- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.241
allah yolu düşene sabır versin cidden insan gerim gerim geriliyor evet onlarda hallerinden memnun değiller belki ama bizde can taşıyoruz hiç bişey demeden insanı gönderiyorlar neye uğradığını şaşırıp kalıyorsunGeçmiş olsun canım babaannen için
Ben bugün ilk defa randevu bulup devlet hastanesine gittim Allah gerçekten en başından beri gidenlere sabır versin tam kan idrar aldı ama benim demirim düşük dememe ve fazla ilaç kullanıyorum diye belirtmeme rağmen hiç ferritin d vitaminini falan bakmadı ilaçları bile gösterdim kullanmaya devam et dedi nst devlette 36 dan sonra bakılıyormus ve bir ay sonra gel dedi mesela oda gidersemyada ultrason da baktı hemşireye boyutlar bisiler söylüyor ama bana bebek iyi dedi sadece başka hicbirsey söylemedi hareketleri nasıl dedi oda bende iyi dedim çok komikti yani bilmiyorum sinirim bozuldu resmen sabahtan kan aldılar biri onay unutmuş boşuna öğlenden sonra 3 saat sonuç bekledik herkes bir gevşek bir umursamaz
Bak sen yaramaza :) Banu çiftçi sola yatınca rahatsız olur sanmayın aslında partiliyor keyfinden diyordu. Seninki de partiliyo olmasınayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyorhep sağıma yatıyorum ya da hafif sola meyilli nasıl anlıyor niye rahatsız oluyor hiç anlamıyorum
benim yakınım kadın doğumcu kendi doğumunda 12 saat sancı çekti ama pes etmedi dikişsiz kesisiz normal doğum yaptı bebek iri değildi kendi hastanesiydi kolay atlattı hemen toparlandı ama şans ve bedene bağlı inşallah bedenimiz ve şansımız el verir
Daha kaç defa takla atacak orda kim bilirdün kontrolüm vardı. dönmüş tekrar aşağıya hashdas
bu çocuk dalga geçiyor benimle :)
Sadece enfeksiyon için ilaç verdi. Genişleme için malesef yapacak bir şey yok, ultrasonla takip edilecek doğum ve sonrasında da. Umarım artmaz ve doğum sonrasında geçer de bir şey yapmaya gerek kalmazgeçmiş olsun canım aynı belirtilerimiz var biliyor musun benim kasık bayağı şiddetli ağrıyor yarın bende önce kendi doktoruma sonra da genel cerrahiye gidicem doktor yönlendirecek duruma göre
takip edelim derken tekrar gün verip aynı tahlillerimi uygulayacaklar ilaç ya da dikkat etmen gereken birşeyler demediler mi
Aaa gerçekten mii, biraz modum düşmüştü açıkçası. İçim rahatladı.Hiç korkma kuzum inşallah onu güzelce takip ederler. Fenomen var ümranto diye onunda hamileliğin 8. Ayında böbreklerinde büyüme mi tam hatırlamıyorum bir şeyler çıktı maşallah sağlıcakla geçirdi o günleri.. NST yi tadan bir kişi daha
Normalde yaptıkları hareketlerde geçerli mi acaba.. illa sola yatıp mı takip etmek lazımmış acep..
Oh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaaBen kontrolden çıktım
2070 olmuş kilosu, 44 cm de boyu
suyu falan da iyiymiş nst'ye de girdim, o da iyi çıktı bi tane de foto aldık
Canım geçmiş olsun umarım bir şey çıkmazkızlar benim bu sağ kasık ağrım geçmedi sanki kasım yırtılmış gibi yürümeye korkuyorumotururken sıkıntı yok ama yürürken bacağımı sürüklüyorum resmen
bugün birde aşırı bulantım var hiçbişey yiyemedim doğru düzgün doktoru aradım parol geçiriyor mu dedi iki tane içersem biraz dedim yarın bana gel bi bakayım olmazsa genel cerrahiye bir görün dediyarın kontrol var yani inşallah önemli bişey değildir
Ben de sağıma yatınca acayip vuruyor ama rahatsız mı oluyo içerde takılıyor mu anlamıyorum dönmüyorum yatmaya devam ediyorumayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyorhep sağıma yatıyorum ya da hafif sola meyilli nasıl anlıyor niye rahatsız oluyor hiç anlamıyorum
benim yakınım kadın doğumcu kendi doğumunda 12 saat sancı çekti ama pes etmedi dikişsiz kesisiz normal doğum yaptı bebek iri değildi kendi hastanesiydi kolay atlattı hemen toparlandı ama şans ve bedene bağlı inşallah bedenimiz ve şansımız el verir
CanımKızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmışTekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Yorucu bir gündü, bizden bu kadar.
Ayyyyy devlet hastanesi diyince tüylerim diken diken oluyoGeçmiş olsun canım babaannen için
Ben bugün ilk defa randevu bulup devlet hastanesine gittim Allah gerçekten en başından beri gidenlere sabır versin tam kan idrar aldı ama benim demirim düşük dememe ve fazla ilaç kullanıyorum diye belirtmeme rağmen hiç ferritin d vitaminini falan bakmadı ilaçları bile gösterdim kullanmaya devam et dedi nst devlette 36 dan sonra bakılıyormus ve bir ay sonra gel dedi mesela oda gidersemyada ultrason da baktı hemşireye boyutlar bisiler söylüyor ama bana bebek iyi dedi sadece başka hicbirsey söylemedi hareketleri nasıl dedi oda bende iyi dedim çok komikti yani bilmiyorum sinirim bozuldu resmen sabahtan kan aldılar biri onay unutmuş boşuna öğlenden sonra 3 saat sonuç bekledik herkes bir gevşek bir umursamaz
Oy maşallah, senin minnoşta tontonlaşmışkızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :)rollercoaster
Sağolasın canım benim. İştahsızlık, mide bulantısı, böbrek ağrısı olursa vakit kaybetmeden acile git dedi. Onun dışında da 15 günde 1 takip edilecek. Zaten ben istemeden rapor yazıcam kaç gün olsun dedi. ben haftasonu da geliyor diye 3 dedim. Rahatsızlıklarım geçmezse verirler tekrar ama inşallah sorun çıkarmaz doğuma kadar.Canım geçmiş olsun umarım bir şey çıkmazBebek baskı yapıyordur muhtemelen
Ben de sağıma yatınca acayip vuruyor ama rahatsız mı oluyo içerde takılıyor mu anlamıyorum dönmüyorum yatmaya devam ediyorumumarım rahatsız olmuyodur ama suyun içinde ne fark eder
Canım( çok geçmiş olsun umarım ilerleme olmaz sorunsuzca geçer gider Rapor yazmasına sevindim en azından dinlenirsin. Tekrar ne zaman gideceksin? Belki tekrar verir rapor
Ayyyyy devlet hastanesi diyince tüylerim diken diken oluyodüşürmesin kimseyi allah. Hastanede işini yapacak bir tanıdığın yoksa, geçmiş olsun resmen
İnşallah çıkmaz canımSağolasın canım benim. İştahsızlık, mide bulantısı, böbrek ağrısı olursa vakit kaybetmeden acile git dedi. Onun dışında da 15 günde 1 takip edilecek. Zaten ben istemeden rapor yazıcam kaç gün olsun dedi. ben haftasonu da geliyor diye 3 dedim. Rahatsızlıklarım geçmezse verirler tekrar ama inşallah sorun çıkarmaz doğuma kadar.
Babaannene geçmiş olsun,yok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.
gaviscon ve rennie içiyorum ama yok bana mısın demiyor geceleri
Gugucum geçmiş olsun. Yaşadığın şikayetler miyomdan dolayı da oluyormuş... Böbrekle belki de alakası yoktur... Endişlenme umarım bir sorun çıkmayacaktır. Senin tosbikte tontonlar kervanına katıldı artıkKızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmışTekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Ayyy bunun fisher price olanıda var fiyatları artmış, bu markanın ki nasıl beğendin mi?
ebebekten almıştım 300 tl ye 50 lira çek veriyodu ama trendyolda daha ucuzmuşGüle güle kullansın tontik. Termometrenin aynısından biz de aldıkoyun halısını nerden aldın canım, baya ilgilerini çekiyormuş bu piyanolu oyuncaklı olanlar, ben de alacağım
kızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :)rollercoaster
Kızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Allah razı olsun canım. Kasıklarım ağrıyor ama o galiba bebek büyüyüp baskı yaptığı için. İdrarımı yaparken çok rahat değilim, sürekli bir doluluk var sanki, bir de daha koyu ve yoğun sanki idrarım. Doktorun sorduğu şekilde dayanılmayacak bir ağrım yok amaİnşallah çıkmaz canımDualarım seninle. Ağrın var mı
Ameliyattan Önceki miyomlarım büyüktü onlar yapıyordu canım idrar kesesine baskı, ama bu seferki 3 cm ve rahmin üst tarafında hiç bir organa baskı yapmıyor.Gugucum geçmiş olsun. Yaşadığın şikayetler miyomdan dolayı da oluyormuş... Böbrekle belki de alakası yoktur... Endişlenme umarım bir sorun çıkmayacaktır. Senin tosbikte tontonlar kervanına katıldı artık
Nts olayı da ilginç bir deneyim :) Özelde mi girdin NTS'ye. Ayrıca ücret alınıyor mu?
İnşallah hiç gerek kalmaz, geldim bir de video izledim içim garip oldukültürde üreme çıkmaması iyikateter de şimdi takılmayacak Allahtan takipli giderse sorun olmaz inşallah
ben de ilk defa nst'ye girdimtontiş nasılmış Gugubiii
sırt ürtü yattım 20 dakika aynenOh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaaMaşşallah tontiğe
NTS deneyimin nasıldı? 20 dk sırtı üstümü yatırdılar
Ameliyattan Önceki miyomlarım büyüktü onlar yapıyordu canım idrar kesesine baskı, ama bu seferki 3 cm ve rahmin üst tarafında hiç bir organa baskı yapmıyor.
Hem ürolog baktı genişleme gördü, hem kadın doğumcu, hem de tekniker usg ile baktı rapor çıkarttı. Malesef böbrekte ama 2. Dereceymiş. Eğer erken haftalarda olsan kesinlikle kateter takılırdı şimdi az birşy kaldı kontrollü ilerleyelim dediler. İnşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.
Tosbiğin büyümesi moral olduben bugün devlete gitmiştim, nst hiç aklımda yoktu dr istedi bir anda. Ücret ödemedim, çok güzeldi uzun uzun dinlemek
İnşallah hiç gerek kalmaz, geldim bir de video izledim içim garip olduyaa çok güzel dimi güp güp güp dinlemek devlet hastanesi olduğu için ne yüzünü gördüm ne de uzun uzun anlattı ama genel olarak iyi, 1500 kg geçmiş ve baş aşağı duruyor dedi 22sinde kendi dr randevum var o zaman hasret gideririm