2022 ikizler burcu anneleri

Bu hafta ben de yaşıyorum sabah baş ağrısı, hatta 2 gün önce dayanamadım parol içtim. Dün gece kalktım kalktım su içtim, bugün iyi uyandım. İlgisi var mıdır bilmiyorum canım

Gün içerisinde az su içmekten, aç kalmaktan, uykusuzluktan, tansiyondan kaynaklanabilir canım. Koku hassasiyetin varsa şuan tam geçiş mevsimi oda yapabilir.

Bunları bende çok merak ediyorum. Özeldeyim bende ne yapcaz nerelere ne zaman başvurcaz hiç bilmiyorum

Bu hafta ben de yaşıyorum sabah baş ağrısı, hatta 2 gün önce dayanamadım parol içtim. Dün gece kalktım kalktım su içtim, bugün iyi uyandım. İlgisi var mıdır bilmiyorum canım
S ssummer ne kadar doğru bilmiyorum ama güneşte patlamalar olurmuş onlarda başağrısı migren vs tetiklermiş kızlar bu sıralar güneşte baya patlama oluyormuş.

Canım şimdi girebildim yumuşatıcı aldım baby yazmıyor ama içerik temiz old. İçin arkada büyük ve bebekler diye geçiyordu neyse kullandım ve bence asla gerek yok zaten dışarda kuruyunca kokusu kalmıyor yumuşatma özelliği ne kadar etkiledi emin değilim ama bebek eşyalarının kokmaması da daha iyi bence bidaha bebekte değil kendi eşyalarımda kullanıp bitiririm onu çünkü anne kıyafetlerini de artık bebek bizle temas etcek diye doğal yıkamak gerekmiş en azından aklet sütyen ve ev pijamaları vs. Ama biberon temizleyici bence al çünkü süt pompası göğüs kapağı vs sterilize edince onla olmak zorunda yöne normal deterjan kullanılmaz

Canım şimdi girebildim yumuşatıcı aldım baby yazmıyor ama içerik temiz old. İçin arkada büyük ve bebekler diye geçiyordu neyse kullandım ve bence asla gerek yok zaten dışarda kuruyunca kokusu kalmıyor yumuşatma özelliği ne kadar etkiledi emin değilim ama bebek eşyalarının kokmaması da daha iyi bence bidaha bebekte değil kendi eşyalarımda kullanıp bitiririm onu çünkü anne kıyafetlerini de artık bebek bizle temas etcek diye doğal yıkamak gerekmiş en azından aklet sütyen ve ev pijamalaei vs.

Evet öyle de bir durum var annenin bebek ile temas eden eşyalarınında temizcecik lazım. Ne kadar temiz olursa içerik o kadar iyi..
1-2 hafta içinde alınması lazım artık yavaştan hazırlıkları belli bir seviyeye getirsem mükemmel olucak

Kızlar bu haftalarda bebek dönüyor ya normalde topukları baya aşağıda hissederdim idrar torbasna vururdu falan artık öyle değil ama yan dönmüş gibi tam ters değilde sağda ayakları solda kafası var gibi icerde bu çok kez sağa sola dönebilir mi yoksa bı kere baş aşağı dönüp öyle mi kalıyor yada aşama aşama mi doncek üç dört gündür sağda solda takılıyor?

Seninle haftamız günümüz tam tamına aynı geçen cuma randevum vardı. Benim bızdık daha dönmemiş yan duruyordu. Doktorum daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesini bekleriz. Ama bazı bebişler inatçı oluyor dedi. Hatta dönmeyen bebekler annenin canını daha çok acıtır dedi Bir tarafında baya bir çıkıntı oluyor mu? Oluyorsa o kafasıdır tatlım ordan anlayabilirsin belki

Merhaba Esra,
Ben 29. Hafta gittiğimde bebiş başaşağı duruyor demişti doktor. Ama bence öyle kalmıyor çünkü ben döndüğünü hissediyorum. Bazen yan duruyor, bazen ters dönüyor kafasına göre takılıyorlar bence :) yaaa yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. 31 haftalık oldu minnak, 32 ye çok az kaldı. En son 20 gün önce gitmiştim

pişik kremi bübchen aldım ben
deterjan da green clean aldım hiç kokusu yok ben çok sevdim kokusu yokken bile kendine has fresh bi kokusu var
biberon temizleyici de green clean aldım ama daha hiç kullanmadım

biberonu sterilşzasyon makinesinde sterilize efip hastane çantasına koydum

Şu an daha alanı bol olduğu için hareket edebilir demişti bana da dr. 32de kontrole geldiğinde büyük ihtimalle artık baş aşağı olur dedi. Galiba büyüyünce bir kere dönüp öylece kalıyorlar ya da dönmeyen de olabiliyormuş az da olsa. Benimki de kafa sağda ayaklar solda yere tam paralel hissediyorum

yaaa Allah'ım bu ne tatlı bi şeyy

ben de yedi cüceler şapkası gibi bi şey almıştım civil'den bi de sepet almıştım h&m'den bakalım nasıl pozlar çıkacakk

ben o setli olandan aldım bitince yine galiba aynısından alıcam kuzumm

Sterilizasyon deme bana manuel olarak kaynatacaz sanırım çok pahalı
Enem çantanı hazırladın mı tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…