2022 ikizler burcu anneleri

dönmeyi öğrendiler ya artık balık gibi bi sağa bi sola hidip duruyolar artık

ayyy ağlıycam şimdi ne güzel bi haber tüm gün giremedim, çok şükür minnoş da kıcaman olmuş bu arada önceki haftalarda bende de özellikle rahime yakın yerde aşağıda sancı oluyodu

e o zaman inşallah bi sonraki kontrole babası da olacak inşallahhhh

Niçin değiştirmiştin canım? İnşallah seversin
Soğuk geldi bana. Somurtkan. İçeri girdiğimde kendimi çok gergin hissediyorum. Bilgi vermiyor tavsiye vermiyor bitse de gitsek modunda hissettim. Yani bakayım ultrasondan şu bu vs tamam bitti gitti. Uyuşamadım.
Yaptığı gerçekten saygısızca. Mesai saatleri içinde sonuçta hem de dikkat gerektiren bir durumun tam üstünde. Ben de dikkat ederim bu tip şeylere. Benim 5. Doktorum olacak. Şehir değiştirdim ben. Önceki şehirdeki doktorum 3.doktorumdu tam demiştim evet. Güven veriyordu içeri girdiğimde kendimi iyi hissediyordum. Bu doktorda hissetmedim hadi dedim 2. Randevuyu göreyim belki bendedir olay çünkü karmaşığım yeni şehir yeni düzen. Ama yine gergin hissettim kendimi. Çok somurtkan. Bu beni çok etkiliyor. Hani 32 dişli gülümsesin de demiyorum ama azıcık bir sıcaklık duyamıyorum. İnşallah bu kez dediğin gibi frekanslar uyarda içim rahat olur.

Aaa o zaman bakmasa bile ben isteyeyim. Ben de erken doğmuşum çünkü, biraz kaygılanıyorum o yüzden. İnşallah zamanını beklerler

ohh çok iyi yaptın ben de kendime extra bir ili kıyafet koyup kapatıcam

evet yaa o kadar saçma ki çağırmaları, ben özel sektördeyim ama sizin için çok sevinmiştim hamileyken çalışmak çok zor çünkü

midem ağzıma geliyo benim de ilk trimester gibi aynı, dün akşam hafif oturur gibi yüksekte yattım

Sonradan okudum canım yazdıklarını, sormuştum üstte. Gerçekten uyuşmak frekansın tutması çok önemli. Ben de 2 farklı doktora daha gittim yok yani dediğin gibi biri hiç konuşmuyordu. Soru soruyorum zorla cevap veriyordu. Diğer de özel muayeneydi çok ukala değişik bir adamdı. Şimdiki dr gittğim ilk seferde tamam bu dedim. İnşallah gönlüne göre iyi bir dr denk gelirsin. Bu son zamanlarda çok sık göreceğiz çünkü

Eşler şokta :) tabi onlar bizim kadar araştırmadığı için detay bilmiyorlar. Kolay bir olay gibi gözüküyor bazen sanırsam :)
Listemde eksik olan bir şey dikkatini çekerse hatırlat bana Gugubicim
Tamam canım, ben de kendi listemin son halini çantayı kapatırken ekleyeceğim buraya tekrar. Belki almışsındır ama yazmamışsındır, bebişe ağız bezi, ıslak mendil ve pamuk. Kendine de sade nescafe ve rezene çayı
Normal doğum isteyen kızlar aromatik yağlar (lavanta gibi) ve mumlar götürüyorlar, loş ortam sakinleştiriyormuş. Bir de meryem ana otu atıyorlar suya. Çok ilgimi çekiyor ama öyle bir şansım yok malesef

AAA evet onları da koydum tabi. Hani alt açma organizeri almıştım ya ona yerleştirdim onları, Islak mendil, bebek temizleme pamuğu, ağız mendili (10'ar tane koymuştum)
Yiyecek içeçek olayını son hafta hazırlıycam :)
Lavanta yağı da çok ağır kokuyor, yasemin de aldım çok ağırlar... O yüzden yağ almam sanırım...
Meryem ana otu dediğin suda doğum için mi kullnılıyor. İlk kez duydum ben onu Gugucummmm

eller ayaklar hep yüzlerinde bu kuzuların

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, idrar ve kan da güzel çıkmıştır inşallah geriden geliyorum belki de yazmışsındır

Yaaa son aylarda bu durum gerçekten çok stresli... Ben de şehir değişikliği yüzünden dr. değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa başından beri aynı doktora gidiyordum, ne de güzeldii..
Umarım ikimiz içinde tez vakitte gönlümüze göre bir doktor çıkar....

boylu bir kelebek geliyor bence
ohh be günümüz şenlendi güzel haberlerle

Organizerlar çok kurtarıcı oldu ufak tefek eksiklerimiz çıkarsa da son ana kadar burda konuşa konuşa ekleriz. Hepimizin unuttuğu bir şey olursa da önemli değil artık, hiç eşyasız apar topar gitmişti teyzem doğuma, pijamasını terliğini bile yakınlardan alıp geldiler, yıkama ütüleme de yok tabi şimdi boyundan büyük çocuğu. Bir şekilde oluyor, tamamlanıyor eksikler.
Doğum için kullanıyorlar canım aktarda satılıyor çalı gibi birşey, su dolu bir kabın içine atıyorlar, dua ediyorlar falan. O açıldıkça rahim de açılıyor diye inanılıyormuş, eskilerden ebeler yaparmış. Batıl gelebilir ama ben enerji olayına baya inanıyorum.

aynı gün randevumuz

İnşallah canım Allah'ım nasip etsin.

Aaa o zaman bakmasa bile ben isteyeyim. Ben de erken doğmuşum çünkü, biraz kaygılanıyorum o yüzden. İnşallah zamanını beklerler
Ben de aynı endişeyi taşıyorum erken doğurmaktan korkuyorum dedim daha doğmasın çok erken doktor öyle bi kaide yok merak etme dedi rahatladım biraz sonuçta o zaman bi yerde herkes erken doğurmaya başlardı. Rahat olalım

Evet ya dediğin gibi eksik olursa da hepimiz şehir merkezindeyiz, bir şekilde halledilir heralde.. Artık eksik bişi de çıkmasın ama ya :)
Enerji olayına da ben de inanırım, ama bir takım taşların enerjisine....
Mesela ben bebişe ne aldım kızlaaar... minnoş boynuna gerçek kehribardan bir kolye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…