2022 ikizler burcu anneleri

Geri başladın mı sen kuzu,
32. Haftaya ne zaman giriyorsun... Bu aşamada çalışmakta yorucu olur... Dikkat et kendine...
Çantaya ne aldıysam hepsinden koydum :KK47:

- 4 tane hastane çıkışı, biri 10 lu diğerleri 7 li
- 4 tane patikli alt, 4 tane üst
- Fotoğraf için tavşanlı kombin :) (bu çok minnoş)
- uzun kollu, kısa kollu çıt çıtlı badi,
- bir kalın battaniye, 2 tane ince, 2 tane müslim
- Bebek bezi, bebek bakım örtüsü
- Pişik kremi
- Emzik
- Mama kaşığı (Emmezse sütü onunla içirebilirler diye)
- Küçük cam biberon
- Yedek şapkalar
- Yedek eldivenler
- Tırnak makası

Sanırım bunlar, atladığım varsa sonradan aklıma gelir kesin, yazarım yine
22 nisanda 32 haftaya gireceğim canım. Bugün çağırmadılar yazı tebliğ edilmediği için galiba ama yarın giderim heralde. Evet artık zorlanıyoruz, ayakta kalmak çok zor özellikle.
Oh oh süper fazla fazla koymuşsun, ben de öyle yapıcam zaten el kadar eşyaları, kullanmadığım geri gelir.
Bir de kızlar ben kilitli poşetlerin büyüklerinden aldım, organizerlerin içine hep onlara grupladım. Özellikle doğumhaneye verilen kıyafeti çıtlı poşette ver dedi doğum yapan arkadaş. Yere düşer bir şey olur çöpe atıp geçerler dedi.

karaca3443 karaca3443 nasıldı mesai canım? Zorluk yaşadın mı? Beni arayıp çağırmadılar, yazı gelmesini mi bekliyorlar hiç anlamadım. Bugünü de evde geçirdim😇
Oooo şanslısın valla canım inşallah çağırmazlar. Mesai rahattı canım zaten halimi görüp yoğun çalıştırmayacaklar. Bişey yapmadım bugün. Bir yazı gelecek mi hiç sormadım bile. Ama başka kurumlarda da başlayan arkadaşlar oldu sen hiç ses etme 🧿

Oooo şanslısın valla canım inşallah çağırmazlar. Mesai rahattı canım zaten halimi görüp yoğun çalıştırmayacaklar. Bişey yapmadım bugün. Bir yazı gelecek mi hiç sormadım bile. Ama başka kurumlarda da başlayan arkadaşlar oldu sen hiç ses etme 🧿
Ben sabah 8de mesaj attım ve aradım aslında, biz seni arayalım dedi personel. Öğlen henüz yazı yok dedi. İllaki çağıracaklar biliyorum ya böyle her an telefon başında beklemek de değişik😂 bu haftayı bari atlatsam gibi ütopik hayallerim var😊😊
Sevindim iyi geçmesine, inşallah sorunsuz atlatırız kalan azcık zamanımızı da

Bi önceki kontrolde 900 gr civarıydı 1640 gr geldi haftası da 31 haftayla uyumlu üç hafta önden gidiyor şuan 🤦🏼‍♀️Bir hafta öndeydi zaten bu ay biraz daha tombikleşti normal istiyorum canım doğumu inşallah şartlar el verirse şeker yoksa korkma iri bebekte olabilir dedi doktor takip edicez bakalım
Maşallah tosunuma, bence şeker değildir, korkma.... Gayet sağlıklı bir tosbiktir o ... O bacaklar tam ısırmalık annesi.
Benim tosbikte 32 de 1950 gram geldi. Aksarayın havası suyu yarıyor demekki :)

Ben sabah 8de mesaj attım ve aradım aslında, biz seni arayalım dedi personel. Öğlen henüz yazı yok dedi. İllaki çağıracaklar biliyorum ya böyle her an telefon başında beklemek de değişik😂 bu haftayı bari atlatsam gibi ütopik hayallerim var😊😊
Sevindim iyi geçmesine, inşallah sorunsuz atlatırız kalan azcık zamanımızı da
Olsun kuzu gitmediğin her gün kar valla, ki aramışsın bile sen daha ne yapacaksın.

Ben 32 de başlayacaktım zaten yapacak bir şey yok gidip geleceğiz, bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o 🙏🙏

22 nisanda 32 haftaya gireceğim canım. Bugün çağırmadılar yazı tebliğ edilmediği için galiba ama yarın giderim heralde. Evet artık zorlanıyoruz, ayakta kalmak çok zor özellikle.
Oh oh süper fazla fazla koymuşsun, ben de öyle yapıcam zaten el kadar eşyaları, kullanmadığım geri gelir.
Bir de kızlar ben kilitli poşetlerin büyüklerinden aldım, organizerlerin içine hep onlara grupladım. Özellikle doğumhaneye verilen kıyafeti çıtlı poşette ver dedi doğum yapan arkadaş. Yere düşer bir şey olur çöpe atıp geçerler dedi.
Ben de bu koyduklarımın hepsini takım takım kilitli poşetlere koydum. Şeffaf oldukları için daha mantıklı geldi bana.
Keseler gözükmüyor, bir de onlara yazı yazmak falan. Gerek görmedim. Kilitli poşetler gayet iyi oldu :KK36:
Kendimin eşyalaırnı da zaten valice koyacağım.
-Şimdilik 2 gecelik, sabahlıklı,
-2 pijama takımı,
-göğüs pedi,
-gümüş kalkanlar
- Depend
- Emzirme atletleri, siyah,beyaz
- İç çamaşırları
- iki terlik, biri foto çekimi için
- Bir tane beyaz şık bir sabahlık - gecelik takımı (Foto için, ama henüz almadım)
- Taç
- Göğüs kremi,
- Göğü pompası
- Kuru şampuan,
- Düzleştirici,
-Makyaj malzemeleri, temizleme mendili
- Nemlendirici
- Diş macunu vs....
Bunları henüz yerleştirmedim..... Aklıma gelen olursa eklerim :)

Sanki yurt dışına tatile gidiyoruz :)
Bu kadar şey kullanacakmıyız çok merak ediyorum :)

22 de tam 32+0 mı oluyorsun tatlım.
Bu arada bende kilitli poşetle kategori olarak ayıracağım organizer içine 😊 temizcek kalsın kullanılmayan geri gelsin neyde ne var gibisinden

Sağolasın rüya kızı. 31 hafta rapor olayı çok basit... Dilekçe örneği de google da var. Hemen halledersin :KK50:

Bence yatınca oluyor, dediğin gibi ağzıma acı bir tat geliyor ve o da acıtıyor boğazımı....Allahtan her gün olmuyor.
Şurubu düzenli mi içmek gerekiyor bilemedim. Ben artık çok olursa içiyorum.....:anneadayı::KK49:
Mecbur herkeste oluyor mide yanması fazla veya az olarak 🙈
31+6 da almıştın raporu değil mi canım.. 32+1 gibi olucak benim randevum insanın aklını kurcalıyor istersen istemez.

Mecbur herkeste oluyor mide yanması fazla veya az olarak 🙈
31+6 da almıştın raporu değil mi canım.. 32+1 gibi olucak benim randevum insanın aklını kurcalıyor istersen istemez.
Evet kuzu 31+6 da almıştım. Zaten raporda 32 yazıyor, artısı eksisi yok. Gerçi gününü sen tam ayarlamışsın :dondurma:

Maşallah tosunuma, bence şeker değildir, korkma.... Gayet sağlıklı bir tosbiktir o ... O bacaklar tam ısırmalık annesi.
Benim tosbikte 32 de 1950 gram geldi. Aksarayın havası suyu yarıyor demekki :)
ankara da yaşıyoruzda aileler aksarayda sık sık gidip geliyoruz 🥰
bu ay birde grip atlattım nasıl bu kadar kilo aldı anlamadım🙄
tosbikler bizi içten içten yiyor demek ki😅gerçi ben kiloda çok almadım yediğimin hepsi minnoşuma gidiyor herhalde bakalım doğuma kadar ne olacak

pazartesi minnoşlarını da ekleyelimmm 🍼👩‍💻

M muge demir ve Hayalperestasya Hayalperestasya

🧡 güzel yanaklar ve güzel haberler beliyoruzz🧡
Şükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demedi 😒 tekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz 😔 benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan

22 de tam 32+0 mı oluyorsun tatlım.
Bu arada bende kilitli poşetle kategori olarak ayıracağım organizer içine 😊 temizcek kalsın kullanılmayan geri gelsin neyde ne var gibisinden
31+6 oluyorum canım, 23ü resmi tatile geliyor, ertesi gün de pazar. İster cuma ister pazartesi gel dedi doktor. Tam 32+0 olacak diye bir şey yok galiba önemli olan 1-2 gün içerisinde çalışır ya da çalışamaz diye rapor almak.
Evet ya içime sindi temiz temiz🥰

Olsun kuzu gitmediğin her gün kar valla, ki aramışsın bile sen daha ne yapacaksın.

Ben 32 de başlayacaktım zaten yapacak bir şey yok gidip geleceğiz, bebişler sağlıklı olsun da önemli olan o 🙏🙏
Özellikle aradım zaten, sonra laf etmesinler diye. İzne doğum sonrası daha çok ihtiyacınız olacak diyor zaten tecrübeliler. Başlamışken ben de devam ederim artık bir aksilik çıkmazsa.
Ben de bu koyduklarımın hepsini takım takım kilitli poşetlere koydum. Şeffaf oldukları için daha mantıklı geldi bana.
Keseler gözükmüyor, bir de onlara yazı yazmak falan. Gerek görmedim. Kilitli poşetler gayet iyi oldu :KK36:
-2 pijama takımı,
-göğüs pedi,
-gümüş kalkanlar
- Depend
- İç çamaşırları
- Bir tane beyaz şık bir sabahlık - gecelik takımı (Foto için, ama henüz almadım)
- Taç
- Göğüs kremi,
- Göğü pompası
- Kuru şampuan,
- Düzleştirici,
- Nemlendirici
- Diş macunu vs....

Sağol canım paylaşımın için🥰 kendimi kontrol ediyorum sizin listelerden iyi oluyor. Ben pompayı hastaneye sorcam, hastane tipi varsa yanıma almayacağım.
Ay ben de 1 valiz 1 çanta yaptım, eşim bu ne tatile mi gidiyoruz diyor. Haberi yok hepsi lazım olacak şeyler😊

Şükür canım bebeğimi gördüm içim rahat etti annesinin kuzusu ayakları kafasına kadar getirmiş elleriyle tutuyordu ilk defa bukadar net gördüm normalde totosunu gosterirdi kuzum oynamasınına şaşırdı dikkat et dedi kilosu haftasına uyumlu boyu bir hafta önde uzun dedi ama kaç cm demedi 😒 tekrar kan ıdrar tahlili verdim geldim şükür icim rahatladı şeker ve tatlı azda olsa arada yesem yavrum kıpırdamıyor yemeyince olsun den genede yeme dedi bende yavrum ultrasonda kıpır kıpır olsun diye çikolata yemiş gitmiştim korkumdan diyemedim kanda verdim umarım bişi çıkmaz 😔 benden durumlar bu nst bidaki aya konrrole geldinde giricem insallh şuan
Gözün aydın canım iyi haberlerine sevindim😍 şeker çıkabilir sadece ama dersin çıkarsa da toktum biraz da tatlı yemiştim diye😅

Gözün aydın canım iyi haberlerine sevindim😍 şeker çıkabilir sadece ama dersin çıkarsa da toktum biraz da tatlı yemiştim diye😅
Aynen eşime dedim kaç verme dedi ama mecbur vermem gerek dedim korka korka verdim insallh sorun çıkmaz Allah'tan videoya çekiyorum bakıp bakıp hasret gideriyorum rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasipr etsin insallh bayramdan sonra bende çantamı hazırlayayım insallh

-2 pijama takımı,
-göğüs pedi,
-gümüş kalkanlar
- Depend
- İç çamaşırları
- Taç
- Göğüs kremi,
- Göğü pompası
- Kuru şampuan,
- Düzleştirici,
- Nemlendirici
- Diş macunu vs....

Çok güzel liste olmuş 🥰 sendeki kilitli poşetlerin ölçüsü nasıl ben de öyle bakayım 🤗
Koroplastın küçük boyu 20x25 büyüğü 26x28

Kızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..

Eeee artık 32 hafta geride kaldı, :skandal:
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Kazanılmış hak olarak bari izne çıkanlar devam etseydi... :super:
Ben de tam 32. hafta doğum öncesi iznine çıktım bu haftadan itibaren. :KK16:
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü :KK43:
Siz neler yapıyorsunuz. ???
Ne kadar şanslısın yaaa:)) tam 32 olduğunda izin kalkdı. benim de 2 haftam kaldı 32 ye yıllık izin ve raporla 2 hafta idare edicem artık napiim buna da şükür🙏

Ben iki gün içmeyim hemen ağrı geliyor özellikle kalçayla bacağımın birleştiği kemik kırılıyor gibi ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum bana çok iyi geldi osteocare biraz pahalıya geliyor ama yapacak bişey yok
Ben hayatta sade yoğurt yiyemem midem kalkıyor akşam yemeğinde cacık belki bir kaşık yemeğin yanında yoğurt o kadar sütte içemiyorum aşırı gaz yapıyor laktozsuz sütlerin küçüğünden bir tane içiyorum kaşar peynir yemeye çalışıyorum hergün değil ama yiyebildiğim günler yiyorum
Doktoruna danış canım acıyla ağrıyla hamilelik geçirmek zor gerçekten
Magnezyum her gün al günde 1-2 maden suyu da iç dedi kemik ağrılarını sordum da tekrar kalsiyum vermedi ama vitaminimi değiştirdi. Süt falan ben de içemiyorum hak getire🤣🤣
Kızlar benim de bebiş çantası hazır... Yıkadım, ütüledim ve çantaya yerleştirdim. Çantamızı kenara koydum..

Eeee artık 32 hafta geride kaldı, :skandal:
24. Hafta iznini son kullananlar biz olduk sanırım. Ama geri çağırmaları ne kadar saçma bir şey.
Kazanılmış hak olarak bari izne çıkanlar devam etseydi... :super:
Ben de tam 32. hafta doğum öncesi iznine çıktım bu haftadan itibaren. :KK16:
Bazı geceler midem o kadar fena yanıyor ki saat 4'lere kadar uyuyamıyorum... Bu mide yanması felaket yaaaaa... Şurubu içiyorum bazen, yine de kötüü :KK43:
Siz neler yapıyorsunuz. ???
Ya benim midem iyiydi bugün çok acıkmıştım ayaküstü açma yedim yemez olaydım midem cayır cayır…kesinlikle mayalı hamur işleri yakıyor acayip. Gaviscon içiyorum ben yanma durumlarında. 6 kaşığa kadar içebilirsin demişti doktor. İlaç yetmiyor mu kesmeye?
Bana hiç magnezyum vermedi doktorum. Özellikle dedim hatta herkes içiiyor bana da mı verseniz. Gerek yok dedi.... decavit içtiğim için mi acaba? Gerçi decaviti de içmene gerek yok dedi.....Doktorların hepsi ayrı telden....
Decavit benimki de beğenmedi, devletteki yazmıştı 2 tane falan içmiştim özeldeki bıraktırdı gereksiz içi boş dedi ama bilemiyorum tabii
Gözünaydın canım❤️❤️❤️ Nst için bana normal öğünden sonra tok bi şekilde gel dedi. 32 de gidicem ben de nst için

Kızlar randevudan çıktım ancak girebildim şimdi buraya.
Minik kelebeğim 1550 gr olmuş🌈🌈
Normalde karnı hep 2 hafta önden gidiyordu, diyete başladıktan sonraki ilk kontrolümde bugün karın çevresi haftasıyla uyumlu çıktı önde çıkmadı. Doktor da demek ki şekerdenmiş şeklinde yorumladı bu durumu🤷🏼‍♀️ Ama şöyle yanlış yönlendirme olmasın her ilerde gidende şeker var diye bir şey yokmuş, sadece tek bi tahlille şeker var veya yok demek yanlış dedi.
Ondan başka, boyu da 40 cm olmuş kuşumun🥺🥺🥺
32. Haftadan sonra 2 haftada bir gidecekmişim hem de nst başlayacakmış sonra gittikçe sıklaşacak dedi.
Benden haberler böyle❤️❤️🌈🌈🌈🌈

X