2022 ikizler burcu anneleri

Doktorum sağolsun bayağı uğraştı yüzünü görelim diye bir ara gülümsedi hatta 😍🥰 babayla ben eridik o hallerini görünce allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguları 🙏🙏

Bizim minnoşta akrobatik aktobatik çıktı teyzesi doktor elini yüzünden çeksin diye dürtünce ayakları da yüzüne çıkardı 🤣 ayy hergün ultrasyona gel dese hiç hayır demem 🤪
dönmeyi öğrendiler ya artık balık gibi bi sağa bi sola hidip duruyolar artık😍

1266gr olmuşuz 🧿 Herşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur 🤲

ayyy ağlıycam şimdi ne güzel bi haber🙏 tüm gün giremedim, çok şükür🧡🧡 minnoş da kıcaman olmuş bu arada önceki haftalarda bende de özellikle rahime yakın yerde aşağıda sancı oluyodu

e o zaman inşallah bi sonraki kontrole babası da olacak🙏🧡🧡 inşallahhhh

Niçin değiştirmiştin canım? İnşallah seversin🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Soğuk geldi bana. Somurtkan. İçeri girdiğimde kendimi çok gergin hissediyorum. Bilgi vermiyor tavsiye vermiyor bitse de gitsek modunda hissettim. Yani bakayım ultrasondan şu bu vs tamam bitti gitti. Uyuşamadım.
Selamlar Keira.
Doktor değiştirmek çok stresli bir durum. Ben de değiştirdim, bu gittiğimi çok beğenmedim. Başka doktor deniycem.... Bu gittiğimde en çok şu duruma sinir oldum.. Ben kontroldeyken tlfnu çaldı... Açtı hoparlörden bir güzel goy goy yaptı. Bir yandan da ultrasonla bana bakıyor... Ben de bu durumu saygısızca buldum. O nedenle bir daha gidesim gelmiyor. Doktor bi de ünlü bir prof.....:KK11:
Umarım senin frekanslar tutar....:süslü:
Yaptığı gerçekten saygısızca. Mesai saatleri içinde sonuçta hem de dikkat gerektiren bir durumun tam üstünde. Ben de dikkat ederim bu tip şeylere. Benim 5. Doktorum olacak. Şehir değiştirdim ben. Önceki şehirdeki doktorum 3.doktorumdu tam demiştim evet. Güven veriyordu içeri girdiğimde kendimi iyi hissediyordum. Bu doktorda hissetmedim hadi dedim 2. Randevuyu göreyim belki bendedir olay çünkü karmaşığım yeni şehir yeni düzen. Ama yine gergin hissettim kendimi. Çok somurtkan. Bu beni çok etkiliyor. Hani 32 dişli gülümsesin de demiyorum ama azıcık bir sıcaklık duyamıyorum. İnşallah bu kez dediğin gibi frekanslar uyarda içim rahat olur.

Bence NTS'ye takar... Beni hemen aldı. Çünkü bazen hissetmesekte sancı vb. farklı durumlar oluyormuş ve bu nts'de çıkıyormuş. Haziran annelerinde birisi NTS sonucu hastaneye yatırılmış. Hastane de müşade altında tutuluyormuş sürekli. Ben bazen oraya da bakıyorum da orada okumuştum...
Allah korusun bir şey olmaz da tedbir amaçlı 31'den sonra NTS ye alıyorlarmış Gugucummmmm:KK200:
Aaa o zaman bakmasa bile ben isteyeyim. Ben de erken doğmuşum çünkü, biraz kaygılanıyorum o yüzden. İnşallah zamanını beklerler 😇

Kızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..

Eeee artık 32 hafta geride kaldı, :skandal:
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Kazanılmış hak olarak bari izne çıkanlar devam etseydi... :super:
Ben de tam 32. hafta doğum öncesi iznine çıktım bu haftadan itibaren. :KK16:
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü :KK43:
Siz neler yapıyorsunuz. ???

ohh çok iyi yaptın ben de kendime extra bir ili kıyafet koyup kapatıcam✌️😍

evet yaa o kadar saçma ki çağırmaları, ben özel sektördeyim ama sizin için çok sevinmiştim hamileyken çalışmak çok zor çünkü🙄

midem ağzıma geliyo benim de ilk trimester gibi aynı, dün akşam hafif oturur gibi yüksekte yattım

Soğuk geldi bana. Somurtkan. İçeri girdiğimde kendimi çok gergin hissediyorum. Bilgi vermiyor tavsiye vermiyor bitse de gitsek modunda hissettim. Yani bakayım ultrasondan şu bu vs tamam bitti gitti. Uyuşamadım.

Yaptığı gerçekten saygısızca. Mesai saatleri içinde sonuçta hem de dikkat gerektiren bir durumun tam üstünde. Ben de dikkat ederim bu tip şeylere. Benim 5. Doktorum olacak. Şehir değiştirdim ben. Önceki şehirdeki doktorum 3.doktorumdu tam demiştim evet. Güven veriyordu içeri girdiğimde kendimi iyi hissediyordum. Bu doktorda hissetmedim hadi dedim 2. Randevuyu göreyim belki bendedir olay çünkü karmaşığım yeni şehir yeni düzen. Ama yine gergin hissettim kendimi. Çok somurtkan. Bu beni çok etkiliyor. Hani 32 dişli gülümsesin de demiyorum ama azıcık bir sıcaklık duyamıyorum. İnşallah bu kez dediğin gibi frekanslar uyarda içim rahat olur.
Sonradan okudum canım yazdıklarını, sormuştum üstte. Gerçekten uyuşmak frekansın tutması çok önemli. Ben de 2 farklı doktora daha gittim yok yani dediğin gibi biri hiç konuşmuyordu. Soru soruyorum zorla cevap veriyordu. Diğer de özel muayeneydi çok ukala değişik bir adamdı. Şimdiki dr gittğim ilk seferde tamam bu dedim. İnşallah gönlüne göre iyi bir dr denk gelirsin. Bu son zamanlarda çok sık göreceğiz çünkü 😊

Eşler şokta :) tabi onlar bizim kadar araştırmadığı için detay bilmiyorlar. Kolay bir olay gibi gözüküyor bazen sanırsam :)
Listemde eksik olan bir şey dikkatini çekerse hatırlat bana Gugubicim :KK200:
Tamam canım, ben de kendi listemin son halini çantayı kapatırken ekleyeceğim buraya tekrar. Belki almışsındır ama yazmamışsındır, bebişe ağız bezi, ıslak mendil ve pamuk. Kendine de sade nescafe ve rezene çayı
Normal doğum isteyen kızlar aromatik yağlar (lavanta gibi) ve mumlar götürüyorlar, loş ortam sakinleştiriyormuş. Bir de meryem ana otu atıyorlar suya. Çok ilgimi çekiyor ama öyle bir şansım yok malesef☹️

Tamam canım, ben de kendi listemin son halini çantayı kapatırken ekleyeceğim buraya tekrar. Belki almışsındır ama yazmamışsındır, bebişe ağız bezi, ıslak mendil ve pamuk. Kendine de sade nescafe ve rezene çayı
Normal doğum isteyen kızlar aromatik yağlar (lavanta gibi) ve mumlar götürüyorlar, loş ortam sakinleştiriyormuş. Bir de fatma ana otu atıyorlar suya. Çok ilgimi çekiyor ama öyle bir şansım yok malesef☹️
AAA evet onları da koydum tabi. Hani alt açma organizeri almıştım ya ona yerleştirdim onları, Islak mendil, bebek temizleme pamuğu, ağız mendili (10'ar tane koymuştum)
Yiyecek içeçek olayını son hafta hazırlıycam :)
Lavanta yağı da çok ağır kokuyor, yasemin de aldım çok ağırlar... O yüzden yağ almam sanırım...
Meryem ana otu dediğin suda doğum için mi kullnılıyor. İlk kez duydum ben onu Gugucummmm:KK200:

Şükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demedi 😒 tekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz 😔 benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan

eller ayaklar hep yüzlerinde bu kuzuların🧡

ohh süper her şeyin yolunda olmasına çok sevindim, idrar ve kan da güzel çıkmıştır inşallah geriden geliyorum belki de yazmışsındır🎈

Yaaa son aylarda bu durum gerçekten çok stresli... Ben de şehir değişikliği yüzünden dr. değiştirmek zorunda kaldım. Yoksa başından beri aynı doktora gidiyordum, ne de güzeldii..
Umarım ikimiz içinde tez vakitte gönlümüze göre bir doktor çıkar....

Kızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Minik kelebeğim 1550 gr olmuş🌈🌈
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumu🤷🏼‍♀️ Ama şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
Ondan başka, boyu da 40 cm olmuş kuşumun🥺🥺🥺
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle❤️❤️🌈🌈🌈🌈

boylu bir kelebek geliyor bence🧡🧡🧡
ohh be günümüz şenlendi güzel haberlerle🚀🚀🚀

AAA evet onları da koydum tabi. Hani alt açma organizeri almıştım ya ona yerleştirdim onları, Islak mendil, bebek temizleme pamuğu, ağız mendili (10'ar tane koymuştum)
Yiyecek içeçek olayını son hafta hazırlıycam :)
Lavanta yağı da çok ağır kokuyor, yasemin de aldım çok ağırlar... O yüzden yağ almam sanırım...
Meryem ana otu dediğin suda doğum için mi kullnılıyor. İlk kez duydum ben onu Gugucummmm:KK200:
Organizerlar çok kurtarıcı oldu😍 ufak tefek eksiklerimiz çıkarsa da son ana kadar burda konuşa konuşa ekleriz. Hepimizin unuttuğu bir şey olursa da önemli değil artık, hiç eşyasız apar topar gitmişti teyzem doğuma, pijamasını terliğini bile yakınlardan alıp geldiler, yıkama ütüleme de yok tabi🤣 şimdi boyundan büyük çocuğu. Bir şekilde oluyor, tamamlanıyor eksikler.
Doğum için kullanıyorlar canım aktarda satılıyor çalı gibi birşey, su dolu bir kabın içine atıyorlar, dua ediyorlar falan. O açıldıkça rahim de açılıyor diye inanılıyormuş, eskilerden ebeler yaparmış. Batıl gelebilir ama ben enerji olayına baya inanıyorum.

aynı gün randevumuz 🧡

ayyy ağlıycam şimdi ne güzel bi haber🙏 tüm gün giremedim, çok şükür🧡🧡 minnoş da kıcaman olmuş bu arada önceki haftalarda bende de özellikle rahime yakın yerde aşağıda sancı oluyodu

e o zaman inşallah bi sonraki kontrole babası da olacak🙏🧡🧡 inşallahhhh
İnşallah canım 🤲 Allah'ım nasip etsin.

Aaa o zaman bakmasa bile ben isteyeyim. Ben de erken doğmuşum çünkü, biraz kaygılanıyorum o yüzden. İnşallah zamanını beklerler 😇
Ben de aynı endişeyi taşıyorum😅 erken doğurmaktan korkuyorum dedim daha doğmasın çok erken😬 doktor öyle bi kaide yok merak etme dedi rahatladım biraz sonuçta o zaman bi yerde herkes erken doğurmaya başlardı. Rahat olalım😇❤️

Organizerlar çok kurtarıcı oldu😍 ufak tefek eksiklerimiz çıkarsa da son ana kadar burda konuşa konuşa ekleriz. Hepimizin unuttuğu bir şey olursa da önemli değil artık, hiç eşyasız apar topar gitmişti teyzem doğuma, pijamasını terliğini bile yakınlardan alıp geldiler, yıkama ütüleme de yok tabi🤣 şimdi boyundan büyük çocuğu. Bir şekilde oluyor, tamamlanıyor eksikler.
Doğum için kullanıyorlar canım aktarda satılıyor çalı gibi birşey, su dolu bir kabın içine atıyorlar, dua ediyorlar falan. O açıldıkça rahim de açılıyor diye inanılıyormuş, eskilerden ebeler yaparmış. Batıl gelebilir ama ben enerji olayına baya inanıyorum.
Evet ya dediğin gibi eksik olursa da hepimiz şehir merkezindeyiz, bir şekilde halledilir heralde.. Artık eksik bişi de çıkmasın ama ya :)
Enerji olayına da ben de inanırım, ama bir takım taşların enerjisine....:KK50:
Mesela ben bebişe ne aldım kızlaaar... minnoş boynuna gerçek kehribardan bir kolye:KK200::nazar:
WhatsApp Image 2022-04-12 at 12.04.43.jpeg

X