2022 ikizler burcu anneleri

allah yolu düşene sabır versin cidden insan gerim gerim geriliyor evet onlarda hallerinden memnun değiller belki ama bizde can taşıyoruz hiç bişey demeden insanı gönderiyorlar neye uğradığını şaşırıp kalıyorsun

Bak sen yaramaza :) Banu çiftçi sola yatınca rahatsız olur sanmayın aslında partiliyor keyfinden diyordu. Seninki de partiliyo olmasın
Kendi çalıştığı yer diye ellememişler kadına bence başkaları gitse 1 saat uğraşıp sonra hemen sezeryana alıyolar sanırsam.
Hayırlısıyla biz de en güzeliyle atlatalım

Sadece enfeksiyon için ilaç verdi. Genişleme için malesef yapacak bir şey yok, ultrasonla takip edilecek doğum ve sonrasında da. Umarım artmaz ve doğum sonrasında geçer de bir şey yapmaya gerek kalmaz
Seni başka bir alana yönlendirmeleri de iyi olmuş, böbreklerine de baktır fırsatın olursa. Sen de çalışıyorsun, dinlenmen için rapor iyi olabilir.

Aaa gerçekten mii, biraz modum düşmüştü açıkçası. İçim rahatladı.
Gün içerisinde hareket hissedemezsen dedi bunu canım, artık takip etmemiz gerekiyormuş hareketlerini

Ben kontrolden çıktım
2070 olmuş kilosu, 44 cm de boyu

suyu falan da iyiymiş nst'ye de girdim, o da iyi çıktı bi tane de foto aldık
Oh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaa Maşşallah tontiğe
NTS deneyimin nasıldı? 20 dk sırtı üstümü yatırdılar

Canım geçmiş olsun umarım bir şey çıkmaz Bebek baskı yapıyordur muhtemelen
Ben de sağıma yatınca acayip vuruyor ama rahatsız mı oluyo içerde takılıyor mu anlamıyorum dönmüyorum yatmaya devam ediyorum umarım rahatsız olmuyodur ama suyun içinde ne fark eder
Canım( çok geçmiş olsun umarım ilerleme olmaz sorunsuzca geçer gider Rapor yazmasına sevindim en azından dinlenirsin. Tekrar ne zaman gideceksin? Belki tekrar verir rapor
Ayyyyy devlet hastanesi diyince tüylerim diken diken oluyo düşürmesin kimseyi allah. Hastanede işini yapacak bir tanıdığın yoksa, geçmiş olsun resmen

Oy maşallah, senin minnoşta tontonlaşmış işin yoğunmu, çok yorma kendini

Sağolasın canım benim. İştahsızlık, mide bulantısı, böbrek ağrısı olursa vakit kaybetmeden acile git dedi. Onun dışında da 15 günde 1 takip edilecek. Zaten ben istemeden rapor yazıcam kaç gün olsun dedi. ben haftasonu da geliyor diye 3 dedim. Rahatsızlıklarım geçmezse verirler tekrar ama inşallah sorun çıkarmaz doğuma kadar.

İnşallah çıkmaz canım Dualarım seninle. Ağrın var mı

Babaannene geçmiş olsun,
Gaviscon içince geçiriyor aslında. Bir de yatmadan ılık sütte işe yarıyor bence

Gugucum geçmiş olsun. Yaşadığın şikayetler miyomdan dolayı da oluyormuş... Böbrekle belki de alakası yoktur... Endişlenme umarım bir sorun çıkmayacaktır. Senin tosbikte tontonlar kervanına katıldı artık
Nts olayı da ilginç bir deneyim :) Özelde mi girdin NTS'ye. Ayrıca ücret alınıyor mu?

Allam bu bebeler artık 2 kilo civarıııı doğuma 3'ü geçerler
maşallah kuzularımıza
ikisi de bende

kültürde üreme çıkmaması iyi kateter de şimdi takılmayacak Allahtan takipli giderse sorun olmaz inşallah

ben de ilk defa nst'ye girdim tontiş nasılmış Gugubiii

İnşallah çıkmaz canım Dualarım seninle. Ağrın var mı
Allah razı olsun canım. Kasıklarım ağrıyor ama o galiba bebek büyüyüp baskı yaptığı için. İdrarımı yaparken çok rahat değilim, sürekli bir doluluk var sanki, bir de daha koyu ve yoğun sanki idrarım. Doktorun sorduğu şekilde dayanılmayacak bir ağrım yok ama

Ameliyattan Önceki miyomlarım büyüktü onlar yapıyordu canım idrar kesesine baskı, ama bu seferki 3 cm ve rahmin üst tarafında hiç bir organa baskı yapmıyor.
Hem ürolog baktı genişleme gördü, hem kadın doğumcu, hem de tekniker usg ile baktı rapor çıkarttı. Malesef böbrekte ama 2. Dereceymiş. Eğer erken haftalarda olsan kesinlikle kateter takılırdı şimdi az birşy kaldı kontrollü ilerleyelim dediler. İnşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.
Tosbiğin büyümesi moral oldu ben bugün devlete gitmiştim, nst hiç aklımda yoktu dr istedi bir anda. Ücret ödemedim, çok güzeldi uzun uzun dinlemek
kültürde üreme çıkmaması iyi kateter de şimdi takılmayacak Allahtan takipli giderse sorun olmaz inşallah

ben de ilk defa nst'ye girdim tontiş nasılmış Gugubiii
İnşallah hiç gerek kalmaz, geldim bir de video izledim içim garip oldu yaa çok güzel dimi güp güp güp dinlemek devlet hastanesi olduğu için ne yüzünü gördüm ne de uzun uzun anlattı ama genel olarak iyi, 1500 kg geçmiş ve baş aşağı duruyor dedi 22sinde kendi dr randevum var o zaman hasret gideririm

Oh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaa Maşşallah tontiğe
NTS deneyimin nasıldı? 20 dk sırtı üstümü yatırdılar
sırt ürtü yattım 20 dakika aynen

aslında biraz aksiyonlu da bi gündü anlatayım detaylarıyla;

ama okurken gerilmeyin baştan spoiler vereyim her şey çoook yolunda

ben normalde tüp bebek doktoruma gidiyorum hâlâ kontrole, bugün de 32. hafta raporu yazdırayım dedim, ama benim doktorum yazamıyor, kontrolümü yaptırıp oradan ayrıldım her şey yolundaydı zaten, yazmıştım size de burayı geçiyorum

bir başka hastaneye gittim, bu rapor almaya gittiğim doktor bi önceki gidişimde kan alırken benden indirect coomb yani kan uyuşmazlığı testi de almış halbu ki sorduğunda o zaman "üniversite hastanesinde yaptırdığımı, negatif çıktığını ve ona rağmen iğnemin 28. haftada yapıldığını" söylemiştim ona rağmen kan testim sıradında kan uyuşmazlığı testi yapılmış neyse bugün rapor için gittiğimde de bana "size bir şeyvsöyliycem panik yapmayın" dedi, pozitif çıktığını söyledi bi anda şaşırdım, ben size söylemiştim daha önce yaptırdım negatif çıkmıştım ve iğnemi de yaptırdım demiştim dedim

velhasıl kelam pozitif çıktığı için bana bir sürü kötü senaryo çizdi perinatoloğa yönlendirdi vs.
vücudun onu yabancı madde götür saldırır dedi,bazen bebekte zihinsel hasara sebep olur falan dedi, dedi de dedi

ben de dedim ki ben şu an endişelenmiyorum testim negatifti zaten iğnemi de vuruldum, şu an benim vücudum bebeğe saldırması durumunda dahi ben yarın 33. haftayım ve sağlıkla doğum yapabilecek durumdayım en en kötü ihtimalle sezaryenle hemen doğururum ki şu an yaşar bebeğim dedim gayet sakin şekilde

neyse nst ye girdim sakince sonucum güzel çıktı zaten, sonra bu doktor benden tekrar indirect coomb için kan testi istedi sma ben öylesine inip formaliteden verdim yani kafamda tekrar ilk yaptırdığım yer olan üniversite hastanesine hitmek vardı çünkü

sonra hemen oraya gittik bi randevu aldık, doktora anlattım "ben burada kan uyuşmazlığı testi verdim negatif çıktı, iğnemi devtaptık burada, ama başka bir hastane kan değerime bakarken yeniden kan uyuşmazlığı testi yspmış ve pozitif çıkmış" dedim
ve doktor hemen şunu söyledi; "e çok normaaal, iğne olmuşsunuz çünkü iğne olunca pızitif çıkmanız çok normal bunda ters hiçbir durum yok her şey yolunda" dedi

yaniii aslında bir sorun yokmuş iğneden sonra zaten pozitif çıkarmış, bu kadar basic bilgiyi bilmediği için ben bugün ağlayabilirdim, çok üzülebilirdim, erken doğum yapabilirdim stresten, Allah korusun bebeği de kaybedebilirdim. Neyse ki çok sakin ve aklı başında davrandım, haftamın çok iyi olduğunun farkındaydım, hemen teyit için ilk gittiğim üniversite hastanesine gidip durumu teyit ettim

şu an her şey çok yolunda, bunu da şunun için anlatıyorum; kan uyuşmazlığı iğnesi vurulursanız ve arkadından blr doktor tekrar bakar da pozitif çıkarsanız hiç korkmayın bu çok normal bir şeymiş

sıkıntı olsaydı bile haftanız gayet iyi hiç endişe duymamıştım Allahtan

Son düzenleme:

22'si mii hemen not edelimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…