- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.201
Herkese Günaydınyarın bol bebek fotolu ve güzel haberli geçsin
@Keira-
@baldan_madam
ve benim yarın kontrollerimiz var
yarın unutmazsam 32. hafta çalışır raporu da alıcam
ayy çok iyi fiyatlar uygulamasında mı başka biryerden mi aldın canımGünaydın kızlar
Pentide indirim var, gecelik almayan kaldıysa fiyatlar şöyle oldu az önce, bir bakın
Keyifler nasıl bebişler nasıl
Hayırlı olsun baby, nasıl piyanolu halıyı beğendiniz mi kuzumbugün tontiğin piyanolu halısı ve banyo yaparken kullanacağım termometresi geldi
Yapan yapıyor kuzum, 30 günlük heyet raporu alman lazım. Ama bulan buluyor, 2-3 sene raporla gelmeyenleri biliyorumEtrafımda alan çok kişi oldu aslında ama nasıl oluyo bu işler bilmiyorum sanırım tanıdık bulmak gerekiyor.
Aaaa ne kadar düşmüş öyle, bakalım bizde sağol kuzu :)Günaydın kızlar
Pentide indirim var, gecelik almayan kaldıysa fiyatlar şöyle oldu az önce, bir bakın
Ebebekte vardı canım ama roller nerden almıştır bilmiyorumGüle güle kullansın tontik. Termometrenin aynısından biz de aldıkoyun halısını nerden aldın canım, baya ilgilerini çekiyormuş bu piyanolu oyuncaklı olanlar, ben de alacağım
Bunlarda insanlarla dalga geçiyorlar yahuuuGünaydın kızlar
Kendi sitesinden aldımayy çok iyi fiyatlar uygulamasında mı başka biryerden mi aldın canım
İyi olmaya çalışıyorumAaaa ne kadar düşmüş öyle, bakalım bizde sağol kuzu :)
Keyifler iyi, bebişl sanki energy içeceği içmiş çok hareketli şükür, sen nasılsın....
Ohh hep iyi ol, olalım. Burda dün bir kar başladı yarım metre yağdı sanırım :)Kendi sitesinden aldım
İyi olmaya çalışıyorumHavalara gıcık oldum kapalı ve soğuktu dün. Bugün de eh işte normal sıcak olsun çok sıcak olunca da bunaltıyor
iyi denk gelmiş şuan o fiyatlar yok kuzum güle güle kullanGünaydın kızlar
Bu arada fiyatlar ben de daha farklı oldu... Mesela sende 68 olan elbise gecelik ben de 38 e düştü... İlginçGünaydın kızlar
Var var, ben de şimdi aldım. Hatta daha indirimli oldu. Nasıl oldu anlamadım ama 7 parça ürün aldım, gecelik, sabahlık, pijama altı, üstü, lotus vs vs. 350 tuttu :)iyi denk gelmiş şuan o fiyatlar yok kuzum güle güle kullan
sen neler aldın canım bende bakıyorumda çok bulamadım istediğim gibiOhh hep iyi ol, olalım. Burda dün bir kar başladı yarım metre yağdı sanırım :)
Amaa bence de sıcaktan iyi yine de ... Çok sıcaklar da hiç çekilmiyor....
Bu arada pentiden ben de aldım şimdi.. Çok indirim olmuşşşş...
3 al 2 öde var ya ondan, sen daha birbirine yakın ürünler seçmişsindir. Ben aynı gecelik sabahlık bi de bedavayagelsin diye bi üst ekledim. Ayrı başka takmlar yapınca bedavaya gelen ürünler değişince fiyat da oynuyor gibiymiş gibi gözüküyorVar var, ben de şimdi aldım. Hatta daha indirimli oldu. Nasıl oldu anlamadım ama 7 parça ürün aldım, gecelik, sabahlık, pijama altı, üstü, lotus vs vs. 350 tuttu :)
sen neler aldın canım bende bakıyorumda çok bulamadım istediğim e
Geçmiş olsun Miyacım, bebekler büyüdükçe baskı yapıyorlarmış. Umarım senin ağrılarının sebebi de budur.kızlar benim bu sağ kasık ağrım geçmedi sanki kasım yırtılmış gibi yürümeye korkuyorumotururken sıkıntı yok ama yürürken bacağımı sürüklüyorum resmen
bugün birde aşırı bulantım var hiçbişey yiyemedim doğru düzgün doktoru aradım parol geçiriyor mu dedi iki tane içersem biraz dedim yarın bana gel bi bakayım olmazsa genel cerrahiye bir görün dediyarın kontrol var yani inşallah önemli bişey değildir
inşallah öyledir canım nerdeyse iki hafta olacak yordu beniGeçmiş olsun Miyacım, bebekler büyüdükçe baskı yapıyorlarmış. Umarım senin ağrılarının sebebi de budur.
Sen doğumu normal mi planlıyorsun?
Düşünsene içinde minik bir insan var, arada zorlamaları da normal artık. Dayanıyoruz minnoşlar için :)inşallah öyledir canım nerdeyse iki hafta olacak yordu beni
normal istiyorum ilk doğumum denemedim demek istemiyorum şuan aksi bir durum yok doktorumla da konuştum oda destekliyor inşallah nasip olursa olmazsa da sezaryane karşı değilim önce benim ve bebeğimin sağlığı
sen 32 oldun konuşacak mısın yeni doktorunla doğum şeklini
ayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyorDüşünsene içinde minik bir insan var, arada zorlamaları da normal artık. Dayanıyoruz minnoşlar için :)
Normal doğum o anda zorluyor ama sonrasında hemen ayağa kalkıyorsun diyorlar....Tabi herkes için aynı şey geçerli olmuyor sanırım. Ama normal olmasını insanın gönlü istiyor tabi..
Ben geçen hafta gittiğimde sordum. 2 hafta sonra konuşalım bu konuyu dedi. Bakalım başka doktora da bu cuma bi gideyim diyorum ...
Dediğin gibi hayırlısı, sağlıklısı hangisiyle bizler için o olsun. Ne olursa olsun kabulümüz :)