2022 ikizler burcu anneleri

Evet çocuğun sinyalleri takip ediyorsun ama tüm gün deli gibi değil yani zaten bariz belli ediyormuş
Ama yapabilirsen bak ekledim sayfayı bunlarda bile yapsan bebeği pek takip etmeden olur çünkü bacaklar o pozisyona geçince tam boşaltım sağlıyormuş bağırsak ittirmesi klasik anüs sıkmasını gevsetebiliyormus tabi bende okuduklarim bunlar denedikce elbette yazarım

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-26-00-43-11-921_com.miui.notes.jpg
    72,4 KB · Görüntüleme: 34
Geçen bir sayfada okudum makineden ziyade elle ya da manuel daha kolay gelebileceğini yazmışlar ilk süt için ben de manuel pompamı hastane çantasına koyayım diyorum
Maşallah canım senin bebik de yer çekimine yenik düşenlerden benim de döndüğünden beri kasıklarım dolu dolu, biraz daha yorucu oluyor. Beni hiç alttan muayene etmedi, sen normal doğum deneyeceksin dimi?
Hehehe sorma sağol canım o yer çekiminin etkisi epey hissediliyor artık inşallah hayırlısı olur o süreçte ama öncelikle normal doğum istiyorum. Bu kadar erken haftada alttan muayene herkese yapılmıyor benim geçen ay yaşadığım hafif lekelenme durumumdan dolayıydı, ama değişik bir tecrübe oldu sağlıkla vaktinde gelsinler sanki daha çok işim var gibi doktor da artık yorulma dedi. Zaten gurbette olmak şu süreçte aslında işime de geldi. O gelir bu gelir gerginliği yaşamadım, zaten rahatıma düşkün bir insanım çalıştığım için de saldım çayıra hesabı yaşıyorduk evde bakalım bayramdan sonra işleri bölüp bölüp yapma niyetim var öncelikle de basit de olsa bir hastane çantası hazırlayayım diyorum çoğunuz hazırladınız ben haftama güvendim biraz ama mental olarak da belki iyi gelir 32 bitmiş olacak

Çok sağol canım, böyle sen anlatınca çok mantıklı geldi. Ahahahaha ben biraz control freak bir insanım da illa abartcam kontrol takip işlerini denemekten zarar gelmez
Aaa geçmiş olsun canım, bir sorun yokmuş ama çok şükür, rahat olman bu dönemde çok büyük avantaj, hiç geç kaldım diye üzülme, kafanda hazırlayınca çok hızlı yerleştirip bitirirsin işlerini.
Normal doğum isteyenlerde de belli bir haftada alttan muayene oluyormuş zaten, sen önden tecrübe edindin. İnşallah gönlündeki gibi pozitif bir doğum yaşarsın

Çok sağol canım dediğin gibi yaparım artık inşallah minnoşun da acelesi yoktur da içeride gününe kadar takılır
Hepimiiz hepimiiiz su gibi rüya gibi güzel bir doğum yaşayalım

Hahahaa biraktim bıraktım bebiş uğraşsın artık ay ama 40 a yaklaşır gene de dogurmazsam geri uğraşırım hurmayada mi başlasam napsam
yavrucum 37. haftadan sonra istediğin kadar hurma ye, istediğin kadar memitonu çekiştir dur. ama gözünü seveyim 37. haftaya kadar elleme bir yerini asdhajkdhas :)

Hiç yormuyorum aslında kendimi ama dediğin gibi bir şey oldu büyüme atağı geçirdi galiba içerde hanımefendi:))))) geçip gitsin günler sağlıcakla
benim de omuzlarım belim ağrıyo az kaldı

mayısın son haftası doğurmuş olursam tam 1 ayım kaldı benim de, 4 hafta
4 hafta nedirrrrrrr abiiiii zaten bi hafta bayramla geçecek

Selamlar
Alıntılayamadım mesajları
Dün çok endişeliydim hep takip ettim kendimi. Dediğim gibi karnım sertleşip kasılıyor gibi oluyordu. Banyo yaptım erken yattım acil bir duruma karşı hemen giyinirim diye üstümü hazırladım koydum kenara çok şükür bu sabah rahat uyandım. Pazar günü biraz ayakta durmuştum yürüdüm vs. Sanıırm yorgunluktanmış. Şimdi bu saate kadar hiç olmadı öyle. Hareketler hep var. Dünkü gibi olsaydım acile gitmeyi planlıyordum. Panik etti bu bebe beni

Bu arada gebe okulunda ben göğüslerden sıvı gelmesini sormuştum. Herşeyin yolunda olduğunun göstergesiymiş olması gerekenmiş. Göğüslerini ovma sıkma demişti ebe hanım. Doğumu tetiklermiş. Mastit olayını engellemek için şimdiden bişey yapılacağını sanmıyorum. Bebek doğduktan sonra olabilecek yeterince boşaltılmayan veya yanlış emzirme sonucu olabilecek bir durum. İlk doğumumda bu nedenlerden dolayı 3 ay yaşamıştım. Bence dokunmayın Göğüslerinize.

İnşallah canım

Sen nasılsın nasıl gidiyor?
son haftam işyerinde cuma vedalaşmaya gelicem
tuvalet ve sürekli oturmak biraz sıkıntı vermeye başladı biraz da dinleneyim doğumdan önce diyorum
cuma günüde bizim kontrolümüz var karnım epey büyüdü eğilip doğrulurken zorluyor artık inşallah minnoşlarda büyümüşlerdir
sen nasılsın idari izin senide etkiledi mi ?

Aynen canım etkiledi geri döndüm. Bebiş izin verirse çalışır raporu alıp 37 ye kadar çalışacağım. Ama zorlanıyorum her geçen gün de dayanmaya çalışıyorum

Büyüdü minikler valla bakalım kaç kg olmuş bizim kız. 6 nisanda 1300 kg du.

benim de omuzlarım belim ağrıyo az kaldı

mayısın son haftası doğurmuş olursam tam 1 ayım kaldı benim de, 4 hafta
Ay çok az kaldı :) 38 gün kaldı diyor.... Tabi o da 40'ı beklerlerse :)

Çok heyecanlı bir yandan da hüzünlü bir durum... Tam tamına 243 gündür birlikteyiz...
Ayrılmak biraz hüzünlü ....

Ay senin ikinci bebişmi şeker, peki ilk doğumun nasıldı? Normal miydi sezeryan mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…