- 5 Mart 2021
- 5.814
- 8.706
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #3.901
Ay ne kadar değişik askılıklar onlar
yarın kimsenin kontrolü yok sanki
o zaman biz de hastane çantası ya da aldıklarımızı paylaşırızz
benim bugün dolap askılarım ve silikon mama kaşığım geldi
günaydınnn
ayy süper güzel haberlerini bekliyoruz canım çıkınca yaz bizeSelamlar
Bugün 9:10 randevum var. En son 11 martta gitmiştim. İnşallah herşey yolundadır
gözün aydın canım maşallah güzel büyümüşKontrolden çıktım. 30 hafta 3 günlükmüş ve 1600 gr mış. Geçen ay 800 küsürdü bu ay iyi almış dedi doktor. 2 veya 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Herşey yolundaymış
Teşekkür ederimgözün aydın canım maşallah güzel büyümüş
kontrollerde bir aydan 3 haftaya düşmüş süper
Gözünaydın canımKontrolden çıktım. 30 hafta 3 günlükmüş ve 1600 gr mış. Geçen ay 800 küsürdü bu ay iyi almış dedi doktor. 2 veya 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Herşey yolundaymış
canım sorularına cevap bulabildin mi ?Kızlar bu arada benim aklımda bu aralar iş ile ilgili şeylerde dönüyor haftalar yaklaştıkça
Özel sektör devlet fark etmiyor. Çalışan annelere 120 prim günü ödenen süt parası, 90 prim günü ödenen çocuk parası ve bir toplu ödeme oluyor tam detaylarını bilmiyorum. Bunlar için bir yere başvurmak gerekiyor mu? Bilen varsa bizi de aydınlatsa ne güzel olur
Bende ilk dozumu daha salı günü oldum canım ama bende ateş kol aşrısı hiçbirşey yapmadı. Sende oldu mu ?günaydın kızlar gecikmeli olarak tetanoz aşımı oldumgelsin kol ağrısı
o kadar parça parça uyudum ki kafam bi milyon
merhaba canım ateş olmadı hafif ağrı var birde aşı yerim biraz kaşınıyor tetanoz oldun değil mi bana hemşire ateş yapar demedi hiçBende ilk dozumu daha salı günü oldum canım ama bende ateş kol aşrısı hiçbirşey yapmadı. Sende oldu mu ?
Mügecim teşekkür ederiz, minnaklar büyüyor2 kg olmuşşşGözünaydın canım maşallah bebişimize
Benim en son dönüktü hep aşağıda hissediyorum
İyi olmuşTedbir iyidir. Temiz çıkar umarım
Kırmızı yaban Mersini idrar yolu ilaçlarında kullanılıyormuş her gün 1 yk yiyorum ben de kurusunu. Hepsiburadadan aldım yarım kilosu 70 civarı bişiydi
Allahım Allahım nasıl tatlı askılar böyle, kuzu mu o
Maalesef herhangi bir cevap bulamadım dahacanım sorularına cevap bulabildin mi ?
bizde aydınlansak
Maşallah, gözün aydın. Kocaman olmuş yaaa, ne çabuk büyüyorlar :) erkek miydi canım bebişinKontrolden çıktım. 30 hafta 3 günlükmüş ve 1600 gr mış. Geçen ay 800 küsürdü bu ay iyi almış dedi doktor. 2 veya 3 hafta sonra gelmemi söyledi. Herşey yolundaymış
Maalesef herhangi bir cevap bulamadım daha
işyerinde hamile kalıp doğum iznine ayrılan ilk çalışanımmiya06 güncelleme yapıyorum. süt ve doğum parası için doğumdan sonra bir belge alınıyormuş. 32. Hafta da çalışır ya da çalışmaz raporu kesin almak gerekiyormuş
Kızlar dün doktor bana 31+6 olduğum için 32. hafta için isteğim üzerine çalışamaz raporu verdi. Bende onu az önce bir dilekçeyle kurumuma ibraz ettim. Onu muhakkak vermek gerekiyor. Çalışır ya da çalışamaz diye.miya06 güncelleme yapıyorum. süt ve doğum parası için doğumdan sonra bir belge alınıyormuş. 32. Hafta da çalışır ya da çalışmaz raporu kesin almak gerekiyormuş
Teşekkür ederimMaşallah, gözün aydın. Kocaman olmuş yaaa, ne çabuk büyüyorlar :) erkek miydi canım bebişin