- 20 Ağustos 2013
- 991
- 3.767
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.161
Bizim ünvte Eylülün sonunda açılıyor. Şimdi fikrim işe başlamak...Allahtan bir mani gelmezse başlamayı düşünüyorum kuzum. Sen ne yapacaksın...? Kamuda mısın sen de kuzumSanatkarSeyyah
Cnm sen doğum izinleri bitiminde napmayı düşünüyorsun hemen başlıcakmısın işe. Ücretsiz izin yada rapor falan almayı düşünüyomusun
Doğru diyorsun,hamile bir arkadaşım da erken doğduğumu söyledim progesteron fitil başladı dr dedi. Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum, bir de işe döndümBen de aynı endişeyi taşıyorumerken doğurmaktan korkuyorum dedim daha doğmasın çok erken doktor öyle bi kaide yok merak etme dedi rahatladım biraz sonuçta o zaman bi yerde herkes erken doğurmaya başlardı. Rahat olalım
Çok güzel canım, ben de alacağım kehribar ama orijinal ve güzel olsun istiyorum. Sen nerden aldın?Evet ya dediğin gibi eksik olursa da hepimiz şehir merkezindeyiz, bir şekilde halledilir heralde.. Artık eksik bişi de çıkmasın ama ya :)
Enerji olayına da ben de inanırım, ama bir takım taşların enerjisine....
Mesela ben bebişe ne aldım kızlaaar... minnoş boynuna gerçek kehribardan bir kolye
Eki Görüntüle 3046278
Onda başka bir sorun görüp söylememiştir doktor benceDoğru diyorsun,hamile bir arkadaşım da erken doğduğumu söyledim progesteron fitil başladı dr dedi. Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum, bir de işe döndümbeyin gücüyle ve konuşarak daha dur çocuğum diyorum
Çok güzel canım, ben de alacağım kehribar ama orijinal ve güzel olsun istiyorum. Sen nerden aldın?
Evet canım orjinal olması önemli...Ben Erzurum'dan Rüstem Paşa Kervansarayından aldım. Oldu taşı, kaplangözü , ay taşı vb. ürünleri aldığım yer. Güvenilir bir yer. .. E bebekte de gördüm ama gerçek mi incelemedim...Doğru diyorsun,hamile bir arkadaşım da erken doğduğumu söyledim progesteron fitil başladı dr dedi. Ben ekstra hiç bir şey yapmıyorum, bir de işe döndümbeyin gücüyle ve konuşarak daha dur çocuğum diyorum
Çok güzel canım, ben de alacağım kehribar ama orijinal ve güzel olsun istiyorum. Sen nerden aldın?
Ayy Allahım çağırmasalar nolurdu sanki... Sen kamudasın değil mi Gugucum... Dikkat et kendine az kaldı izne...Sabah beklenen telefon geldi ve beni de çağırdılar görevekaraca3443 günü yarıladım. Fena gitmiyor.
wcde zorlanıyorum alaturkaEngelli wc var klozet ama ona da erkekler giriyor çekindim kullanmaya
Mügecim benim doktor şimdiye kadar hiç rahim uzunluğu diye bir detay vermedi.. Nasıl ölçüyorlar onu, ultrasondan mı yoksa alt bölgeden mi?Onda başka bir sorun görüp söylememiştir doktor benceçünkü rahim uzunluğuna falan bakıyor her seferinde hiçbir sorun yok diyor. Bizim de sorun olmayacak merak etme, zaten ben şöyle rahatım artık doğsalar bile minnoşlarımız yaşayacaklar buralara geldik Çok şükür
Ah kardeşim geçmiş olsun sana daSabah beklenen telefon geldi ve beni de çağırdılar görevekaraca3443 günü yarıladım. Fena gitmiyor.
wcde zorlanıyorum alaturkaEngelli wc var klozet ama ona da erkekler giriyor çekindim kullanmaya
Alttan hiç ölçmediler benim hep karından bakıyor, bu gidişimde ölçmedi cm olarak sadece gayet iyi dedi, söylemeye gerek duymuyordur seninki de bakmıştır zaten birkaç şeye bakıyoalr biri de buMügecim benim doktor şimdiye kadar hiç rahim uzunluğu diye bir detay vermedi.. Nasıl ölçüyorlar onu, ultrasondan mı yoksa alt bölgeden mi?
Sağol kuzum, herkes bahsediyor rahim uzunluğu diye de ben de hiç duymadığım için doktorumdan merak ettim ... Dediğin gibi olumsuz bir şey olsa söylerdi....Alttan hiç ölçmediler benim hep karından bakıyor, bu gidişimde ölçmedi cm olarak sadece gayet iyi dedi, söylemeye gerek duymuyordur seninki de bakmıştır zaten birkaç şeye bakıyoalr biri de bu
Evet canım ben de kamudayım, sosyal hizmetlerdeyim. Başladık bakalım bayrama kadar çalışırım bir aksilik olmazsaAyy Allahım çağırmasalar nolurdu sanki... Sen kamudasın değil mi Gugucum... Dikkat et kendine az kaldı izne...
Ahahahah sağolasınAh kardeşim geçmiş olsun sana da
Wc beni de zorluyor alaturka olması sebebiyle ama klozeti de kullanma enfeksiyon riskimiz yüksek biliyorsun
Evet kamudayım cnm. Bir süre heyet raporu alıp sonrada 2 yıl ücretsiz izn halkım var onu kullanırım diye düşünüyorum. Rapor alabileceğim yerler araştırıyorum umarım bulurum:)Bizim ünvte Eylülün sonunda açılıyor. Şimdi fikrim işe başlamak...Allahtan bir mani gelmezse başlamayı düşünüyorum kuzum. Sen ne yapacaksın...? Kamuda mısın sen de kuzum
Rapor alma işi de çok zor oluyor. Ben alabileceğimi sanmıyorumEvet kamudayım cnm. Bir süre heyet raporu alıp sonrada 2 yıl ücretsiz izn halkım var onu kullanırım diye düşünüyorum. Rapor alabileceğim yerler araştırıyorum umarım bulurum:)
Benimki 33 e denk geliyor baklm dayanamzsam erken giderim yineMagnezyum her gün al günde 1-2 maden suyu da iç dedi kemik ağrılarını sordum da tekrar kalsiyum vermedi ama vitaminimi değiştirdi. Süt falan ben de içemiyorum hak getire
Ya benim midem iyiydi bugün çok acıkmıştım ayaküstü açma yedim yemez olaydım midem cayır cayır…kesinlikle mayalı hamur işleri yakıyor acayip. Gaviscon içiyorum ben yanma durumlarında. 6 kaşığa kadar içebilirsin demişti doktor. İlaç yetmiyor mu kesmeye?
Decavit benimki de beğenmedi, devletteki yazmıştı 2 tane falan içmiştim özeldeki bıraktırdı gereksiz içi boş dedi ama bilemiyorum tabii
Gözünaydın canımNst için bana normal öğünden sonra tok bi şekilde gel dedi. 32 de gidicem ben de nst için
Ya sorma teyzesi videoya çektim az buçuk eşime yolladım oda şaşırdı zavali adam bikere anca gördü oda yüzünü gostermemisti burda burnu ağzı belli rabbim nasıl güzel yaratmış tüm isteyenlere nasip etsin bu duyguyu valla tarifi imkansizMaşallahhh, baby show izletmiş size, hareketlere bak sen. Maşallah miniğe
Kan normal çıktı şekere bakmamislar Allah'tan ama idrarda enfeksiyon var dedi yatmadna bı ilaç verecekmiş icecekmisim şimdilik bı sıkıntı yok dedi şüküreller ayaklar hep yüzlerinde bu kuzuların
ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, idrar ve kan da güzel çıkmıştır inşallah geriden geliyorum belki de yazmışsındır
Kesin monurol saşe verirKan normal çıktı şekere bakmamislar Allah'tan ama idrarda enfeksiyon var dedi yatmadna bı ilaç verecekmiş icecekmisim şimdilik bı sıkıntı yok dedi şükür
Ay çoğumuzda da var bu enfeksiyon. En yakın dostum şaseKan normal çıktı şekere bakmamislar Allah'tan ama idrarda enfeksiyon var dedi yatmadna bı ilaç verecekmiş icecekmisim şimdilik bı sıkıntı yok dedi şükür