2022 ikizler burcu anneleri

Yaaa son aylarda bu durum gerçekten çok stresli... Ben de şehir değişikliği yüzünden dr. değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa başından beri aynı doktora gidiyordum, ne de güzeldii..
Umarım ikimiz içinde tez vakitte gönlümüze göre bir doktor çıkar....
İnşallah inşallah😑

Sonradan okudum canım yazdıklarını, sormuştum üstte. Gerçekten uyuşmak frekansın tutması çok önemli. Ben de 2 farklı doktora daha gittim yok yani dediğin gibi biri hiç konuşmuyordu. Soru soruyorum zorla cevap veriyordu. Diğer de özel muayeneydi çok ukala değişik bir adamdı. Şimdiki dr gittğim ilk seferde tamam bu dedim. İnşallah gönlüne göre iyi bir dr denk gelirsin. Bu son zamanlarda çok sık göreceğiz çünkü 😊
Ne güzel bulmuşsun sen doktorunu 😊Evet eğer olmazsa bir doktor daha var aklımda bakalım ama cidden stresli bir süreç.

Ay kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorum😁havalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere 😁 bu arada bugün 29+0 olmusuz 🙃 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum 😁 sizde ne var ne yok
Havalar biz doğurduktan sonra ısınacak sanırsam... Çünkü şimdi burada kar yağıyor :skandal:

Ay kızlar okuyorum hepsini ama çok aktif olamıyorum😁havalar ısınsa da elbise giysek bıktım pantolonlardan. Elimde olsa pijama ile gideceğim her yere 😁 bu arada bugün 29+0 olmusuz 🙃 20 nisanda randevumuz var kelebeğimin kilosunu çok meral ediyorum 😁 sizde ne var ne yok
Biz bir grup kamu çalışanı olarak işe döndük okumuşsundur zaten🤣 prenseslik günleri son buldu. Onun dışında randevular, çanta hazırlamacalar canım. Daha sık yaz özletiyorsunuz🥰 inşallah güzel güzel pozlar verir kelebek 🦋 biraz ısınsa da bahar gelse iyi olacak ama annemler de yaz hamileliği yaşamadın çok şanslısın diyorlar😅

Organizerlar çok kurtarıcı oldu😍 ufak tefek eksiklerimiz çıkarsa da son ana kadar burda konuşa konuşa ekleriz. Hepimizin unuttuğu bir şey olursa da önemli değil artık, hiç eşyasız apar topar gitmişti teyzem doğuma, pijamasını terliğini bile yakınlardan alıp geldiler, yıkama ütüleme de yok tabi🤣 şimdi boyundan büyük çocuğu. Bir şekilde oluyor, tamamlanıyor eksikler.
Doğum için kullanıyorlar canım aktarda satılıyor çalı gibi birşey, su dolu bir kabın içine atıyorlar, dua ediyorlar falan. O açıldıkça rahim de açılıyor diye inanılıyormuş, eskilerden ebeler yaparmış. Batıl gelebilir ama ben enerji olayına baya inanıyorum.
aaa bunlar tam benlik olaylarmış ben de enerjiye inanırım normal doğum yapacak olsam kesin yapardım bunu😍

Evet ya dediğin gibi eksik olursa da hepimiz şehir merkezindeyiz, bir şekilde halledilir heralde.. Artık eksik bişi de çıkmasın ama ya :)
Enerji olayına da ben de inanırım, ama bir takım taşların enerjisine....:KK50:
Mesela ben bebişe ne aldım kızlaaar... minnoş boynuna gerçek kehribardan bir kolye:KK200::nazar:
Eki Görüntüle 3046278
yaaa bunu da çok merak ediyorum benn😍 nereden aldın kuzum belki de yazmışsındır geriden geliyorum 🙈

Ay çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şase🤣 yatmadan önce son kez wcye çık, ondan sonra iç hemen yat. Ne kadar çok içinde durursa o kadar iyi😊
Aynen Dr da dedi WC çıkma sabaha kadar ben nasıl dayanacam bilmiyorum

20 nisan kaydedildiii🚀

29 haftaya şöyle bi nazarlık bırakayım🧿 haftaya 30🥳

off sorma artık full güneşli gün istiyorum biraz enerjiye ihtiyacımız var🎈

bugün tontiğin piyanolu halısı ve banyo yaparken kullanacağım termometresi geldi 🙈😍

Eklentiler

• FFA5DAE5-032B-4D50-B296-62CFAC023C02.jpeg
    FFA5DAE5-032B-4D50-B296-62CFAC023C02.jpeg
    174,3 KB · Görüntüleme: 55
  • A3E878F0-8E68-472C-879E-E5F6CCAB1FAB.jpeg
    A3E878F0-8E68-472C-879E-E5F6CCAB1FAB.jpeg
    86,7 KB · Görüntüleme: 55
Yarın Alaçam insallh ilacı deneyimli olduğuna göre odur muhtemelen 😀
1,5 ay önce banada verdi doktor 🙈 seninki de oysa suyla karıştırılıp içiliyor. Gece yatmadan 1 saat önce sıvı alımını kes. Son tuvalete çıktıktan sonra iç uyu 😁 içinde ne kadar kalırsa o kadar işlevi oluyormuş 😊

X