2022 ikizler burcu anneleri

22 nisanda 32 haftaya gireceğim canım. Bugün çağırmadılar yazı tebliğ edilmediği için galiba ama yarın giderim heralde. Evet artık zorlanıyoruz, ayakta kalmak çok zor özellikle.
Oh oh süper fazla fazla koymuşsun, ben de öyle yapıcam zaten el kadar eşyaları, kullanmadığım geri gelir.
Bir de kızlar ben kilitli poşetlerin büyüklerinden aldım, organizerlerin içine hep onlara grupladım. Özellikle doğumhaneye verilen kıyafeti çıtlı poşette ver dedi doğum yapan arkadaş. Yere düşer bir şey olur çöpe atıp geçerler dedi.

karaca3443 nasıldı mesai canım? Zorluk yaşadın mı? Beni arayıp çağırmadılar, yazı gelmesini mi bekliyorlar hiç anlamadım. Bugünü de evde geçirdim
Oooo şanslısın valla canım inşallah çağırmazlar. Mesai rahattı canım zaten halimi görüp yoğun çalıştırmayacaklar. Bişey yapmadım bugün. Bir yazı gelecek mi hiç sormadım bile. Ama başka kurumlarda da başlayan arkadaşlar oldu sen hiç ses etme

Ben sabah 8de mesaj attım ve aradım aslında, biz seni arayalım dedi personel. Öğlen henüz yazı yok dedi. İllaki çağıracaklar biliyorum ya böyle her an telefon başında beklemek de değişik bu haftayı bari atlatsam gibi ütopik hayallerim var
Sevindim iyi geçmesine, inşallah sorunsuz atlatırız kalan azcık zamanımızı da

Maşallah tosunuma, bence şeker değildir, korkma.... Gayet sağlıklı bir tosbiktir o ... O bacaklar tam ısırmalık annesi.
Benim tosbikte 32 de 1950 gram geldi. Aksarayın havası suyu yarıyor demekki :)

Olsun kuzu gitmediğin her gün kar valla, ki aramışsın bile sen daha ne yapacaksın.

Ben 32 de başlayacaktım zaten yapacak bir şey yok gidip geleceğiz, bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o

Ben de bu koyduklarımın hepsini takım takım kilitli poşetlere koydum. Şeffaf oldukları için daha mantıklı geldi bana.
Keseler gözükmüyor, bir de onlara yazı yazmak falan. Gerek görmedim. Kilitli poşetler gayet iyi oldu
Kendimin eşyalaırnı da zaten valice koyacağım.
-Şimdilik 2 gecelik, sabahlıklı,
-2 pijama takımı,
-göğüs pedi,
-gümüş kalkanlar
- Depend
- Emzirme atletleri, siyah,beyaz
- İç çamaşırları
- iki terlik, biri foto çekimi için
- Bir tane beyaz şık bir sabahlık - gecelik takımı (Foto için, ama henüz almadım)
- Taç
- Göğüs kremi,
- Göğü pompası
- Kuru şampuan,
- Düzleştirici,
-Makyaj malzemeleri, temizleme mendili
- Nemlendirici
- Diş macunu vs....
Bunları henüz yerleştirmedim..... Aklıma gelen olursa eklerim :)

Sanki yurt dışına tatile gidiyoruz :)
Bu kadar şey kullanacakmıyız çok merak ediyorum :)

22 de tam 32+0 mı oluyorsun tatlım.
Bu arada bende kilitli poşetle kategori olarak ayıracağım organizer içine temizcek kalsın kullanılmayan geri gelsin neyde ne var gibisinden

Mecbur herkeste oluyor mide yanması fazla veya az olarak
31+6 da almıştın raporu değil mi canım.. 32+1 gibi olucak benim randevum insanın aklını kurcalıyor istersen istemez.

Mecbur herkeste oluyor mide yanması fazla veya az olarak
31+6 da almıştın raporu değil mi canım.. 32+1 gibi olucak benim randevum insanın aklını kurcalıyor istersen istemez.
Evet kuzu 31+6 da almıştım. Zaten raporda 32 yazıyor, artısı eksisi yok. Gerçi gününü sen tam ayarlamışsın

Maşallah tosunuma, bence şeker değildir, korkma.... Gayet sağlıklı bir tosbiktir o ... O bacaklar tam ısırmalık annesi.
Benim tosbikte 32 de 1950 gram geldi. Aksarayın havası suyu yarıyor demekki :)
ankara da yaşıyoruzda aileler aksarayda sık sık gidip geliyoruz
bu ay birde grip atlattım nasıl bu kadar kilo aldı anlamadım
tosbikler bizi içten içten yiyor demek kigerçi ben kiloda çok almadım yediğimin hepsi minnoşuma gidiyor herhalde bakalım doğuma kadar ne olacak

pazartesi minnoşlarını da ekleyelimmm

M muge demir ve Hayalperestasya

güzel yanaklar ve güzel haberler beliyoruzz
Şükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demedi tekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan

22 de tam 32+0 mı oluyorsun tatlım.
Bu arada bende kilitli poşetle kategori olarak ayıracağım organizer içine temizcek kalsın kullanılmayan geri gelsin neyde ne var gibisinden
31+6 oluyorum canım, 23ü resmi tatile geliyor, ertesi gün de pazar. İster cuma ister pazartesi gel dedi doktor. Tam 32+0 olacak diye bir şey yok galiba önemli olan 1-2 gün içerisinde çalışır ya da çalışamaz diye rapor almak.
Evet ya içime sindi temiz temiz

Olsun kuzu gitmediğin her gün kar valla, ki aramışsın bile sen daha ne yapacaksın.

Ben 32 de başlayacaktım zaten yapacak bir şey yok gidip geleceğiz, bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o
Özellikle aradım zaten, sonra laf etmesinler diye. İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacınız olacak diyor zaten tecrübeliler. Başlamışken ben de devam ederim artık bir aksilik çıkmazsa.
Sağol canım paylaşımın için kendimi kontrol ediyorum sizin listelerden iyi oluyor. Ben pompayı hastaneye sorcam, hastane tipi varsa yanıma almayacağım.
Ay ben de 1 valiz 1 çanta yaptım, eşim bu ne tatile mi gidiyoruz diyor. Haberi yok hepsi lazım olacak şeyler

Gözün aydın canım iyi haberlerine sevindim şeker çıkabilir sadece ama dersin çıkarsa da toktum biraz da tatlı yemiştim diye

Gözün aydın canım iyi haberlerine sevindim şeker çıkabilir sadece ama dersin çıkarsa da toktum biraz da tatlı yemiştim diye
Aynen eşime dedim kaç verme dedi ama mecbur vermem gerek dedim korka korka verdim insallh sorun çıkmaz Allah'tan videoya çekiyorum bakıp bakıp hasret gideriyorum rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasipr etsin insallh bayramdan sonra bende çantamı hazırlayayım insallh

Çok güzel liste olmuş sendeki kilitli poşetlerin ölçüsü nasıl ben de öyle bakayım
Koroplastın küçük boyu 20x25 büyüğü 26x28

Ne kadar şanslısın yaaa:)) tam 32 olduğunda izin kalkdı. benim de 2 haftam kaldı 32 ye yıllık izin ve raporla 2 hafta idare edicem artık napiim buna da şükür

Magnezyum her gün al günde 1-2 maden suyu da iç dedi kemik ağrılarını sordum da tekrar kalsiyum vermedi ama vitaminimi değiştirdi. Süt falan ben de içemiyorum hak getire
Ya benim midem iyiydi bugün çok acıkmıştım ayaküstü açma yedim yemez olaydım midem cayır cayır…kesinlikle mayalı hamur işleri yakıyor acayip. Gaviscon içiyorum ben yanma durumlarında. 6 kaşığa kadar içebilirsin demişti doktor. İlaç yetmiyor mu kesmeye?
Decavit benimki de beğenmedi, devletteki yazmıştı 2 tane falan içmiştim özeldeki bıraktırdı gereksiz içi boş dedi ama bilemiyorum tabii
Gözünaydın canım Nst için bana normal öğünden sonra tok bi şekilde gel dedi. 32 de gidicem ben de nst için

Kızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Minik kelebeğim 1550 gr olmuş
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumu Ama şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
Ondan başka, boyu da 40 cm olmuş kuşumun
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…