2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar🌈🌈💓💓💓💓
Pentide indirim var, gecelik almayan kaldıysa fiyatlar şöyle oldu az önce, bir bakın🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Keyifler nasıl bebişler nasıl🥳🥳🥳🥳

Eklentiler

• 82E1C694-055F-4502-9381-351FFB0C8683.png
    82E1C694-055F-4502-9381-351FFB0C8683.png
    227,7 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlar🌈🌈💓💓💓💓
Pentide indirim var, gecelik almayan kaldıysa fiyatlar şöyle oldu az önce, bir bakın🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Keyifler nasıl bebişler nasıl🥳🥳🥳🥳
Aaaa ne kadar düşmüş öyle, bakalım bizde sağol kuzu :)
Keyifler iyi, bebişl sanki energy içeceği içmiş çok hareketli şükür, sen nasılsın....

ayy çok iyi fiyatlar uygulamasında mı başka biryerden mi aldın canım
Kendi sitesinden aldım😇
Aaaa ne kadar düşmüş öyle, bakalım bizde sağol kuzu :)
Keyifler iyi, bebişl sanki energy içeceği içmiş çok hareketli şükür, sen nasılsın....
İyi olmaya çalışıyorum🤷🏼‍♀️ Havalara gıcık oldum kapalı ve soğuktu dün. Bugün de eh işte😀 normal sıcak olsun çok sıcak olunca da bunaltıyor

Kendi sitesinden aldım😇

İyi olmaya çalışıyorum🤷🏼‍♀️ Havalara gıcık oldum kapalı ve soğuktu dün. Bugün de eh işte😀 normal sıcak olsun çok sıcak olunca da bunaltıyor
Ohh hep iyi ol, olalım. Burda dün bir kar başladı yarım metre yağdı sanırım :)
Amaa bence de sıcaktan iyi yine de ... Çok sıcaklar da hiç çekilmiyor....
Bu arada pentiden ben de aldım şimdi.. Çok indirim olmuşşşş...

Ohh hep iyi ol, olalım. Burda dün bir kar başladı yarım metre yağdı sanırım :)
Amaa bence de sıcaktan iyi yine de ... Çok sıcaklar da hiç çekilmiyor....
Bu arada pentiden ben de aldım şimdi.. Çok indirim olmuşşşş...
sen neler aldın canım bende bakıyorumda çok bulamadım istediğim gibi

Var var, ben de şimdi aldım. Hatta daha indirimli oldu. Nasıl oldu anlamadım ama 7 parça ürün aldım, gecelik, sabahlık, pijama altı, üstü, lotus vs vs. 350 tuttu :)
3 al 2 öde var ya ondan, sen daha birbirine yakın ürünler seçmişsindir. Ben aynı gecelik sabahlık bi de bedavayagelsin diye bi üst ekledim. Ayrı başka takmlar yapınca bedavaya gelen ürünler değişince fiyat da oynuyor gibiymiş gibi gözüküyor

kızlar benim bu sağ kasık ağrım geçmedi sanki kasım yırtılmış gibi yürümeye korkuyorum😒 otururken sıkıntı yok ama yürürken bacağımı sürüklüyorum resmen
bugün birde aşırı bulantım var hiçbişey yiyemedim doğru düzgün doktoru aradım parol geçiriyor mu dedi iki tane içersem biraz dedim yarın bana gel bi bakayım olmazsa genel cerrahiye bir görün dedi😒 yarın kontrol var yani inşallah önemli bişey değildir

sen neler aldın canım bende bakıyorumda çok bulamadım istediğim e

kızlar benim bu sağ kasık ağrım geçmedi sanki kasım yırtılmış gibi yürümeye korkuyorum😒 otururken sıkıntı yok ama yürürken bacağımı sürüklüyorum resmen
bugün birde aşırı bulantım var hiçbişey yiyemedim doğru düzgün doktoru aradım parol geçiriyor mu dedi iki tane içersem biraz dedim yarın bana gel bi bakayım olmazsa genel cerrahiye bir görün dedi😒 yarın kontrol var yani inşallah önemli bişey değildir
Geçmiş olsun Miyacım, bebekler büyüdükçe baskı yapıyorlarmış. Umarım senin ağrılarının sebebi de budur.
Sen doğumu normal mi planlıyorsun?

Geçmiş olsun Miyacım, bebekler büyüdükçe baskı yapıyorlarmış. Umarım senin ağrılarının sebebi de budur.
Sen doğumu normal mi planlıyorsun?
inşallah öyledir canım nerdeyse iki hafta olacak yordu beni
normal istiyorum ilk doğumum denemedim demek istemiyorum şuan aksi bir durum yok doktorumla da konuştum oda destekliyor inşallah nasip olursa olmazsa da sezaryane karşı değilim önce benim ve bebeğimin sağlığı 🥰
sen 32 oldun konuşacak mısın yeni doktorunla doğum şeklini

inşallah öyledir canım nerdeyse iki hafta olacak yordu beni
normal istiyorum ilk doğumum denemedim demek istemiyorum şuan aksi bir durum yok doktorumla da konuştum oda destekliyor inşallah nasip olursa olmazsa da sezaryane karşı değilim önce benim ve bebeğimin sağlığı 🥰
sen 32 oldun konuşacak mısın yeni doktorunla doğum şeklini
Düşünsene içinde minik bir insan var, arada zorlamaları da normal artık. Dayanıyoruz minnoşlar için :)
Normal doğum o anda zorluyor ama sonrasında hemen ayağa kalkıyorsun diyorlar....Tabi herkes için aynı şey geçerli olmuyor sanırım. Ama normal olmasını insanın gönlü istiyor tabi..
Ben geçen hafta gittiğimde sordum. 2 hafta sonra konuşalım bu konuyu dedi. Bakalım başka doktora da bu cuma bi gideyim diyorum ...
Dediğin gibi hayırlısı, sağlıklısı hangisiyle bizler için o olsun. Ne olursa olsun kabulümüz :)

Düşünsene içinde minik bir insan var, arada zorlamaları da normal artık. Dayanıyoruz minnoşlar için :)
Normal doğum o anda zorluyor ama sonrasında hemen ayağa kalkıyorsun diyorlar....Tabi herkes için aynı şey geçerli olmuyor sanırım. Ama normal olmasını insanın gönlü istiyor tabi..
Ben geçen hafta gittiğimde sordum. 2 hafta sonra konuşalım bu konuyu dedi. Bakalım başka doktora da bu cuma bi gideyim diyorum ...
Dediğin gibi hayırlısı, sağlıklısı hangisiyle bizler için o olsun. Ne olursa olsun kabulümüz :)
ayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyor 😅 hep sağıma yatıyorum ya da hafif sola meyilli nasıl anlıyor niye rahatsız oluyor hiç anlamıyorum 😅
benim yakınım kadın doğumcu kendi doğumunda 12 saat sancı çekti ama pes etmedi dikişsiz kesisiz normal doğum yaptı bebek iri değildi kendi hastanesiydi kolay atlattı hemen toparlandı ama şans ve bedene bağlı inşallah bedenimiz ve şansımız el verir

X