2022 ikizler burcu anneleri

İnşallah inşallah

Ne güzel bulmuşsun sen doktorunu Evet eğer olmazsa bir doktor daha var aklımda bakalım ama cidden stresli bir süreç.

Havalar biz doğurduktan sonra ısınacak sanırsam... Çünkü şimdi burada kar yağıyor

Biz bir grup kamu çalışanı olarak işe döndük okumuşsundur zaten prenseslik günleri son buldu. Onun dışında randevular, çanta hazırlamacalar canım. Daha sık yaz özletiyorsunuz inşallah güzel güzel pozlar verir kelebek biraz ısınsa da bahar gelse iyi olacak ama annemler de yaz hamileliği yaşamadın çok şanslısın diyorlar

aaa bunlar tam benlik olaylarmış ben de enerjiye inanırım normal doğum yapacak olsam kesin yapardım bunu

yaaa bunu da çok merak ediyorum benn nereden aldın kuzum belki de yazmışsındır geriden geliyorum

Ay çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şase yatmadan önce son kez wcye çık, ondan sonra iç hemen yat. Ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi
Aynen Dr da dedi WC çıkma sabaha kadar ben nasıl dayanacam bilmiyorum

20 nisan kaydedildiii

29 haftaya şöyle bi nazarlık bırakayım haftaya 30

off sorma artık full güneşli gün istiyorum biraz enerjiye ihtiyacımız var

Yarın Alaçam insallh ilacı deneyimli olduğuna göre odur muhtemelen
1,5 ay önce banada verdi doktor seninki de oysa suyla karıştırılıp içiliyor. Gece yatmadan 1 saat önce sıvı alımını kes. Son tuvalete çıktıktan sonra iç uyu içinde ne kadar kalırsa o kadar işlevi oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…