20 günde epey kilo almıştırAynen canım etkiledi geri döndüm. Bebiş izin verirse çalışır raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım. Ama zorlanıyorum her geçen gün de dayanmaya çalışıyorum
Büyüdü minikler valla bakalım kaç kg olmuş bizim kız. 6 nisanda 1300 kg du.
allah kolaylık versin canımAynen canım etkiledi geri döndüm. Bebiş izin verirse çalışır raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım. Ama zorlanıyorum her geçen gün de dayanmaya çalışıyorum
Büyüdü minikler valla bakalım kaç kg olmuş bizim kız. 6 nisanda 1300 kg du.
canım yalancı kasılmalarda olabilir artık.Selamlar
Alıntılayamadım mesajları
Dün çok endişeliydim hep takip ettim kendimi. Dediğim gibi karnım sertleşip kasılıyor gibi oluyordu. Banyo yaptım erken yattım acil bir duruma karşı hemen giyinirim diye üstümü hazırladım koydum kenaraçok şükür bu sabah rahat uyandım. Pazar günü biraz ayakta durmuştum yürüdüm vs. Sanıırm yorgunluktanmış. Şimdi bu saate kadar hiç olmadı öyle. Hareketler hep var. Dünkü gibi olsaydım acile gitmeyi planlıyordum. Panik etti bu bebe beni
İnşallah canımKaraca güzel haberlerini bekliyoruz. Bebiş 20 günde epey kilo almıştır
Ooo senin tombiş bebişallah kolaylık versin canımben doğumdan sonrada ara vericem çalışmaya o yüzden 37 beklemiycem akşama belim ayaklarım pert oluyor oturmaktan hayırlısı ile tamamlarız bu süreçleri inşallah
bizim kızada önde gidiyor diyor doktorda çok kendimi kaptırmıyorum normal yememe devam ediyorum 9 nisanda bizede 1640 dedihata payı var illaki +/- değişebilir
Güzel haberler ve pozlar alırsın inşallah canımBakalım Defne bize güzel pozlar verecek mi
16.45’te randevumuz çıkınca yazarım kızlar
Çoğumuza olan durum o zaman canım, yorulunca oluyor. Artık daha yavaş hareket etmek ve uzun süre ayakta kalmamak gerekiyor, uyarı veriyor bebişlerSelamlar
Alıntılayamadım mesajları
Dün çok endişeliydim hep takip ettim kendimi. Dediğim gibi karnım sertleşip kasılıyor gibi oluyordu. Banyo yaptım erken yattım acil bir duruma karşı hemen giyinirim diye üstümü hazırladım koydum kenaraçok şükür bu sabah rahat uyandım. Pazar günü biraz ayakta durmuştum yürüdüm vs. Sanıırm yorgunluktanmış. Şimdi bu saate kadar hiç olmadı öyle. Hareketler hep var. Dünkü gibi olsaydım acile gitmeyi planlıyordum. Panik etti bu bebe beni
Benim de haziran ilk haftasıBenim de sezaryen olacağı için haziranın ilk haftası olacak. Cidden çok az kaldı
Ben de öyle hissediyorum ya, merak ediyorum, sağlıkla kucağıma almayı da istiyorum ama karnımdaki hissini, hareketlerini özleyeceğimAy çok az kaldı :) 38 gün kaldı diyor.... Tabi o da 40'ı beklerlerse :)
Çok heyecanlı bir yandan da hüzünlü bir durum... Tam tamına 243 gündür birlikteyiz...
Ayrılmak biraz hüzünlü ....
Normal sınırlarda olsunda inşallah ölçümler biraz doktorun cihazda işaretlediği yere de bağlı en azından 2 buçuğu geçerler kendilerini idare edebilirler diye düşünüyorumOoo senin tombiş bebişbizim de haftası ölçümlerde önden gidiyor ama baya fark varmış kilolarında
Ay benim bebik de çok hıçkırıyor. Böyle seyrime gibi sürüyor baya, günde 2-3 kesinNormal sınırlarda olsunda inşallah ölçümler biraz doktorun cihazda işaretlediği yere de bağlı en azından 2 buçuğu geçerler kendilerini idare edebilirler diye düşünüyorum
Benim fındık çok hıçkırıyor sende de oluyor mu elimi karnıma koyuyorum hissediyorum bayağı bayağı ya sırtını ya karnını yaslıyor sanırım geçen gün eşime de denk geldi bayağı 2 dk dan fazla sürdü allah allah böyle mi oluyor diyor
Sorma ya bir başlıyor pıt pıt pıt uzun da sürüyorNormal sınırlarda olsunda inşallah ölçümler biraz doktorun cihazda işaretlediği yere de bağlı en azından 2 buçuğu geçerler kendilerini idare edebilirler diye düşünüyorum
Benim fındık çok hıçkırıyor sende de oluyor mu elimi karnıma koyuyorum hissediyorum bayağı bayağı ya sırtını ya karnını yaslıyor sanırım geçen gün eşime de denk geldi bayağı 2 dk dan fazla sürdü allah allah böyle mi oluyor diyor
ama çok tatlı nasıl hoşuma gidiyorAy benim bebik de çok hıçkırıyor. Böyle seyrime gibi sürüyor baya, günde 2-3 kesin
benimde karnım şekilden şekile giriyor son bir haftadır özellikle çok kuvvetli hissettiriyorSorma ya bir başlıyor pıt pıt pıt uzun da sürüyorhareketleri de kuvvetlendi iyice eşim şok oluyor gözle görülür hareketleri oluyor artık
Senin bebişin pozisyonu nasıldı son kontrolde kuzum? Bizimkisi oturuyordu, dönmemişti bakalım bugün nasıl çıkacak?
Vallahi bende çok kuvvetli hissediyorum bu aralar iyice sağa dogru yerlesti canımı bile acıtıyorbenimde karnım şekilden şekile giriyor son bir haftadır özellikle çok kuvvetli hissettiriyor
benim minnoşta dönmedi bi ara ayaklar yüzündeydi kontrole gittiğimizde akrobasi yapmakla meşgulbakalım dönecekler mi
benim minnoş geziyor en çokta midemle geçinemiyor midem o kadar kötü yanıyor ki alev çıkacak ağzımdan yakındaVallahi bende çok kuvvetli hissediyorum bu aralar iyice sağa dogru yerlesti canımı bile acıtıyorbende 9 mayısta gideceğim insallah raporumu almaya
canım benim yaklaşık 3 haftadır her gece mide ağrısı ile uyanıyorum. gaviscon rennie allah ne verdiyse kullanıyorum. azıcık dindiriyor sonra tekrar başlıyor ama azıcık dindirmesi bile çok iyi geliyor. doktoruna sorup başlayabilirsinbenim minnoş geziyor en çokta midemle geçinemiyor midem o kadar kötü yanıyor ki alev çıkacak ağzımdan yakında
ayy çok az kalmış hemen bayram dönüşü oluyor sanırım ne güzel
Bende gaviscon içiyorum kuzum dün gece üç kez içtimcanım benim yaklaşık 3 haftadır her gece mide ağrısı ile uyanıyorum. gaviscon rennie allah ne verdiyse kullanıyorum. azıcık dindiriyor sonra tekrar başlıyor ama azıcık dindirmesi bile çok iyi geliyor. doktoruna sorup başlayabilirsin
İlaçlar alerji mi yaptı canım bıraktın mı hala kullanıyor musun doktoruna bir danış istersen çok geçmiş olsunSelam güzeller.
Allah'a şükür bu aralar iyiyim ama sabah 6 da sert bı tekme ile uyandım. İlk kez yaşadım ve istemsiz çığlık attımBirde şuan özel bölge ve bacak yanlarında aşırı kararma oldu Ve yanma oldu. Pişik kremi pudra filan sürdüm ama 2 gün oldu geçmedi. Acaba enfeksiyon ilaçlarından mi oldu. Enfeksiyon akıntı durdu çok şükür de şimdi bununla uğraşıyorum. Yürürken filan canımı acıtıyor
Bitti ilacım canım. Bakayım 1 2 gün takip edeceğim. Evet çok sertler artık.İlaçlar alerji mi yaptı canım bıraktın mı hala kullanıyor musun doktoruna bir danış istersen çok geçmiş olsun
Artık güçlendiler böyle anneleri bağırtıyorlar minnoşlar
Çok güzel haberlerKızlar haberler güzel çok şükür
1854 gr 44 cm olmuşuz. Kilosunu beğendiKarın çevresi haftasıyla uyumlu, baş, bacaklar önden gidiyormuş. Baş aşağıya dönmüş
Her şey yolunda dedi doktor. Damarlara akışa falan baktı çok güzel dedi.
5 mayısta 32+0 da çalışır raporu için gideceğim, o gün de ilk nst mize giriyoruz.
Çatı kontrolünü 37 de eğer hala baş aşağı pozisyondaysa yapacağım dedi.
Bizden haberler böyle