- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.121
Gözün aydın canım haftasıyla uyumlu bir tosbikte sende varKızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Minik kelebeğim 1550 gr olmuş
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumuAma şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
Ondan başka, boyu da 40 cm olmuş kuşumun
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle
Sağol canımAaa bunu ben de beğenmiştim. Ama bembeyaz istediğim için yaptırmamıştım. Çok güzel gerçekten, güle güle kullanın minnoşum
Tamamen tesadüf doktor 3 hafta sonra görüşelim deyince direkt 3 hafta sonraya hemen randevu almıştım. Hemen bitiyor randevularEvet kuzu 31+6 da almıştım. Zaten raporda 32 yazıyor, artısı eksisi yok. Gerçi gününü sen tam ayarlamışsın
Rapor istiyorum deyince öyle dedi doktorun, demekki öyle oluyor içim rahatladı31+6 oluyorum canım, 23ü resmi tatile geliyor, ertesi gün de pazar. İster cuma ister pazartesi gel dedi doktor. Tam 32+0 olacak diye bir şey yok galiba önemli olan 1-2 gün içerisinde çalışır ya da çalışamaz diye rapor almak.
Evet ya içime sindi temiz temiz
Di miiiGözün aydın canım haftasıyla uyumlu bir tosbikte sende varmaşallah kocaman oldular
İki hafta da bire düşmesi çok güzel sürekli takipte olucaz beni çok rahatlatıyor o durum
Maşallah güzel kelebeğeKızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumuAma şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle
Bakar bence, rutin sanırım 32 den sonraMaşallah güzel kelebeğeben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum
Ohh daha iyi kilo almadan bu süreci bitirmek, harikaaaa....3- 3,5 kilo olsalar yeterli bence..ankara da yaşıyoruzda aileler aksarayda sık sık gidip geliyoruz
bu ay birde grip atlattım nasıl bu kadar kilo aldı anlamadım
tosbikler bizi içten içten yiyor demek kigerçi ben kiloda çok almadım yediğimin hepsi minnoşuma gidiyor herhalde bakalım doğuma kadar ne olacak
Maşallahhh, baby show izletmiş size, hareketlere bak sen. Maşallah miniğeŞükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demeditekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan
Eşler şokta :) tabi onlar bizim kadar araştırmadığı için detay bilmiyorlar. Kolay bir olay gibi gözüküyor bazen sanırsam :)Özellikle aradım zaten, sonra laf etmesinler diye. İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacınız olacak diyor zaten tecrübeliler. Başlamışken ben de devam ederim artık bir aksilik çıkmazsa.
Sağol canım paylaşımın içinkendimi kontrol ediyorum sizin listelerden iyi oluyor. Ben pompayı hastaneye sorcam, hastane tipi varsa yanıma almayacağım.
Ay ben de 1 valiz 1 çanta yaptım, eşim bu ne tatile mi gidiyoruz diyor. Haberi yok hepsi lazım olacak şeyler
Niçin değiştirmiştin canım? İnşallah seversinSelamlar herkes iyidir inşallah
Benim çarşamba kontrolüm var. Doktor değiştirdim inşallah bu doktor iyi olur.
Sanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu.Çok güzel liste olmuşsendeki kilitli poşetlerin ölçüsü nasıl ben de öyle bakayım
Koroplastın küçük boyu 20x25 büyüğü 26x28
Evet iyi oldu gerçekten, ama benim 32 olmasa da çağırmazlardı. Çağıranlarda biraz abartıyor bence...Ne kadar şanslısın yaaa:)) tam 32 olduğunda izin kalkdı. benim de 2 haftam kaldı 32 ye yıllık izin ve raporla 2 hafta idare edicem artık napiim buna da şükür
Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikirSanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu.
Aldığım çantanın içine de listedeki her şey sığdı :)
Benim midem de her gün olmuyor. Arada... Ama ne tetikliyor tam tespit edemedim :)Magnezyum her gün al günde 1-2 maden suyu da iç dedi kemik ağrılarını sordum da tekrar kalsiyum vermedi ama vitaminimi değiştirdi. Süt falan ben de içemiyorum hak getire
Ya benim midem iyiydi bugün çok acıkmıştım ayaküstü açma yedim yemez olaydım midem cayır cayır…kesinlikle mayalı hamur işleri yakıyor acayip. Gaviscon içiyorum ben yanma durumlarında. 6 kaşığa kadar içebilirsin demişti doktor. İlaç yetmiyor mu kesmeye?
Decavit benimki de beğenmedi, devletteki yazmıştı 2 tane falan içmiştim özeldeki bıraktırdı gereksiz içi boş dedi ama bilemiyorum tabii
Gözünaydın canımNst için bana normal öğünden sonra tok bi şekilde gel dedi. 32 de gidicem ben de nst için
Ay maşallah, gözün aydın. Her şeyin yolunda olması harika haber...Kızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Benden haberler böyle
Bence NTS'ye takar... Beni hemen aldı. Çünkü bazen hissetmesekte sancı vb. farklı durumlar oluyormuş ve bu nts'de çıkıyormuş. Haziran annelerinde birisi NTS sonucu hastaneye yatırılmış. Hastane de müşade altında tutuluyormuş sürekli. Ben bazen oraya da bakıyorum da orada okumuştum...Maşallah güzel kelebeğeben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum
Selamlar Keira.Selamlar herkes iyidir inşallah
Benim çarşamba kontrolüm var. Doktor değiştirdim inşallah bu doktor iyi olur.
Ne demek kuzum... Bir tanesine 5'li veya 7'li hastane çıkışı sığdı zaten... Takım takım koydum bende....Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikir