- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.221
dün kontrolüm vardı. dönmüş tekrar aşağıya hashdasAaaa geçmiş olsun canım, neyin vardı? İyisiniz dimi? Döner yine annesi, daha yerleri ve zamanları var
bu çocuk dalga geçiyor benimle :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün kontrolüm vardı. dönmüş tekrar aşağıya hashdasAaaa geçmiş olsun canım, neyin vardı? İyisiniz dimi? Döner yine annesi, daha yerleri ve zamanları var
yok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.çok geçmiş olsun nasıl rahatsızlandın canım kasılma falan mı arttı
gaviscon ve rennie içiyorum ama yok bana mısın demiyor geceleriKızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..
Eeee artık 32 hafta geride kaldı,
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Kazanılmış hak olarak bari izne çıkanlar devam etseydi...
Ben de tam 32. hafta doğum öncesi iznine çıktım bu haftadan itibaren.
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü
Siz neler yapıyorsunuz. ???
çok geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindimyok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.
gaviscon ve rennie içiyorum ama yok bana mısın demiyor geceleri
çok geçmiş olsun canım allah şifa versinyok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.
yaa tüh. rapor falan alsan keşke. 32den sonra gidicek misin senSabah beklenen telefon geldi ve beni de çağırdılar göreve @karaca3443 günü yarıladım. Fena gitmiyor.
wcde zorlanıyorum alaturka Engelli wc var klozet ama ona da erkekler giriyor çekindim kullanmaya
gel sarılalım saşe kardeşliği :)Ay çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şase yatmadan önce son kez wcye çık, ondan sonra iç hemen yat. Ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi
kııızz nasıl gidiyor tatil. iş yerinde her şey tıkırında mı yatırıyorlar demi primi.Ay kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorumhavalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere bu arada bugün 29+0 olmusuz 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum sizde ne var ne yok
Maşalahhhh maşalahhhhh büyümüş annesi 2 kilooo nedir ya ayyyyBen kontrolden çıktım
2070 olmuş kilosu, 44 cm de boyu
suyu falan da iyiymiş nst'ye de girdim, o da iyi çıktı bi tane de foto aldık
oyy duduşlara bakBen kontrolden çıktım
Maşallah minişler büyüyorrr Bir doğsunlar çıtır çıtır yeneceklerkızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :) rollercoaster
maşallah bu tosbağa da güzelce büyümüş 37 ye kadar mı çalışcaksın canımkızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
her şey yolunda.
benim de öyle kuzumçok geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Masamın baş köşesinde duruyor ama anlık rahatlatıyor sonra kaldığı yerden devam
Maşallah minişler büyüyorrr Bir doğsunlar çıtır çıtır yenecekler
Kuzum 10 Mayıs 37. Haftan mı oluyor?
sata göre 36 ama geç döllenme olduğu için 35 olmuş oluyorum.maşallah bu tosbağa da güzelce büyümüş 37 ye kadar mı çalışcaksın canım
Yaaa akıllı bıdışlar benim tostik de dönmüştü bugündün kontrolüm vardı. dönmüş tekrar aşağıya hashdas
bu çocuk dalga geçiyor benimle :)
Ahh bal surat yaaa Maşallah maşallahBen kontrolden çıktım
Woaaaw büyümüşler abiler bayramı dahil etmekle iyi yapmışsın canım, ben de aksilik olmazsa 32de çalışır alıp bayram sonrası ayrılmayı düşünüyorum. Çalışır raporunda bitiş tarihi mi yazıyor yoksa sen 10 mayısta gidince tekrar çalışmaz mı alacaksın?kızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
her şey yolunda.
Enem hala birde hafta ve günleri farklı mı oluyor öfff yaaa.. bende bayramı geçirip sonraki hafta izne ayrılmak istiyorum. Sorun şu 37 e kadar çalışır alıp mı sonra çalışamaz raporu alıcam. Yoksa 32 de direkt 34 te ayrılır diye mi alınıyorbenim de öyle kuzum
sata göre 36 ama geç döllenme olduğu için 35 olmuş oluyorum.
gerçi dün 31+4 çıktım. normalde 31+0 çıkmam gerekiyordu ama bilemedim ben hep 1 hafta geriden sayıyorum en başından beri geri gittiği için.
aslında araya bayram tatili girmeseydi ben direk 32de ayrılcaktım. ama bayram tatilini de değerlendireyim dedim.
sadece 2 hafta daha çalışacağım 29 nisan da iş yerinden ayrılcam bir daha teeee 9 mayısta gidip geçici vergi yapıcam. 10 mayısta da direk izne ayrılcam. arada ki bayram tatilini değerlendiricem.
doğum yapana kadar da hafta da 1 gün gelirim iş yerine yapılması gerekenleri elimden geldiğince halleder çıkarım
Ahahah aynı şeyi merak ediyoruzYaaa akıllı bıdışlar benim tostik de dönmüştü bugün
Ahh bal surat yaaa Maşallah maşallah
Woaaaw büyümüşler abiler bayramı dahil etmekle iyi yapmışsın canım, ben de aksilik olmazsa 32de çalışır alıp bayram sonrası ayrılmayı düşünüyorum. Çalışır raporunda bitiş tarihi mi yazıyor yoksa sen 10 mayısta gidince tekrar çalışmaz mı alacaksın?
Geçmiş olsun canım babaannen içinyok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.
Hiç korkma kuzum inşallah onu güzelce takip ederler. Fenomen var ümranto diye onunda hamileliğin 8. Ayında böbreklerinde büyüme mi tam hatırlamıyorum bir şeyler çıktı maşallah sağlıcakla geçirdi o günleri.. NST yi tadan bir kişi dahaKızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmış Tekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim 1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Yorucu bir gündü, bizden bu kadar.
araya bayram girince böyle yapmanız tabiki mantıklı olmuşbenim de öyle kuzum
sata göre 36 ama geç döllenme olduğu için 35 olmuş oluyorum.
gerçi dün 31+4 çıktım. normalde 31+0 çıkmam gerekiyordu ama bilemedim ben hep 1 hafta geriden sayıyorum en başından beri geri gittiği için.
aslında araya bayram tatili girmeseydi ben direk 32de ayrılcaktım. ama bayram tatilini de değerlendireyim dedim.
sadece 2 hafta daha çalışacağım 29 nisan da iş yerinden ayrılcam bir daha teeee 9 mayısta gidip geçici vergi yapıcam. 10 mayısta da direk izne ayrılcam. arada ki bayram tatilini değerlendiricem.
doğum yapana kadar da hafta da 1 gün gelirim iş yerine yapılması gerekenleri elimden geldiğince halleder çıkarım
geçmiş olsun canım aynı belirtilerimiz var biliyor musun benim kasık bayağı şiddetli ağrıyor yarın bende önce kendi doktoruma sonra da genel cerrahiye gidicem doktor yönlendirecek duruma göreKızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmış Tekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim 1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Yorucu bir gündü, bizden bu kadar.