2022 ikizler burcu anneleri

Geçmiş olsun canım babaannen için 🙏🙏🙏

Ben bugün ilk defa randevu bulup devlet hastanesine gittim Allah gerçekten en başından beri gidenlere sabır versin tam kan idrar aldı ama benim demirim düşük dememe ve fazla ilaç kullanıyorum diye belirtmeme rağmen hiç ferritin d vitaminini falan bakmadı ilaçları bile gösterdim kullanmaya devam et dedi nst devlette 36 dan sonra bakılıyormus ve bir ay sonra gel dedi mesela oda gidersem😂 yada ultrason da baktı hemşireye boyutlar bisiler söylüyor ama bana bebek iyi dedi sadece başka hicbirsey söylemedi hareketleri nasıl dedi oda bende iyi dedim çok komikti 😅 yani bilmiyorum sinirim bozuldu resmen sabahtan kan aldılar biri onay unutmuş boşuna öğlenden sonra 3 saat sonuç bekledik herkes bir gevşek bir umursamaz 😐
allah yolu düşene sabır versin cidden insan gerim gerim geriliyor evet onlarda hallerinden memnun değiller belki ama bizde can taşıyoruz hiç bişey demeden insanı gönderiyorlar neye uğradığını şaşırıp kalıyorsun

ayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyor 😅 hep sağıma yatıyorum ya da hafif sola meyilli nasıl anlıyor niye rahatsız oluyor hiç anlamıyorum 😅
benim yakınım kadın doğumcu kendi doğumunda 12 saat sancı çekti ama pes etmedi dikişsiz kesisiz normal doğum yaptı bebek iri değildi kendi hastanesiydi kolay atlattı hemen toparlandı ama şans ve bedene bağlı inşallah bedenimiz ve şansımız el verir
Bak sen yaramaza :) Banu çiftçi sola yatınca rahatsız olur sanmayın aslında partiliyor keyfinden diyordu. Seninki de partiliyo olmasın😂🎉😍
Kendi çalıştığı yer diye ellememişler kadına bence başkaları gitse 1 saat uğraşıp sonra hemen sezeryana alıyolar sanırsam.
Hayırlısıyla biz de en güzeliyle atlatalım😍

geçmiş olsun canım aynı belirtilerimiz var biliyor musun benim kasık bayağı şiddetli ağrıyor yarın bende önce kendi doktoruma sonra da genel cerrahiye gidicem doktor yönlendirecek duruma göre
takip edelim derken tekrar gün verip aynı tahlillerimi uygulayacaklar ilaç ya da dikkat etmen gereken birşeyler demediler mi 😔
Sadece enfeksiyon için ilaç verdi. Genişleme için malesef yapacak bir şey yok, ultrasonla takip edilecek doğum ve sonrasında da. Umarım artmaz ve doğum sonrasında geçer de bir şey yapmaya gerek kalmaz 🤲🏻
Seni başka bir alana yönlendirmeleri de iyi olmuş, böbreklerine de baktır fırsatın olursa. Sen de çalışıyorsun, dinlenmen için rapor iyi olabilir.

Hiç korkma kuzum inşallah onu güzelce takip ederler. Fenomen var ümranto diye onunda hamileliğin 8. Ayında böbreklerinde büyüme mi tam hatırlamıyorum bir şeyler çıktı maşallah sağlıcakla geçirdi o günleri.. NST yi tadan bir kişi daha 😁
Normalde yaptıkları hareketlerde geçerli mi acaba.. illa sola yatıp mı takip etmek lazımmış acep..
Aaa gerçekten mii, biraz modum düşmüştü açıkçası. İçim rahatladı. 🥰🥰
Gün içerisinde hareket hissedemezsen dedi bunu canım, artık takip etmemiz gerekiyormuş hareketlerini

Ben kontrolden çıktım
2070 olmuş kilosu, 44 cm de boyu

suyu falan da iyiymiş nst'ye de girdim, o da iyi çıktı bi tane de foto aldık😍
Oh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaa😍 Maşşallah tontiğe❤️
NTS deneyimin nasıldı? 20 dk sırtı üstümü yatırdılar🤗

kızlar benim bu sağ kasık ağrım geçmedi sanki kasım yırtılmış gibi yürümeye korkuyorum😒 otururken sıkıntı yok ama yürürken bacağımı sürüklüyorum resmen
bugün birde aşırı bulantım var hiçbişey yiyemedim doğru düzgün doktoru aradım parol geçiriyor mu dedi iki tane içersem biraz dedim yarın bana gel bi bakayım olmazsa genel cerrahiye bir görün dedi😒 yarın kontrol var yani inşallah önemli bişey değildir
Canım geçmiş olsun umarım bir şey çıkmaz🙏🏻🙏🏻 Bebek baskı yapıyordur muhtemelen
ayy benimki tam bir minnoş oldu kesinlikle soluma yatırmıyor karnım yatağa değdiği anda tepinmeye başlıyor 😅 hep sağıma yatıyorum ya da hafif sola meyilli nasıl anlıyor niye rahatsız oluyor hiç anlamıyorum 😅
benim yakınım kadın doğumcu kendi doğumunda 12 saat sancı çekti ama pes etmedi dikişsiz kesisiz normal doğum yaptı bebek iri değildi kendi hastanesiydi kolay atlattı hemen toparlandı ama şans ve bedene bağlı inşallah bedenimiz ve şansımız el verir
Ben de sağıma yatınca acayip vuruyor ama rahatsız mı oluyo içerde takılıyor mu anlamıyorum dönmüyorum yatmaya devam ediyorum😀 umarım rahatsız olmuyodur ama suyun içinde ne fark eder😀😀
Kızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmış ☹️ Tekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler☹️ İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim🥰 1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece🥰🥰
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Yorucu bir gündü, bizden bu kadar. 🌸
Canım:KK43:( çok geçmiş olsun umarım ilerleme olmaz sorunsuzca geçer gider🙏🏻🙏🏻 Rapor yazmasına sevindim en azından dinlenirsin. Tekrar ne zaman gideceksin? Belki tekrar verir rapor🙏🏻🙏🏻
Geçmiş olsun canım babaannen için 🙏🙏🙏

Ben bugün ilk defa randevu bulup devlet hastanesine gittim Allah gerçekten en başından beri gidenlere sabır versin tam kan idrar aldı ama benim demirim düşük dememe ve fazla ilaç kullanıyorum diye belirtmeme rağmen hiç ferritin d vitaminini falan bakmadı ilaçları bile gösterdim kullanmaya devam et dedi nst devlette 36 dan sonra bakılıyormus ve bir ay sonra gel dedi mesela oda gidersem😂 yada ultrason da baktı hemşireye boyutlar bisiler söylüyor ama bana bebek iyi dedi sadece başka hicbirsey söylemedi hareketleri nasıl dedi oda bende iyi dedim çok komikti 😅 yani bilmiyorum sinirim bozuldu resmen sabahtan kan aldılar biri onay unutmuş boşuna öğlenden sonra 3 saat sonuç bekledik herkes bir gevşek bir umursamaz 😐
Ayyyyy devlet hastanesi diyince tüylerim diken diken oluyo😱😱😱 düşürmesin kimseyi allah. Hastanede işini yapacak bir tanıdığın yoksa, geçmiş olsun resmen😱😱😱

kızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :) rollercoaster rollercoaster
Oy maşallah, senin minnoşta tontonlaşmış😍 işin yoğunmu, çok yorma kendini 😉

Canım geçmiş olsun umarım bir şey çıkmaz🙏🏻🙏🏻 Bebek baskı yapıyordur muhtemelen

Ben de sağıma yatınca acayip vuruyor ama rahatsız mı oluyo içerde takılıyor mu anlamıyorum dönmüyorum yatmaya devam ediyorum😀 umarım rahatsız olmuyodur ama suyun içinde ne fark eder😀😀

Canım:KK43:( çok geçmiş olsun umarım ilerleme olmaz sorunsuzca geçer gider🙏🏻🙏🏻 Rapor yazmasına sevindim en azından dinlenirsin. Tekrar ne zaman gideceksin? Belki tekrar verir rapor🙏🏻🙏🏻

Ayyyyy devlet hastanesi diyince tüylerim diken diken oluyo😱😱😱 düşürmesin kimseyi allah. Hastanede işini yapacak bir tanıdığın yoksa, geçmiş olsun resmen😱😱😱
Sağolasın canım benim. İştahsızlık, mide bulantısı, böbrek ağrısı olursa vakit kaybetmeden acile git dedi. Onun dışında da 15 günde 1 takip edilecek. Zaten ben istemeden rapor yazıcam kaç gün olsun dedi. ben haftasonu da geliyor diye 3 dedim. Rahatsızlıklarım geçmezse verirler tekrar ama inşallah sorun çıkarmaz doğuma kadar. ☹️

Sağolasın canım benim. İştahsızlık, mide bulantısı, böbrek ağrısı olursa vakit kaybetmeden acile git dedi. Onun dışında da 15 günde 1 takip edilecek. Zaten ben istemeden rapor yazıcam kaç gün olsun dedi. ben haftasonu da geliyor diye 3 dedim. Rahatsızlıklarım geçmezse verirler tekrar ama inşallah sorun çıkarmaz doğuma kadar. ☹️
İnşallah çıkmaz canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dualarım seninle. Ağrın var mı

yok kuzum. biraz kötü bir gün geçirip üzülmüştüm. babaannemi yoğun bakım almışlardı. ama şu an da çok iyi çok şükür.

gaviscon ve rennie içiyorum ama yok bana mısın demiyor geceleri
Babaannene geçmiş olsun,
Gaviscon içince geçiriyor aslında. Bir de yatmadan ılık sütte işe yarıyor bence:nazar:

Kızlar benim bugün ürolojide randevum vardı, gitmişken kadın doğuma da göründüm. Vajinada baskı, sürekli idrara sıkışık hissi, kasık ağrısı gibi şikayetlerim vardı ve idrar tahlilinde bakteri çıkmıştı, kültürde üreme yoktu.
Bugün böbrek usg çekildi. Sağ böbrekte grade 2 pelvikaliektazi çıktı, yani genişleme varmış ☹️ Tekrar monurol şase verdi, yeniden kültür aldılar ve takip edelim artarsa belki kateter takılır gibi bir şeyler dediler☹️ İnşallah olmaz öyle şeyler. 3 gün de rapor yazdı, dinlen bol bol dedi.
Kadın doğumda cihazlar kötüydü devlet hastanesi olduğu için ama bebişin baş aşağı döndüğünü öğrendim🥰 1500 kg olmuş dedi veeee ilk defa nstye girdim, yarım saat kalp atışı dinlemece🥰🥰
karnın tokken sol tarafa yatıp bacakların arasına yastık koyup elini karnının üzerine koy, 10dk içerisinde 2 kez kıpırdasın dedi. Bunu yaptın olmadı aynı gün içinde 3 kere dene yine olmazsa gidip acilde kalp atışı dinlet dedi. Tüm gebelere bunu öğretiyoruz, kendi kendinizi muayene edin artık sonlara yaklaştık dediler.
Gugucum geçmiş olsun. Yaşadığın şikayetler miyomdan dolayı da oluyormuş... Böbrekle belki de alakası yoktur... Endişlenme umarım bir sorun çıkmayacaktır. Senin tosbikte tontonlar kervanına katıldı artık :nazar::KK200:
Nts olayı da ilginç bir deneyim :) Özelde mi girdin NTS'ye. Ayrıca ücret alınıyor mu?

kızlar dün randevudan çıktıktan sonra yazamadım.
1800 gram olmuş minik tospağam 42 cm boyu var
her şey yolunda.
çalışabilir raporu aldım 10 mayısa kadar.
10 mayıstan sonra izne ayrılacağım
bu haftasonu hastane çantasını hazırlamaya başlayacağım.
21 nisan da ve 10 mayıs randevum var not edilsin :) rollercoaster rollercoaster

Allam bu bebeler artık 2 kilo civarıııı doğuma 3'ü geçerler😍
maşallah kuzularımıza 🧿🧿
👩‍💻 ikisi de bende ✌️😇

kültürde üreme çıkmaması iyi🙏 kateter de şimdi takılmayacak Allahtan takipli giderse sorun olmaz inşallah 🙏🙏

ben de ilk defa nst'ye girdim😍 tontiş nasılmış Gugubiii

İnşallah çıkmaz canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dualarım seninle. Ağrın var mı
Allah razı olsun canım. Kasıklarım ağrıyor ama o galiba bebek büyüyüp baskı yaptığı için. İdrarımı yaparken çok rahat değilim, sürekli bir doluluk var sanki, bir de daha koyu ve yoğun sanki idrarım. Doktorun sorduğu şekilde dayanılmayacak bir ağrım yok ama

Gugucum geçmiş olsun. Yaşadığın şikayetler miyomdan dolayı da oluyormuş... Böbrekle belki de alakası yoktur... Endişlenme umarım bir sorun çıkmayacaktır. Senin tosbikte tontonlar kervanına katıldı artık :nazar::KK200:
Nts olayı da ilginç bir deneyim :) Özelde mi girdin NTS'ye. Ayrıca ücret alınıyor mu?
Ameliyattan Önceki miyomlarım büyüktü onlar yapıyordu canım idrar kesesine baskı, ama bu seferki 3 cm ve rahmin üst tarafında hiç bir organa baskı yapmıyor.
Hem ürolog baktı genişleme gördü, hem kadın doğumcu, hem de tekniker usg ile baktı rapor çıkarttı. Malesef böbrekte ama 2. Dereceymiş. Eğer erken haftalarda olsan kesinlikle kateter takılırdı şimdi az birşy kaldı kontrollü ilerleyelim dediler. İnşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.
Tosbiğin büyümesi moral oldu🥰 ben bugün devlete gitmiştim, nst hiç aklımda yoktu dr istedi bir anda. Ücret ödemedim, çok güzeldi uzun uzun dinlemek🥰🥰
kültürde üreme çıkmaması iyi🙏 kateter de şimdi takılmayacak Allahtan takipli giderse sorun olmaz inşallah 🙏🙏

ben de ilk defa nst'ye girdim😍 tontiş nasılmış Gugubiii
İnşallah hiç gerek kalmaz, geldim bir de video izledim içim garip oldu🤣 yaa çok güzel dimi güp güp güp dinlemek🥰 devlet hastanesi olduğu için ne yüzünü gördüm ne de uzun uzun anlattı ama genel olarak iyi, 1500 kg geçmiş ve baş aşağı duruyor dedi🥰 22sinde kendi dr randevum var o zaman hasret gideririm🥰

Oh oh yanaklara bak tam öpüp koklamalık olmuş ballı lokma yaaa😍 Maşşallah tontiğe❤️
NTS deneyimin nasıldı? 20 dk sırtı üstümü yatırdılar🤗
sırt ürtü yattım 20 dakika aynen✌️😍

aslında biraz aksiyonlu da bi gündü anlatayım detaylarıyla;

ama okurken gerilmeyin baştan spoiler vereyim her şey çoook yolunda🙏🧡

ben normalde tüp bebek doktoruma gidiyorum hâlâ kontrole, bugün de 32. hafta raporu yazdırayım dedim, ama benim doktorum yazamıyor, kontrolümü yaptırıp oradan ayrıldım her şey yolundaydı zaten, yazmıştım size de burayı geçiyorum

bir başka hastaneye gittim, bu rapor almaya gittiğim doktor bi önceki gidişimde kan alırken benden indirect coomb yani kan uyuşmazlığı testi de almış halbu ki sorduğunda o zaman "üniversite hastanesinde yaptırdığımı, negatif çıktığını ve ona rağmen iğnemin 28. haftada yapıldığını" söylemiştim ona rağmen kan testim sıradında kan uyuşmazlığı testi yapılmış neyse bugün rapor için gittiğimde de bana "size bir şeyvsöyliycem panik yapmayın" dedi, pozitif çıktığını söyledi bi anda şaşırdım, ben size söylemiştim daha önce yaptırdım negatif çıkmıştım ve iğnemi de yaptırdım demiştim dedim

velhasıl kelam pozitif çıktığı için bana bir sürü kötü senaryo çizdi perinatoloğa yönlendirdi vs.
vücudun onu yabancı madde götür saldırır dedi,bazen bebekte zihinsel hasara sebep olur falan dedi, dedi de dedi

ben de dedim ki ben şu an endişelenmiyorum testim negatifti zaten iğnemi de vuruldum, şu an benim vücudum bebeğe saldırması durumunda dahi ben yarın 33. haftayım ve sağlıkla doğum yapabilecek durumdayım en en kötü ihtimalle sezaryenle hemen doğururum ki şu an yaşar bebeğim dedim gayet sakin şekilde

neyse nst ye girdim sakince sonucum güzel çıktı zaten, sonra bu doktor benden tekrar indirect coomb için kan testi istedi sma ben öylesine inip formaliteden verdim yani kafamda tekrar ilk yaptırdığım yer olan üniversite hastanesine hitmek vardı çünkü

sonra hemen oraya gittik bi randevu aldık, doktora anlattım "ben burada kan uyuşmazlığı testi verdim negatif çıktı, iğnemi devtaptık burada, ama başka bir hastane kan değerime bakarken yeniden kan uyuşmazlığı testi yspmış ve pozitif çıkmış" dedim
ve doktor hemen şunu söyledi; "e çok normaaal, iğne olmuşsunuz çünkü iğne olunca pızitif çıkmanız çok normal bunda ters hiçbir durum yok her şey yolunda" dedi

yaniii aslında bir sorun yokmuş iğneden sonra zaten pozitif çıkarmış, bu kadar basic bilgiyi bilmediği için ben bugün ağlayabilirdim, çok üzülebilirdim, erken doğum yapabilirdim stresten, Allah korusun bebeği de kaybedebilirdim. Neyse ki çok sakin ve aklı başında davrandım, haftamın çok iyi olduğunun farkındaydım, hemen teyit için ilk gittiğim üniversite hastanesine gidip durumu teyit ettim🙏

şu an her şey çok yolunda, bunu da şunun için anlatıyorum; kan uyuşmazlığı iğnesi vurulursanız ve arkadından blr doktor tekrar bakar da pozitif çıkarsanız hiç korkmayın bu çok normal bir şeymiş✌️😇

sıkıntı olsaydı bile haftanız gayet iyi hiç endişe duymamıştım Allahtan🙏

Son düzenleme:
Ameliyattan Önceki miyomlarım büyüktü onlar yapıyordu canım idrar kesesine baskı, ama bu seferki 3 cm ve rahmin üst tarafında hiç bir organa baskı yapmıyor.
Hem ürolog baktı genişleme gördü, hem kadın doğumcu, hem de tekniker usg ile baktı rapor çıkarttı. Malesef böbrekte ama 2. Dereceymiş. Eğer erken haftalarda olsan kesinlikle kateter takılırdı şimdi az birşy kaldı kontrollü ilerleyelim dediler. İnşallah sorunsuz tamamlarız bu süreci.
Tosbiğin büyümesi moral oldu🥰 ben bugün devlete gitmiştim, nst hiç aklımda yoktu dr istedi bir anda. Ücret ödemedim, çok güzeldi uzun uzun dinlemek🥰🥰

İnşallah hiç gerek kalmaz, geldim bir de video izledim içim garip oldu🤣 yaa çok güzel dimi güp güp güp dinlemek🥰 devlet hastanesi olduğu için ne yüzünü gördüm ne de uzun uzun anlattı ama genel olarak iyi, 1500 kg geçmiş ve baş aşağı duruyor dedi🥰 22sinde kendi dr randevum var o zaman hasret gideririm🥰

22'si mii hemen not edelimm🚀🚀🚀

X