2022 ikizler burcu anneleri

Allah'ım ya nasıl bir doktormuş o öyle... Bu kadar basit bir şeyi bilemeyip seni korkutuyorsa istifa etmeli....
ALllah'ım ya hemen de nasıl söylemiş öyle, gerizekalı.....
Dediğin gibi herkes bu şekilde sağlam karşılayamaz.... Ya sonuçları daha kötü olsaydı....
Neyse ki çok şükür hiç bir problem yokmuş.
Arden'e baksana doktor zırvalasın ben kilo almaya bakarım diyor bay yanakk...

bu son üni hastanesinden de güzel poz aldık

bu fotosunda Arden diyor kiii "hay bu başımaaağğ gelenleeer"

Eklentiler

• C096673C-85A2-4769-936D-272B76E65C01.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 69
Ay yok artık diyorum. Doktorun seni sakinleştirmesi gerekirken sen kendini yatıştırmışsın. Ama dediğin gibi daha kaygılı bir anne de olabilirdi ve telaştan kötü şeyler yaşayabilirdi. Bu yüzden ben de kendi doktorum dışında de gitmeyi hiç sevmiyorum. Bugün ürolog da bana kateter için üniversite ile görüşün isterseniz bence şimdilik gerek yok dedi, hiç görüşmeye niyetim yok, kendi doktoruma baktıracağım öncelikle. Orda manyağın birine denk gelirim gereksiz işlem yapar bana.

Arden zırvalayan doktorun dediklerini duyduktan sonra ‘beni bi sal ya’ diyor. O doktorun zihinsel gelişimi geri asıl çocuğuma ileri geri konuşmasın

aynen öyle valla şu rapor işi olmasaydı başka doktora hiiç gitmeyecektim

bildiğimizden şaşmamak enn güzeli

Ay Allahım nasıl bir şey bu insanı korkutuyorlar durduk yere.. Diğer forumda bir arkadaşı kendi doktorumuydu tam hatırlamıyorum. Oda uyuşmazlık için iğne olmuş sonra tekrar test yapmışlar pozitif çıkmış sana söylenene benzer şeyler söylemişler kız çok üzülmüştü doğal olarak

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin ilaçla tedavi edilir inşallah ilerlemez

32'yi geçirmesen daha tatlı olur bence çünkü gün kaybetmiş oluyosun bana 33 yazdılar 33 görünüyorum diye 1 hafta kaybım oldu
Şu +lar tam belli olmuyor ya kafam karışıyor. Kdv de bugün farklı çıkmış gibi olmuş iyice kafam karıştı normalde 32+1 oluyorum 22 sinde, yarın bir doktora yazıcam bakalım 32. Haftam ne zaman oluyor diye cevap nasıl gelir bilmiyorum

Benim de kafam çok karışıyor çalışır raporu olayında. 22sinde ben 31+6 oluyorum

31+6 da alan çok olmuş tatlım.. Birkaç kişi dediydi. Ama baksana değişiyormuş günler kafam karıştı iyice, sen 22 sinde gidiyorsun doktora dimi.. Dün mü bir yerde okudum 32. Haftanın olduğu hafta muayne olmuş olmak lazım diye.. benim tereddütüm 32+1 kabul ediliyor mu diye, gerçi 31+6 da alan arkadaşlar kabul ettirmiş. Mantıken 32+1 de kabul olması lazım. Tabi ben günlerimiz artık değişmiyordur diye düşünmüştüm ama KDV değişik çıktım deyince bir tırstım. Yarın doktora bir yazıcam bakalım ben tam kaç haftalık ve günlüğüm diye Birde 32 haftalık çalışır raporu 37 ye göre mi alınıyor. 34 e göre mi okuduğum bir yerde 37ye alınır. Çalışılamaz durum da tekrar gidilip çalışamaz raporu alınır yazıyordu. Bunları tam net halletsem her sorana yazıcam detaylı bir şekilde

Tüm soru işaretlerime değinmişsin. Bu soruların cevabını ben de çok merak ediyorum. Bana dr 22si uygun gel dediği için o konuda içim rahat ama ileri çıkması durumunu hiç söylemedi yaşayarak öğreneceğiz heralde. Bir de rollercoaster dediği 33 haftalık olduğum için kaybım var 1 hafta konusunu anlamadım, nasıl bir kayıp oluyor ki?

şöyleee 33. hafta diye yazdığı için izni 18 mayıs'ta başlar yazıyo ama biz doktorumla doğumu 25'ine planlamıştık. Bu sebeple 1 hafta önce başlayacak görünüyo iznim, mecbur şimdi doktorumla konuşup 1 hafta öne aldırıcam doğumu

çünkü 32+6 olsam da raporu veren doktor 33 ölçtü haftamı ona göre verdi raporu raporumda 33 haftalık gebe diyor, 18 inde de izne ayrılabilir görünüyorum

kızlar çalışır raporunda direk 10/5/22 rapor başlangıç diyor.
yani doktorla güzel ayarlamak lazım güzel karar vermeniz lazım çalışamaz raporu almak istediğiniz tarihe.
illa 37 çalışamaz olması şart değil 35de de çalışamaz olarak alabilirsiniz.
ya bu idrar yolu senin peşini bir türlü bırakmadı
bu genişleme de ne oluyormuş peki. hiç bir şey bilmediğim için soruyorum kuzu.
teşekkür ederim kuzucum.
Allah gerçekten devlet hastanelerine gitmek zorunda kalan herkesin yardımcısı olsun. insanların yüzüne bile zor bakıyorlar.
güzel doktor denk getirmek o kadar zor ki.
baksana seni dinlememiş bile. ben bunları istemedim deseydin keşke
sağlık ocağın da yaptır kuzucum istersen kan tahlillerini.
araya bayram girince böyle yapmanız tabiki mantıklı olmuş
benim bayram sonrası yeni 32 oluyor yoruldum biraz ağırlaşmadan evin bebişin yapılacaklarını halletmek istiyorum son aylar daha zormuş gerçekten
ben artık merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum.
bazen konuşurken bile nefesim yetmiyor hahah :)
bebişin kıyafetlerini yıkadım. haftasonu sadece hastane çantasına koyacaklarımı ütülücem.
Daha kaç defa takla atacak orda kim bilir
of dursun durduğu yerde ya aldsşkşad

Oy maşallah, senin minnoşta tontonlaşmış işin yoğunmu, çok yorma kendini
yok yok yormuyorum hiç. saldım çayıra modundayım hahahaha
Babaannene geçmiş olsun,
Gaviscon içince geçiriyor aslında. Bir de yatmadan ılık sütte işe yarıyor bence
çok teşekkür ederim kuzum.
valla anlık kesiyor sadece. aradan 2 saat sonra başlıyor yine.
Allam bu bebeler artık 2 kilo civarıııı doğuma 3'ü geçerler
maşallah kuzularımıza
ikisi de bende
artık tam bir tospik oldular ahdakdl :)
ne diyeceğimi bilemiyorum...

hsakjdhklhsa
tam olarak bunu diyor cidden adhakljal
kuzucum ben en başından beri aynı doktora gidiyorum. biz doktorumla hep 1 hafta geri takip ettiriyoruz ne olur ne olmaz diye.
31+4 çıktı ultrason da ama belki başka bir ultrasonda 32 çıkacaktı ya da 31+2 çıkıcaktı. çok ona takılmıyorum ben.
sen 32. haftanda gidip çalışmak istiyorsan direk çalışabilir raporunu alabilirsin.
ben 37. haftama kadar istemedim. rica ettim sata göre 36. haftama kadar yazdı çalışabilir raporunu.
23 nisan da çalışıyor mu doktorun ?
benim doktorum 36 haftaya kadar verdi. istediğin haftaya göre konuşabilirsin doktorla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…