2022 ikizler burcu anneleri

çok geçmiş olsun nasıl rahatsızlandın canım kasılma falan mı arttı
yok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.

gaviscon ve rennie içiyorum ama yok bana mısın demiyor geceleri

çok geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Masamın baş köşesinde duruyor ama anlık rahatlatıyor sonra kaldığı yerden devam

Eklentiler

• C21F22DB-9F6E-4493-8EA3-284F88E37507.jpeg
    82,7 KB · Görüntüleme: 64
Ay çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şase yatmadan önce son kez wcye çık, ondan sonra iç hemen yat. Ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi
gel sarılalım saşe kardeşliği :)
kııızz nasıl gidiyor tatil. iş yerinde her şey tıkırında mı yatırıyorlar demi primi.

kızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :) rollercoaster

Maşallah minişler büyüyorrr Bir doğsunlar çıtır çıtır yenecekler
Kuzum 10 Mayıs 37. Haftan mı oluyor?

maşallah bu tosbağa da güzelce büyümüş 37 ye kadar mı çalışcaksın canım

çok geçmiş olsun canım iyi olmasına çok sevindim

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Masamın baş köşesinde duruyor ama anlık rahatlatıyor sonra kaldığı yerden devam
benim de öyle kuzum
Maşallah minişler büyüyorrr Bir doğsunlar çıtır çıtır yenecekler
Kuzum 10 Mayıs 37. Haftan mı oluyor?
maşallah bu tosbağa da güzelce büyümüş 37 ye kadar mı çalışcaksın canım
sata göre 36 ama geç döllenme olduğu için 35 olmuş oluyorum.
gerçi dün 31+4 çıktım. normalde 31+0 çıkmam gerekiyordu ama bilemedim ben hep 1 hafta geriden sayıyorum en başından beri geri gittiği için.
aslında araya bayram tatili girmeseydi ben direk 32de ayrılcaktım. ama bayram tatilini de değerlendireyim dedim.
sadece 2 hafta daha çalışacağım 29 nisan da iş yerinden ayrılcam bir daha teeee 9 mayısta gidip geçici vergi yapıcam. 10 mayısta da direk izne ayrılcam. arada ki bayram tatilini değerlendiricem.
doğum yapana kadar da hafta da 1 gün gelirim iş yerine yapılması gerekenleri elimden geldiğince halleder çıkarım

dün kontrolüm vardı. dönmüş tekrar aşağıya hashdas
bu çocuk dalga geçiyor benimle :)
Yaaa akıllı bıdışlar benim tostik de dönmüştü bugün
Ben kontrolden çıktım
2070 olmuş kilosu, 44 cm de boyu

suyu falan da iyiymiş nst'ye de girdim, o da iyi çıktı bi tane de foto aldık
Ahh bal surat yaaa Maşallah maşallah
Woaaaw büyümüşler abiler bayramı dahil etmekle iyi yapmışsın canım, ben de aksilik olmazsa 32de çalışır alıp bayram sonrası ayrılmayı düşünüyorum. Çalışır raporunda bitiş tarihi mi yazıyor yoksa sen 10 mayısta gidince tekrar çalışmaz mı alacaksın?

Enem hala birde hafta ve günleri farklı mı oluyor öfff yaaa.. bende bayramı geçirip sonraki hafta izne ayrılmak istiyorum. Sorun şu 37 e kadar çalışır alıp mı sonra çalışamaz raporu alıcam. Yoksa 32 de direkt 34 te ayrılır diye mi alınıyor

Ahahah aynı şeyi merak ediyoruz
Çok önemli bir konu yaa ucu bucağı belirsiz K kdv

Kızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmış Tekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim 1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Yorucu bir gündü, bizden bu kadar.

Geçmiş olsun canım babaannen için

Ben bugün ilk defa randevu bulup devlet hastanesine gittim Allah gerçekten en başından beri gidenlere sabır versin tam kan idrar aldı ama benim demirim düşük dememe ve fazla ilaç kullanıyorum diye belirtmeme rağmen hiç ferritin d vitaminini falan bakmadı ilaçları bile gösterdim kullanmaya devam et dedi nst devlette 36 dan sonra bakılıyormus ve bir ay sonra gel dedi mesela oda gidersem yada ultrason da baktı hemşireye boyutlar bisiler söylüyor ama bana bebek iyi dedi sadece başka hicbirsey söylemedi hareketleri nasıl dedi oda bende iyi dedim çok komikti yani bilmiyorum sinirim bozuldu resmen sabahtan kan aldılar biri onay unutmuş boşuna öğlenden sonra 3 saat sonuç bekledik herkes bir gevşek bir umursamaz

Hiç korkma kuzum inşallah onu güzelce takip ederler. Fenomen var ümranto diye onunda hamileliğin 8. Ayında böbreklerinde büyüme mi tam hatırlamıyorum bir şeyler çıktı maşallah sağlıcakla geçirdi o günleri.. NST yi tadan bir kişi daha
Normalde yaptıkları hareketlerde geçerli mi acaba.. illa sola yatıp mı takip etmek lazımmış acep..

araya bayram girince böyle yapmanız tabiki mantıklı olmuş
benim bayram sonrası yeni 32 oluyor yoruldum biraz ağırlaşmadan evin bebişin yapılacaklarını halletmek istiyorum son aylar daha zormuş gerçekten

geçmiş olsun canım aynı belirtilerimiz var biliyor musun benim kasık bayağı şiddetli ağrıyor yarın bende önce kendi doktoruma sonra da genel cerrahiye gidicem doktor yönlendirecek duruma göre
takip edelim derken tekrar gün verip aynı tahlillerimi uygulayacaklar ilaç ya da dikkat etmen gereken birşeyler demediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…