- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.081
Ben suda eritilenleri içemedim midemi çok bulandırdığı için magosit verdi doktor. 2. Kutumdayım her gün içiyorum, memnunumVeririm canım. Allah izin verir de o güzel haberi alırsam başka birşey istemiyorum şuan.
İnşallah
Çok teşekkür ederim. Bugünde tüp bebek arkadaşım doğum yapmış 7 aylık. Bebek maalesef kuvezde imişAnneden enfeksiyon kapmış. Korktum biraz. Suyu az içiyordum. Şimdi suya saldıracağım artık. Magnezyum verdi ama kendi reklam ürünü önünde duran kağıdı verdi. Eczaneye sor daha iyi bilgi alırsın dedi. Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum varsa önerir misiniz?
Canım eğer hap içemiyorsan hiç bulaşma ama sorunsuz içiyorum dersen magnimore kullanıyorum, hafif spor da yapıyorum bir kez bile kramp yaşamadım şom ağzımı açmayım daVeririm canım. Allah izin verir de o güzel haberi alırsam başka birşey istemiyorum şuan.
İnşallah
Çok teşekkür ederim. Bugünde tüp bebek arkadaşım doğum yapmış 7 aylık. Bebek maalesef kuvezde imişAnneden enfeksiyon kapmış. Korktum biraz. Suyu az içiyordum. Şimdi suya saldıracağım artık. Magnezyum verdi ama kendi reklam ürünü önünde duran kağıdı verdi. Eczaneye sor daha iyi bilgi alırsın dedi. Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum varsa önerir misiniz?
tüm bebişler sağlıklı olsunlar bir an önce annelerine kavuşsunlar çok geçmiş olsun arkadaşınaVeririm canım. Allah izin verir de o güzel haberi alırsam başka birşey istemiyorum şuan.
İnşallah
çok geçmiş olsun nasıl rahatsızlandın canım kasılma falan mı arttıkızz nazar değdi bana sanırım. perşembeyi cumaya bağlayan gece rahatsızlandım doktora gittik acele başka bir doktor muayene etti baş yukarıda dedi bütün dünyam yıkıldı
Ya benim de kemiklerim çok ağrıyor kalça eklemim sökülmüş gibi ağrıyor sabahlarıtüm bebişler sağlıklı olsunlar bir an önce annelerine kavuşsunlar çok geçmiş olsun arkadaşına
canım benim kemik ağrılarım fazlaydı sadece magnezyum değilde kalsiyum magnezyum d vitamini hepsi birarada osteocare verdi günde iki tane içiyorum çok memnunum kalça kemiklerim kırılmış gibi ağrıyordu çünkü sende ihtiyacın doğrultusunda sana hangisi iyi gelecekse doktoruna ya da eczacına danış bence
Ben iki gün içmeyim hemen ağrı geliyor özellikle kalçayla bacağımın birleştiği kemik kırılıyor gibi ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum bana çok iyi geldi osteocare biraz pahalıya geliyor ama yapacak bişey yokYa benim de kemiklerim çok ağrıyor kalça eklemim sökülmüş gibi ağrıyor sabahlarıd vit de aksatmıyorum kalsiyum yetersiz demek ki bugün ben de sorayım onu. İlaçta sonra nasılsın? Beslenmende yoğurt peynir porsiyonlarını değiştirdin mi takviyeden sonrs
Birde bunda d vitamini magnezyum kalsiyum bir arada 10 tane ilaç içmemiş oluyorum hiç ilaç alışkanlığımda yoktur hemen unuturum o yönden de benim için iyiYa benim de kemiklerim çok ağrıyor kalça eklemim sökülmüş gibi ağrıyor sabahlarıd vit de aksatmıyorum kalsiyum yetersiz demek ki bugün ben de sorayım onu. İlaçta sonra nasılsın? Beslenmende yoğurt peynir porsiyonlarını değiştirdin mi takviyeden sonrs
Ben Baby's Green aldım, kullandım. Kokusuz, güzel. Tabi temiz ürünler yıkadığım için leke çıkarma özelliğini bilmiyorum. Ama içerik olarak tertemizBebeğin ilk kıyafetlerini en azından alerji falan yapmaması için ne kullansam kararsız kaldım. Hemen hepsinde olumlu-olumsuz yorum var zaten
Maşallah, gözün aydın, minik prenses büyümüş annesi....1266gr olmuşuzHerşey yolunda haftasıyla uyumlu dedi. Benim 2 3 gündür biraz sancılarım oluyor. Neden dedi anlattım. Stresten o zaman. Ama sıklaşırsa gel mutlaka dedi. Erken doğumu tetikler çoğalırsa dedi. İnşallah öyle bı durum olmaz. Yasa da TBMM'den gecti resmi gazeteyi bekliyoruz. İnşallah hepimizin güzel haberler alacağı bir hafta olur
Bana hiç magnezyum vermedi doktorum. Özellikle dedim hatta herkes içiiyor bana da mı verseniz. Gerek yok dedi.... decavit içtiğim için mi acaba? Gerçi decaviti de içmene gerek yok dedi.....Doktorların hepsi ayrı telden....Ben iki gün içmeyim hemen ağrı geliyor özellikle kalçayla bacağımın birleştiği kemik kırılıyor gibi ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum bana çok iyi geldi osteocare biraz pahalıya geliyor ama yapacak bişey yok
Ben hayatta sade yoğurt yiyemem midem kalkıyor akşam yemeğinde cacık belki bir kaşık yemeğin yanında yoğurt o kadar sütte içemiyorum aşırı gaz yapıyor laktozsuz sütlerin küçüğünden bir tane içiyorum kaşar peynir yemeye çalışıyorum hergün değil ama yiyebildiğim günler yiyorum
Doktoruna danış canım acıyla ağrıyla hamilelik geçirmek zor gerçekten
Ayy ayy maşallah size benimde bayram sonrası ilk işim çanta hazırlamak olacakKızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..
Eeee artık 32 hafta geride kaldı,
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Kazanılmış hak olarak bari izne çıkanlar devam etseydi...
Ben de tam 32. hafta doğum öncesi iznine çıktım bu haftadan itibaren.
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü
Siz neler yapıyorsunuz. ???
Benim doktorda çok vitamin yanlısı değil canım şişirmeyin bebekleri vitamini basıp diyorBana hiç magnezyum vermedi doktorum. Özellikle dedim hatta herkes içiiyor bana da mı verseniz. Gerek yok dedi.... decavit içtiğim için mi acaba? Gerçi decaviti de içmene gerek yok dedi.....Doktorların hepsi ayrı telden....
Oh bi rahatlık geliyor hazır oluncaKızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü
Ya hayırlı olsun ne güzelKızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..
Sorma felaket bir şey....Ayy ayy maşallah size benimde bayram sonrası ilk işim çanta hazırlamak olacak
Mide yanması bende var canım çoğumuz yaşıyoruz sanırım şurup bi nebze alıyor alevini ama yine kaldığı yerden devam ediyoryemeklerle hiç bir ilgisi yok ne yersem yeyim ya da yemeyim yine oluyor
Geri başladın mı sen kuzu,Oh bi rahatlık geliyor hazır oluncabenim pek mide yanma problemim olmuyor maşallah, mide ilacımı içiyorum ama benimki hap, bir de yastığımı yüksek tutuyorum, yatmadan 3 saat önce kesinlikle bir şey yemiyorum, tahin kaşıklıyorum arada. Ama tabi belki de bunlar çok problem yaşamadığım için iyi geliyor.
Ay son haftalarımız kalmıştı ki malesef iptal olduneyse bir süre dinlenmiştik en azından.
Bu arada çantana neler koydun canım, listen varsa paylaşımlara açığım
Demir ilacı ben de içiyorum. Kanımızın 12 olması gerekiyormuş benimki 11.7 çıktı. Ondan dolayı içiyorum.Benim doktorda çok vitamin yanlısı değil canım şişirmeyin bebekleri vitamini basıp diyor
Benim kan sınırda o yüzden kan ilacı birde kemik ağrısı için magnezyum verdi daha da ilerlemesin ağrılar diye
Sağolasın rüya kızı. 31 hafta rapor olayı çok basit... Dilekçe örneği de google da var. Hemen halledersinYa hayırlı olsun ne güzelşimdi benim önümde 32. Hafta raporu olayı var
Yatma şekli konusunda uğraşıyorum bendemide yanması böyle bazen ağzıma ağzıma geliyor şeklinde oluyor ama uyutmayacak kadar değil.
Bi önceki kontrolde 900 gr civarıydı 1640 gr geldi haftası da 31 haftayla uyumlu üç hafta önden gidiyor şuan@Miyacım
Sorma felaket bir şey....
Bu arada gözün aydın miniğini görmüşsün, her şey yolundaymış çok şükür.
Bu arada 29 haftalık kaç gram geldi, doktor şeker mi var diye şüphelendi kuzum.
Çok şükür yokmuş. Ne güzel haberler bunlar böyle.
Çanta hazırlayıp kenara koymak beyni hafifletiyor.
Ben hazırlayana kadar her gün kafamı meşgul ediyordum.... Şöylemi böylemi vs. diye. Sende hazırlayınca rahatlarsın