2022 ikizler burcu anneleri

Aaa öyle mi hiç duymadım 😕 incia al istersen kuzum mustela ve bübchen için içerik kötü diyorlar..

bübchen'i ben mühendisinığlu önerilerinde hördüm pişik kremi olarak

bi de aldığım üründe neydii tam hatırlamıyorum ama çok iyi ürün testini geçmiş galiba öyle bi etiketi vardı son kullanım tarihi sormuştum firmaya, firma öyle söylemişti ✌️

Kızlar bu haftalarda bebek dönüyor ya normalde topukları baya aşağıda hissederdim idrar torbasna vururdu falan artık öyle değil ama yan dönmüş gibi tam ters değilde sağda ayakları solda kafası var gibi icerde bu çok kez sağa sola dönebilir mi yoksa bı kere baş aşağı dönüp öyle mi kalıyor yada aşama aşama mi doncek üç dört gündür sağda solda takılıyor?
benim sanki içeride yüzüyo gibi

dediğin gibi bi sağda bi solda 🙈 bi de şişiriyo göbeğimi ittire ittire🙈 çıldırmış

bübchen'i ben mühendisinığlu önerilerinde hördüm pişik kremi olarak

bi de aldığım üründe neydii tam hatırlamıyorum ama çok iyi ürün testini geçmiş galiba öyle bi etiketi vardı son kullanım tarihi sormuştum firmaya, firma öyle söylemişti ✌️
Ya prema da mı gördüm nerde gördüm hatırlamıyorum ama içeriğindeki maddeden dolayı temiz demiyorlardı. Hatta bende birisi demişti mühendisoğlunu onu öyle takibe aldım sonra topikten birisi dediki reklam alıyor diye kimlerdi onlar hatırlayamadım.

Merhaba Esra,
Ben 29. Hafta gittiğimde bebiş başaşağı duruyor demişti doktor. Ama bence öyle kalmıyor çünkü ben döndüğünü hissediyorum. Bazen yan duruyor, bazen ters dönüyor kafasına göre takılıyorlar bence :) yaaa yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. 31 haftalık oldu minnak, 32 ye çok az kaldı. En son 20 gün önce gitmiştim😍
Allaahh yarın mı kontrol🧡🧡🧡

inşallah güzel de poz verir🙏 bizim zamanımız aynı😇 bakalım sana doğum için tarih verecek mi
kilosu vs kaç diyecek👀

yarın kaçta randevun sabırsızlıkla bekliycemm

Sterilizasyon deme bana 🥲 manuel olarak kaynatacaz sanırım çok pahalı 😆
Enem çantanı hazırladın mı tatlım 😍

onu var ya öyle balına aldım ki ben aldım hemen arkasına fiyatı arttı kimseye öneremedim bile aldıktan sonra kontrol ettiğimde fiyatı değişmişti🙄 599'du galiba indirimde aldığımda sonra 1100'lere falan çıktı🙄 şimdi yazarken baktım fiyata şimdi yine düşürmüşler ama 799 görünüyo düşük hali

çantayı bitirdim valla Dreamgirls Dreamgirls 🙏😍 kendime yedek kıyafet koyup son bi gözden geçirip kapatıcam bi de belki o aromatik yağlardan koyarım extradan😍

Allaahh yarın mı kontrol🧡🧡🧡

inşallah güzel de poz verir🙏 bizim zamanımız aynı😇 bakalım sana doğum için tarih verecek mi
kilosu vs kaç diyecek👀

yarın kaçta randevun sabırsızlıkla bekliycemm
Ben de heyecanlıyım😍 saat 10'da randevumuz🖤 Aksaraydaki doktorum doğum tarihine her zaman 3 Haziran diyodu. Bu doktora ilk kez gideceğim, bakalım neler diyecek🤔
En son kontrolde o tatliş yüzünü çekmişti doktor, tonton yanaklı uyuyordu. Umarım bunda da yüzünü gösterir😍
Güzel haberlerle dönerim inşallah💞

Seninle haftamız günümüz tam tamına aynı 😊 geçen cuma randevum vardı. Benim bızdık daha dönmemiş yan duruyordu. Doktorum daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesini bekleriz. Ama bazı bebişler inatçı oluyor dedi. Hatta dönmeyen bebekler annenin canını daha çok acıtır dedi 🤭 Bir tarafında baya bir çıkıntı oluyor mu? Oluyorsa o kafasıdır tatlım ordan anlayabilirsin belki 😊

Merhaba Esra,
Ben 29. Hafta gittiğimde bebiş başaşağı duruyor demişti doktor. Ama bence öyle kalmıyor çünkü ben döndüğünü hissediyorum. Bazen yan duruyor, bazen ters dönüyor kafasına göre takılıyorlar bence :) yaaa yarın kontrolüm var bakalım ne durumda bebiş. 31 haftalık oldu minnak, 32 ye çok az kaldı. En son 20 gün önce gitmiştim😍

Şu an daha alanı bol olduğu için hareket edebilir demişti bana da dr. 32de kontrole geldiğinde büyük ihtimalle artık baş aşağı olur dedi. Galiba büyüyünce bir kere dönüp öylece kalıyorlar😂 ya da dönmeyen de olabiliyormuş az da olsa. Benimki de kafa sağda ayaklar solda yere tam paralel hissediyorum

benim sanki içeride yüzüyo gibi

dediğin gibi bi sağda bi solda 🙈 bi de şişiriyo göbeğimi ittire ittire🙈 çıldırmış

Ya çok teşekkür ederim hepiniz için sanırım dönme durumu hepimizde benzer bu zamanlar demekki 32 haftadan sonra sabitlencek bende en son gittiğim de doktora dönmedi demişti ki zaten hissedebiliyordum şuan da tam ters değil dik değil karışık hep 😃 isallah zamanında dönüp sorunsuz kanala girerler hepimizin 🙏🙏🙏

onu var ya öyle balına aldım ki ben aldım hemen arkasına fiyatı arttı kimseye öneremedim bile aldıktan sonra kontrol ettiğimde fiyatı değişmişti🙄 599'du galiba indirimde aldığımda sonra 1100'lere falan çıktı🙄 şimdi yazarken baktım fiyata şimdi yine düşürmüşler ama 799 görünüyo düşük hali

çantayı bitirdim valla Dreamgirls Dreamgirls 🙏😍 kendime yedek kıyafet koyup son bi gözden geçirip kapatıcam bi de belki o aromatik yağlardan koyarım extradan😍
Maşallah kuzum çok iyi yapmışsın darısı bizlere 😍 Sen çok iyi almışsın fiyatı. Ben daha göğüs pompası, araba, gecelik vs bez, pamuk vs daha alacak var 🙈 aromatik yağ olarak nane, lavanta kesin koy. Kahve, bitter çikolata bunlarıda unutma 😊

Gugubi Gugubi birde bu ara polen mevzusu var. 1-2 gün alerjisi olanlar daha dikkatli olsun diyordu astroloğun biri..
Of bir de o var dimi. Ben de alerjiğim, bugün dışarı çıkacağım ürolojide randevum var. Neyse ki maske takıyorum dışarıda da korusun tozdan polenden
Ben de heyecanlıyım😍 saat 10'da randevumuz🖤 Aksaraydaki doktorum doğum tarihine her zaman 3 Haziran diyodu. Bu doktora ilk kez gideceğim, bakalım neler diyecek🤔
En son kontrolde o tatliş yüzünü çekmişti doktor, tonton yanaklı uyuyordu. Umarım bunda da yüzünü gösterir😍
Güzel haberlerle dönerim inşallah💞
Haberlerini bekliyoruz canım❤️❤️❤️

Günaydın canım şifa olsun 😊
Bende bugün çok az uyudum uykuya dalamıyorum 🙈
sağol canım🙏
bebişlere hazırlık gelsin uykusuz geceler 😊 ben gündüz hiç uyuyamam sevmemde aydınlıkta uyumayı gece yat sabah kalk benimki ama bu ara mahvoluyorum akşam oturduğum yerde uyuyorum tuvalet mide yanması susuzluk derken uykudan geriye bişey kalmıyor 😪

Kızlar merhaba,
Ancak yazabiliyorum.
31+6 günlük bebişim 1900 gram olmuş, boyunu söylemedi 😀😍🤔
Her şey yolunda çok şükür. Bu doktorda karşımda büyük ekran yoktu ben göremedim bebişi :KK43:
Muayeneden sonra NTS'ye taktılar beni, ilk kez deneyimliyorum😁
30. Haftadan sonra yapılması gerekiyormuş. Yatar pozisyonda göbeğime bebişin kalp atışını ve hareketlerini takip etmek için aletler bağladılar. 20 dk boyunca o takılı kaldı. Elime bir tuş verdiler bebeğin hareketlerini hissettikçe tuşa bas dediler. Tıpkı rihter ölçeği gibi 20 dk boyunca çizelge şeklinde uzunca bir kağıt yazıldı. Onu tekrar doktoruma götürdüm. NTS sonucun süper dedi. 2 hafta sonra buluşalım dedi. Normal doğum mu sezeryan mı o zaman konuşuruz dedi 😊😇
32. Haftalık izin için rapor yazdırdım. Kurumuma vermek için.
Bende ki havadisler bunlar😍🤗

X