- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.181
Yaa güzel haberler alalım inşallah minik kuşlardanaynı gün randevumuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa güzel haberler alalım inşallah minik kuşlardanaynı gün randevumuz
İnşallah inşallahYaaa son aylarda bu durum gerçekten çok stresli... Ben de şehir değişikliği yüzünden dr. değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa başından beri aynı doktora gidiyordum, ne de güzeldii..
Umarım ikimiz içinde tez vakitte gönlümüze göre bir doktor çıkar....
Ne güzel bulmuşsun sen doktorunu Evet eğer olmazsa bir doktor daha var aklımda bakalım ama cidden stresli bir süreç.Sonradan okudum canım yazdıklarını, sormuştum üstte. Gerçekten uyuşmak frekansın tutması çok önemli. Ben de 2 farklı doktora daha gittim yok yani dediğin gibi biri hiç konuşmuyordu. Soru soruyorum zorla cevap veriyordu. Diğer de özel muayeneydi çok ukala değişik bir adamdı. Şimdiki dr gittğim ilk seferde tamam bu dedim. İnşallah gönlüne göre iyi bir dr denk gelirsin. Bu son zamanlarda çok sık göreceğiz çünkü
Havalar biz doğurduktan sonra ısınacak sanırsam... Çünkü şimdi burada kar yağıyorAy kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorumhavalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere bu arada bugün 29+0 olmusuz 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum sizde ne var ne yok
Ufff ben de çok gıcık oldum hava soğuk kapalı içimi kararttı yaHavalar biz doğurduktan sonra ısınacak sanırsam... Çünkü şimdi burada kar yağıyor
Biz bir grup kamu çalışanı olarak işe döndük okumuşsundur zaten prenseslik günleri son buldu. Onun dışında randevular, çanta hazırlamacalar canım. Daha sık yaz özletiyorsunuz inşallah güzel güzel pozlar verir kelebek biraz ısınsa da bahar gelse iyi olacak ama annemler de yaz hamileliği yaşamadın çok şanslısın diyorlarAy kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorumhavalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere bu arada bugün 29+0 olmusuz 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum sizde ne var ne yok
aaa bunlar tam benlik olaylarmış ben de enerjiye inanırım normal doğum yapacak olsam kesin yapardım bunuOrganizerlar çok kurtarıcı oldu ufak tefek eksiklerimiz çıkarsa da son ana kadar burda konuşa konuşa ekleriz. Hepimizin unuttuğu bir şey olursa da önemli değil artık, hiç eşyasız apar topar gitmişti teyzem doğuma, pijamasını terliğini bile yakınlardan alıp geldiler, yıkama ütüleme de yok tabi şimdi boyundan büyük çocuğu. Bir şekilde oluyor, tamamlanıyor eksikler.
Doğum için kullanıyorlar canım aktarda satılıyor çalı gibi birşey, su dolu bir kabın içine atıyorlar, dua ediyorlar falan. O açıldıkça rahim de açılıyor diye inanılıyormuş, eskilerden ebeler yaparmış. Batıl gelebilir ama ben enerji olayına baya inanıyorum.
yaaa bunu da çok merak ediyorum benn nereden aldın kuzum belki de yazmışsındır geriden geliyorumEvet ya dediğin gibi eksik olursa da hepimiz şehir merkezindeyiz, bir şekilde halledilir heralde.. Artık eksik bişi de çıkmasın ama ya :)
Enerji olayına da ben de inanırım, ama bir takım taşların enerjisine....
Mesela ben bebişe ne aldım kızlaaar... minnoş boynuna gerçek kehribardan bir kolye
Eki Görüntüle 3046278
Yarın Alaçam insallh ilacı deneyimli olduğuna göre odur muhtemelenKesin monurol saşe verir
Aynen Dr da dedi WC çıkma sabaha kadar ben nasıl dayanacam bilmiyorumAy çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şase yatmadan önce son kez wcye çık, ondan sonra iç hemen yat. Ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi
20 nisan kaydedildiiiAy kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorumhavalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere bu arada bugün 29+0 olmusuz 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum sizde ne var ne yok
1,5 ay önce banada verdi doktor seninki de oysa suyla karıştırılıp içiliyor. Gece yatmadan 1 saat önce sıvı alımını kes. Son tuvalete çıktıktan sonra iç uyu içinde ne kadar kalırsa o kadar işlevi oluyormuşYarın Alaçam insallh ilacı deneyimli olduğuna göre odur muhtemelen
Sıvı alımını kesersen belli bir süre önce çıkmazsın canım hiç tedirgin olmaAynen Dr da dedi WC çıkma sabaha kadar ben nasıl dayanacam bilmiyorum
Ayyy bunun fisher price olanıda var fiyatları artmış, bu markanın ki nasıl beğendin mi?bugün tontiğin piyanolu halısı ve banyo yaparken kullanacağım termometresi geldi
Yarın 32+ kaç oluyorsun kuzum Birde alırsan raporda 32 yi tek mi yazıyor doktor onu yazar mısın banayarın bol bebek fotolu ve güzel haberli geçsin
Keira-
baldan_madam
ve benim yarın kontrollerimiz var
yarın unutmazsam 32. hafta çalışır raporu da alıcam
Etrafımda alan çok kişi oldu aslında ama nasıl oluyo bu işler bilmiyorum sanırım tanıdık bulmak gerekiyor.Rapor alma işi de çok zor oluyor. Ben alabileceğimi sanmıyorum Öyle olursa direkt ücretsiz izni başlatırım diye düşünüyorum
Güle güle kullansın tontik. Termometrenin aynısından biz de aldık oyun halısını nerden aldın canım, baya ilgilerini çekiyormuş bu piyanolu oyuncaklı olanlar, ben de alacağımbugün tontiğin piyanolu halısı ve banyo yaparken kullanacağım termometresi geldi
Günaydın kızlaryarın bol bebek fotolu ve güzel haberli geçsin
Keira-
baldan_madam
ve benim yarın kontrollerimiz var
yarın unutmazsam 32. hafta çalışır raporu da alıcam