2022 ikizler burcu anneleri

Gözün aydın canım haftasıyla uyumlu bir tosbikte sende var maşallah kocaman oldular
İki hafta da bire düşmesi çok güzel sürekli takipte olucaz beni çok rahatlatıyor o durum

Evet kuzu 31+6 da almıştım. Zaten raporda 32 yazıyor, artısı eksisi yok. Gerçi gününü sen tam ayarlamışsın
Tamamen tesadüf doktor 3 hafta sonra görüşelim deyince direkt 3 hafta sonraya hemen randevu almıştım. Hemen bitiyor randevular
Rapor istiyorum deyince öyle dedi doktorun, demekki öyle oluyor içim rahatladı Özeldeyim bir de soracak kimse olmayınca strese girdiydim. İnternette de tam bu hafta ile ilgili detay yok

Maşallah güzel kelebeğe ben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum

Ohh daha iyi kilo almadan bu süreci bitirmek, harikaaaa....3- 3,5 kilo olsalar yeterli bence..
Doğduktan sonra çabucak büyüyorlarmış zaten... Ay yerim ben onlarrıııı

Maşallahhh, baby show izletmiş size, hareketlere bak sen. Maşallah miniğe

Eşler şokta :) tabi onlar bizim kadar araştırmadığı için detay bilmiyorlar. Kolay bir olay gibi gözüküyor bazen sanırsam :)
Listemde eksik olan bir şey dikkatini çekerse hatırlat bana Gugubicim

Çok güzel liste olmuş sendeki kilitli poşetlerin ölçüsü nasıl ben de öyle bakayım
Koroplastın küçük boyu 20x25 büyüğü 26x28
Sanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu.
Aldığım çantanın içine de listedeki her şey sığdı :)

Ne kadar şanslısın yaaa:)) tam 32 olduğunda izin kalkdı. benim de 2 haftam kaldı 32 ye yıllık izin ve raporla 2 hafta idare edicem artık napiim buna da şükür
Evet iyi oldu gerçekten, ama benim 32 olmasa da çağırmazlardı. Çağıranlarda biraz abartıyor bence...
Senin de az kalmış alfa. İki hafta idare et. Sonra hemen izne mi çıkacaksın

Sanırım 20x25 berrycim. Bir kutuda 15 tane vardı onlardan. İdeal oldu.
Aldığım çantanın içine de listedeki her şey sığdı :)
Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikir

Benim midem de her gün olmuyor. Arada... Ama ne tetikliyor tam tespit edemedim :)
Şurubu da çok nadir artık dayanılmayacak boyuta gelirse içiyorum. O da çok az... İçince geçiyor. Genelde içmeden atlatmaya çalışıyorum... Ne bilim zararı falan olur diye

Ay maşallah, gözün aydın. Her şeyin yolunda olması harika haber... Kilosu da boyu da çok ideal.
Kontroller sııklaşıyor artık, çok heyecanlı

Maşallah güzel kelebeğe ben de 32de gideceğim acaba nst bakar mı, bir şey de demedi ama çok merak ediyorum
Bence NTS'ye takar... Beni hemen aldı. Çünkü bazen hissetmesekte sancı vb. farklı durumlar oluyormuş ve bu nts'de çıkıyormuş. Haziran annelerinde birisi NTS sonucu hastaneye yatırılmış. Hastane de müşade altında tutuluyormuş sürekli. Ben bazen oraya da bakıyorum da orada okumuştum...
Allah korusun bir şey olmaz da tedbir amaçlı 31'den sonra NTS ye alıyorlarmış Gugucummmmm

Selamlar herkes iyidir inşallah
Benim çarşamba kontrolüm var. Doktor değiştirdim inşallah bu doktor iyi olur.
Selamlar Keira.
Doktor değiştirmek çok stresli bir durum. Ben de değiştirdim, bu gittiğimi çok beğenmedim. Başka doktor deniycem.... Bu gittiğimde en çok şu duruma sinir oldum.. Ben kontroldeyken tlfnu çaldı... Açtı hoparlörden bir güzel goy goy yaptı. Bir yandan da ultrasonla bana bakıyor... Ben de bu durumu saygısızca buldum. O nedenle bir daha gidesim gelmiyor. Doktor bi de ünlü bir prof.....
Umarım senin frekanslar tutar....

Harikasın canım çok teşekkür ederim küçüklerde daha fazla var zaten kıyafetleri Tekli tekli sığdırırız çok iyi olur yoksa organizer alacaktım süper fikir
Ne demek kuzum... Bir tanesine 5'li veya 7'li hastane çıkışı sığdı zaten... Takım takım koydum bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…