- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.281
Anladım canım, 37de zorunlu olarak ayrılacağımız için yani doğum izni konusunda kayıp oluyor.şöyleee 33. hafta diye yazdığı için izni 18 mayıs'ta başlar yazıyo ama biz doktorumla doğumu 25'ine planlamıştık. Bu sebeple 1 hafta önce başlayacak görünüyo iznim, mecbur şimdi doktorumla konuşup 1 hafta öne aldırıcam doğumu
çünkü 32+6 olsam da raporu veren doktor 33 ölçtü haftamı ona göre verdi raporu raporumda 33 haftalık gebe diyor, 18 inde de izne ayrılabilir görünüyorum
Benim SAT belli değildi. Doktor tahmini bir tarih üzerinden ilerliyor. Sanırım bebeğin gelişimine görehsakjdhklhsa
tam olarak bunu diyor cidden adhakljal
kuzucum ben en başından beri aynı doktora gidiyorum. biz doktorumla hep 1 hafta geri takip ettiriyoruz ne olur ne olmaz diye.
31+4 çıktı ultrason da ama belki başka bir ultrasonda 32 çıkacaktı ya da 31+2 çıkıcaktı. çok ona takılmıyorum ben.
sen 32. haftanda gidip çalışmak istiyorsan direk çalışabilir raporunu alabilirsin.
ben 37. haftama kadar istemedim. rica ettim sata göre 36. haftama kadar yazdı çalışabilir raporunu.
23 nisan da çalışıyor mu doktorun ?
benim doktorum 36 haftaya kadar verdi. istediğin haftaya göre konuşabilirsin doktorla bence
Anladım canım, benim dr 23 nisanda çalışmıyor. O yüzden 22sinde 31+6da gideyim demiştim. 25 nisan eşimin doğumgünü, 32+2 oluyorum ama o gün gitsek de geç olur dimi?kızlar çalışır raporunda direk 10/5/22 rapor başlangıç diyor.
yani doktorla güzel ayarlamak lazım güzel karar vermeniz lazım çalışamaz raporu almak istediğiniz tarihe.
illa 37 çalışamaz olması şart değil 35de de çalışamaz olarak alabilirsiniz.
ya bu idrar yolu senin peşini bir türlü bırakmadı
bu genişleme de ne oluyormuş peki. hiç bir şey bilmediğim için soruyorum kuzu.
teşekkür ederim kuzucum.
Allah gerçekten devlet hastanelerine gitmek zorunda kalan herkesin yardımcısı olsun. insanların yüzüne bile zor bakıyorlar.
güzel doktor denk getirmek o kadar zor ki.
baksana seni dinlememiş bile. ben bunları istemedim deseydin keşke
sağlık ocağın da yaptır kuzucum istersen kan tahlillerini.
ben artık merdiven çıkarken nefes nefese kalıyorum.
bazen konuşurken bile nefesim yetmiyor hahah :)
bebişin kıyafetlerini yıkadım. haftasonu sadece hastane çantasına koyacaklarımı ütülücem.
of dursun durduğu yerde ya aldsşkşad
kız nasıl sat belli değil hahha ilk defa böyle bir şey duydum :)Benim SAT belli değildi. Doktor tahmini bir tarih üzerinden ilerliyor. Sanırım bebeğin gelişimine göreHiçbir yerde bu yazmıyordu genelde 37 hafta üstünden açıklamışlar her şeyi saoalsın tatlım bugün bir doktora yazayım bakalım. Haftaya bu işi halletmem lazım büyük olasılık
çok çok geçmiş olsun kuzucum.Anladım canım, benim dr 23 nisanda çalışmıyor. O yüzden 22sinde 31+6da gideyim demiştim. 25 nisan eşimin doğumgünü, 32+2 oluyorum ama o gün gitsek de geç olur dimi?
Ah bu idrar yolu sorunuhamilelikten olabiliyormuş canım, böbreğimin içindeki kanallar genişlemiş, bu da istenilen bir durum değil idrar süzülmesinde. Böbreğe baskı olduğu için olabilir, ne alaka anlamadım ama erkek bebekler yapar genelde dedi.
Aslında belli ama uyuşmuyor 2-2,5 ay öncesi ama bebek 1,5 aylıktı öğrendiğimizde pcostan dolayı..kız nasıl sat belli değil hahha ilk defa böyle bir şey duydum :)
çok çok geçmiş olsun kuzucum.
doktorun belki 1 güncük kaçaklık yapar 32+0 yazar belki.
31+6 da gidebilirsiniz kızlar, raporda zaten 32 yazıyor.... Bana verdiği raporda öyle. Ben de tam 31+6 da gitmiştim.. Raporda +'lar yokAnladım canım, benim dr 23 nisanda çalışmıyor. O yüzden 22sinde 31+6da gideyim demiştim. 25 nisan eşimin doğumgünü, 32+2 oluyorum ama o gün gitsek de geç olur dimi?
Ah bu idrar yolu sorunuhamilelikten olabiliyormuş canım, böbreğimin içindeki kanallar genişlemiş, bu da istenilen bir durum değil idrar süzülmesinde. Böbreğe baskı olduğu için olabilir, ne alaka anlamadım ama erkek bebekler yapar genelde dedi.
Benim henüz oluyor canım, inşallah o döneme terlik giyebileceğimiz zaman gelirimKızllar herkese güzel bir gün diliyorum...
Keyifler nasıl???? Biz de iyi şükürler olsun
Artık ayakkabılarım olmuyor. Sizler de durum nasıl
Kendime hamilelik için rahat ve şık bir ayakkabı arıyorum. Var mı aranızda önerileri olannn?
Yaa canım tontiğim maşallahselam kızlar biz doktordan geldik
Doktor detaylı muayene etti rahim ağzında açıklık yok rahim boyu iyi dedi bebişimi gördüm tekrardan uyuyordu bal yanakvaris oluşumu olabilir birde böbrekte sıkıntı olabilir dedi genel cerrahiye gidebilirsin için rahat etsin diye dedi dinlen kendini yorma ağır kaldırma dedi
Kan tahlili yapmıştı kandan bakılan şekerimde normal çıkmış bizim minnoş 31+5 çıkıyor ultrasyonda ama kafama takmıyorum cihaz fazla da ölçüyor olabilir bizde son durum böyle 29 nisanda tekrar kontrol var
Ayy girdim nst ye de yazmayı unutmuşumYaa canım tontiğim maşallahçok sevindim canım mis gibi geçmiş randevun. Nstye girmedin dimi?
İçin rahat değilse gitmeni ben de öneririm. Benim sağ böbreğimde sorun çıktı mesela o tarafa yatma dedi, arada yatıyordum çünkü. Dün gece hep sola yattım. Bugün dinlendim sürekli ve gerçekten ağrılarım hafifledi. Biraz dikkatle sonuna kadar ilerlemek nasip olsun inşallah
Yaşasınn bir nst ve kalp dinlemece dahaAyy girdim nst ye de yazmayı unutmuşum
Benim minnoş uyuyordu sonra nst cihazından hiç hoşlanmadı vurdu durdu şükür sancı falan çıkmadı bana da sağa yatma dedi sağ ağrıdığı için sola da benim kız hiç razı değil sabah arkadaşlardan biri yazmıştı Banu çiftçi aksine hoşlarına gidiyor partiliyorlar diyormuşhayırlısı artık dinlenerek devam edicez sana da çok geçmişler olsun kuzum
Çok sağol canım inşallah kolayca atlatırız son aylarımızıYaşasınn bir nst ve kalp dinlemece dahazorlansan da ağrıyan tarafına yatma canım, ben de sağda rahat ediyordum aslında. Nstde denemek için sağıma da yatırdılar, kalp atışı düştü belirgin şekilde. Sırt üstü normaldi, en düzenli sola yatırdıklarında çıktı. Banu çiftçide ben de okudum onu partilicem ben onu, bi kucağıma alayım da sana da geçmiş olsun canım
Maşallahhh canımselam kızlar biz doktordan geldik
Doktor detaylı muayene etti rahim ağzında açıklık yok rahim boyu iyi dedi bebişimi gördüm tekrardan uyuyordu bal yanakvaris oluşumu olabilir birde böbrekte sıkıntı olabilir dedi genel cerrahiye gidebilirsin için rahat etsin diye dedi dinlen kendini yorma ağır kaldırma dedi
Kan tahlili yapmıştı kandan bakılan şekerimde normal çıkmış bizim minnoş 31+5 çıkıyor ultrasyonda ama kafama takmıyorum cihaz fazla da ölçüyor olabilir bizde son durum böyle 29 nisanda tekrar kontrol var
Ay terlik giyeceğimiz günler baya uzak sanki :)Benim henüz oluyor canım, inşallah o döneme terlik giyebileceğimiz zaman gelirimbağcık bağlamak eğilmek zor olur çünkü.
Ben şu bağcıksız ayakkabılardan alıcam galiba. Doğum sonrası da giy çık rahat olur
Sneaker Fiyatları ve Modelleri | Sneaker Çeşitleri | Nine West
Sneaker modelleri size özel fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Nine West'te. Sneaker çeşitlerini online satın almak için hemen ninewest.com.tr'yi ziyaret edin!www.ninewest.com.tr Babet Modelleri | Nine West
En Trend Babet ürünleri Nine West'te sizleri bekliyor! En şık Babet ürünlerini indirimli fiyatlarla hemen satın alın!www.ninewest.com.tr Sneaker Fiyatları ve Modelleri | Sneaker Çeşitleri | Nine West
Sneaker modelleri size özel fiyatlar ve taksit fırsatlarıyla Nine West'te. Sneaker çeşitlerini online satın almak için hemen ninewest.com.tr'yi ziyaret edin!www.ninewest.com.tr
Ohhh gözün aydın Miyacım. Nasıl bebişinin boyu kilosu, tostikler kervanımız genişliyorselam kızlar biz doktordan geldik
Kesinlikle partiliyor :) Bak onunla ilgili video da var hatta. İzle kuzumAyy girdim nst ye de yazmayı unutmuşum
Benim minnoş uyuyordu sonra nst cihazından hiç hoşlanmadı vurdu durdu şükür sancı falan çıkmadı bana da sağa yatma dedi sağ ağrıdığı için sola da benim kız hiç razı değil sabah arkadaşlardan biri yazmıştı Banu çiftçi aksine hoşlarına gidiyor partiliyorlar diyormuşhayırlısı artık dinlenerek devam edicez sana da çok geçmişler olsun kuzum
ayy maşallah minnoşaselam kızlar biz doktordan geldik
1680 gr 41 santim olmuş ama cihaz fazla da ölçüyor olabilirOhhh gözün aydın Miyacım. Nasıl bebişinin boyu kilosu, tostikler kervanımız genişliyor
Umarım böbrek ve varisle ilgili bir poblem yaşamadan bu süreci atlatırsın....
29 Nisan mı ohh ohh kontroller sıklaştı
Sağol canım evet sık sık görüyoruz artık keyfim yerine geliyor minnoşumu gördükçeayy maşallah minnoşa
artık kontroller sıklaştı ayda 2 kere görüyoruz