- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.881
maşallah kuzuşa kocaman olmuşKızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
31+6 günlük bebişim 1900 gram olmuş, boyunu söylemedi
Her şey yolunda çok şükür. Bu doktorda karşımda büyük ekran yoktu ben göremedim bebişi
Muayeneden sonra NTS'ye taktılar beni, ilk kez deneyimliyorum
30. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş. Yatar pozisyonda göbeğime bebişin kalp atışını ve hareketlerini takip etmek için aletler bağladılar. 20 dk boyunca o takılı kaldı. Elime bir tuş verdiler bebeğin hareketlerini hissettikçe tuşa bas dediler. Tıpkı rihter ölçeği gibi 20 dk boyunca çizelge şeklinde uzunca bir kağıt yazıldı. Onu tekrar doktoruma götürdüm. NTS sonucun süper dedi. 2 hafta sonra buluşalım dedi. Normal doğum mu sezeryan mı o zaman konuşuruz dedi
32. Haftalık izin için rapor yazdırdım. Kurumuma vermek için.
Bende ki havadisler bunlar
Allah allah benim de 156 çıktı pazartesi günü gel 100 gr olarak bi daha bakalım dediMerhaba canım, benim yüklemem 50 grdı. Üst değer 140tı, doktorum da 175 180e kadar sorun yok ama diyet yap dedi ve telefonda nelerden uzak durmam gerektiğini anlattı sadece. Sonra diyetisyen arkadaşımla görüştüm ve bu listeyi ve bilgileri ondan aldım. 1 haftadır uyguluyorum, doğuma kadar uygulayacağım ama ilerleyen haftalarda +250 kalori ve daha fazla protein eklenecekmiş.
Aslında kiloya hiç takılmamıştım, çünkü düşük kilolarla gebe kalanlar için 15-20 kg arası almak normal. Her gün 45 dk yürüyüşe de başladım, gerçekten bacak ve bel ağrım bile gitti.
Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Her şey yolunda çok şükür. Bu doktorda karşımda büyük ekran yoktu ben göremedim bebişi
30. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş. Yatar pozisyonda göbeğime bebişin kalp atışını ve hareketlerini takip etmek için aletler bağladılar. 20 dk boyunca o takılı kaldı. Elime bir tuş verdiler bebeğin hareketlerini hissettikçe tuşa bas dediler. Tıpkı rihter ölçeği gibi 20 dk boyunca çizelge şeklinde uzunca bir kağıt yazıldı. Onu tekrar doktoruma götürdüm. NTS sonucun süper dedi. 2 hafta sonra buluşalım dedi. Normal doğum mu sezeryan mı o zaman konuşuruz dedi
aaa mustela aralarında en temizlerinden diye biliyordum ben. mühendisin oğlu falan da onu öneriyorduAaa öyle mi hiç duymadımincia al istersen kuzum mustela ve bübchen için içerik kötü diyorlar..
kız maşallah sana 4 lt harika. ben max 1,5 içebiliyorum3 litre içiyordum, dün 4 içtim bugün iyiyim. Dediğin gibi belki de tansiyon da olabilir.
kuzucum ben 24. haftamda gittiğim de dönmüştü. sonra 27. gittim hala dönüktü. doktor döndüyse o şekilde kalır ama çok yaramazsa makat olabilir demişti. ben hala baş aşağı olduğunu düşünüyorum çünkü bütün hareketlerini yukarıda hissediyorum. dönen herkes yukarı da hissediyor sanırımKızlar bu haftalarda bebek dönüyor ya normalde topukları baya aşağıda hissederdim idrar torbasna vururdu falan artık öyle değil ama yan dönmüş gibi tam ters değilde sağda ayakları solda kafası var gibi icerde bu çok kez sağa sola dönebilir mi yoksa bı kere baş aşağı dönüp öyle mi kalıyor yada aşama aşama mi doncek üç dört gündür sağda solda takılıyor?
ay çok güzel haberler bunlar maşallah nazar değmesin canım.Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Pişik kremi ve şampuanda kesin içerik değişti. Hatta içerik değiştiğini mühendisoğlu kendi demişti sayfasında.. Diğer ürünlerinde de bakmak lazım kuzum. Premanın sayfasında iyi içeriklerde hiç mustela görmedimaaa mustela aralarında en temizlerinden diye biliyordum ben. mühendisin oğlu falan da onu öneriyordu
Şifa olsun kuzumgünaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldumgelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon
Ahhh maşallah yaaa 2 kilo demeeekkkKızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Bazen doktorlar riske atmak istemiyor canım. Benimki açlık şekerinde sorun yok dedi, sonraki gittiğimde tekrar açlık şekerime baktı. Diyete devam sorun yok dedi.Allah allah benim de 156 çıktı pazartesi günü gel 100 gr olarak bi daha bakalım dedi
Ben normalde de en az 2.5 içerdim canım, o yüzden alışık bünye. Alışık değilsen zor tabi, miden bulanır lıkır lıkır. Ah senin kuzucuk erkenden dönmüş mü ya, akıllı bıdık görevlerini geciktirmeden yapmışkız maşallah sana 4 lt harika. ben max 1,5 içebiliyorum
kuzucum ben 24. haftamda gittiğim de dönmüştü. sonra 27. gittim hala dönüktü. doktor döndüyse o şekilde kalır ama çok yaramazsa makat olabilir demişti. ben hala baş aşağı olduğunu düşünüyorum çünkü bütün hareketlerini yukarıda hissediyorum. dönen herkes yukarı da hissediyor sanırım
bence kültürde üreme çıkmayacakKızlar bugün üroloji randevum vardı. İdrar tahlilimde yine bakteri eritrosit ve lökosit çıkmış. Bu sefer kültür de verdim, onun sonucu cuma çıkacak. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr, röntgenle böbreklerime de bakılacak. Bakalım sonucunda neler olacak, aslında belirtimmve rahatsızlığım da yok ama önlem almak iyidir diye düşündüm
Sağolasın Miyacığımmaşallah kuzuşa kocaman olmuş
aaa ne güzel nst ye erkenden almış yakın takipte olacaksınız çok güzel
ayy ne güzel iki hafta da bire düştü kontroller o zaman
doktorla anlaşabildiniz mi nasıldı
Evet ya kocaman oldu bebişler :)1900 neredeyse 2 yaniiiiinanılmazz
nst de çok heyecanlı bakalım beni de sokacaklar mı gittiğimde
her şeyin yolunda olması harika, zaman yaklaşıyor olmasına rağmen kontrollü gidiyor olmak çok güzel
Eevet kdvcim, zaman azaldıkça biraz da tuhaf hissediyor insan. Tedirginlik, heyecan, korku... Karmaşık hisler :)ay çok güzel haberler bunlar maşallah nazar değmesin canım.
artık randevular sıklaştı en sevindiğim kısım bu :)
Sağolasın Gugubicim,Şifa olsun kuzum
Ahhh maşallah yaaa 2 kilo demeeekkknstyi ben de çok merak ediyorum, kemer gibi birşeymiş çok kayıyormuş diye duymuştum sadece. Doktoruna ilk kez gidiyordun, nasıl ilk izlenimin?
Bazen doktorlar riske atmak istemiyor canım. Benimki açlık şekerinde sorun yok dedi, sonraki gittiğimde tekrar açlık şekerime baktı. Diyete devam sorun yok dedi.
Ben normalde de en az 2.5 içerdim canım, o yüzden alışık bünye. Alışık değilsen zor tabi, miden bulanır lıkır lıkır. Ah senin kuzucuk erkenden dönmüş mü ya, akıllı bıdık görevlerini geciktirmeden yapmış
Geçmiş olsun baby, sıkıntılı bir durum yoktur ama tedbirli olmakta fayda var.Kızlar bugün üroloji randevum vardı. İdrar tahlilimde yine bakteri eritrosit ve lökosit çıkmış. Bu sefer kültür de verdim, onun sonucu cuma çıkacak. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr, röntgenle böbreklerime de bakılacak. Bakalım sonucunda neler olacak, aslında belirtimmve rahatsızlığım da yok ama önlem almak iyidir diye düşündüm
Yok canım 2 kere içtim ama en son içtiğimin üzerinden 15 gün geçti. Her tahlilde bakteri çıkınca tedirginliğim geçmedi. Doktorum bol su dese de ürologa baktırmak istedim. Eğer üreme olursa belki de farklı bir antibiyotik verirlerbence kültürde üreme çıkmayacakşase içtin mi önceki gecesinde kültüre girmeden
Aslında bir yönden de haklı, çok da ellemek istemiyorlar kanama olmasın diye. Benim dr da herşey yolunda gider kanama kontrol altında olursa alırım dedi zaten. Demek ki senin dr daha garantici.Sağolasın Gugubicim,
NTS kaymıyor, kemerlerle sıkıca bağlıyor zaten.
Bu doktor iyi ama miyomu ben almam dedi. Sezeryan dahi olsan onu başka bir ameliyatla alırız dedi daha bakmadan....
Oysaki Aksaray da 2 tane doktora gidiyordum ikisi de doğumda alırız diyorlardı hep...
Bunun böyle demesi hoşuma gitmedi. Doğumda kanama olduğu için çok riskli dedi. Zaten senin ki çok sıkıntılı değil dedi. Aksaray da ki doktor 11 cme yakın ölçüyordu bu 8 cm ölçtü. Doğumdan sonra zaten küçülür diyor. Çok ilginç. Normal doğum olmazsa sezeryan olursa dahi almazmış.... Eee ben tekrar tekrar mı ameliyat olayım.. Biraz ilginç geldi. O nedenle listemdeki diğer doktorlardan birine daha gideceğim....
Aaa bunu hiç bilmiyordum bak. Geçen sene çok yemiştim, alayım yarın faydalı olsun da napalım. Enfeksiyon ilerlemesin ya da bebeğe zararı olmasın da ne gerekirse yaparımGeçmiş olsun baby, sıkıntılı bir durum yoktur ama tedbirli olmakta fayda var.
Aslında yaş yaban mersini meyvesi yesen. O iyi geliyormuş diye duydum..
Ben rüyamda yiyodum diye gittim bir kaç kere aldım. Migroslarda var tabi kilosu 400 tl falan :)
2 kg olmuşşşKızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
Benim en son dönüktü hep aşağıda hissediyorumkız maşallah sana 4 lt harika. ben max 1,5 içebiliyorum
kuzucum ben 24. haftamda gittiğim de dönmüştü. sonra 27. gittim hala dönüktü. doktor döndüyse o şekilde kalır ama çok yaramazsa makat olabilir demişti. ben hala baş aşağı olduğunu düşünüyorum çünkü bütün hareketlerini yukarıda hissediyorum. dönen herkes yukarı da hissediyor sanırım
İyi olmuşKızlar bugün üroloji randevum vardı. İdrar tahlilimde yine bakteri eritrosit ve lökosit çıkmış. Bu sefer kültür de verdim, onun sonucu cuma çıkacak. Haftaya çarşamba tekrar çağırdı dr, röntgenle böbreklerime de bakılacak. Bakalım sonucunda neler olacak, aslında belirtimmve rahatsızlığım da yok ama önlem almak iyidir diye düşündüm
Kırmızı yaban Mersini idrar yolu ilaçlarında kullanılıyormuş her gün 1 yk yiyorum ben de kurusunu. Hepsiburadadan aldım yarım kilosu 70 civarı bişiydiGeçmiş olsun baby, sıkıntılı bir durum yoktur ama tedbirli olmakta fayda var.
Aslında yaş yaban mersini meyvesi yesen. O iyi geliyormuş diye duydum..
Ben rüyamda yiyodum diye gittim bir kaç kere aldım. Migroslarda var tabi kilosu 400 tl falan :)